Borbeni avioni kolekcija (časopis i model)

1424

Borbeni avioni kolekcija (časopis i model)

offline
  • Pridružio: 11 Apr 2013
  • Poruke: 0

offline
  • Pridružio: 25 Okt 2013
  • Poruke: 0

Брате Мико, то је стара фора искуснијих трговаца на Лимунду. Почиње са безначајном ценом, а када се приближи неколико сати пре завршетка, крећу инсајдери да дижу цену, тако да она обично дође на неку нормалну цифру и онда је лик прода, онако како је замислио или се врати у његово власништво, до следећег покушаја. Ако хоћеш да ти упоредим те форе, не разликују се много од оних чувених шибицара на улици, па ако се неко прими, добро је, а ако не, идемо даље, док не натрчи неки шаранчић. Ја тачно знам са ким се може пословати, а са ким ни у лудилу. Већ сам то прошао, само се нисам упецао. Знаш ли само, колико се пута један те исти модел продаје, па чак ни слику не промене, да заташкају трагове. Ја сам сваки дан на Лимунду, па могу несметано, да све то без много напрезања, испратим.

offline
  • Pridružio: 19 Jun 2012
  • Poruke: 68

Brat Dragan ::Брате Мико, то је стара фора искуснијих трговаца на Лимунду. Почиње са безначајном ценом, а када се приближи неколико сати пре завршетка, крећу инсајдери да дижу цену, тако да она обично дође на неку нормалну цифру и онда је лик прода, онако како је замислио или се врати у његово власништво, до следећег покушаја. Ако хоћеш да ти упоредим те форе, не разликују се много од оних чувених шибицара на улици, па ако се неко прими, добро је, а ако не, идемо даље, док не натрчи неки шаранчић. Ја тачно знам са ким се може пословати, а са ким ни у лудилу. Већ сам то прошао, само се нисам упецао. Знаш ли само, колико се пута један те исти модел продаје, па чак ни слику не промене, да заташкају трагове. Ја сам сваки дан на Лимунду, па могу несметано, да све то без много напрезања, испратим.

Znam Dragane za te fore ali sam ipak mislio da ovo javim ko zna možda nekom treba pa neka prati. I ja svaki dan pregledam limundo kategoriju maketarstvo i mogu ti reći da sam često tu nabavljao dobrih stvari po povoljnim cenama.

offline
  • Pridružio: 25 Sep 2013
  • Poruke: 0

mika vrbas ::Brat Dragan ::Napisano: 04 Apr 2014 14:17

Брате Српси Ратниче, ако га заиста желиш, ти ћеш га и набавити. Ја ћу мало да ти помогнем и да те упутим на праву адресу, за малезијца. Овај сајт ти је из БиХ, па дај оглас, да купујеш МиГ-29 са малезијским ознакама. И још да ти кажем, да на блогу "Легендарни аутомобили", имаш кориснока по имену "BH FANATIKOS", од кога сам ја конкретно набавио малезијца, па га контактирај приватном поруком и реци му своју жељу. Он може да ти помогне са великом вероватноћом, а ради се о једном изузетно фином и поштеном човеку.
pik.ba/za-djecake/283/1519
За Еурофајтер, ако налетим на њега, јављам ти одмах, преко ПП.
СРЕЋНО.

Hvala na informaciji Smajli

Dopuna: 04 Apr 2014 14:39

Кога интересује, ево једне лепе понуде
limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Ma.....-/23125793


Danas sam video i na limundu pod kategorijom igračke nekoliko komada modela borbenih aviona kompletnih baš džabaka po 20 dinara početna. Zapamtio sam samo da ima Raptor i mislim f - 14 njih sam zapamtio ali ima još par komada.

offline
  • Pridružio: 25 Okt 2013
  • Poruke: 0

Ма и ја брате Мико ту купујем прилично јефтино, али не џабе, а 10 динара је дефинитивно џабе. Купити нешто упола јефтинеје је фантастично, а купити за 30% јефтиније, је сасвим добра трговина. Пошто си брате стално на Лимунду, онда знаш како ствари функционишу. Ја зато не јављам за овакве ствари, али увек јавим, када нешто објективно буде повољно и када не постоји могућност, да некога од вас намагарче. Лимундо је добро осмишљен и добро заштићен, али битанги и пропалица има свуда, па су такве појаве превараната на Лимунду могуће. Треба само одредити, за коју суму си спреман да купиш производ и не ићи преко те цифре. Не дозволити преварантима, да те навуку и разбесне, јер у супротном, оде лова.

offline
  • Pridružio: 19 Jun 2012
  • Poruke: 68

Brat Dragan ::Ма и ја брате Мико ту купујем прилично јефтино, али не џабе, а 10 динара је дефинитивно џабе. Купити нешто упола јефтинеје је фантастично, а купити за 30% јефтиније, је сасвим добра трговина. Пошто си брате стално на Лимунду, онда знаш како ствари функционишу. Ја зато не јављам за овакве ствари, али увек јавим, када нешто објективно буде повољно и када не постоји могућност, да некога од вас намагарче. Лимундо је добро осмишљен и добро заштићен, али битанги и пропалица има свуда, па су такве појаве превараната на Лимунду могуће. Треба само одредити, за коју суму си спреман да купиш производ и не ићи преко те цифре. Не дозволити преварантима, да те навуку и разбесне, јер у супротном, оде лова.

Sve mi je jasno Dragane šta hoćeš da kažeš, ja na limundu ako nešto oću da uzmem postavim sebi plafon dokle idem i koliko ja mislim da nešto vredi, preko toga ne idem pa tamo neko može da postavlja ponude koliko hoće. A ovo sam postavio jer je povoljno i možda neko nema te modele koji su u ponudi.

offline
  • Pridružio: 25 Jun 2013
  • Poruke: 0

jackass ::Pozdrav ljudi, evo me posle "krace" pauze opet sa vama... Smile Moram da se pohvalim da sam polozio ispit u vezi predmeta koji vec 2 godine pominjete na ovom blogu - iverice... Very Happy

Cestitam i samo napred...

offline
  • Ик&#10
  • Pridružio: 08 Mar 2012
  • Poruke: 22

Јоше један са нацртаним прозорима.


offline
  • Pridružio: 04 Apr 2012
  • Poruke: 6

Video juče Sat. Konkuriše zajedno sa C 97 za najružniju maketu kolekcije. Ne znam samo po čemu je ‚‚čuven‚‚ kada ima toliko atraktivnijih modela - pa Boga mu, a gde su B 25 i B 26 !?

offline
  • Pridružio: 25 Jun 2013
  • Poruke: 0

Брате и Нелсоне спремајте паре да купимо Фалкону и овај модел:-)
Е стварно, да не могу да ставе пластику него цртају, сад и ја размисљам дал купити ил некупити и онако сам већ Ц-97 прескочио...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 885 korisnika na forumu :: 46 registrovanih, 8 sakrivenih i 831 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Andrija357, ccoogg123, cifra, comi_pfc, deLacy, Denaya, djboj, dmdr, draganca, dzoni19, Excalibur13, FileFinder, FOX, Georgius, Kibice, krkalon, Krusarac, Krvava Devetka, Lieutenant, maiden6657, MB120mm, mercedesamg, Metanoja, MIg, milutin134, misa2, mkukoleca, mnn2, novator, Petarvu, raptorsi, rodoljub, Sirius, Srle993, ss10, stegonosa, TheBeastOfMG, Toper, Trpe Grozni, vathra, vladaa012, vladulns, vukdra, wizzardone, 125