Borbeni avioni kolekcija (časopis i model)

1494

Borbeni avioni kolekcija (časopis i model)

offline
  • Pridružio: 13 Sep 2012
  • Poruke: 0
  • Gde živiš: srem- vinski

Very Happy Što mu nije smetalo da bude u sastavu partizanskih eskadrila Very Happy

offline
  • Pridružio: 06 Avg 2012
  • Poruke: 15

" Pevac ili krelac bice dobro pecenje ".

offline
  • Pridružio: 07 Jul 2013
  • Poruke: 0

Ja se svima izvinjavam!Ja sam takva osoba i nemam nameru da kao vecina persona budem spreman za raspravu,pogotovo svadju iz stolice!Samo cu ovo reci i to je sve.Ovo nije nacizam vec "Srpski patriotizam"!!!Ako nekome smeta sto sam se 92-ge sa napunjenih 18.prijavio u JNA i otisao u Kragujevac pa u Slavoniju.Nisam bio ni u evidenciji,bez vojne knjizice,uradili su je za 3.nedelje.Ja sam ponosan zbog toga sto sam bio u JNA pa u JA!Pozdrav i jos jednom se izvinjavam svima!

offline
  • Pridružio: 06 Avg 2012
  • Poruke: 15

U redu je braco Srbi,ovde smo svi patriote i volimo majku Srbiju.Svi pricaju o nacionalnom pomirenju,pa neka ono zaista pocne.I to odavde NIJE vazno da li je cetnik,partizan,vernik ili ateista,vazno je da je covek koji radi za dobro svoje zemlje i naroda.Uzasne podele koje su dovele do katastrofalnih posledica po ovu zemlju i narod neka ostanu u proslosti,ako stalno zivimo u proslosti nema za nas ni buducnosti.Vratimo se temi maketama bobenih aviona i ocekujemo slike novog modela.

offline
  • Pridružio: 31 Mar 2013
  • Poruke: 1

Komanda JKRV je razmatrala mogucnost da kupi MS 406 kako bi se popunile lovacke eskadrile, međutim ako se ne varam Nemci su dali bolju ponudu i pa smo kupili Me 109 i to je jedini razlog zasto bi se moglo reći da se ovaj avion nije nasao u kraljevskim eskadrilama. Što se tiče borbenog puta MS 406 on se dobro pokazao tokom bitke za Francusku, ali je pravu slavu stekao službom u Finskoj, tokom borbi na istočnom frontu. Finci su na kraju napravili modifikovanu verziju koja je opremljena sovjetskim motorom mislim da se radilo i istom motoru koji je koristio MiG 3.
E sada pitanje patriotizma danas je potpuno izmenjeno, ljudi ma šta mi govorili Srbija ima sve manje ljdskih potencijala, 1998.godine kad sam završio srednju školu mi smo u osnovnoj imali oko 120.000 đaka po razredu, sada ih imamo oko 70.000, a u srednjim školama imamo mesta za 77.000 đaka pa ti vidi.
Mislim da treba da se potrudimo da Srbiju uredimo i sredimo tako da svako bude siguran da ga zakon štiti od nepravde ali i da svako bude svestan da će odgovarati ukoliko ga ne poštuje bez obzira na stranku, ideologiju, veru, naciju, rasu.

offline
  • Pridružio: 07 Jul 2013
  • Poruke: 0

Fotku sam izbrisao.Nemam nameru kao vecina persona da se raspravljam,pogotovo ne iz stolice!A neki su se ovde raspravljali i takve ruzne reci izgovarali jedni o drugima o tom istom komunizmu i drugim nebulozama!Samo vratite film nazad.Mene optuzujete da sam ne znam sta,Hort druze i ostali "ja sam srpski patriota i ponosan sto sam 92-ge kada sam napunio 18g.prijavio se dobrovoljno u JNA,kasnije JA.Nisam bio na pred regrutacijama,bez vojne knjizice,samo sam otisao i rekao "Zelim u vojsku".Sve su sredili za 3.nedelje.Otisao sam u Kragujevac pa u Slavoniju.To je bila divna NORA!Ja sam samo Srpski patriota!Pozdrav svima i izvinjavam se jos jednom zbog fotografije.

offline
  • Pridružio: 06 Avg 2012
  • Poruke: 15

Moja borbo,jesi li ti iz KG-a ili si samo odatle krenuo na ratiste ?

offline
  • Pridružio: 07 Jul 2013
  • Poruke: 0

Napisano: 08 Jul 2014 15:53

A kandic ::Moja borbo,jesi li ti iz KG-a ili si samo odatle krenuo na ratiste ?Ne,iz Sombora sam brate,ali sam bio 3.mes. u kasarni "Vojvoda Radomir Putnik" i poznajem dobro KG,a i cale mi je iz Kraljeva.To je blizu,polu Sumadinac.

Dopuna: 08 Jul 2014 15:54

A kandic ::Moja borbo,jesi li ti iz KG-a ili si samo odatle krenuo na ratiste ?Ne,iz Sombora sam brate,ali sam bio 3.mes. u kasarni "Vojvoda Radomir Putnik" i poznajem dobro KG,a i cale mi je iz Kraljeva.To je blizu,polu Sumadinac.Sorry greska prilikom slanja.

offline
  • Pridružio: 06 Avg 2012
  • Poruke: 15

Vazi,brate pozdrav za Sombor,nadajmo se da ce uskoro slike novog aviona.

offline
  • Pridružio: 12 Mar 2013
  • Poruke: 92

Druze Majn Kampf stariji si dosta od mene,pa ne ide da ti ja nesto pametujem,ali radi postovanja prema svim zrtvama nacistickog rezima,srpske pa i drugih nacionalnosti,ja nikada necu prihvatiti nacizam i nikada necu postovati onog arijevskog kepeca u ciju se borbu ti kunes!Nema potrebe da ti tu ideologiju predstavljas kao srpski patriotizam jer ona to nije,to je vredjanje inteligencije svakog iole pametnog coveka!
A i sama teorija da je bela rasa vladajuca,po meni je smesna,ako uzmemo u obzir da su prve civilizacije nastale u Africi i Aziji,kao i da danas realno Kinezi drze primat u prozivodnji i sve vise napreduju!
Eto to bi bilo toliko od mene,ne smatram da cu uspeti da ti promenim misljenje ali sam barem iskazao svoje i to je to!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1330 korisnika na forumu :: 27 registrovanih, 7 sakrivenih i 1296 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, bladesu, debeli, Georgius, Goran 0000, goxin, Karla, kjkszpj, Kubovac, lord sir giga, Lucije Kvint, marsovac 2, Mcdado, Mercury, Mihajlo, milan.vukovic, milos.cbr, nemkea71, Parker, RiV, S2M, slonic_tonic, ss10, Vlad000, yufighter, zdrebac, Zoca