Rat u Siriji, 2011-2015. godina

2973

Rat u Siriji, 2011-2015. godina

offline
  • Pridružio: 27 Nov 2013
  • Poruke: 2990

@Izdajnik

Najveća fora je što ti ne znaš šta govoriš. Tvoja igra sa informacijama je skroz patološka.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 02 Feb 2010
  • Poruke: 3635

"Издајник" је опет у "офанзиви"...!?Mr. Green
Ако му се прикључи још неки "зналац",као иначе,значи да Русији 100% добро иде тренутно у Сирији!
Ако му се не прикључи,онда је проценат доста мањи и износи само 99,8%! Cool




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Русија ће објавити нове чињенице о вези Ердогана и ДАЕШ–а
Русија ће представити нове доказе о вези председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана и ДАЕШ–а, такозване Исламске државе, ако претходни докази нису били довољни, изјавио је представник комитета Савета федерације за одбрану и безбедност Виктор Озеров.

„Министарство одбране поседује један број докумената који доказује ту везу. Ако је јучерашње обелодањивање за некога буде недовољнo, ми ћемо их објавити“, рекао је он.

Говорећи о тезама из обраћања председника Федералној скупштини посвећеним борби против тероризма, Озеров је изјавио да Русија води доследну борбу против терориста.

„Русија доследно спроводи своју политику, нема никаквих одступања у борби против терориста. Владимир Путин је потврдио да је тероризам главна претња“, рекао је сенатор.

Терористи се налазе на територији Сирије и зато напади Ваздушно–космичких Русије снага на милитанте у тој земљи представљају заштиту националних интереса Русије, нагласио је Озеров.

Опширније: http://rs.sputniknews.com/rusija/20151203/11015371.....z3tHYOWUiV



offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32674

Izdajnik ::ltcolonel ::Svim onim stručnjacima koji baljezgaju kako su se Rusi zaglavili u Siriji i kako će imati problema da se izvuku iz nje. RUSI SU DOŠLI DA OSTANU U SIRIJI I NEMAJU NIKAKVE NAMERE DA IZ NJE ODLAZE. Ko ne shvata to nemoj da pogani ovaj forum svojim nebulozama. RUSI PLANIRAJU DA OD LATAKIJE NAPRAVE DRUGI KRIM. Možemo da raspravljamo da li će u temu uspeti ili ne. Ali samo retard sa IQ od 30 i manjim može da lupeta kako su Rusi došli da na brzinu završe posao i da odu kući. Bože koji imbecili.
Izvinjavam se moram da idem tamo gde i car ide peške jer sam od pojedinih "visokoumnih" pros...vanja na forumu dobio stomačne probleme.


Latakija nikad nemoze biti drugi Krim. Koliko Drzava treba Rusija da moli da bi zrakom, kopnom ili vodom prebacila tamo Logistiku? Pa ni Bugari nedozvoljavaju slobodan prelet Rusima. A kako bi tekbilo u pravom ratu?


Ko šljivu Bugare kad mogu slobodno da lete preko Irana i Iraka još bliža ruta a već je rečeno dokle god ne zarate sa Turcima mogu da neometani plove brodovi korz moreuze Bosfor i Dardaneli. Wink

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32674

Кадиров обећао одмазду за погубљење Чечена у Сирији
http://vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catn.....l827DKwFu4

offline
  • Pridružio: 19 Sep 2013
  • Poruke: 3373

"Lavrov: Od Turaka ništa novo
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je u četvrtak nakon sastanaka sa svojim turskim kolegom Mevlutom Čavušogluom, na marginama Ministarskog sastanka OEBS u Beogradu, da od Turske nije čuo "ništa novo" o obaranju ruskog aviona."

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/537042/Lavrov-Od-Turaka-nista-novo

offline
  • Pridružio: 14 Jul 2014
  • Poruke: 837

http://www.spiegel.de/politik/ausland/bundeswehr-z.....65948.html

Njemci ce cenzurirati Podatke koju budu davali Turcima. Njemci nevjeruju Turcima.

offline
  • djox  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 23 Nov 2010
  • Poruke: 96830

Evo i iranaca
Iran’s air force to enter Syria conflict: report

Citat: Iran is preparing to deploy two fighter jet squadrons to Syria to conduct strikes on behalf of the Bashar al-Assad regime, according to a Kuwaiti daily with close access to Moscow’s military intervention in the war-torn country.

