"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1745

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Pridružio: 28 Mar 2015
  • Poruke: 1097

Na nasu zalost, vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu. Ja sam spreman da se iskupim kako god treba ako se pokaze da ovaj Vucic stvarno radi nesto u interesu drzave a ne u cilju ocuvanja vlasti.
Jutros na Prvoj TV kaze kako ima plan za Kosovo, naravno pominje da ne moze da bude sve njihovo ili sve nase. Dakle, neka podjela je u glavi. I pitaju ga kad ces reci narodu sta je plan, kaze kad prvo Albanci prihvate. Dakle, kad se sve dogovore onda ce izaci pred narod sa konacnim rjesenjem i to je to.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 11 Okt 2016
  • Poruke: 178

Само у Србији, два најважнија човека на власти нападају (свог) министра који се заложио за поштовање устава државе, болесно.


Председник Србије је у јутарњем програму Прве поручио Поповићу:

„Свака ти част. Тако и треба, али што то ниси урадио 2008. као потпредседник тада највеће странке? Што то тада ниси заштитио?", рекао је Вучић уз најаву да ће разговарати са Поповићем на ту тему.

Да подестимо, Ненад Поповић је за Спутњик реаговао на изјаву Дачића да је разграничење званични став Београда кад су у питању преговори за Косово.

Дачић је данас поновио да ће се грађани о предлогу за решење косовског питања изјаснити на референдуму, али је најавио да ће на седници Владе питати министра Поповића зашто седи у њој "ако се не слаже са предлогом Вучића".

"Питаћу га то на седници Владе. Идеју о разграничењу, о којој сам говорио раније је изнео и Вучић. Ако протерају Србе нећемо имати ни север Косова", рекао је Дачић.
rs.sputniknews.com/politika/20190221111892.....eagovanje/



offline
  • Pridružio: 09 Okt 2014
  • Poruke: 2844

MiG-29M2
Ја сматрам. И не само то што си навео. Него још много горе. Мислим да су постављени ту где јесу и да су дебело уцењени да раде како им се каже.
Јеси ли ти свестан ко је нама председник владе? Па дође ми у земљу да пропаднем!!!! Тај председник владе држи говор у Орашцу! Преци нам се преврћу у гробу. Још тај наш председник владе каже да се сетимо предака. Ја знам који су моји преци. А ко су преци председника наше владе?
Хтео сам да напишем да смо дотакли дно. Али увек када то кажем деси се нешто још горе што ме демантује!

offline
  • Pridružio: 10 Mar 2016
  • Poruke: 570

Citat:Ако протерају Србе нећемо имати ни север Косова", рекао је Дачић.

Ovako nešto da izjavi javno, na televiziji, ministar spoljnih poslova Confused

offline
  • Pridružio: 19 Feb 2006
  • Poruke: 11156
  • Gde živiš: Banja Luka

@...

Kosovo osvanjuje svakog jutra.
Svaki dan je jedna godisnjica i jedna zadusnica.
Kosovo je najskuplja srpska rec.
Placena je krvlju celog naroda.
Bez krvi se nije mogla kupiti, bez krvi se ne moze prodati!

Matija Beckovic

offline
  • ikan 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 03 Feb 2013
  • Poruke: 2786

cezar 35 ::@...

Kosovo osvanjuje svakog jutra.
Svaki dan je jedna godisnjica i jedna zadusnica.
Kosovo je najskuplja srpska rec.
Placena je krvlju celog naroda.
Bez krvi se nije mogla kupiti, bez krvi se ne moze prodati!

Matija Beckovic


Možda najumniji u nas Srba, koji bi trebalo da se žrtvuje i povede narod na sledećim izborima, pa da se izbavimo od ove bede što nas je stisla i iz vani i iz unutra.

offline
  • Pridružio: 22 Jul 2018
  • Poruke: 3546

MiG-29M2 ::
Ја немам обичај да често улазим у расправе баш због тога што често оне иду у смеру којим не треба али на овако нешто морам да одговорим. Да ли ти стварно сматраш да су сада на власти толики идиоти и морони да је њима само у интересу да остану на власти?? За КиМ их баш брига? За РС исто?? Мени много на нерве иду такви људи који стално ,,пљују'' по нечему и шта год да се уради ништа не ваља, стално налазите неке теорије завере, а твоју озбиљност показујеш тиме што качиш објаве са моронских сајтева попут Србин инфо. Шта си очекивао од Србије да уради за КиМ која је под окупацијом већ 20 година? Да ратују са НАТО-м? Шта Србија нуди Русији за помоћ? Ако знаш историју сам ће ти се дати одговор на то питање. И стварно немам представу одакле стално извлачите те тврдње да Србија иде у НАТО?


