Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

1926

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

online
  • Pridružio: 20 Jun 2014
  • Poruke: 7985
  • Gde živiš: Zagreb

Što se tiče snimke autobusa meni u oči upadaju najviše dvije stvari: snimano je iz ruke i to detonacije koje se nalaze cca. 400 - 500 metara ispred snimatelja. Jedna od raketa pada njemu iza leđa, svega 30-tak metara od njega, ali on se ne da smesti, nego i dalje smireno snima i tek na kraju polako okreće kameru iza. Normalna reakcija bi bila u najmanju ruku da bi se stresao, a najvjerojatnije bi zalegao na pod. Druga stvar, možda još važnija: zašto nema tona? ovo očito nije snimka sa nadzorne kamere, nego sa ručnog kamkordera ili mobilnog telefona. Svi oni snimaju i ton, ali ovdje je ton naknadno maknut. zašto? pa zato što bi se ova jedna eksplozija čula stotinjak puta glasnije nego sve ostale...



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 08 Avg 2012
  • Poruke: 597

na videu iznad se vidi sta se desilo , na 1:15 neko iz busa trci prema drvetu i dolazi do eksplozije ....izgleda da je iz straha nakon dejstva grada (dole par stotina metara nize ) neko poceo da bjezi pod drvo i aktivirao Claymor ili Mon ....



offline
  • Mačak
  • Zavarivač
  • Pridružio: 30 Dec 2011
  • Poruke: 2596
  • Gde živiš: Čačak

Hiperborejac ::Dragan Mačak Damljanović ::Hiperborejac ::@gold-digger

ovaj tvoj snimak je veca laz od snimka iz Pariza.

Ubih se da pronadjem taj unisteni autobus na ovom snimku.

Vidi se lepo da dolayi crveno vozilo pa yatim belo i idu prema mestu eksplozija. Nakon sto su zastali i posto je granatiranje prestalo oni su produzili sa voznjom.
Iz drugog pravca takodje nema autobusa ni u naznakama. Inace autobus koji je pogodjen je zute boje. Proguglaj malo i ne pisi vise dezinformacije.

Svako dobro


Autobus koji je nastradao je na samom kraju snimka , lepo se vidi da je eksplodirala mina pored autobusa .



Prijatelju, na snimku se vidi gde se desavaju eksplodije a na kraju snimka oni okrecu kameru u nazad ispod samog tornja odakle snimaju i prikazuju taj autobus. Pa jel moguce da jedna raketa padne ovamo a sve ostale tamo na kilometar daljine. Druga stvar je i pitanje odakle ta kamera bas tu u tom momentu jer jedna je vrsta staticke kamere koja pokriva snimanje u jednom polju a ovde se vidi da je iza snimatelj koji je okrenuo kameru. Dakle da je sve unapred dogovoreno. Tri dana pred sastanak u Astani (koji se nece dogoditi) a u istom trenutku daok porosenko sa sorosem ima sastanak a janjecuk razgovara sa bajdenom (namerno malim slovima). Ma hajte molim vas, hoce centrala da pogresi jednom...


Da me ne shvatiš pogrešno , isto to sam i kazao .
Mislim da je ovo čista nameštaljka.

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2010
  • Poruke: 3635

Устаници показали посматрачима ОЕБС америчко оружје са доњецког аеродрома
Заменик команданта Доњецке народне републике Едуард Басурин изјавио је да су показали посматрачима ОЕБС америчко оружје пронађено на новом терминалу доњецког аеродрома, након повлачења украјинских снага безбедности.

"Тамо су пронађени: америчка пушка М16, митраљез - све по један примерак, као и пиштољи, укључујући Браунинг... Највише забрињавају меци са челичним језгром и експлозивним меци који су забрањени по свим конвенцијама", казао је Басурин, преносе РИА Новости.
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2015_01_15/Ustanici-po.....roma-4355/

offline
  • Pridružio: 09 Feb 2008
  • Poruke: 173

Pozdrav
Meni se cini da kamerman nije na tornju nego da je kamera na nekom stubu (pogledajte usmerena je u prvih pola sata niz put i pravilno se njise od vetra mozda) a kasnije se neko popeo do nje i zakrenuo je prema autobusu (pola sata posle) ,pravac raspskavanja raketa na snegu mi govori da su dosle negde iz pravca kamere mada nisam siguran.Nekoliko sekundi posle udara vidi se senka od dima u desnom kadru a mogla bi da odgovara dimu eksplozije autobusa.

offline
  • ruso  Male
  • Elitni građanin
  • sta stignem
  • Pridružio: 08 Avg 2011
  • Poruke: 1920
  • Gde živiš: Republika Srpska

Rota 9 ::https://www.youtube.com/watch?v=NOer41M8zoA
ГОТОВО ЈЕ !!!!!!!


Oslobodili su temelje...nekadasnjeg terminala Mr. Green
Inace pola reportaze je zezancija, bas mi je super kad ovaj jedan momak daje intervju i ujedno puni podcjevni bacac Mr. Green

offline
  • Pridružio: 10 Jun 2014
  • Poruke: 336

Rota 9 ::https://www.youtube.com/watch?v=NOer41M8zoA
ГОТОВО ЈЕ !!!!!!!

