"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1324

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Sim.a 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 29 Avg 2009
  • Poruke: 2983
  • Gde živiš: Zemlja čuda

Partija Jedinstvena Rusija podržala je odluku Srpske liste da uđe u kosovsku vladu Ramuša Haradinaja, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju posle sastanka u Moskvi sa delegacijom stranke predsednika Rusije Vladimira Putina.
"Ruska strana je istakla da ostvareno političko jedinstvo srpskog naroda na Kosovu i Metohiji treba da bude potvrđeno i na predstojećim lokalnim izborima", navodi se u saopštenju.
Sa delegacijom Jedinstvene Rusije razgovarali su predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.
http://rs.n1info.com/a317957/Vesti/Vesti/Kancelari.....usija.html

Vest od juče a niko da prenese?

Pošto je bilo komentara već na N1 kao CIA i sl. evo i nekih drugih
Službeni (napredni) glasnik i list sa najvećim tiražom
http://www.nspm.rs/hronika/naslovne-strane-vecernj.....osova.html



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 26 Apr 2014
  • Poruke: 2136

Екстремисти са југа Србије спремају опасан потез — има ли Београд одговор
Citat:План Муслијуа да Харадинај отвори конзулат Косова у Бујановцу има за циљ нову радикализацију на југу земље.
https://rs.sputniknews.com/komentari/2017091511126.....bujanovac/
Нови шиптарски адут, ко зна још колико их имају у рукаву



offline
  • Pridružio: 11 Feb 2014
  • Poruke: 612
  • Gde živiš: U zemlji čuda-Srbiji i u svom svetu

Napisano: 15 Sep 2017 23:03

pein ::Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je danas u Beogradu da Brisel ne želi da na mala vrata uveze problem Kosova u EU i da normalizacija odnosa s Prištinom direktno utiče na dalji napredak Srbije u evropskim integracijama.
http://www.blic.rs/vesti/politika/han-eu-ne-zeli-d.....za/s95srm0

Đorđe misliš tvoje nebulozne eseje gde ništa veze sa vezom nema te ih niko i ne čita.

u svom ludilu ironije udarićeš glavom o zid, jel to sad razumeš,ili trebam na eng.ili arapskom ili ruskom da ti kažem? Bebee Dol S takvima ko ti, uopšte ,nažalost, ali sve više i gubim nadu da ima potrebe pričati i učiti ih bilo čemu,samo ne treba se sklanjati uvek zato što se tebi ne sviđa nešto ,jer ja kao time teram inat.
cEZAR, nisam opušten kad je ovo u pitanju, ali nekako pokušavam, napišem kako znam i umem u datom trenutku.I nije uopšte bemisleno što ja pišem, iako su male šanse za nekog zbog histerije ,da prihvati to moje.HIsterični i osioni agresivci ne vide od svoje šume bemisla nikoga i ništa, jer tek sad žele da probaju ,ko veli, koliko ljudi može da pogine onako tek tako,da vidimo dal će uspeti.Ja nisam z takvu politiku,iako je i to relativno,menja se sve,pa i strane na kojima smo sad...Ali to što kažete,ja nzm kako Bog zapoveeda, osim ako ste mislili čistije, mudrije, ili barem sređenije,sve ostalo je u redu.pozzdrav Cool

Dopuna: 15 Sep 2017 23:08

To su sve moguće opcije,pogotovo se sećaju članovi neki koji su sami pričali o 2001-oj godiini šta je sve bilo, čudno posle velike demokratije kako je neki zovu,da smo i to tada doživeli,al to je prelivanje iz i u BJRM tada bilo.Ne daj Bože ponovo,ali to su sve igre, kko zna dal bi mi smeli, Vlada SRB uopšte da brani građane,imovinu,vojnike i teritoriju i to mogu sa sigurnošću da tvrdim kao onako obični građanin,ne u glavi prosečan,ali ipak običan po ostalom.Neće ovi ni to smeti, a danas se brže svi brane,udare i pobegnu,zauzmu nešto, zato bi mogli,a žandarm.i VS ladno mogu suzbiti,međutim nije to cilj, sukob milsim,već nakon toga,,ajoj ubijaju,muče manjine,krše prava,,.Mislim teško je dokazati da ih neko zlostavlja što nije istina,ali prođe voz ,valjda sada nećemo se deliti ko pre ,pogotovo ako se desi pobuna neka,ili nešo slično da opozicija napadne i da joj to bude adut za rušenje države,mada koja pitam se opozicija,kad imaju do 20%svi zajedno liberali jedva..hm.

offline
  • Pridružio: 13 Sep 2010
  • Poruke: 175

Sim.a ::Partija Jedinstvena Rusija podržala je odluku Srpske liste da uđe u kosovsku vladu Ramuša Haradinaja, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju posle sastanka u Moskvi sa delegacijom stranke predsednika Rusije Vladimira Putina.
"Ruska strana je istakla da ostvareno političko jedinstvo srpskog naroda na Kosovu i Metohiji treba da bude potvrđeno i na predstojećim lokalnim izborima", navodi se u saopštenju.
Sa delegacijom Jedinstvene Rusije razgovarali su predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.
rs.n1info.com/a317957/Vesti/Vesti/Kancelari.....usija.html

Vest od juče a niko da prenese?

