Crombat Rations youtube stranica sa recenzijama

1

Crombat Rations youtube stranica sa recenzijama

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Pozz!! za sve koji neznaju dolazimo iz Hrvatske i na youtubeu recenziramo vojnu hranu iz cijelog svjeta pa smo se dosli malo podruzit i sa vama...Do sada smo izrecenzirali Americke-razne verzije,Poljske,Švedske,Kanadske,Hrvatske,Jugoslavenski SDO tj sta je ostalo od njega,UN-paket,Ruske,Japanske ,Ukrainske,Australijske itd...skoro svaki tjedan padne recenzija ovisno kako uspijemo nabavit paket...uglavnom tu cemo vam stavljat najnovije ali i one starije recenzije pa ko voli slobodno baci pogled komentira kritizira ili sta god vec bitno da se mi malo druzimo i komuniciramo.... Ziveli
naravno tu je jos puno posla tek smo na pocetku ali trudimo se !!! Wink

youtube.com/channel/UCPXhFK67W0PpdGJF1xx4Llw/featured























Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Snorks  Male
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 09 Apr 2014
  • Poruke: 636

По мени један од најбољих



offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Recenzija americkog FSR paketa (The First Strike Ration (FSR) is a compact, eat-on-the move ration concept from the United States Army, designed to be consumed during the first 72 hours of conflict) i jedini je paket americke vojske koji je paket dovoljan za 24 sata, odnosno cjelodnevni. Vecinom su unutra grickalice, sendvici i takve stvari koje se mogu konzumirati u hodu i ne zahtjevaju nikakvo grijanje i pripremu.



FSR First Strike Ration Pack
Genuine U.S. Military 24 Hour Rations
The First Strike Ration, or FSR, is a Very compact ration
Contains an entire days food formulated to help perform your peak.
Eat-on-the-move assault / Special forces ration
Designed for use during initial periods of highly intense mobile combat operations
The FSR is substantially reduced in weight and size and enhances soldier consumption
Also nutritional intake is enhanced while mobile.
One FSR Ration contains approx 2900 Calories
These are Current issue with inspection date of December 2013
But should be good for a few years if stored correctly.
Rations weigh approx 1300g each.


Snorks ::По мени један од најбољих


Mislis Steve ili taj paket? Njemu smo poslali jugoslavenski SDO iz 1991. i hrvatski IBO paket. Imamo dobru suradnju sa njim, od njega smo dobili americke pakete za hladno vrijeme (Cold Weather Ration).

offline
  • ja nesum radijo, ja sam neki veliki dr.mr.
  • Pridružio: 29 Jul 2014
  • Poruke: 3842

Mislim da je ova tema ne potrebna, jer vec postoji tema Vojna hrana za teren (ne kazem da nisi trebao da postujes sve ovo, ali samo kazem da je nepotrebno otvaranje nove teme sa slicnim sadrzajem kao one koju sam naveo)

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

mushroom ::Mislim da je ova tema ne potrebna, jer vec postoji tema Vojna hrana za teren (ne kazem da nisi trebao da postujes sve ovo, ali samo kazem da je nepotrebno otvaranje nove teme sa slicnim sadrzajem kao one koju sam naveo)

Da, ali ovo je tema za nas kanal koji se ne bavi iskljucivo samo sa vojnom hranom iako nam je to primarno. Necu u tvoju temu stavljati ovo





A imam jos za snimiti bars gorku itd... trojica smo koji radimo na kanalu pa ce biti svega sa vremenom. Ukoliko bude potrebe za recenzije ili snimke vojne hrane s drugih kanala poslat cemo ih u tu opcu temu. Mislim da je to OK.


PS
takodjer htjeli smo svoju temu tako da mozemo komunicirati medjusobno bez nepotrebnog spamanja one glavne teme o vojnoj hrani, ako netko ima kakvih pitanja o necemu sto vidi moze nas pitati ovdje isto vrijedi i za pohvale i kritike ako ih bude bilo

offline
  • ja nesum radijo, ja sam neki veliki dr.mr.
  • Pridružio: 29 Jul 2014
  • Poruke: 3842

Crombat Rations ::

Da, ali ovo je tema za nas kanal koji se ne bavi iskljucivo samo sa vojnom hranom iako nam je to primarno. Necu u tvoju temu stavljati ovo

takodjer htjeli smo svoju temu tako da mozemo komunicirati medjusobno bez nepotrebnog spamanja one glavne teme o vojnoj hrani, ako netko ima kakvih pitanja o necemu sto vidi moze nas pitati ovdje isto vrijedi i za pohvale i kritike ako ih bude bilo

Sad vidim da je ime teme vezano za YT kanal Embarassed

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Napisano: 19 Jan 2017 12:27

Hrvatski IBO tip 6.

Hrana: varivo sa mahunama i mesom, kokosja pasteta, vikend narezak, sardine sa povrcem.



Dopuna: 19 Jan 2017 20:42

Poljski SR-1 (Racja Żywnościowa)

Poljska ima individualne pakete (jedan obrok) kao americki MRE koji se zovu SR, a paketi koji su za 24h su SRG

offline
  • Snorks  Male
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 09 Apr 2014
  • Poruke: 636

Citat:Crombat Rations
Мислим на пакет

offline
  • Pridružio: 02 Jan 2012
  • Poruke: 416

jako bi volio vidjeti recenziju za bars gorku 3 ili 4, posto si uskoro imam namjeru nabaviti istu.

offline
  • Snorks  Male
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 09 Apr 2014
  • Poruke: 636

Имаш гомилу клипова на YouTube

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 787 korisnika na forumu :: 24 registrovanih, 4 sakrivenih i 759 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 2918 - dana 22 Nov 2019 07:48

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Petar, _Sale, A.R.Chafee.Jr., aramis s, ArmyBoss, Bane san, Drug pukovnik, goflja76, Insan, ivan979, krkalon, MarKhan, miodrag, Miskohd, Oscar2, raketaš, TetkaPersa, topalovicdj, trajkoni018, vathra, virked, Vlad000, Vlada1389, yrraf