Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

1767

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 02 Avg 2014
  • Poruke: 202

Lepo rece Varufakis, lako je tudjim provocirati i mlatiti medveda.
Kada Putin raspise mobilizaciju i totalno razori Ukrajinu gde ce jos 10+ miliona ljudi napustiti svoje domove i ko zna koliko jos desetina hiljada civila poginuti, jedinu posledicu koji ce evropski vazali imati bice skuplja cena gasa i losiji standard uz dobitak jeftine radne snage, a tata Sem ce lepo zaraditi prodajom gvozdjurije, dok ce ukrajinski narod doziveti totalni krah i golgotu.
Na kraju ce postavljeni komicar potpisati u najboljem slucaju Minsk 2..

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 11 Mar 2022
  • Poruke: 467

PrintZip ::Естонци би да ревидирају граничне споразуме са Русијом потписане 2014. године, подручја Нарва и Петсери..





Ništa me više ne može iznenaditi, pa čak ni Estonska želja da im Rusi razvale picu zarad 40 hektara močvare...

offline
  • Pridružio: 09 Okt 2014
  • Poruke: 2844

Awathorn

Ко управља Кијевом? Изјаве и понашање руководства Украјине је сулудо. Под условом да је то руководство украјинско. Али ако је оно експонент напр. В. Британије онда је логично. Јер је највише Европа на удару. Одређен центар или центри моћи гурају Европу у пропаст са циљем да што више науди Русији.

offline
  • Pridružio: 24 Nov 2021
  • Poruke: 2586

Da li postoji mogucnost da Rusija opet instalira rakete na Kubi i/ili Venecueli npr?
To bi bilo bas zanimljivo Very Happy

offline
  • Pridružio: 09 Okt 2014
  • Poruke: 2844

VladaNS1978
Већ сам писао о томе. Оно што мене забрињава је ментални склоп тих људи. Да ли би неки нормалан човек радио то што ради руководство Естоније које провоцира Русију?

offline
  • Pridružio: 31 Dec 2011
  • Poruke: 19187

fantom_S ::...Јел правило о 25 година руско? Нешто размишљам да нису све гуме исте, тај рок би требао одредити произвођач.
Da, rusko vojno. Gume koje idu za vojsku moraju da ispostuju zacrtane standarde i onda imaju rok trajanja 25 godina u skladistu, ili maks 10 godina u upotrebi (upotreba pocinje cim se prvi put izvadi iz skladista i montira na vozilo, bez obzira da li je neknadno vracena u skladiste). Razlog je propadanje pod uticajem ozona. Ovde imas uopsteno, ako te interesuje mogu i detaljnije.
Raspad gume pod uticajem ozona

Citat:
И имамо ли податак колико су имали застоја због отказа гума, колики је то тачно проблем?

Nemamo podatke ni za znatno ociglednije stvari, ali ovakve stvari govore o tome da definitivno postoje problemi, jer se krse sopstevni propisi.

online
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32587

Awathorn pod opciju br 2 dodaj još ili su dobili toliko stare tehnike sa zapada da im i mobilizavija ide dobro i obuka bar za onu zapadnu kao što su SAU Cezar i PZH 2000 i Leopardi.
Onda se vrćemo na nedavnu izjavu her Arestoviča koji najavljuje ofanzivu ZSU u junu eto toga za manje d mesec dana. Videćemo koliko mogu ukri još da podnesu ovako ogromne gubitke u Donbasu.
Jedna od možda suludih ideja koja mi pada na pamet je da možda planiraju čak i napad na samu RF iz Sumske i Černigovske obladti. Ko će znati šta je u tim ludim glavama ukra koji tako slepo slede NATO instrukcije zbog svoje zaslepćenosti mržnom prema moskaljima.

offline
  • Pridružio: 20 Avg 2014
  • Poruke: 1157
  • Gde živiš: u međuvremenu

Не могу да верујем да након 1991, 1999. и 2008. да се уопште усуђује да неког другог криви за "рушење послератног поретка".

Каква нечувена, разбојничка дрскост.

online
  • Pridružio: 29 Avg 2016
  • Poruke: 2123

pein ::Onda se vrćemo na nedavnu izjavu her Arestoviča koji najavljuje ofanzivu ZSU u junu eto toga za manje d mesec dana.
О, па одлично! Сад бар знамо да нема много до краја. Mr. Green

offline
  • Pridružio: 19 Sep 2018
  • Poruke: 361

upitnik ::
Herr Scholz,

тај поредак је срушила управо твоја држава која је организовала, подстакла и признала противуставно, оружано разбијање СФРЈ, а ТВОЈ БНД је слао оружје за крвопролиће, преко Мађарске.

Тада, 1991., срушен је поредак "успостављен након другог светског рата". Југославија је нестала а Немачка (поново) настала. 1999 и 2008 су тачка на "и" ревизије послератног поретка, сада гледајте ревизију ревизије, Herr Scholz.

У потпису,

Herr Упитник


Ја лично мислим да је Бретон Вудс поредак срушен сломом Совјетског Савеза. Тада је постојао један сјајан моменат у људској историји да се попнемо сви заједно степеницу више, али јбга због пар будалетина и демона који су тада на Западу били на власти пропуштена је историјска шанса да се изађе из овог зачараног круга "рат сваких педесет љета".
Кад погледам ове идиоте који данас владају Европом и Америком стварно не знам шта да очекујем него да се молим Богу да неког великог, а камоли нуклеарног рата не буде. Ове отужне средине и карикатуре од људи и политичара заиста нису дорасли улогама на које су постављени. Некада је макар тај кастинг и избор политичара ипак захтијевао од тих глумаца неки ниво, некакву харизму, данас су то све редом малоумници и медиокритети који не разумију да закон од гравитације не занима шта они мисле о њему.
Те би будале да докажу своју тезу били спремни да тако кажем искочити кроз прозор са изјавом на уснама "Ја не признајем да закон од гравитације постоји!" Проблем је што такав ментални склоп данас влада. Видимо то по свему приказаном и сваки дан се буквално утркују ко ће да изазове Русију јер мисле да су Руси курчева даворија и да могу тако да се према њима понашају. Бојим се само да нас ово све заједно води у један амбис из којег се нећемо тако лако извући.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1397 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 7 sakrivenih i 1347 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Apok, Bobrock1, Brana01, BRATORIII, Bubimir, cavatina, darkangel, Dimitrise93, Djokkinen, DonRumataEstorski, Excalibur13, FileFinder, flash12, frenki1986, gmlale, goxin, Insan, Istman, kolle.the.kid, krkalon, Kubovac, kunktator, laganini123, Mi lao shu, Mikulino, milenko crazy north, mnn2, pein, raptorsi, raso7, Raso75, samsung, Smajser, StepskiVuk, suton, Trpe Grozni, vathra, voja64, wolf431, šumar bk2, žeks62, 79693