Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

1690

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

offline
  • Pridružio: 08 Avg 2012
  • Poruke: 597

novi snimak sa Aerodroma

https://www.youtube.com/watch?v=7dmKPJYSqFU#t=979



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • sezan  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 29 Dec 2008
  • Poruke: 3132
  • Gde živiš: Kragujevac

I pijani idioti sa oruzjem vitlaju po ulicama..pucaju i otimaju pare...strašno..
To treba oplaveti ,da mu ne padne na pamet vise da pije ili da se izivljava nad civilima.. Crying or Very sad

Мариуполь. Новороссия. Обдолбанный укровояка беспределит и стреляет



offline
  • sezan  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 29 Dec 2008
  • Poruke: 3132
  • Gde živiš: Kragujevac

Motorolci..nastavak...

offline
  • Pridružio: 10 Jan 2012
  • Poruke: 1700
  • Gde živiš: U koloniji po imenu Republika Srbija

Bogami ja bi rekao da su deblji kraj izvukli ovi bez fantomki na kraju Sad

offline
  • nemam
  • Pridružio: 30 Nov 2011
  • Poruke: 657

Slobodarko ::Fasisticke bande u centru Kijeva uteruju ljude u svoj poredak pa su malo dobili po tamburi preko tih njihovih fantomki sto nose na glavama jer im podsvest kaze " sakri lice , to sto radis nije dobro ".
Plavo bele patike se svakim udarcem pretvaraju u crveno-plavo-bele pa na kraju crvena preovladava .



Who is who u ovoj priči? Tko su crni a tko "civili"?

offline
  • Pridružio: 22 Avg 2014
  • Poruke: 99

Ima li istine u ukropskim vijestima da je Givi ranjen a Motorola ubijen? Zna li iko kako su njih dvojica?

offline
  • Pridružio: 24 Maj 2013
  • Poruke: 312

Ukrajina ce dobijati po malo oruzja da bi drzala zariste ,za nesto vise svakako nisu sposobni.

A kako ce sad da radi sistem na zimi ,a vidimo da Miler Kaze da je vec kasno da na vreme dopune rezervoare sa gasom. A sta to znaci? Znaci ako cevi nisu pune gas ne moze da protice. To sto ima neke kolicine na dnu skladista ne znaci da to moze da se trosi.

A popunjavanje budzetskih rupa je vec nemoguca misija jer MMF ne zeli da baca lovu u vatru.Zapad nema niti zeli da sipa milijarde,a EU je vec odvojila ozbiljnu lovu za nadoknadu stete poljoprivrednicima.

Ali kad bi Ukrajina i dobila tih 35 000 000 000 $ da popuni sve minuse to bi sve trajalo neko vreme a onda opet treba svaki mesec 2-3 milijarde. Njima je privreda u galopirajucem padu. Rusija je smanjila uvoz a najjaca privredna regija gori u ratu.
A bujanje fasizma i kriminala ce napraviti od Ukrajine mesto koje nije bezbedno za zivot a ekonomska perspektiva je tek divna. Vapaji za Amerikom ce biti sve glasniji a nade sve manje.
Ukrajina ce gubiti milione stanovnika i placati ceh ovim ludacima koji su silom dosli na vlast.
Za Rusiju je Ukrajina vruc krompir pa je zato nije ni uzela. Velika je to zemlja i velika finansijska rupa za svakoga ko zeli da drzi stabilnu vlast u Kijevu.

Tako da je realno gledano ovo tek pocetak agonije i jos jedan primer da svaka saradnja i nadanje u SAD dokazuje da je to jednostavno poziv Crnom djavolu u svoju kucu.
SAD je zestoko skresala svoj vojni budzet i sve ce manje biti velesila a sve vise bolesnik u stanju paranoje.
Pokusace da odrzavaju svoju moc stvarajuci zone opasne za zivot koje ce pokusati da okrecu prema svojim potrebama. Tako sada dobijamo Ukrajinu sa ovim scvenama ulicnih razbojnika i ID . Njih ce CIA da usmerava u potrebnom pravcu i da odrzava u zivotu.

