"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1236

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Pridružio: 11 Feb 2014
  • Poruke: 612
  • Gde živiš: U zemlji čuda-Srbiji i u svom svetu

roger that, heh, razumem to, a oko rečenica nzm zašto ne razumete , ali okej, trudim se da budu razumljivije, razumnije i čak odgovarajuće nekad.Logičnije bolje rečeno.

Da, to sasvim tačno je, da ako prikažeš pre operacije ili kasnije samo zavisi šta, onda pomogneš nekima da pobegnu ili da vide šta je urađeno. A i onda građani i ceo svet a danas se sve lepo vidi itekako zna šta smeraš šta si radio ..Nije zabranjeno još uvek da MUP i armije sveta tajno čak operišu to je normalno i zakonski, da hapse, napadaju neprijtelje itd. To sam shvatio. Dokazni materijal i to. Samo je problem što zaboravimo na te stvari bitne pa nekad jovo nanovo pričamo oko istog, mada nije na odmet .
Misliš valjda za dokaze kad treba da odrade operaciju neku da to ne sme izaći u javnost, a ja pominjem da mogu da sad ne bi ispali ko Đurić što ga je Olivera na RTSu pitala pa zar nije normalno da ako je bezb.građana,imovine I DRŽAVE ugrožena i prete nam da saznamo ko je to, valjda bi trebao sigurno reći osnovno najvažnije šta se krije i šta je problem.A on reče pa da da, bitno evo sad ću pa ne kaže ništa skoro sem što mediji na kraju pričaju kako je Turska, ja nzm da budem iskren da li je, bila iza onog haosa sad pre nedelju dve ili već kad beše.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 06 Feb 2012
  • Poruke: 351

vranjanac29 ::A sto se tice bivse 78 motorizovane brigade zamolio bi clanove da ne uzimaju u negatvnom kontekstu njene pripadnike kioja je nasledila 4 brigada. Ti ljudi rade valjano svoj posao, dosta njih je ostavilo zdravlje po ratovima i svojim iskustvom dosta toga su preneli mladjim kolegama. Ovom clanu sto pise da je opremljenost vojnika kao na nivou Uzicke republike bi rekao samo jedno

Aman zaman niko nije pomenuo tu niti bilo koju drugu brigadu u negativnom kontekstu!
Prestanite da razvlačite nešto što nije ni napisano uopšte...



offline
  • Pridružio: 06 Nov 2010
  • Poruke: 11646
  • Gde živiš: Vranje

Jesi, pomenuo si 4. brigadu, direktno nastalu od 78. motorizovane. Brigade čiji amblem ponosno nosim gde god da idem. Čak i na Triglav i Mon Blan.

offline
  • Pridružio: 06 Feb 2012
  • Poruke: 351

dobri covek ::Jesi, pomenuo si 4. brigadu, direktno nastalu od 78. motorizovane. Brigade čiji amblem ponosno nosim gde god da idem. Čak i na Triglav i Mon Blan.

Nisam. Pomenuo sam lažnu sliku zastarjelog borbenog kompleta pripisanu toj brigadi.

offline
  • Pridružio: 19 Sep 2013
  • Poruke: 3373

Следеће може комотно и у тему о тероризму као глобалној претњи, ал ајде да поставим овде.
"Rama sprema rat na jugu Srbije?!
"Rama je naš predsednik." "Preševo je prirodni deo velike Albanije." "I u Tirani misle da je zahvalnica koju je Vučić dobio od opštine Preševo skandal..." Ovo su samo neke od izjava koje su tokom prethodnih nedelja mogle da se čuju od albanskih političara sa juga Srbije, tako da je više nego očigledno da je sve što su izgovorili u prethodnom periodu napisano negde drugde, tačnije u Tirani."

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/649721/Rama-sprema-rat-na-jugu-Srbije

offline
  • Pridružio: 10 Jan 2012
  • Poruke: 1700
  • Gde živiš: U koloniji po imenu Republika Srbija

darkangel ::deri3891 ::Zanimljiva stvar oko pomenute vijesti jeste da ju je RTS objavio u Srijedu naveče navodeći kao izvor Blic a preneseno od Tanjuga, a Blic i Tanjug tu vijest objavljuju tek sutradan, odnosno danas (inače pratim FB i Twitter naloge ovih medija kao i njihove oficijelne stranice).
Ispada da su novinari sa RTS znali prije redakcije Blica vijest koju će Blic tek da objavi a Tanjug prenese. Shocked
S obzirom da Blic ima renome polu dnevnih novina a polu žute štampe malo je čudno da su ispustili takvu ekskluzivu.
Ne znam, meni ta vijest još uvijek djeluje neozbiljno.

