Crombat Rations youtube stranica sa recenzijama

3

Crombat Rations youtube stranica sa recenzijama

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Napisano: 05 Feb 2017 17:28

Jos jedna recenzija UN paketa ovaj put Western stil



Dopuna: 16 Feb 2017 1:49

UN zapadnjacki meni A



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

SDO Vojske Slovenije



offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Napisano: 07 Mar 2017 12:07

Ruski FSB paket

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Pozdrav ljudi, evo da vam javimo da imamo malu nagradnu igru u proslavu 1000 pretplatnika gdje nagradjujemo 10 ljudi, nagrade su MRE, majice, salice... pravila su jednostavna samo komentirajte #crombat i pretplatite se na kanal ako zelite - sto ne morate, ali eto Wink

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Paket ruske vojske za 24 sata

offline
  • duxhm  Male
  • Legendarni građanin
  • vojnik
  • Pridružio: 12 Maj 2010
  • Poruke: 2928

Nemoj pogresno da me shvatis. Ovo je dobronamerna kritika. Ili poradi na izgovoru ili pricaj na maternjem jeziku. Iako, bez lazne skromnosti, odlicno znam engleski u pojedinim trenutcima imam problem da pohvatam sta si reko. Mislim da je brzina kojom pricas veliki problem. Ljudi kojima je engleski maternji u slicnim situacijama uvezbavaju teksti i izgovor i generalno pricaju sporije, pa ne vidim sto ne bi i ti. Pozdrav

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

duxhm ::Nemoj pogresno da me shvatis. Ovo je dobronamerna kritika. Ili poradi na izgovoru ili pricaj na maternjem jeziku. Iako, bez lazne skromnosti, odlicno znam engleski u pojedinim trenutcima imam problem da pohvatam sta si reko. Mislim da je brzina kojom pricas veliki problem. Ljudi kojima je engleski maternji u slicnim situacijama uvezbavaju teksti i izgovor i generalno pricaju sporije, pa ne vidim sto ne bi i ti. Pozdrav

Nema problema razumijemo se. Kolega koji se snima cijeli prica bolje, a ja sam ovaj koji snima od sebe tj sa zadnjeg videa. Ovo odnosi puno vremena i novca samo po sebi plus jos vrijeme za prebacivanje na hard i editiranje videa, a od ovog nemam nista to jest ne zaradjujem pomocu ovoga pa si ne zelim jos naknadno oduzimati vrijeme za jedan hobi koji kako kazem i kosta i trazi odredjenu dozu ulaganja i vremena.

Da pricam na materinjem ne bi mogao upoznati ove druge recenzente iz cijelog svijeta, ovako imam barem to da imamo jako dobru i siroku komunikaciju po cijeloj planeti. Inace nisam ja jedini koji zapinje na engleskom, ima tu ekipe kojima je to materinji pa ces ih teze razumjeti nego mene.

U svakom slucaju kritika prihvacena dobronamjerno. Pokusat cu sa vremenom popraviti izgovor ili pricati krace i jasnije.

offline
  • duxhm  Male
  • Legendarni građanin
  • vojnik
  • Pridružio: 12 Maj 2010
  • Poruke: 2928

Nemoj pogresno da me shvatis. Nemam ja problem sa tvojim akcentom, ni moj nije bolji. Samo kazem da pre nego sto snimis mozes da napises koncept da ga tako nazovem, ili da smislis ako te bas mrzi da pises, pa da par puta provezbas pre snimanja. Bice daleko bolje na kraju. Kapiram da mozda nemas vremena i takve stvari. Moje je da iskritikujem tvoje da prihvatis ili ne. Inace iz koje misije je ovaj zeleni UN paket.

offline
  • Pridružio: 09 Jan 2017
  • Poruke: 90

Zelene smo dobili preko Njemačke ne znam porijeklo. Halal UN paket (i švedski 4 course) je iz misije u Maliju tamo u Bamaku imamo prijatelje koji rade za UN.

offline
  • duxhm  Male
  • Legendarni građanin
  • vojnik
  • Pridružio: 12 Maj 2010
  • Poruke: 2928

Mi smo u Libanu dobinali UN SDO, ali su bili drap ili tan ako ti vise odgovara. Ona pustinjska braon oker ili kako se vec zove. Negde sam kacio slike mislim da je bio bas Western A. Nisam znao da se pakuju u raznim bojama.


Evo slike
https://www.mycity-military.com/slika.php?slika=13.....140417.jpg
Mislim da nedostaje samo testenina sa govedinom. Jbg setio se da slikam tek posle rucka Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 607 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 5 sakrivenih i 571 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 2918 - dana 22 Nov 2019 07:48

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., aramis s, BlackPhantom, comi_pfc, darios, Georgius, goxin, ikan, indja, Insan, JOntra, kaptain, kovinacc, kybonacci, leptirleptir, Levi, MarKhan, Marko Marković, mihajlot2013, Njemac, psyho93, theNedjeljko, vathra, Vexon, Vlada1389, Vlada78, vlvl, zixmix, zlaya011, Zori