"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1417

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 5899
  • Gde živiš: Esgaroth

Eyes Wide Shut ::... као најбољи доказ тога - ево, ако су навијачи заиста толико спонтани и бунтовни... где су онда вечерас на протесту?
И што рече Ј22, при томе не мислим само на навијаче дотичог клуба, већ и на све остале.
Врло провидно... нема их из једног разлога - сви знамо из ког.
Наравно да сам мислио на све навијаче. Ево и примера од пре пар недеља, само што можда није био толико приметан: на дан избора у Београду играна је и утакмица АБА лиге Партизан - Будућност, на којој је онај иначе увек попуњени део трибина Пионира, на којем је оно најтврђе навијачко језгро, том приликом остао празан. Наизглед чудно, пошто је то био и јубиларни 400. меч Партизановог капитена Новице Величковића у црно-белом. Ипак не... јавна је тајна где су били и шта су тог дана радили људи са те трибине...j22 ::... pitanje je gde su ostali "patriotski" navijači, radovci, zemunci, ...

nego, ta zvezda u grbu ti nije dobe boje, tačnije predstavlja odsustvo boje
Заиста је најбитније где су били остали навијачи тог дана? А што се грба тиче, кошаркаши Партизана када су постали прваци Европе 1992. године на дресовима су носили грб + искључиво у црној и белој боји али добро... нека буде... то на крају није ни битно...



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 18 Feb 2013
  • Poruke: 6178

Прилично упрошћено.Нико није баш дилеја да повлачи радикалне потезе само зато јер је неко Српског порекла.Логику *изузетних* није лако прокљувити.Они у нормалним условима немају потребу да се додворавају ,нема ту оћеш-нећеш.Понављам ништа више није као пре 20 година.До сад су можда могли да одраде посо.Сад је много сложеније,Русија и даље јача упркос саплитањима у Украјини,Сирији,можда ускоро Кавказ...Кина исто тако мада у овом моменту баланс држе Руси.Нема никаквог решења без Руске сагласности,а ње неће бити.Отуд нервоза.



offline
  • Pridružio: 16 Okt 2016
  • Poruke: 100

[quote="Skywhaler"]Eyes Wide Shut ::... као најбољи доказ тога - ево, ако су навијачи заиста толико спонтани и бунтовни... где су онда вечерас на протесту?
И што рече Ј22, при томе не мислим само на навијаче дотичог клуба, већ и на све остале.
Врло провидно... нема их из једног разлога - сви знамо из ког.
Наравно да сам мислио на све навијаче. Ево и примера од пре пар недеља, само што можда није био толико приметан: на дан избора у Београду играна је и утакмица АБА лиге Партизан - Будућност, на којој је онај иначе увек попуњени део трибина Пионира, на којем је оно најтврђе навијачко језгро, том приликом остао празан. Наизглед чудно, пошто је то био и јубиларни 400. меч Партизановог капитена Новице Величковића у црно-белом. Ипак не... јавна је тајна где су били и шта су тог дана радили људи са те трибине...[quote="j22"]... pitanje je gde su ostali "patriotski" navijači, radovci, zemunci, ...

Dje su bili i sta su radili tog dana , iz Cg sam pa do nas ne dopiru takve stvari , na osnovu kojih se moze masu zakljucit.

offline
  • Pridružio: 08 Nov 2008
  • Poruke: 2826
  • Gde živiš: U vecnoj Srbiji

Juce sam bio na obelezavanju NATO agresije na Aleksinac i pogibju prvih civila. Bilo je tuzno, toliko tuzno da samo jos zgrade nisu zaplakale. Od ambasadora jedino Ruski, Kiniski i nekih africkih zemalja. Po govoru Dodika i A.Vucica tesko da ce priznati kosovo, mislim da polako zaokrecemo politiku prema istoku. I sam A. Vucic je rekao da od diplomatskog kora hvale predtsavnici zemalja koje su izvrsile zlocin nad Srbijom. Pomenuo je i Crnu Goru i zapadno otimanje Crne Gore od Srbije itd. Moje subjektivno misljenje je da se polako strateski okrecemo ka Rusiji, i to ce ici izgleda ubrzanim tempom.

offline
  • Pridružio: 23 Okt 2015
  • Poruke: 79

b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018.....id=1373552

Rosu krenula po Djurica na sever... sta ciniti sad

offline
  • Pridružio: 26 Apr 2014
  • Poruke: 2136

Тачи наложио: Данас започети рад на формирању ЗСО
Председник привремених косовских институција Хашим Тачи наложио је данас да се отпочне рад на формирању Заједнице српских општина, саопштио је портпарол председника, пише приштинска „Коха“.
Citat:Лист пише и да ова Тачијева одлука донета након састанка са председником Србије Александром Вучићем у петак у Бриселу, док се у Приштини спекулише да косовски председник и влада имају различите ставове о том питању.
https://rs.sputniknews.com/politika/201803261115037275-taci-zso-formiranje/

offline
  • Pridružio: 27 Nov 2013
  • Poruke: 2990

Šta li će biti sada sa ovom zabranom ulaska srpskih zvaničnika?

offline
  • Pridružio: 19 Feb 2006
  • Poruke: 11156
  • Gde živiš: Banja Luka

petarbudimir ::https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=03&dd=26&nav_category=11&nav_id=1373552

Rosu krenula po Djurica na sever... sta ciniti sad

Siptari demantuju da se radi o Rosu, vec o interventnoj policiji regiona Sever, koja provodi operativni plan koji je na snazi.

Izvor: Sputnik

offline
  • Pridružio: 26 Apr 2014
  • Poruke: 2136

Неки медији пишу да шиптари шаљу специјалне јединице како би спречили
улазак српских политичара

Citat:Приштина шаље интервентне јединице на Север Косова

„Не ради се о специјалним јединицама Косовске полиције, већ о интервентној јединици Косовске полиције региона Север“, каже Хоти у изјави за Коссев и наглашава: „Спроводимо оперативни план који је на снази“.

„Оперативни план који се тиче одлуке да се не одобри посета званичника српске владе“.
https://rs.sputniknews.com/politika/20180326111503.....e-kosovo/v

offline
  • Pridružio: 26 Apr 2014
  • Poruke: 2136

РОСУ јединица ипак на Јарињу
Према више извора са терена, укључујући извор близак граничној полицији, у овом тренутку се на Јарињу налази јединица РОСУ. Припадници ове јединице распоређени су и на путном правцу Косовска Митровица — Лепосавић, на месту познатом као Балабан. Саобраћај се одвија уз контролу возила.

У овим тренуцима почиње ванредна конференција за штампу Косовске полиције региона Север.

Ускоро опширније…

https://rs.sputniknews.com/politika/201803261115040143-kosovo-risu-jarinje/

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1058 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 5 sakrivenih i 1021 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Petar, AleksSE, Andrija357, Arahne, Asparagus, Brana01, Cassius Clay, cvrle312, dankisha, draganca, Duh sa sekirom, ivan1973, krangovotelo, Kruger, Leonov, maCvele, Marko Marković, milimoj, Milos ZA, Milos82, miodrag, mkukoleca, NoOneEver Dreams, sevenino, skvara, Stoilkovic, suton, Toper, vasa.93, VJ, Vlada78, vukdra