Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

2585

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • raykan 
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 15 Feb 2016
  • Poruke: 624

@partizanija

Ne brini,sve što je bilo Srpsko biće ponovo.

Pod tim podrazumevam ono što mi sami smatramo našim,a ne šta drugi misle. Ne brini za tvojih 23% centralne Bosne,za tu vukojebinu niko nije zainteresovan

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 08 Dec 2011
  • Poruke: 1960
  • Gde živiš: Novi Travnik - ex Pucarevo

Kairos

takvi kao ti, tri dana od povlačenja sa kijevskog fronta nisu dali reći da su se rusi povukli, također dok slika moskve kako tone nije izbila nisu dali reći da je potopljena.

Evo, poginuo je ruski general major Kutuzov Roman. Jel treba sad da netko objavi sliku tijela da bi ti vjerovao. Shvati, sranja se događaju. Događaju se i strani koju simpatiziraš ili voliš. Ja sam najmanje kriv što je tih sranja nevjerovatno puno, ali tu ti već pomoći nemogu.

offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6288

A da okrenete priču sad jedno 2500 strana i pišete o uspjesima i neuspjesima tj.brljotinama ukrajinske strane.Biće zanimljivo, ovo što sad pišete postaje monotono, ponavljate se, kao pokvarena ploča.
Ima materijala.

offline
  • Pridružio: 26 Jan 2018
  • Poruke: 356

Nešto se čudno dešava...
Mračne vijesti iz Donbasa: ‘Ukrajinska vojska gubi tlo pod nogama, gubici su im strašni‘

Ovo se nikad na Jutarnjem nije moglo vidjeti.

offline
  • Pridružio: 11 Mar 2022
  • Poruke: 467

Zapovednik ukrajinske 24. mehanizovane brigade poginuo danas u Severodonjecku.
Ovo je za mene zbinjujuća vest zato što bi 24-a brigada trebala biti na Soledar - Bahmut liniji.
Ukrajinci izgleda bacaju sve što mogu u Severodonjeck - Lisičansk džep. Pre koji dan sam čitao iz Ukrajinskih izvora da su ojačali taj potez sa 5 brigada teritorijalaca.
Ako Rusi budu imali snage da zatvore kotao, ovo može biti istorijski loše kockanje Ukrajinskog režima i njihovih nadređenih iz NATOa.

https://twitter.com/mdfzeh/status/1533528824708837385/photo/1

Edit:
Isplivao je snimak ukrajinaca zarobljenih pre par dana oko Krasnog Limana.

https://twitter.com/i/status/1533517958621847553

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2015
  • Poruke: 2341

Jel mozemo kako da se vratimo na T-62?

Internet izvori u ovom sukobu su nepouzdani a vole biti bombasticni. Potpuno je nebitno ko drzi buregdzinicu i pijacu u Severodonjecku nego ko ima inicijativu, ljude i materijal...a i moral a to se mijenja s vremena na vrijema oa stoga i ovi takticki porazi ili pobjede.
Na ovom forumu gospoda iz bliske nam EU drzave vise kuka na Ruse kako im lose ide kao da ih prizeljkuju da dodju po onaj dron licno. A nama malim Rusima ce opet ostati zapecak kao sto smo izvisili 1918, 1945 i 1989.
Jbg kad ne znamo da se prodamo...

@Rocker
Tako je, dovoljno tena i heklera...

offline
  • Pridružio: 23 Maj 2014
  • Poruke: 1163

Novator, sada si presao liniju napada na licnost, zavijenu u "takvi kao ti".
E pa vidis, nisam ja to pisao. Inoformacije dobijam van ovog foruma i znam da dobro proverim izvor i gde da ga proverim.
Sa druge strane, ti ovde siris dezinformacije i prilicno si uporan u tome. Kada se pokaze da nisi u pravu i da nemas izvor za dezinformacije koje siris ti nastavljas da tvrdis da si u pravu. Samo izvoli.
Mogao bi da prosetam i po tvojim starijim postovima, da potvrdim moje tvrdnje, ako zatreba.

offline
  • Pridružio: 08 Dec 2011
  • Poruke: 1960
  • Gde živiš: Novi Travnik - ex Pucarevo

Duh sa sekirom ::Nešto se čudno dešava...
Mračne vijesti iz Donbasa: ‘Ukrajinska vojska gubi tlo pod nogama, gubici su im strašni‘

Ovo se nikad na Jutarnjem nije moglo vidjeti.


