Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

1398

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

offline
  • Pridružio: 23 Maj 2014
  • Poruke: 1163

Evo Francuza. Zanimljivo, spominju na 4:20 formiranje Franko-srpske brigade.
Verovatno je Dekijev prijatelj sa njima.

http://moevideo.net/video/08489.067e8574e89e9c60939ef4f07bed



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 28 Jul 2014
  • Poruke: 207

WS2 ::ZvonimirST ::Slobodarko ::@ ZvonimirST

Fino ti na linku kojim sam ostavio pise da su 2 ili 4 HR Helikoptera vec u Ukrajini sto je meni pouzdanije od forumskog " to je sve propaganda " ?! Pogotovo http://militarizm.livejournal.com/ koji je je doktor za stanje u UKR avijaciji .

Novoazovsk definitivno pod kontrolom opolocenaca . Foto/video "borbe za Novoazovsk " :

http://voicesevas.ru/news/yugo-vostok/4118-voyna-n.....etsya.html


I ja imam pouzdane informacije da se trenutno 2 miga-21 hrvatskih oznaka nalaze nad Beogradom, izvor je veoma pouzdan. Jel mi vjeruješ ?

Izvini, ali ti ovdje praviš budalu od nas koji smo u doticaju sa hrvatskom vojskom. Ta vijest nigdje nije bila obavljena, a danas sam pitao jednog kapetana koji je pilot na MI-171sh i čovjek kaže da o tome šta ti govoriš nema pojma.

Remont nad hrvatskim helikopterima se vrši u Hrvatskoj, u ZTC-u i oni u Ukrajini nisu ni bili. U medijima se spominjala opcija po kojoj bi hrvatska stariji dio mi-8 i 17 zamijenila sa 20 black-hawkova ali to se još nije realiziralo. Prestani izmišljati i širiti lažne informacije.

Kakvi crni hrvatski helikopteri u Ukrajini.

Sve te tvoje informacije se svode na "imam pouzdan izvor"...ajde daj fotografije, daj dokaze ? daj video ?

Imam i ja informacije da je trenutno u Hrvatksoj raspoređeno 100 SU-27 i trenutno se na njima lijepe hrvatske šahovnice, ali psss...ne smijem ništa više reć, od pozdanog je izvora.

Daj molim te, ne znam kako ti moderatori to toleriraju kad su to jednostavno čiste laži i obmana. Ponavljam, nema nikakvih hrvatskih helikoptera u Ukrajini. Hrvatska je imala problema sa dostavom dijelova koje Rusi nisu htjeli isporučiti, ali oni su 5.8 dostavljeni u HR i ZTC je nastavio sa remontnom nad helikopterima mi-8 u Hrvatskoj.

Zvone odlepio Zagrljaj
komentarisu se ovde, Zvone, linkovi, izvori koji mogu i drugi da vide, provere.. a ne saputanje misterioznih kapetana avijacije. nebitno, druze.


A koji je to link i pravi dokaz Slobodarko stavio , ima neka fotografija , video ? dakle, nemam link da ekskluzivno brzinom svijetlostiza forum stavim "trenutno ni jedan mi-8/17 iz sastava HRZ-a nije u Ukrajini" , pa automatski znači da lažem. Svašta.

Odi na forum.hr, pa tamo pitaj ljude ima li naši helikoptera u Ukrajini pa ćeš se brzo uvjeriti u suprotno. U Hrvatskoj na postojećim mi-8/17 još nije do kraja završen remont u ZTC-u, a tu se priča o našim helikopterima u Ukrajini. Nije to bebina zvečka pa da je tek tako neopaženo transportiraš iz jedne NATO članice u državu zahvaćenu ratom. Meni ovo ispada smiješno.

Ne znam kud vodi ovakva rasprava. Ja tebi sad mogu reći ko Slobodarko da je ispod Velebita trenutno stacionirano 10 komada F-22, iz pouzdanog izvora.



offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32581

russija 24 javlja da će HRZ da da ukrima SVE svoje mil mi 8/17 a od UJKA SEMA će da dobiju Black Hawk al kako smo navikli UJKO ništa nedaje za džabe Wink

offline
  • djox  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 23 Nov 2010
  • Poruke: 96683

Very Happy


offline
  • Pridružio: 27 Jun 2013
  • Poruke: 892
  • Gde živiš: Van vidokruga jednookog

Dragan Mačak Damljanović ::Kakva hrabra vojska ,hahahaaaa beyanija na sve strane , pa ovi 'eda yakr;e sve puteve.

https://www.youtube.com/watch?v=2cOmEHiddzw


Ahahaha.... Puma ce raskinuti ugovor s Usain Boltom, pa koristiti Ukre za snimanje reklama Laughing

offline
  • Pridružio: 06 Avg 2013
  • Poruke: 1708

Slobodarko ::Bloody ::