Bez ulazenja u samu informaciju i sta je istina a sta ne, sistem ne funkcionise tako.
Blic je sinoc uvece izbacio danasnju naslovnu na kojoj je ta vest i posto su stampane novine onda je logicno da se ta informacija ne objavljuje na njihovom sajtu pre danas popodne jer im je u interesu da im potencijalni citalac kupi novine.
RTS je odmah sinoc izneo tu informaciju jer imaju dezurne novinare a onda su vest dopunjavali tokom dana od Tanjuga pa je zato naveden kao izvor RTS i Tanjug.
Tanjug je ovu informaciju odmah jutros izbacio kao prvu informaciju jer su sinoc zavrsili sa poslom pre nego sto je ta info postala dostupna.
Dakle nikakve teorije zavere.

Mozda je van teme ali...
Zar novinska agencija Tanjug nije zatvorena-ugasena?
Bila je pre par godina neka prica vezana na tu temu. Uglavnom digla se prasina u javnosti kako se gasi najstarija novinska agencija itd...
Dopuna;
http://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/041115/041115-vest7.html

Ako je drzava zvanicno ugasila Tanjug kako sad oni mogu da prenose vesti ako ne postoje?

offline
  • Pridružio: 06 Nov 2010
  • Poruke: 11646
  • Gde živiš: Vranje

Ko pali, ko gasi, ako koza laže, onda je i pastir pijan. Ili tako nekako.

http://www.tanjug.rs/

http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=327784

offline
  • goxin 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 20 Dec 2013
  • Poruke: 7587
  • Gde živiš: Srpsko Sarajevo

90 -te je Vojna Bezbjednost odradila posao o pripremama Hrv. , tada je sve objavila u javnost ... i sa Kikasovim avionom je stalo. Nisu dobili zeleno svjetlo za sta vise .

Uglavnom pronadjeno oruzje znaci da lokal patriote i lokal teroristi ne moraju da brinu . Dobice i oruzje i municiju u dovoljnim kolicinama da zaigraju .A i pripremice im se razlozi u javnosti u dovoljnoj kolicini da se medjusobno "oprobaju "

Ko zna koliko je toga proslo iz Kosova -Albanije...

offline
  • Pridružio: 10 Jan 2012
  • Poruke: 1700
  • Gde živiš: U koloniji po imenu Republika Srbija

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Танјуг
Citat:Uredbom Vlade Srbije i prestankom važenja "Zakona o Tanjugu", Tanjug je prestao sa radom 3. novembra 2015. kada je i izbrisan iz Agencije za privredne registre Republike Srbije.


JAVNO PREDUZEĆE NOVINSKA AGENCIJA TANJUG SA POTPUNOM ODGOVORNOŠĆU, BEOGRAD (STARI GRAD)
http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch.....B4B8A21EFA
Citat:Датум оснивања:31.10.1995

Istina je negde tamo Smile

offline
  • Pridružio: 19 Sep 2013
  • Poruke: 3373

Napisano: 05 Maj 2017 11:51

"Otvorene pretnje Zaevu: Dali smo ti pare za "veliku Albaniju", sad je i napravi, inače...!
Albanska dijaspora u Švajcarskoj, od koje je lider SDSM-a Zoran Zaev uzeo novac da bi formirao koaliciju sa Šiptarima i prihvatio "tiransku platformu", preti da će izazvati haos ukoliko ne napravi "republiku Iliridu" u Makedoniji."
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/649729/Otvo.....ravi-inace

Dopuna: 05 Maj 2017 12:37

Још мало о шиптарским сновима.
""Dojče vele": Velika Albanija je OPASNA IDEJA, zasad nema veliku podršku u EU, ali ako se ovako nastavi...
Dojče vele | 05. 05. 2017 - 11:52h
| Komentara: 5

Priče o ujedinjenju Albanaca samo su pusti snovi koji se oživljavaju uvek kada albanski političari požele da glume patriote, kažu međunarodni posmatrači za "Dojče vele"."

http://www.blic.rs/vesti/svet/dojce-vele-velika-al.....se/esmpdqm

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1011 korisnika na forumu :: 35 registrovanih, 9 sakrivenih i 967 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., AK - 230, aleksandarbl, amaterSRB, bestguarder, bladesu, Bokiboks, Brana01, cinoeye, Dannyboy, dule10savic, Georgius, gomago, Istman, JOntra, Karla, kunktator, marsovac 2, MB120mm, Metanoja, NoOneEver Dreams, ozzy, Panter, Parker, raptorsi, RJ, Rogan33, Romibrat, S2M, sombrero, theNedjeljko, Vatreni Zmaj, wolverined4, wulfy, 79693