Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

2412

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32528

ssekir75 ::cezar 35 ::@....

Okupljenim Moskovljanima (oko 100 000), izmedju ostalog, rekao je i ovo:
Citat:„Схватили смо да се у случају Крима не ради просто о територији, које имамо довољно, ради се о историјским коренима, о изворима наше духовности и државности, ради се о ономе што нас чини истим народом и јединственом монолитном нацијом“
„Ми смо увек сматрали да су Руси и Украјинци исти народ. Ја и сад тако мислим. Наравно, екстремни национализам је увек штетан и опасан. И сигуран сам да ће украјински народ тек дати прави и објективни суд о онима koji су довели земљу у стање у којем је она данас“


све време се овде жали како у донбасу људи неће у ополченије/анр, и ликује како "укропи" беже и скривају се. међутим, како време иде све више сам уверен да су и једни и други у праву. ем што чувају главу на раменима, ем што су и једни и други свесни да су исти народ и да ће кад-тад морати опет да живе заједно. ево то и путин рече. е сад, што нису на време најурили багру...

Upravo tako al uvek postoje ono ALI i druga strana koja ne želi to da prihvati i koja će uvek poricati svoje poreklo nažalost i sami smo svedoci toga bili.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Sloboda ili ništa.
  • Pridružio: 05 Jan 2014
  • Poruke: 264

Treba li nekome objašnjenje ?




offline
  • Pridružio: 07 Jul 2009
  • Poruke: 433

pein ::Britanski iostruktori krenuli sa obukom ukro wermahtovi vojnika.
Bajden: SAD uskoro kreće sa obukom 780 pripadnika nacionalne garde Ukraine.
Vostok.rs


Nesto je trulo u drzavi Dans pardon ukrajini. Evo šta prenosi rusofob ostrovsky.
https://twitter.com/SimonOstrovsky/status/578170010524319744
https://twitter.com/SimonOstrovsky/status/578164418388889601

offline
  • Pridružio: 16 Okt 2014
  • Poruke: 100

Volunteer Soldiers Fighting in Ukraine: Russian Roulette
youtube.com/watch?v=epz-eBXHKIQ
Ima i par srba na snimku (ocigledno sad pohapsenih)

Nastavak pogorsavanja uslova za manjine na Krimu i hapsenja
theguardian.com/world/2015/mar/13/crime.....s-takeover

The Making of a Christian Taliban in Ukraine
firstlook.org/theintercept/2015/03/18/ukraine-part-3/

offline
  • Pridružio: 05 Jan 2012
  • Poruke: 995

Ali nikako me ne napusta osecaj da je medju ovim dobrovoljcima ukljucujuci i ove nase gomila spijuna koja radi za razne sluzbe...

offline
  • Pridružio: 11 Feb 2015
  • Poruke: 33

Ваљда ће и Руси сконтати ко су им Почуче у њиховим редовима

offline
  • Pridružio: 07 Apr 2012
  • Poruke: 1473
  • Gde živiš: Iznad zvijezda

Evo i mene. Pravo da vam kazem ovu temu vise i ne citam a i rjetko zalazim na forum bas iz razloga sto ovu temu vise ne pratim. Euro mejdan je dosao i na ovaj forum koji je bio kao uzicka republika u evropi okupiranoj od nacista a sad je ko neka svapska ofanziva peta sesta ili bilo koja druga sto se ove teme tice.

Nego za one koji gotive ratovanje izgleda da ce rata da bude i da ce rusija aktivno ili aktivnije da se ukljuci posto je putin trazio od milijardera da vrate kapital u rusiju da im nebi ostao zamrznut u stranim bankama.

http://scradar.com/vesti-iz-sveta/putin-trazi-od-m.....-u-rusiju/

offline
  • Pridružio: 21 Maj 2008
  • Poruke: 14792

GrobarRomanticar ::Treba li nekome objašnjenje ?


Откад се то ухапшени сликају у некој соби, са све стварима у ћошку, и рукама везаним лисицама испред себе?
И ко је од званичника објавио ову вест?