Pošto je bilo komentara već na N1 kao CIA i sl. evo i nekih drugih
Službeni (napredni) glasnik i list sa najvećim tiražom
nspm.rs/hronika/naslovne-strane-vecernj.....osova.html


Ne znam okja je vest od dve tačna ali da se prenese i druga.
nspm.rs/hronika/konstantin-petricenko-n.....inaja.html

offline
  • Pridružio: 03 Jan 2012
  • Poruke: 1078
  • Gde živiš: Beograd

Djuric i Rakic: "Partija Jedinstvena Rusija podržala je odluku Srpske liste da uđe u kosovsku vladu Ramuša Haradinaja, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju posle sastanka u Moskvi sa delegacijom stranke predsednika Rusije Vladimira Putina."
http://rs.n1info.com/a317957/Vesti/Vesti/Kancelari.....usija.html

Petricenko: "Упитан да прокоментарише саопштење странке о подршци Србима у влади Косова, председник Одбора за међународне односе Јединствене Русије, Константин Петриченко, рекао је да се ради о неистини и бесрамној лажи, преносе руски медији."
http://www.nspm.rs/hronika/konstantin-petricenko-n.....inaja.html

Sta je tacno, zavisi da li verujemo Kancelariji za KIM ili visokom funkcioneru Jedinstvene Rusije.

offline
  • Sim.a 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 29 Avg 2009
  • Poruke: 2983
  • Gde živiš: Zemlja čuda

Znaju naši da budu "kreativni" to je poznato.
Znamo koga obično u poslednjoj nedelji pred izbore prime i podržaju Rusi.
Ne verujem nikom od pomenutih samo zbog imena ili pozicije.
Ali ne treba zaboraviti da je ovaj demanti sitno slovo na poslednjoj strani prema pomenutim glasilima. U skupštini će vlast to pominjati i džaba će se par poslanika javljati da prokomentariše kad je razlika u broju prevelika.
Ako Rusija želi ozbiljno ovo da porekne ima načina i medije u Srbiji za to. Ako neće i igra na obe struje pomalo onda nije ni potpuno izmišljena priča.
Ovako svi sretni, svako ima svoju verziju a u svakoj su oni baš dobro uradili.
Skoro savršeno. Ne mislim za nas Smile

offline
  • Pridružio: 03 Jan 2012
  • Poruke: 1078
  • Gde živiš: Beograd

Sim.a ::Ako Rusija želi ozbiljno ovo da porekne ima načina i medije u Srbiji za to. Ako neće i igra na obe struje pomalo onda nije ni potpuno izmišljena priča.

Nema mesta nedoumici sta zaista Rusi misle, tu je funkcioner Jedinstvene Rusije bio potpuno nedvosmislen. Ovo je po meni mala prljava igra nase vlasti kojom su Ruse doveli u malu nepriliku na nasem terenu. Posto je "neprilika" mala, tu laz nece demantovati krupniji igraci iz Rusije, na kraju njima svakako nije cilj da pokvare odnose sa AV niti da povecaju sanse Sasi Jankovicu. Kada Rusi zaista budu zeleli da nekog favorizuju na nasoj politickoj sceni, to nam nece promaci (prozapadni mediji ce nam se momentalno popeti na glavu, imaju oni dezurne snage za brzo (medijsko) reagovanje).

offline
  • Sim.a 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 29 Avg 2009
  • Poruke: 2983
  • Gde živiš: Zemlja čuda

Možda je "neprilika" mala ali će korist nekima biti velika.

offline
  • Pridružio: 19 Sep 2013
  • Poruke: 3373

"ДАНИЦА МАРИНКОВИЋ: ЗАШТО У РАЧКУ НИЈЕ БИЛО МАСАКРА (видео)
Госпођа Даница Маринковић, судија која је истраживала случај „Рачак“ и више кривичних дела тероризма деведесетих година на Косову и Метохији, аутор књиге „Судија у рату и у миру“, говорила је у интервју за News Front Србија о детаљима те провокације, о стању и о историјату конфликта у јужној српској покрајини.

Чак сам имала претње од стране представника ОЕБС-а. Вокеров заменик је кренуо да ми прети, каже госпођа Маринковић.

Подсетила је да постоје бројни подаци, материјални докази и фотографије који потврђују да у Рачку није било «масакра против цивила» и да је то била антитерористичка операција.

Пронашли смо 41 тело погинулих терориста. Пошто је са мном био и судски вештак за судску медицину, он је одмах, истог момента извршио визуелни преглед. Утврдио је да ту нема масакра, никаквих трагова масакра није било. Друго, одмах смо визуелним прегледом утврдили да су имали на себи војне униформе, војничке чизме, војничке каишеве… Пронашли смо и њихов штаб, где је био лоциран, ровове где су имали своје положаје. Пронашли смо њихове униформе са «УЧК», пронашли смо бомбе, оружје…"
https://facebookreporter.org/2017/09/16/danica-mar.....kra-video/

offline
  • Pridružio: 19 Sep 2013
  • Poruke: 3373

Мало о Харадинају.
" ... Сећаш ли се села Раставице, монструме?! Морао би јер и звери памте а некмоли људи, али далеко си ти од човека, довека крвави Рамуше Харадинају!"
https://facebookreporter.org/2017/09/19/mihailo-me.....anih-srba/

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1202 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 9 sakrivenih i 1152 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Andrija357, Battlehammer, bojank, cenejac111, Dannyboy, Dimitrise93, dozorni, DragoslavS, dushan, FileFinder, flash12, FOX, Hamannche, HrcAk47, ILGromovnik, laganini123, laurusri, Marko Marković, MB120mm, mercedesamg, Metanoja, Milos ZA, miodrag, mnn2, mustangkg, nikoladim, panzerwaffe, procesor, Romibrat, Sirius, sovanova95, Srle993, stegonosa, StepskiVuk, suton, Vatreni Zmaj, vukdra, zlaya011, Zoca, 125