Vojna hrana za teren

118

Vojna hrana za teren

online
  • RJ 
  • SuperModerator
  • Gavrilo Milentijević
  • Komandir stanice milicije Gornje Polje
  • Pridružio: 12 Feb 2005
  • Poruke: 31420
  • Gde živiš: ovalni kabinet

Jermeni obogatili meni u vojnom restoranu - lep izbor,gotovo kao kuhinja u američkoj vojsci...

Citat:80% of the Armenian Army is served food with new catering standards. Remaining 20% will also be there by the end of 2020. #Armenia

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 22965

Danas pronađeno u jednom od uništenih/zarobljenih azerbejdžanskih tenkova T90 u NK


offline
  • bibliotekar
  • Pridružio: 19 Jul 2013
  • Poruke: 2632
  • Gde živiš: BG

Интересантне али неоштре слике. У чему је поента, да није свињетина?
А шака која држи конзерву, као да нема читав палац.

offline
  • stug 
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 05 Feb 2018
  • Poruke: 1874

Nemoj biti strog Bane san. Ne mora uvjek mre. Mož i vako na teren.

offline
  • bibliotekar
  • Pridružio: 19 Jul 2013
  • Poruke: 2632
  • Gde živiš: BG

Нисам строг него глуп- у ком грму чучи крава?
Конзерва је нека "аскер пај", што би рекли "војениј пајок".

Гугл терџуман ме провоцира, MAL = мал, сестру му омалим!
Дакле, месо од "мала", као нашки "блага"?

Тако ми и треба када се не укључих на курс азерског, отворен у рођеној фирми већ 2 године!


Извор сајт Филолошког, галерија .


А заплењеној "пипи-вуди" не разбирам писаније, хич! Bebee Dol

offline
  • Pridružio: 12 Jan 2011
  • Poruke: 3273

Bane san ::Интересантне али неоштре слике. У чему је поента, да није свињетина?
А шака која држи конзерву, као да нема читав палац.

A ni kaziprst.

offline
  • Pridružio: 13 Maj 2012
  • Poruke: 1384
  • Gde živiš: Karlmarksland

Bane san ::
Гугл терџуман ме провоцира, MAL = мал, сестру му омалим!
Дакле, месо од "мала", као нашки "блага"?



"Mal eti" на узбечки значи говедина
Све живе комбинације сам пробао на туркијским језицима бивших Совјетских република.
Само је на узбечком језику дало резултат.

offline
  • bibliotekar
  • Pridružio: 19 Jul 2013
  • Poruke: 2632
  • Gde živiš: BG

Онда је увоз из Узбекистана?
Нешто као тушонка, омиљена конзерва војника читавог бившег СССРа, али и излетника и теренаца.
Попут наше говедине у комадима или англосаксонског корнбифа. Праве је од све могуће стоке, живине и дивљачи.

Ово у Казахстану пакују камилетину.




online
  • Pridružio: 27 Avg 2018
  • Poruke: 5656

Kamila, blah, ali blah.

online
  • bojank 
  • Stručni saradnik foruma
  • Pridružio: 31 Dec 2011
  • Poruke: 12405

Kamila je onako, barem ona koju sam ja jeo je bila dobro spremljena. Smile Najveci uzas koji sam probao je bila ovcija tusonka. Ne jagnjeca, ovcija, od neke matore ovce koja je verovatno krepala nakon sto je pojela travu sa ABH poligona. Jeo krajem '90ih, ne ponovilo se.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 629 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 8 sakrivenih i 591 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 2918 - dana 22 Nov 2019 07:48

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., bojank, Cirkon, cole77, crnitrn, djo97, dogodine, Dorcolac, Drug pukovnik, DucicM, GUARIN, Japidson, Marko Marković, MB120mm, miodrag, Miskohd, MrNo, nadjas_515, Nebo_M, nenad81, nobutado, pirke2, RJ, Sale.S, segax1, skvara, Snorks, t84dar, zivojin32, zodiac94