offline
  • Pridružio: 04 Feb 2015
  • Poruke: 9
  • Gde živiš: Beograd

Ово за Почучу видех данас на Фејсбуку...
Са њим је ухапшен и дотични Владо Станић, а на Фејсбук профилу "Deki Srbija" је уз фотографије Почуче и Станића у лисицама објављен и следећи текст:
"Informacije kompletnijence biti na sajtu anti majdana. Za sada ovoliko.
Pitanje sto sam postavio za pasos je bilo cisto informativno. Inace pasos je od : Vlado Stanic ,rodjen 10.02.1991 godine sa prebivalistem u Sajkasu, ul. Petra Drapsina 101 izdat u Novom Sadu 04.10.2013 godine. Kao sto se vidi na slici broj pasosa na biometriskom delu je 011448570 dok je na samom pasosu broj 01193114 . Ako vec nase sluzbe hoce da se bave svojim poslom evo im podaci pa neka rasvetljavaju kako je to inzasto uradjeno. Covek ako se tako uopste moze nazvati je bio u Francuskoj ,zatim Srbiji da bi dosao do Moskve do Gorana Ranisavljevica Gerovca . Sa jos nekoliko srpskih momaka. Nistanto nebi bilo cudno da mu zadatak nije bio da ubije komandira nazovi srpskog husarskog puka i oficira ministarstva odbrane DNRa to jest mene. Takodje drustvo mu pravi slavni maneken Radomir Pocuca iz drugih razloga. A to je diverzantska delatnost ,ne klasicna vec informativna u unistavanju svih grupa gde se Srbi pojavljuju. Veoma uspesno je to odradio sa Srpsko Françuskom brigadom, zatim pokusaj formiranja Srpskog Husarskog Puka je takodje deo te price. Trebalo je sjediniti sto vise srba ina jedno mesto i obezvrediti ih.
Po svoj prilici "kapetan" komandir nazovi puka je dosao srcem kao i prva grupa od cetiri momka i dosli su stvarno da se bore za zastitu naroda novorusije i protiv fasista.
Posto oni nisu kontali da je puk stvoren iz drugog razloga Gerovac salje novu grupu koja je trebala da eliminise kapetana i mene. Inace da nebude zabune Kiler Vlada je sve priznao.
Malo kasnije ce biti i prepiske gde se Goran Gerovac poziva na boga i izdaje im naredjenje da izvrse ubistva. Inace svi novi su trebali da ucestvuju u tome medjutim Vlada kao glavni surovi " UBICA" je bio izvrsitelj. Drugi su se predomislili sto ih je spasilo. Kasnije vise informacija sad slike pasosa i dvojice smokljana koji su krenuli da prospu srpsku krv. Inace u jednom delu prepiske Pocuca obecava da ce Vujica skratiti za glavu. Takodje prepiska da se preko coveka iz Amerike koji ima vezu u Poljskoj donose njima uniforme i da se oni Amerima i Poljacima na neki nacin oduze. Necemo objavljivati imena nekih ljudi koji su ih finasirali jer su mozda to radili cista srca da pomognu borbu verujuci u Srpstvo. A pare su kao sto sam davno pricao zavrsavale u dzepovima Gerovca i trosile se nemilice.
Ostali koji se nalaze u Srpskom husarskom puku, su dobro.
Svima su oduzeta sva sredstva veze,telefoni kompjuteri i najverovatnije nece biti vraceni,kao i sva oprema sem licnih stvari.
Ukratko ko ih nazove srpskim husarskim pukom vredja sve srbe.
Porodicama onih ciji se sinovi nalaze u tom nazovi puku samo da znaju da su svi dobro i iz opravdanog razloga nemogu da se jave."

Тамо се огласио и председник српске дијаспоре Драган Станојевић (који је иначе до мајдана живео у Кијеву, а сад је у Москви колико ја знам, мада је могуће да је већ поменут на овом форуму), указавши на ову катастрофу, и рекавши како је и раније указивао на овакве проблеме.

Мислио сам да је Почуча само бенигни манекен, и било ми је чудно кад је преко друштвених мрежа почео да се манифестује сукоб између Декија снајперисте и њега, али искрено, овоме се нисам надао...

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32528

Borbe oko aerodroma u Donjecku snage ukro wermahta iz minobacača gađale rudnik i selo Abakumovo.
Ukro wermaht kopa rovove oko Marijupolja preko privatni poseda.
Ruski eksperti prognoziraju da će Ukraina u celini ući u sastav RF a da će Novorusija poslužiti da se unište sadašnji režim i raznorazni desničarski pokreti.
Isporuke uglja iz Donbasa za Ukrainu pale za 60%. A doduše ide i lepše vreme i netreba im više. :-D
Srbija pristupa HATO-u interesantan tekst Rusi poprilično optimistični da od tog nema ništa

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1239 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 10 sakrivenih i 1175 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., ajo baba, amaterSRB, Apok, armor, Atomski čoban, bladesu, bojank, Brana01, cinoeye, darcaud, djboj, Dorcolac, dragoljub11987, Futurama, goxin, Ivan Campo, JimmyNapoli, Kaplar2, Karla, kolle.the.kid, Kubovac, Lieutenant, Marko Marković, Metanoja, mgolub, milenko crazy north, milimoj, Milos ZA, moldway, Nemanja.M, ozzy, panzerwaffe, raketaš, raso7, Regrut Boskica, robertino, royst33, ruger357, sombrero, SR-3m, Srle993, stalja, suton, Tragač, VP6919, wolf431, wolverined4, Wrangler, zdrebac, Žrnov, žeks62, 1107