Crombat Rations youtube stranica sa recenzijama

4

Crombat Rations youtube stranica sa recenzijama

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

duxhm ::Mi smo u Libanu dobinali UN SDO, ali su bili drap ili tan ako ti vise odgovara. Ona pustinjska braon oker ili kako se vec zove. Negde sam kacio slike mislim da je bio bas Western A. Nisam znao da se pakuju u raznim bojama.


Evo slike
mycity-military.com/slika.php?slika=13.....140417.jpg
Mislim da nedostaje samo testenina sa govedinom. Jbg setio se da slikam tek posle rucka Mr. Green


Takav sam imao Halal taj iz Afrike, a zasto su vi zeleni ne znam. Eventualno ako imaju istu shemu ko Ceska oni mjenjaju boju svake godine. Hvala ti za info u svakom slucaju.




Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

ne mogu zalijepiti sliku pa evo ovako link na fejs koga zanima facebook.com/crombatrations/photos/a.1.....mp;theater



offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Meatballs in marinara sauce MRE

offline
  • RJ 
  • SuperModerator
  • Gavrilo Milentijević
  • Komandir stanice milicije Gornje Polje
  • Pridružio: 12 Feb 2005
  • Poruke: 30460
  • Gde živiš: ovalni kabinet

Ruski - piše na pakovanju da je za spec.jedinice...

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Napisano: 11 Jan 2018 1:26

Je ruski, ali nije za specijalne jedinice. Ovo je od firme koja prodaje komercijalno pakete, radi ih za civile. A ovaj koji on ima je radjen po paketu MVD-a. A to je ovaj sluzbeno airsoftarticles.com/2017/03/15/vv-mvd-ration-pack-irp-review/#more-259

Dopuna: 22 Jan 2018 20:59

poceli smo snimati na razumljivijem jeziku





offline
  • voja64  Male
  • Stručni saradnik foruma
  • Pridružio: 10 Okt 2012
  • Poruke: 21983

Dali ste predstavili komplet iz Bundeswehr-a?
https://imgur.com/gallery/Yo3ng
Bilo ih je 91-2 za kupovinu i na pijacama ali ja ne divanim nemecki pa sam malko uskraćen a i davno beše da se ukus zapamti.

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Napisano: 30 Mar 2018 16:05

voja64 ::Dali ste predstavili komplet iz Bundeswehr-a?
imgur.com/gallery/Yo3ng
Bilo ih je 91-2 za kupovinu i na pijacama ali ja ne divanim nemecki pa sam malko uskraćen a i davno beše da se ukus zapamti.


Izvini iz nekog razloga tek sad vidim da je bio odgovor u ovoj temi

Kolega je snimio usporedbu starijeg iz 1981. i novog paketa



sljedeci video koji dolazi ce biti njemacki paket na hr jeziku

Dopuna: 02 Apr 2018 14:48

evo novi

offline
  • voja64  Male
  • Stručni saradnik foruma
  • Pridružio: 10 Okt 2012
  • Poruke: 21983

Ima li neko iskustva sa ovim SDO.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 645 korisnika na forumu :: 9 registrovanih, 0 sakrivenih i 636 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 2918 - dana 22 Nov 2019 07:48

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ALBION101, comi_pfc, Dimitrise93, ekser222, goxin, Kruger, Krusarac, shaja1, VJ