"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1322

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32322

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je na konferenciji za medije da su Kosovo i Metohija suština političke sadašnjosti i budućnosti Srbije.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&.....id=1303054



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 09 Feb 2015
  • Poruke: 1524

Jel vi ovde samo trošite tipke na tastaturama ili ste počeli da vodite unutrašnji dijalog o Kosovu, hm? Šta kaže Gospodar, unutrašnji dijalog pa sve ostalo. Bez njega ništa. I dijaloga i našeg Gospodara.
Ako budete dovoljno dugo vodili unutrašnji dijalog nećete ni primetiti da se supa od žabe skuvala, već će vam preostati samo da je pokusate i pohvalite kuvara, simpatičnog mladića senzualnih usana.
Prijatno nam svima bilo.
Ziveli



offline
  • Konstruktor
  • Pridružio: 01 Nov 2013
  • Poruke: 1247

djordje92sm ::Kaplar ::Dečko, ja radim na tome da se njihovi planovi osujete, zato ovde i malo pišem. A tebi sam oštro, mada i dobronamerno rekao šta radiš i da prestaneš sa tim. Čim neko piše referat na neku temu, onda ima šta i da kaže. Međutim, ako u tekst ubacuje velika slova tamo gde im nije mesto, ne vodi računa o gramatičkoj i leksičkoj ispravnosti teksta, onda taj neko nije pisao ozbiljno.

Meni moje godine, mesto življenja i situacija u kojoj sam, ne dozvoljavaju da samo sedim i pišem po forumu, ali obećano neistupanje javno me obavezuje da dalje od ovoga o tome ne pišem.


Meni moje godine ne doyvoljavaju d a me neko zavitlava,niti verujem vama niti ikom od vas takvih.Vidim kako su,,osujeceni,,planovi.
Ne vredi meni govoriti ostro,imam iovako nesrecu sto nema niko pa s toga taj ton ne podnosim,takve vrste pogotovo ako je prostacki. KO meni moze da zabrani ,da ne smem da kazem istinu,ili svoje vidjenje zato sto to vas ljuti, nervira???Predivno.
E vidite, to obecano javnosti to i jeste stvar do koje nismo nikada ni dosli ovde, ja imam sta da kazem i uopste me ne interesuje dal me vi gledate nekako ili ne ovde.Iovako za vas, sve mora da bude po diktatu, kod mene ne, rizik da, a onaj ko ne ume da upravlja drzavom mozda je i ne zasluzuje nikada i nikako nigde!
MOglo se to reci na dr.nacin.Al ajde, te lazi i neistine i price iz davnina vezuju nas samo, ali nikako nas ne obavezuju da ja sluzim vama ,dosta mi je iovako bezobrazluka.A vranjanac, ja nisam ljut zbg necega, sto ne radim ili radim, nego da znas kako to vredja , mozda sam lik takav. A licno sam jos gori i opasniji nego ovde,mnogo mnogo jaci, jer mrzim zezacenje tog tipa. POsle cu reci sta imam jos, ne o ovome,vec o temi..POstovanje svakom ko se bori za nesto,nismo izgubili vojno,ali jemo napustili to, politicki itekako ima razloga za pregovore,ako si slabiji moras, ali ne smemo prodati izdati sebe, pljuvati sebi,ako je istina da ce nas jos vie vredjati,onda ni ja ne bi izaabrao to...KOliko sam spremn da se sukobim ja recima to ni sam nzm,ali necu da se svadjam,iako imam svojih nenormalnih problem dovoljno.


Onda se bavi rešavanjem svojih problema. Pročitao sam samo prvu i poslednju rečenicu. Ovo ostalo je smuti pa prospi.

offline
  • su27 
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 28 Dec 2012
  • Poruke: 2492

pein ::Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je na konferenciji za medije da su Kosovo i Metohija suština političke sadašnjosti i budućnosti Srbije.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&.....id=1303054


"Podržavam Srbe da uđu u vladu Kosova, Haradinaj zločinac"

ovo potpuno isto kao da je rekao podržavam Srbe da sarađuju sa zločincem, nema dalje

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32322

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da od oktobra kreće nova faza dijaloga o Kosovu i Metohiji i poručio je da je dijalog potrebno institucionalizovati. Istakao je da podržava odluku Srpske liste da uđe u novu kosovsku vladu.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika.....o-kim.html


offline
  • Pridružio: 08 Nov 2008
  • Poruke: 2826
  • Gde živiš: U vecnoj Srbiji