Definitivno prvi tekst na HR mediju sa ovakvim opisom i ''novim'' pogledom na situaciju, od početka operacije.

online
  • Pridružio: 29 Jun 2011
  • Poruke: 1112

Partizanija ::Navodno ukri nešto oborili:
U vezi Lavrova, mislim da će donjeti depešu da Srbija "zatalasa" Balkan, malo da prebace lopticu.
Ko je gledao puk. Gorana Jevtovića i slušao Podoljaka od prije par dana znaju da ova dva pričaju o 3 svj. ratu i širenju sukoba.
Također intervju RTRS a sa Lavrovom oko situacije u BiH je znakovit. Rusi imaju Ruski svet a Srbi Srpski svet.
Oba naroda "žale izgubljeno" raspadom CCCR-a i Yu gdje su bili politički dominantni. Srbiji i Rusiji je trn u oku Kosovo, Crna Gora i BiH. Srbija nema izlaz na more a vjerujem da bi to jako voljeli imati. Kako Rusi u agendi Ruski svet hoće obezbjediti "životni prostor" u Ukrajini a vjerovatno i dalje nije ludo razmisliti šta je Srpski svet?
Hoće li srpska politika i SPC znati šta je najbolje za narod i budućnost Srbije? Hoće li Srbi ponovo uzet pušku u ruku a onda i svi drugi narodi koji žive do njih?
Nedavno sam na jednom tweeter profilu korisnika iz RS-a vidio jednu kartu južnog dijela Hercegovine, Crne Gore i Hr koja pokazuje kako Srpska teritorija izlazi u bokokotorski zaljev, pa sjeverno od Stona sa ušćem Neretve na Jadransko
more? Jesu li to samo neke želje jednog korisnika ili nešto veće, ne znam?

Za razliku od vas, nacističkih nato-fanatika, iako ogromna većina stanovnika Srbije iskreno voli Rusiju mi nikada ne bi po nečijoj depeši započinjali ratove(čak i da nam Moskva to zatraži), niti bi Moskva to zatražila od nas.
Tu samoubilačku servilnost gospodarima ostavljamo vama koji bi na naređenje svi odreda slugeranjski krenuli na Moskvu kao 41., po cenu da vam pečurke budu nad gradovima.
Da vam gospodari iz d.c. i londona narede da skačete sa litice bez problema bi vi to uradili, pa onaj ko preživi prvi put bi išao da skoči drugi put dok ne izvrši zadato.
Srbija, sa svim svojim unutrašnjim manama, je jedina slobodna zemlja u evropi, i nadam se da ćemo smoći snage i načina da tako i ostane.
Ako u tome istrajemo opet će u istoriji biti zapisano šta je uspeo da izdrži ovaj narod.
Vi takve stvari nikada nećete moći da shvatite.
PU!

offline
  • Pridružio: 08 Dec 2011
  • Poruke: 1960
  • Gde živiš: Novi Travnik - ex Pucarevo

kairos ::Novator, sada si presao liniju napada na licnost, zavijenu u "takvi kao ti".
E pa vidis, nisam ja to pisao. Inoformacije dobijam van ovog foruma i znam da dobro proverim izvor i gde da ga proverim.
Sa druge strane, ti ovde siris dezinformacije i prilicno si uporan u tome. Kada se pokaze da nisi u pravu i da nemas izvor za dezinformacije koje siris ti nastavljas da tvrdis da si u pravu. Samo izvoli.
Mogao bi da prosetam i po tvojim starijim postovima, da potvrdim moje tvrdnje, ako zatreba.


Izvoli, slobodno razaberi od mojih cca 1500 poruka, a onda ću ja.

Pa da vidimo kako eminentni stručnjaci padaju: Rusi su za sat u Harkovu, riječ bježanija upotrebljena 500+ puta, Mariupolj se osvaja za deset dana, mostovi se na udaljenosti od 400km ''dozirano'' ruše da se ne oštete puno jer će trebati Rusima (a dovoljno da ih ukrajinci nemogu koristiti par dana), nemamo puno gubitaka jer nas je malo, elementarni izračun napredovanja u danima se nije mogao izvesti, u Odesi smo trebali biti još u četvrtom mjesecu, tehnika oko Severskog nije ruska, itd itd.

Nađi mi bilo kakvu dezinformaciju koju sam postavio i javno ću se izvinuti svima, a i tebi osobno.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1305 korisnika na forumu :: 64 registrovanih, 11 sakrivenih i 1230 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, AC-DC, Apok, Atomski čoban, babaroga, Ben Roj, bojank, Boris Bosiljčić, Bubimir, cenejac111, crnitrn, DejanSt, delrey, Denaya, Dimitrise93, djboj, Djokislav, Djokkinen, Doca, Dorcolac, dragoljub11987, dule10savic, GandorCC, Georgius, havoc995, HogarStrashni, ikan, JimmyNapoli, kalens021, Karla, kokodakalo, Krusarac, Krvava Devetka, ksyyaj, kunktator, kybonacci, ljubacv, mačković, milimoj, Miloskec, MiroslavD, mnn2, nebkv, nemkea71, nikoladim, oganj123, opt1, panonski mornar, panzerwaffe, pein, radionica1, Romibrat, royst33, ruso, S1Mk3, sasa87, Sićko, SR-3m, Srky Boy, vathra, virked, wizzardone, Wrangler, zdrebac