Ополченци и техника Smile


Izgleda da su Rusi nakon "tajnih" ubacivanja kolona tehnike koju i ukri koriste pa moze da prodje " zarobili opolocenci " i "tajne" pomoci Novorusiji sada odlucili da ih je bas briga da se ikom pravdaju pa su usli svojom tehnikom koju ni pod razno opolocenci nisu mogli zarobiti od ukra. Neki dan vucna nona , pa Ruski T-72 sa tipicnim Ruskim ERA kasetama " kontakt" , pa zarobljeni izvidjaci VDV-a , pa BTR-80A 30mm , pa kolona T-72 sa K-1 i u svakoj koloni po dve Strele - 10 ... I svugde se shatro slucajno nadje novinar life news ili neko drugi ko kao ne zna pa od sve ostale opreme slika bas ovo. Putin je ovde opustano kao glava svetske sile poslao jasnu poruku Porazenku da moze da radi sta mu se hoce i da ga bas briga sta ce ko reci .

Pa Zapad ih je naterao na takvo ponasanje. Dok im nisu uveli sankcije Rusi su se i suzdrzavali od prebacivanja tehnike. Sankcije su im uveli i priterali ih da nemaju kud nego da idu do kraja. Koliko primecujem ANR je bolje opremljena od nase vojske, daleko bolje Ziveli Ziveli Ziveli GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid
Sta je cilj ANR? Kolika teritorija?
Prema fakti danas je pobeglo na teritoriju RF 180 UKR vojnika i 40tak je mrtvo.

offline
  • Pridružio: 24 Maj 2013
  • Poruke: 312

Ovo je stavrno homor.
Dosli iz Sirije pa terorisu desni sektor

allah uegber

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=imw8c5GG764

offline
  • Pridružio: 06 Jan 2012
  • Poruke: 33

Fale im samo one crvene trake oko rukava Very Happy

offline
  • Pridružio: 28 Jul 2014
  • Poruke: 207

pein ::russija 24 javlja da će HRZ da da ukrima SVE svoje mil mi 8/17 a od UJKA SEMA će da dobiju Black Hawk al kako smo navikli UJKO ništa nedaje za džabe Wink

Samo što si očito zakasnio sa objavom vijesti. O tome se pisalo prije 10 dana u medijima, to je bila opcija koja za sad nije realizirana niti službeno potvrđena od strane vrha HRZ-a, čak je i ministar to demantirao.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/346779/Ne-s.....ajinu.html

Citat:'Ministarstvo obrane demantira medijske spekulacije da šalje ili donira Ukrajini bilo kakvu opremu', stoji u kratkom odgovoru na medijske napise da će Hrvatska u zamjenu za američke helikoptere Black Hawk, svoje stare helikoptere poslati u sukobima zahvaćenu Ukrajinu
Vezane teme

Prema pisanju Jutarnjeg lista, iz SAD-a je navodno stigao upit Ministarstvu obrane bi li Hrvatska zamijenila svoje transportne helikoptere Mi 8 MTV za Black Hawk, a hrvatski helikopteri potom bi bili poslani ukrajinskoj vojsci.

Hrvatski vojni dužnosnici navodno su zainteresirani za takvu ponudu jer smatraju da bi se mogla ispregovarati nabava polovnih helikoptera novije proizvodnje.

Međutim, sve to demantiraju u Ministarstvu obrane. Istina je da bi se hrvatski vojni dužnosnici rado riješili vojne opreme s istočnog tržišta, no nikakva odluka još nije donesena, već je sve na razini ideje.


Postoji teoretska mogućnost da se u narednom periodu ovako nešto zaista desi, ali za sad nema ni H od Hrvatskih helikoptera u Ukrajini. MI-8/17 su trenutno u fazi generalnog remonta u ZTC-u u Velikoj Gorici.

online
  • Pridružio: 24 Maj 2005
  • Poruke: 734
  • Gde živiš: Beograd

Jel se ovo služimo sa Military Maps (u pozadini) Very Happy



ceo video
http://www.youtube.com/watch?v=Vh8BDAZjG7k

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1176 korisnika na forumu :: 36 registrovanih, 4 sakrivenih i 1136 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., airsuba, amaterSRB, aramis s, bolenbgd, DonRumataEstorski, dragoljub11987, FileFinder, hologram, hyla, Karla, kolle.the.kid, Kubovac, laganini123, Lieutenant, M1los, milenko crazy north, Mlav, mnn2, nextyamb, ninareflex, Parker, Ripanjac, royst33, S-lash, simazr, Simon simonović, Sirius, slonic_tonic, stegonosa, tomigun, Trpe Grozni, W123, wolf431, |_MeD_|, šumar bk2