Za povracaj kosmeta kao na stanje od pre 1999 godine potrebne su dve stvari : jaja u gacam i puska o rame, sve ostalo je sviranje u onu stavr i pisanje uz vetar.
A za sve ove koji podsticu prihvatanje nezavisnosti kosmeta, preporucujem da se prvo javno odreknu svoje majke pa tada neka javno trube o nezavisnosti nase kolevke.

offline
  • Pridružio: 25 Dec 2016
  • Poruke: 2095

Ja bih samo voleo da neki novinar pita Kostica kolika su mu mesecna primanja od drzave i koliko ukupno plata prima od drzave. Pa onda da li je mason i koje grupe je, da pokaze putovanja iz pasosa u poslednje tri godine i da prikaze stanje na bankovnom racunu. Za pocetak bi to bilo doovljno ali izgleda nema novinara koji to smeju ili urednika koji to smeju da odobre.

offline
  • Pridružio: 19 Sep 2013
  • Poruke: 3373

"Da li su to Tači i Haradinaj konačno priznali da Kosovo nije država?
Kosovo nije nezavisna država i to ne piše samo u Rezoluciji 12 44 SB UN, već su to priznali i Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, najavljujući referendum i unutrašnji dijalog oko pregovora sa Beogradom, piše Sputnjik.
...
Dok ga Srbija ne prizna, Kosovo u problemu

Da li je Kosovo postalo nezavisna država, kako nas ubeđuju od 2008. godine?

Politikolog sa Kosova i Metohije Nedžmedin Spahiju za Sputnjik kaže sledeće:

- Kosovo je za sebe reklo da jeste država, ali problem je šta drugi kažu i priznaju. Neki su to priznali, neki još nisu. Stvar je u tome kako ubediti ostale koji nisu to uradili, među kojima je, naravno, najvažnije priznanje od same Srbije. Od svih drugih važnih Kosovo je već dobilo priznanje. A ako ne dobije priznanje od Srbije, nastaviće se dosadašnja situacija, što je problematično za jedno društvo koje je samo sebe proglasilo nezavisnim i koje još nema priznanje od najvećeg i najvažnijeg suseda. Priznavanjem od strane Srbije rešava se problem priznavanja i od svih ostalih. Priznanje od svih ostalih na svetu, dok se ne prizna od strane Srbije, jeste problem za Kosovo - kaže sagovornik Sputnjika.

On veruje da je priča o referendumu i unutrašnjem dijalogu samo retorika albanskih političara, refleksija onoga što je najavio predsednik Srbije, kao i da to ne znači ništa. Spahiju takođe smatra i da procesi ne mogu da idu unazad, pa tako pomalo filozofski objašnjava da "čovek kad se rodi ne može da se vrati u majčin stomak - može ili da umre, nestane ili da ide napred". To, napominje on, važi i za državu Kosovo: "ili će nestati ili će se razviti". "
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/666172/Da.....ije-drzava

offline
  • voja64  Male
  • Stručni saradnik foruma
  • Pridružio: 10 Okt 2012
  • Poruke: 25465

Malo podsećanja šta je sve na KiMu bilo DRŽAVNO vlasništo a na raspolaganju kombinatu TREPČA-

offline
  • Pridružio: 19 Sep 2013
  • Poruke: 3373

"САД за оружане снаге КиМ, али кроз устав и уз учешће свих
среда, 13.09.2017. у 10:53
ПРИШТИНА – Амерички амбасадор у Приштини Грег Делави рекао је да САД подржавају трансформацију Косовских снага безбедности у оружане снаге, али је истакао да би то требало спровести путем измене косовског устава и уз учешхе свих заједница које живе на Косову."
http://www.politika.rs/scc/clanak/388743/SAD-za-or.....cesce-svih

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1115 korisnika na forumu :: 36 registrovanih, 11 sakrivenih i 1068 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Aleksandar Tomić, AMCXXL, Areal84, Asparagus, Bane san, bojcistv, dragoljub11987, GandorCC, Georgius, Goran 0000, goxin, hooraay, ikan, ivan1973, Karla, kihot, kybonacci, ladro, Luka Blažević, milos.cbr, Mlav, NoOneEver Dreams, oldtimer, ostoja, Pikac-47, prashinar, Ripanjac, sasa87, shadower78, simazr, Sirius, stegonosa, vathra, VJ, Vlad000, Vlada78