Traba primetiti i saopstenje da vazdusni udari nisu dovoljni da obuzdaju islamiste. Treba biti jako naivan pa to stvarno prihvatiti kao istinu. Prvo uopste ne gadjaju gde treba a kad bi hteli u jednom naletu bi spalili citav pojas oko Dobanija. Nekad davno u Iraku nije mogao ni jedan kamion da prodje a da ne bude pogodjen,a sada se islamisti vozikaju sa tenkovima da nije ni jedan pogodjen ,a ako neki jeste onda to radi iran ili Sirija.

offline
  • Pridružio: 01 Jun 2013
  • Poruke: 2467

sezan ::I pijani idioti sa oruzjem vitlaju po ulicama..pucaju i otimaju pare...strašno..
To treba oplaveti ,da mu ne padne na pamet vise da pije ili da se izivljava nad civilima.. Crying or Very sad

Мариуполь. Новороссия. Обдолбанный укровояка беспределит и стреляет



One koji imaju nadu u oporavak od fasisticke kuge i koji nisu duboko zaglibili u zlocine valja oplaveti da se opamete a ovakvim zlocincima bolje pristaje bela u les nijansi podvucena zutom ilovacom . Ili neka bude kompromis " ubiti od batina " Mr. Green
Inace ovakvo ponasanje okupatora u Mariopolju je idealan scenario za Novoruse jer zamisli sta bi bilo da se nadje neko mudar u Kijevu i da kaze " Kijev , Livov i Poltava ce stedeti gas ali Slavljansk,Kramatorsk i Mariopolj ce imati puno snadbevanje ,pa da napravi sve zive pogodnosti za gradjane tih gradova , da hapsi i kaznjava ovaj olos , da trpa novac iz budzeta u te gradove ... "
Vise bi doprineo okoncanju rata nego finansirajuci sve bataljone i svu armiju na istoku.

Sva sreca pa u Kijevu sede kompletni idioti i npr su u Lisicansku izdali zvanicno saopstenje tipa " vi uopste necete imati gas ove zime zato sto ste glasali na referendumu ". Nema ono da su i gradjani Lisicanska kao i gradjani Kijeva placali redovno racun za gas pa da isporuke budu jednake i da se jednako stedi nego im fino saopste da su gradjani drugog reda i da je posao Kijeva da kaznjava gradjane Lisicanska jer su odbili lojalnost rezimu a ako se neko pobuni onda ide na terapiju kod Azova,Donbasa,Dnjipra... U Evropi bi npr prosecan gradjanin razmisljao " cekaj malo , drzavna kompanija uzme gas na kredit , proda taj gas gradjanima i privredi , gradjani i privreda plate racun za gas i drzavna kompanija cak napravi profit preko ulozenog novca ali ne isplati racun za preuzet gas Gaspromu . Gde su nestale moje pare koje sam ja placao svakog meseca za gas ". U rezimskom delu jedine Evropeske Ukrajine se gradjanima putem TV-a servira prica " ti moras da mrzis Ruse zbog gasa i ne pitaj gde je novac " i zavrsena stvar. Neki dan je Kijev upozorio gradjane Donjecka i Luganska da ne placaju racun za gas DNR/LNR jer novac nece biti iskoriscen u korist tih gradjana . Blago njima sa tim mozgom i sa tim obrazom jer za razliku od gradjana Kijeva,Poltave,Livova koji su platili racune , novac nije utrosen na placanje gasa i u korist gradjana ovi imaju kad i da upozoravaju gradjane Donjecka i Luganska da novac za gas mozda nece biti utrosen u njihovu korist.
Ni da Putin govori Porazenku sta da radi pa ne bi ovakve autogolove zabijali kao sto zabijaju kad donose odluke po svom nahodjenju.
Ukrajina je dusu dala da neko ko je skole ucio napravi ozbiljnu analizu o pretvaranju ljudi u debile pomocu propagande i idiotskih saopstenja rezima.

offline
  • Pridružio: 07 Jul 2009
  • Poruke: 433

sta cu kad ih volim ::Ima li istine u ukropskim vijestima da je Givi ranjen a Motorola ubijen? Zna li iko kako su njih dvojica?
čim ukrajinci prvi javljaju odma znaš da je laž

offline
  • Pridružio: 26 Apr 2014
  • Poruke: 2136

http://fakti.org/rossiya/mihalkov-muskarac-putin-n.....-muskaraca
Ко има мало времена, нека прочита текст Никите Михалкова

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1080 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 5 sakrivenih i 1045 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: anbeast, Apok, bokisha253, ccoogg123, Darko8, DejanSt, DonRumataEstorski, dule10savic, galerija, GandorCC, HrcAk47, Ilija Cvorovic, krkalon, lord sir giga, Metanoja, Milos ZA, nenad81, Nikolaa11, NoOneEver Dreams, raptorsi, ruger357, Shinobi, Srki94, vathra, vladetije, vlajkox, vukovi, zeo, zixmix, žeks62