Rat Rusija-Ukrajina 2024 - komentari

1178

Rat Rusija-Ukrajina 2024 - komentari

online
  • Pridružio: 24 Nov 2021
  • Poruke: 2763

Evropske zemlje su po mom misljenju opitni pacovi, SAD sa njima testira granice Rusije, pa ako prodje salju i oni. Trebali su i ranije da pokazu zube Rusi i da priprete.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 30 Mar 2022
  • Poruke: 438

slonic_tonic ::@Leonov, u pravu si.
i nuklearno oružje je božje stvorenje pod svodom nebeskim i treba ga moći spomenuti.
jedino, trebalo bi razlikovati napaljeno i racionalno spominjanje nuklearnog oružja.

kad si me već podsjetio, ovo objavljujem kao perfektan primjer nuklearne napaljenosti.

ovaj retardirani Pierce Morgan jednostavno po svaku cijenu želi čuti rečenicu "Zapad će upotrijebiti nuklearno oružje" i pokušava je dobrih 25 minuta na sve moguće načine, direktno, zaobilazno, iz zasjede i pomoću trikova izmamiti iz prof. Mersheimera.

kako je Mersheimer ipak vrlo racionalan tip, nezadovoljni Pierce ostaje bez nuklearnog zadovoljenja.

pogledajte, nasmijat ćete se dobro, evo i sekundu sam vam namjestio:
https://www.youtube.com/watch?v=vlLubLH5QfE&t=.....Uncensored

zapravo, glavna pouka ovog videa nije smijeh, nego da se shvati koja je svijest Zapada o njihovoj vojnoj svemoći i moralnoj neupitnosti. Nije tu Pierce ništa posebno, to dolazi iz naroda, od stotina godina "izuzetnosti".


Majko mila ovog kretena (do sada nisam imao priliku zagaditi dušu ovom spodobom), njemu je isto izbaciti Sadama iz Kuvajta i Putina iz Ukrajine, on uopće ne razumije posljedice, to me brine ta uljuljkanost da su nadljudi.
Jedino postoji iskrena nada da još ima ljudi poput prof. Mersheimera, a da su bliski vlasti koji im mogu objasniti i uključiti racio.
Prof. kaže Rusi na to gledaju kao egzistencijalnu prijetnju, a nama Ukrajina nije presudno važna.
Pitanje svih pitanja je koliko to ovi u Bijeloj kući ili ovi iz deep statea to stvarno razumiju, iskreno se nadam da da.



online
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32845

Pre koji dan smo pisali o kojekakvim novotarijama koje rat iznjedri evo još jedna prvenstveno namenjena za gađanje FPV dronova.


Neko moje mišljenje je da bi bila bolja pumparica ispod koristiili nekad i ameri onako kratež ispod sfke na M16 nešta ovako Arrow https://en.wikipedia.org/wiki/M26_Modular_Accessory_Shotgun_System

Deset godina naci bat Azov

offline
  • Pridružio: 16 Feb 2024
  • Poruke: 27

Занимљив снимак дејства 2 укр. Ми 24 из руског дрона

twitter.com/DrazaM33/status/1787888510835347480

offline
  • Pridružio: 06 Avg 2014
  • Poruke: 224

Šta imaju Rusi da prete pacovima i pudlicama?!
Uhvatiš pacova izvadiš mu zube,skratiš rep i odsečeš uši.Pudlicu ošišaš do gole kože i skratiš joj nokte.Za dobermana još razmišljam,,😎

offline
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3188

https://twitter.com/GeromanAT/status/1787888638706987425

GP":Ruska vojska napredovala je uz prugu zapadno od Očeretina."

Ukri odstupaju, ruje nastupaju. Što se tiče pretnje ruja, nikako da pretiš sa nenapunjenim pištoljem. To znači, da su se tek sada pripremili za rat sa Nato pudlicama. Ako pogledamo stanje na početku SVO.

offline
  • Pridružio: 20 Jun 2014
  • Poruke: 8009
  • Gde živiš: Zagreb

Leonov ::
Majko mila ovog kretena (do sada nisam imao priliku zagaditi dušu ovom spodobom), njemu je isto izbaciti Sadama iz Kuvajta i Putina iz Ukrajine, on uopće ne razumije posljedice, to me brine ta uljuljkanost da su nadljudi.

međutim, ima show koji ima milijune pratitelja.

težak šovinist ali prikriveni, dakle to su oni najgori, jer glumi velikog demokrata koji svakoj strani daje priliku da nastupi na njegovom showu, ali onda tog "underdoga" dobro ponizi i izvrijeđa, npr. kada dovede nekog Palestinca, Arapa ili prorusa, polazeći apriori od aksioma da su oni teroristi isl.
Naravno, Mersheimeru to ne može raditi, a obrati pažnju kako ga ovaj promatra cijelo vrijeme kao da ima posla s debilom (što je doduše i točno) dok mu beskonačno strpljivo objašnjava osnove diplomacije. Inače ova emisija je imala veliki odjek mnogi su je prenijeli, uglavnom s naslovima tipa "imbecil protiv intelektualca" Very Happy. I komentari na emisiju su u istom tonu, čak i na Pierceovom kanalu .

Mersheimer je vrlo utjecajan, ne samo zato što je sveučilišni profesor, nego je i vrlo aktivan i glavni predstavnik škole tzv. "političkih realista" u Americi.
Inače, prije nego što je završio međunarodne odnose, doktorirao i postao prof, završio i West Point i 5 godina služio u avijaciji, ima čin kapetana, tako da dosta dobro razumije i taj vojni aspekt, pa ne lupeta gluposti poput mnogih drugih.

offline
  • d.ing Metalurgije
  • Pridružio: 21 Jan 2010
  • Poruke: 3065
  • Gde živiš: Makedonija

Само ушкопиш Добермана и миран је ко пудлица.

offline
  • Pridružio: 21 Jul 2022
  • Poruke: 26

A ovaj peder Prokopenko jos uvek ne shvata da ga nacisticko poreklo dede iz Finske nece spasiti ako opet padne Rusima u ruke..?Verujem da snima negde iz Danske ili Belgija,tesko da je blizu .
Velika je greska sto su uopste snimali u Marijupolju zarobljene Azovce.Ok,obicne borce prosejati i pustiti one koji nisu zla ucinili ali one obelezene ne bih zive pustio.Jednostavno bi nestali.Tu je najveci strah za njihove saborce.

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2015
  • Poruke: 2384

Samo kazes da se opirao rutinskoj kontroli.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 817 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 8 sakrivenih i 755 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksandarbl, Apok, ArmyBoss, babaroga, bladesu, Boris Bosiljčić, ccoogg123, darkojbn, delrey, Denaya, djboj, djuradj, Dogma21, doloress, Excalibur13, Gargantua, HrcAk47, hyla, Insan, JOntra, Karla, Kozi-RS, Krusarac, mb1213, mercedesamg, Metanoja, Mi lao shu, milenko crazy north, Milometer, Milos ZA, Miškić, mrav pesadinac, nenad81, nuke92, Parker, pein, RJ, royst33, Shilok, shone34, Sićko, Smajser, Srki94, Srky Boy, Srle993, ss10, stankolich, suton, Tvrtko I, vathra, Vlada1389, wolf431, zzapNDjuric99, šumar bk2