Partner 2007

1

Partner 2007

offline
  • Pridružio: 09 Feb 2007
  • Poruke: 50
  • Gde živiš: Valjevo

MEĐUNARODNI SAJAM NAORUŽANJA I OPREME

pod pokroviteljstvom

MINISTARSTVA ODBRANE REPUBLIKE SRBIJE


sajam.rs/index.php?option=content&t.....naoruzanja


Skraćeni naziv sajma: PARTNER
Osnovan: 2004.
Interval održavanja: Sledeći sajam je 26-29. 6. 2007, a nakon toga svake druge godine.
Organizator: Beogradski sajam, Bulevar vojvode Misica 14, 11000 Beograd, tel: 011 2655-486, 2655-229, 063 205-599, fax: 011 3615-298 i 2655-419, e-mail: partner@sajam.rs
Projektni tim: Mirjana Lukić, Zoran Gligorić
Opis sajma:
Naoružanje i vojna oprema
Grupe:

mycity.rs/must-login.png

Radno vreme: 10:00-19:00

Statistika za prethodnu priredbu
Broj izlagača: 40
Domaćih: 34
Stranih:
6
m2 zatvorenog prostora: 1036 m2
m2 otvorenog prostora: 750
Broj posetilaca: 6.753
Zemlje ucesnice: Hrvatska, Austrija, Italija, Bugarska, Francuska, Engleska
Korisni linkovi: expomil.ro/



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • kNikS 
  • Moderator u penziji
  • Pridružio: 31 Maj 2006
  • Poruke: 4640

Podseca me na one cigare...



offline
  • Pridružio: 22 Feb 2007
  • Poruke: 235

Ovo je dobro, mogao bih potegnuti do Beograda.

offline
  • smardik 
  • Stručni saradnik foruma
  • Pridružio: 04 Mar 2007
  • Poruke: 69

SAJAM NAORUŽANJA I VOJNE OPREME „PARTNER 2007“
Sajam naoružanja i vojne opreme „PARTNER 2007” najavljen je i na sajtu Ministarstva odbrane Srbije.

mod.gov.rs./01aktuelno/indexs.php?action=fullnews&id=266

Politička i privredna dešavanja poslednjih nekoliko godina, prvenstveno ulazak Srbije u Partnerstvo za mir, potvrdila su potrebu organizovanja specijalizovane manifestacije iz oblasti naoružanja u Beogradu. Zato je već doneta odluka, a pripreme su ušle u završnu fazu, da se Treći međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2007” održi od 26. do 29. juna na Beogradskom sajmu.

Pokrovitelj sajma je Ministarstvo odbrane, a suorganizator Jugoimport – SDPR.

Promotivni sastanak potencijalnih izlagača, stručnjaka i novinara, sa predstavnicima Ministarstva odbrane, Jugoimporta SDPR i Beogradskog sajma, na kome će biti reči o ciljevima, sadržaju i tehničkim detaljima predstojeće manifestacije, održaće se u utorak, 27. marta, u 12 časova, u svečanoj sali na prvom spratu upravne zgrade Beogradskog sajma.

Dosadašnje dve sajamske manifestacije privukle su najznačajnije proizvođače naoružanja i vojne opreme iz Srbije, njihove inostrane partnere i stručnjake iz zemlje i inostranstva. Ti privredni i stručni skupovi bili su povod i za posete visokih vojnih delegacija, koje su Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme u Beogradu dale značaj prvorazrednog događaja u regionu. Ostvareni su i brojni stručni, privredni i poslovni kontakti.

Konceptom sajma „Partner 2007“ obuhvaćeno je izlaganje tehnoloških noviteta i proizvodnih mogućnosti na štandovima izlagača, razmena stručnih informacija u okviru pratećeg programa, zvanične posete visokih vojnih delegacija po pozivu Ministarstva odbrane Republike Srbije, neposredni poslovni kontakti izlagača i posetilaca i prezentacija roizvodnih i tehnoloških dostignuća širokoj publici.

Dosadašnja uspešna realizacija tih jasno postavljenih rezentacionih, organizacionih i poslovnih ciljeva svakako će i ove godine privući izlagače na „Partner 2007”.

Veliki broj domaćih i stranih firmi već je najavio svoje učešće, a detaljniji podaci mogu se dobiti od projektnog tima Beogradskog sajma na telefone (011) 2655 486, 2655 229, faks 3615 298 ili e-mail partner@sajam.rs

offline
  • Pridružio: 22 Feb 2007
  • Poruke: 235

Dolzi li Đuro Đaković možda?

offline
  • smardik 
  • Stručni saradnik foruma
  • Pridružio: 04 Mar 2007
  • Poruke: 69

NAJAVA MEĐUNARODNOG SAJMA NAORUŽANJA I VOJNE OPREME «PARTNER 2007»

mod.gov.rs./01aktuelno/indexs.php?action=fullnews&id=298

Na Beogradskom sajmu danas je održana konferencija za štampu na kojoj su novinari i predstavnici zainteresovanih izlagača upoznati sa predstojećim Međunarodnim sajmom naoružanja i vojne opreme "Partner 2007", koji se ove godine održava od 26. do 29. juna. Organizatori te manifestacije su Beogradski sajam i Jugoimport-SDPR, a pokrovitelj Ministarstvo odbrane Republike Srbije.