Arrow https://now.mmedia.me/lb/en/NewsReports/566325-ira.....ict-report

offline
  • Pridružio: 14 Jul 2014
  • Poruke: 837

http://www.zeit.de/2015/49/sunniten-nahe-osten-staat-sunnistan

Njemacki zeit vec priprema javno mjenje. Daj Sunitima Drzavu.
Ovi hoce Irak i Siriju da podjele.

offline
  • Čivi  Male
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 02 Dec 2015
  • Poruke: 585

powSrb ::Нова мапа целе Сирије.
Лепо урађена.
http://umap.openstreetmap.fr/fr/map/desyracuse-syr.....890/40.430

Prelepo, svaka cast.. Ziveli

offline
  • Pridružio: 14 Jul 2014
  • Poruke: 837

Neznam sto moje poreklo ima sa Temom o kojem pisem? Ali jos jednom za sve. Zivim odavno vani. Nasi jezik sam zaboravio. Sa ratom u Ukraini sam opet poceo citat Cirilicu i nas jezik vjezbat. Ja radim u jednoj Banci. Svi prijatelji i poznanici su mi Stranci. Kad me pitaju odakle dolazim kazem iz Jugoslawien.
Cesto moram da trazim rjec na srpsko hrvatskom jeziku preko googla. Zato moji Komentari se tesko citaju i razumjeu.
Na Forumu ima interesantnih Tipova. Mnogi prate Ruske Medije i njihove planove. Uvjek cjenim njihove Komentare. Ali zapad vec 70 godina upravlja ovon zemaljskom kuglom. Uvjek su igrali podmuklo i zabijali noz u ledja. Meni je jasno da oni nece riskirat jedan sukob sa Rusijom. Ali ce neprestalno podmicat nogu. Oni gube uticaj. Ali se time nemire. Zato cemo jos dugo gledati prljave igre zapada.
NATO mrzim kako zbog bombardiranja Srbije, svog onog Urana sto su bacili kao i zbog Afghanistana Iraka... Znate li da u Bagdadu ima jedan Most koji je dobio vise Urana nego citava Srbija zajedno? Mrzim ih zbog Osnivanja Kriminalnih Drzava na Kosovu i Podgorici. Znam da je Djukanovic kupio svoju slobodu izlaskom iz Jugoslawie. Ali nasi narodi ce jos dugo i cesto birati svoje Djukanovice.
Ja pokusavam vam prikazati misljenja koja ja svakodnevno srescem u svom zivotu. Ovaj narod ovdje se 70 godina plasio Rusima. " Bolje mrtav nego crven Besser Tot als rot". Tih 70 godina straha se nece u par godina izljecit.
Oni i danas vjeruju da su ih Ameri oslobodili. Ali ima jedna istina. Tamo negdje 1993 bio sam u Ticino na jednoj sjednici. I tamo sam se osudio kritizirat USA. Od tog momenta sam in bio smrtni neprijatelj. Svi su me napali. Danas nepoznajem nikoga, tko USA smatra dobrim. Znaci ipak se okrece.
Ovdje sam reagirao pre 1,5 godina na jednu Inicijativu. Ta Inicijativa je nastala posto par ljudi su zatrazili ljude koji pokusavaju dobrovoljno na Forumima napraviti bolje misljenje o Rusiji. Rusija je uvjek gubila Medijske ratove. Pogledajte Zeit Spiegel ili SRF. Komentar totalno Putin Bashing a Komentari 90% Proruski. Spigel vise ni nedaje mogucnost Komentarisat Clanke o Rusiji.
Ali mi je uvjek vazno misljenje drugih saslusat i argumentima ga pokusat osporit. U danasnje vrijeme imamo 7 Mlrd Strucnjaka na ovoj planeti. Svako misljenje se moze kritizirat. Ali radimo to na kulturnoj osnovi.
Zamolio bi da se ovaj komentar objavi. Dugo sam pisao. I izvinite zbog mog slabog poznavanja jezika.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 476 korisnika na forumu :: 2 registrovanih, 2 sakrivenih i 472 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Sićko, Tas011