07:00 Чекај, стани да пробам ја Ziveli

offline
  • Pridružio: 14 Jul 2014
  • Poruke: 837

panzerwaffe ::ODLIČNE VESTI, NOVI TERMINAL NA DONJECKOM AERODROMU JE KONAČNO OSLOBOĐEN:
https://www.youtube.com/watch?v=NOer41M8zoA#t=15



Jos nema potvrde.

offline
  • Pridružio: 06 Nov 2010
  • Poruke: 11646
  • Gde živiš: Vranje

nenooo ::Pozdrav
Meni se cini da kamerman nije na tornju nego da je kamera na nekom stubu (pogledajte usmerena je u prvih pola sata niz put i pravilno se njise od vetra mozda) a kasnije se neko popeo do nje i zakrenuo je prema autobusu (pola sata posle) ,pravac raspskavanja raketa na snegu mi govori da su dosle negde iz pravca kamere mada nisam siguran.Nekoliko sekundi posle udara vidi se senka od dima u desnom kadru a mogla bi da odgovara dimu eksplozije autobusa.


Geleri iz granate art.orudja, bilo kojeg, sigurno bi "profircali" lim autobusa s jedne na drugu stranu, sto se nije desilo, po netu je prepuno slika na kojima se vidi strana suprotna od eksplozije na kojoj ni stakla nisu izbijena .... Zadnja strana je gotovo citava.

Normalno je skretanje zrna u letu, pa i da bude rasipanja..., ali nije verovatno da sva zrna iz jednog orudja padnu kao na tanjir, propisno i precizno, a da samo jedna raketa padne sa odstupanjem od oko 3-400m od grupe

I kako to, da se do sada nisu pojavili snimci sa ove kamere, a do sada je snimano i objavljivano sve i svasta. Uz istovremeno rasprostranjivanje snimka, gotovo kao da je sirenje snimka postavljeno kao zadatak. Sklon sam tome da pomislim da je i sama kamera postavljena na stub sa namerom, da snimi sta je vec snimila.

Na stranu krajnji domet orudja, najblize mesto na kojem se moze postaviti a da je pod kontrolom narodne vojske, delovi rusko/ukrajinske varijante MRUD snimljeni i objavljeni jos jutros na podu autobusa, u unutrasnjosti njegovoj itd. itt. ali, kada ste videli da su policajci dosli na uvidjaj posle manje od pola sata od dogadjaja (osim ako nije neka pokazna vezba, ili ako nisu znali da treba da dodju...). Istovremeno sa pojavom policajaca, pojavile su se i prve vesti (u redu, novinare sam vidjao da se brzo pojave), ali u probranim vestima i novinama (ne zaboravimo da je prasenko, osim sto je kralj cokolade, istovremeno i vlasnik nekoliko TV stanica i kanala) kao i osude i presude, bez saslusanja, zalbe, priziva i apelacije. Falilo je samo da se povampiri Dzon Lenon i napise protestnu pesmu, ali ce i makarevic biti dobar za nevolju.

Uostalom, znamo ko je kriv. Cekamo samo da neki "novinar napise da je VVP povukao konopce na art.orudju.

Snimak sa videoregistratora u automobilu koji ceka da produzi
https://www.youtube.com/watch?v=XATf-y9DmIk

Interesantno je da se ne vidi plamen u eksplozijama u polju (za koje smo utvrdili da su od BM-21...) a da je on vise nego primetan u eksploziji pored autobusa.

Moj zakljucak je da je neki nesretnik, isprepadan pucnjavom i eksplozijama, krenuo da bezi iz autobusa, uleteo u minsko polje verovatno opremljeno minama sa poteznim upaljacem, pa ubio sebe i jos gomilu ljudi, svojih saputnika.
Odbijam da poverujem da su cak i ukri dovoljno pokvareni da ubijaju tek tako ...

offline
  • Pridružio: 17 Maj 2008
  • Poruke: 12069
  • Gde živiš: Srbija

Кијев се припрема за рат, мобилише 100.000 војника
Arrow http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D.....D0%B0.html

Citat:Украјински парламент прихватио је план мобилизације око 104 хиљаде војника ове године, усред ескалације конфликта између украјинске војске и проруских активиста на истоку земље.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1181 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 5 sakrivenih i 1139 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksmajstor, Atomski čoban, Ben Roj, Bluper, bojank, Boris Bosiljčić, Boris90, Bubimir, Buzdovan, ccoogg123, Denaya, doktor1964, Dr.Strangelove, havoc995, ILGromovnik, Joja, kikisp, Kriglord, Kubovac, kunktator, laki_bb, madza, MB120mm, mercedesamg, Mercury, Mixelotti, Mlav, Ne doznajem se u oružje, panzerwaffe, pein, Plava bluza, S2M, slonic_tonic, Stoilkovic, Vlad000, YU-UKI, |_MeD_|