"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1117

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Pridružio: 06 Jan 2017
  • Poruke: 9

Pa mora negde da se pokaže kako nas vodi diplomata koga cene u svetu.Eto odmah vesti kako je zvao sve žive i moli ih da se ne zajebavaju Laughing I prosečan glasač ograničen na Pink i dnevnu štampu sutra ima da sluša kakko je naš AV zapretio da to više ne može tako ii zvao sve žive na svim meridijanima i pitao ih za junačko zdravlje.Uz to objave snimak nekog amaterskog postavljanja MES uz opsaku ne znaju ni da postave MES Laughing I taj prosečan kontzument pomenutih,odmah pomisli uuu al smo im zavukli.Uz to ni manje ni više nego voz oblepe vrućim parolama i verskim motivima,jer jelte klasična crvena kompozicija nema taj efekat i prošla bi komotno.

Isto bi i većina Srba reagovalo da dok čeka da se podigne rampa prođe voz na kom piše velika Albanija pa uz to i da ima simbol lune i slično.

Svi znamo kako mi možemo dole da se vratimo i da umesto ovog vozića treba da se uputi recimo nešto slično što je išlo i po Krjanini (verovatno se svi sećaju tog expresa).Ali većini je dosta,a aovi maldi ni ne znaju kako se puca i što je najbitnije kako da sačuvaju glavu na ramenima.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 17 Feb 2016
  • Poruke: 1442

Aleksa63 ::
Isto bi i većina Srba reagovalo da dok čeka da se podigne rampa prođe voz na kom piše velika Albanija pa uz to i da ima simbol lune i slično.

Jel čitaš ti šta pišeš? Kojom logikom molim te porediš ovo dvoje.

djboj ::Не може нас нико јахати, колико можемо сами себе.
С возем Very Happy се Космет не враћа у ПДВ систем Србије али зато воз може да послужи као билборд за предстојеће изборе.

Slažem se u potpunosti da je ovo predizborni potez i to je jedini moj problem sa ovim.
Svakako se neće vratiti u pdv sistem Srbije, ali bi Srbi sa Kosova osetili bar neku povezanost sa ostatkom Srbije.



offline
  • Pridružio: 06 Jan 2017
  • Poruke: 9

Istom logikom kojom se i oni vode.Oni misle da je njihovo ja mislim da je moje i tako možemo do sutra i uvek će da bude tako.Oni će mene da biju ako vičem "Kosovo je Srbija" ja ću njih ako viču "velika Albanija".

Gledaj stvari realno oni su dole zauzeli buisju i tako je kako je,tek kad dole krene neki m84 scenario će biti drugačiji do tad sve je ovo sviranje...

offline
  • Pridružio: 17 Feb 2016
  • Poruke: 1442

A di je njima tapija da je njino, mi je imamo.

offline
  • Pridružio: 06 Jan 2017
  • Poruke: 9

Džabe tapija kad ti se neko useli na posed,možeš samo da mašeš tom istom tapijom.

Zna se scenario koji bi nas vratio dole,a valjda je bilo dotsa da bra jedna generacija prožii vek u miru,red bi bio.

offline
  • Pridružio: 21 Jul 2008
  • Poruke: 10346

Kad smo kod vozova.

https://m.youtube.com/watch?v=z7iQPeKg_b4

offline
  • Pridružio: 18 Nov 2014
  • Poruke: 651

Aleksa63 ::Zna se scenario koji bi nas vratio dole,a valjda je bilo dotsa da bra jedna generacija prožii vek u miru,red bi bio.

Крвници наше крви још нису сити, сумњам да ћемо у скоријој будућности имати избора. Баш због мира.

Овај потез Шиптара говори о томе колико су огрезли у мржњу према Србима и радикални Ислам. Ко још нормалан прети постављањем експлозива под воз пун цивила? Толико о победи људских права и демократије.

offline
  • Pridružio: 29 Sep 2006
  • Poruke: 421

Ma ovo je ispalo tuzno i smesno, zali Boze para sto je baceno na ovo glupiranje. I sta ce sada da rade sa vozom koji je ceo ispisan sa Kosovo je Srbija ? Da saobraca na relaciji BG-Sid? Posto sam 1000% siguran da ovaj voz skoro nece uci na Kosovo. I bre ako su vec krenuli koji su moj stali u Srbiji, bre trebali su svi izadji iz voza na poslednjoj stranici i jedan hrabri da nagazi gas i makar uleti na Kosovo i stane posle 100m. Boli mene sto sramote sebe ali brate boli me sto sramote sve nas. Kako jadan zavrsetak glupog poteza. Ustvari kako nas je ucio profa iz filozofije, hrabrost je kada iskocis iz aviona sa padobranom a glupost kada to uradis bez padobara, e pa ovo je po meni glupost na kvadrat.

offline
  • Pridružio: 22 Jan 2014
  • Poruke: 1263
  • Gde živiš: Srbija

Ja vise nista ne razumem.

Misu Vacica za masinovodju, pa se brate sjuri lepo. Jel si komesar il nisi ?
Jebo voz.

offline
  • Pridružio: 29 Avg 2011
  • Poruke: 5389

Nije mi jasno sta su nasi uopste hteli sa ovim vozom. Svakome je bilo jasno da siptari ovakav voz nece pustiti da saobraca kod njih. Ne kapiram sta je poenta svega, i da li smo uopste imali nekakav smislen cilj. Jedino ako ova nasa vlast nije imala nameru da jeftinim trikovima skuplja glasove Srba sa Kosmeta pred izbore.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 879 korisnika na forumu :: 47 registrovanih, 5 sakrivenih i 827 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Apok, babaroga, Bobrock1, bokisha253, Brana01, cavatina, darkangel, Denaya, Dimitrise93, Dorcolac, FOX, Georgius, JOntra, Kubovac, kybonacci, ladro, Magistar78, mercedesamg, Metanoja, Milometer, Mixelotti, mkukoleca, nikoladim, pein, Petarvu, procesor, rovac, royst33, samsung, Shinobi, Singidunumac, Sir Budimir, slonic_tonic, Smiljke, Srle993, stegonosa, suton, theNedjeljko, tubular, Vlad000, wizzardone, wolf431, yrraf, YugoSlav, zdrebac, zeo