O značaju te sajamske manifestacije, programu i budućim aktivnostima, govorili su pukovnik dr Slobodan Marković, pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse i pukovnik dr Branislav Jakić, zamenik načelnika Uprave za odbrambene tehnologije, a iz Jugoimport-SDPR, mr Nenad Miloradović, pomoćnik generalnog direktora za promet NVO. Predstavljen je i ceo organizacijski tim.

Očekuje se da će na “Partneru 2007” učešće uzeti oko 60 izlagača, a Jugoimport-SDPR biće integrator nastupa vodećih srpskih fabrika odbrambene industrije. Pored proizvođača NVO pojaviće se i remonti zavodi, obrazovne, medicinke i druge institucije sistema odbrane, te značajni inostrani partneri.

- Ovaj skup treba da bude motivacija inostranim proizvođačima da dođu na sajam kako bi se upoznali sa mogućnostima i proizvodnim kapacitetima naše vojne industrije. A prethodne dve manifestacije pokazale su da sistem odbrane i odbrambena industrije imaju šta da pokažu - rekao je pukovnik dr Slobodan Marković.

Direktor Beogradskog sajma Anđelko Trpković obavestio je prisutne da će ovaj sajam biti prvi letnji koji će se održati u tek klimatizovanoj hali tri.

Dopuna: 30 Apr 2007 23:47

27.04. 2007.

PRIPREME MEDJUNARODNOG SAJMA NAORUŽANJA «PARTNER 2007»

Sajam naoružanja i vojne opreme Partner 2007, koji se organizuje svake druge godine, biće održan od 26. do 29. juna na Beogradskom sajmu. Pripreme za organizovanje te manifestacije uveliko su u toku.

Pored redovnih nedeljnih koordinacionih sastanaka na kojima učestvuju predstavnici Ministarstva odbrane, pokrovitelja te manifestacije, organizatora Beogradskog sajma i suorganizatora Jugoimport – SDPR, održano je još nekoliko značajnih sastanaka. Najpre je u Jugoimportu – SDPR usaglašnjen nastup grupe šest preduzeća odbrambene industrije koja izlaže u sastavu Jugoimporta – SDPR. Potom je u Upravi za odbrambene tehnologije, koja je zadužena, u ime Ministastva odbrane, za pripremu i organizaciju sajma, održan sastanak sa predstavnicima vojnih ustanova koje su zainteresovane da nastupe na sajmu. A treći sastanak upriličen je sa institucijama koje nastupaju na sajmu pod okriljem Ministarstva odbrane.

Danas su predstavnici Uprave za odbrambene tehnologije i Beogradskog sajma razgovarali o nastupu na Partneru predstavnika grupacije malih proizvođača. To su mahom kooperanti velikih proizvođača sredstava NVO koji do sada nisu izlagali jer su skromnijih materijalnih mogućnosti i manjeg proizvodnog programa. Ideju da i oni nastupe pokrenulo je Ministarstvo odbrane i ovo je prvi pokušaj da se napravi štand malih proizvođača.

Organizatori su najavili i jaču medijsku podršku tog skupa, a početkom maja Beogradski sajam će objaviti veb sajt o Partneru, gde će biti predstavljeni svi proizvođači sa svojim proizvodnim programima.
mod.gov.rs./01aktuelno/indexs.php?action=fullnews&id=346

Videćemo šta će biti plod ovakvih priprema, a za obične posetioce, kao i ranije, rezervisan je samo poslednji dan sajma 29. juni.

offline
  • zoro+ 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 11 Feb 2006
  • Poruke: 912

Ma zar nije malo glupo organizirati sajam radnim danima.Je li to sigurno da se odrzava od 26-29 juna.

offline
  • Pridružio: 25 Jan 2007
  • Poruke: 1426
  • Gde živiš: Nova Pazova

Jeste sigurno, i ulaz građanima, civilima i ostalim običnim smrtnicima je dozvoljen-moguć samo 29-og.

offline
  • zoro+ 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 11 Feb 2006
  • Poruke: 912

E to je vec po meni glupost,kao da ce doci do sklapanja poslova veka,pa je obicnim smrtnicima zabrann ulaz.Ako se ima strana novinarska kartica,moze li se iskopirati malo i razdeliti clanovima foruma.

Dopuna: 17 Jun 2007 11:07

Ne znam da li ce vas zanimati,ali u italijanskoj vojnoj stampi bice objavljen prilog sa sajma,odobreno je.

offline
  • kNikS 
  • Moderator u penziji
  • Pridružio: 31 Maj 2006
  • Poruke: 4640

Naravno, bas bi me zanimalo da vidimo sta tamo pise, verujem da isto vazi i za ostale.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 866 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 5 sakrivenih i 824 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Apok, Atomski čoban, bokisha253, Boris BM, BORUTUS, debeli, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, Fog of War, Georgius, herrDule, Jahorina, Kibice, Kubovac, Leonov, maiden6657, mercedesamg, Mi lao shu, milos.cbr, MiroslavD, Mixelotti, moldway, pein, Petarvu, procesor, radoznao, Romibrat, Smajser, stegonosa, Stoilkovic, Trpe Grozni, uruk, vasa.93, vlahale, yufighter, ZetaMan, šumar bk2