Да ли стварно верујем да су на власти идиоти, морони итд? Апсолутно да верујем и они то својим поступцима сваки дан потврђују. Довољно је рећи да су данас Вучић и Дачић напали спственог министра Поповића због изјаве да је цео КиМ део Србије. Вести са Србин. инфо. качим само ако су пренесене из релевантних извора а качим их одатле зато што су на ћирилици за разлику од већине других портала, уосталом не видим зашто би "вести" Информера, Блица и сличног ђубрета биле тачније или мање моронске. Србија не треба да ратује са НАТО али ако не жели да призна отимање КиМ онда не може да тежи уласку у ЕУ пошто је главни услов за улазак у ЕУ управо признање "Косова". Што се уласка у НАТО тиче врло је вероватно да ће ако прође издаја КиМ следећи корак бити улазак у НАТО. Зашто да не? Ако им прође издаја КиМ могу са овим зомбијем од народа да раде шта год пожеле. Пошто је једини разлог зашто Србија није у НАТО управо питање КиМ. Уосталом између ЕУ и НАТО по питању спољне и одбрамбене политике не постоји апсолутно никаква разлика и улазак у ЕУ је једнак уласку у НАТО. Што се историје тиче то ми је струка тако да је знам поприлично добро. Ја знам врло добро шта би Србина МОГЛА да понуди Русији али Србија тј. њена власт то НЕ ЧИНИ. Тако да ни Русија нема разлога да помаже Србији низашта. И ово што је досад чинила је много више него што Србија (ту подразумевам све режиме од 2000. до данас) заслужује.

offline
  • powSrb 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 08 Mar 2015
  • Poruke: 9417

Снима
https://www.facebook.com/watch/?v=2289917861297369

Citat:Sta će nam protivnici? Na Javnom servisu cenzurisan SZS (humanitarna organizacija koja se nikada nije bavila politikom i postoji jedno dve godine duže od SNSa) duks sa natpisom "Nema predaje" preko mape Kosova i Metohije. Kad sam zvao da pitam zašto, odgovoriše mi da su "dobili instrukciju da je to politička poruka". Kad sam se predstavio i objasnio šta je taj duks i šta je ta organizacija, upitao sam da li može da se dobije neko izvinjenje. Rekoše da sigurno može ali ne znaju kakvo i kad. E, moji mi.



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1021534678.....mp;theater
Citat:Кажу неки да је ОКУПАЦИЈА прејака реч?!

РТС цензурише српско Косово и Метохију, а Рамуша Харадинаја назива "косовским премијером" и Хашима Тачија "косовским председником".

Нигде, али нигде на кугли земаљској не постоји овако нешто!!!

offline
  • Pridružio: 16 Mar 2018
  • Poruke: 173

Na RTS-u zabranjeno da se kaže da je Kosovo Srbija.

Tekst za link

offline
  • Pridružio: 01 Jun 2013
  • Poruke: 2467

ikan ::
Možda najumniji u nas Srba, koji bi trebalo da se žrtvuje i povede narod na sledećim izborima, pa da se izbavimo od ove bede što nas je stisla i iz vani i iz unutra.


On je sigurno najmudrija glava u Srbiji, gradjanin "kruga dvojke", akademik, Njegos savremenog doba, nikada ni za milimetar nije odstupio od svojih stavova, cerka elita u svojoj profesiji ... ali bi buljasi kruga dvojke ( koji sanjaju sve to sto on jeste i ruku bi dali da budu 10% od onoga sta on jeste ) radije trpeli Vucica nego da Beckovic vodi Srbiju. On je slobodnoumi covek a oni su programirani na tralala univerzitetima otvorenog drustva . Ismevaju kupljene doktorate oni koji su diplome dobili zaklinjanjem da ce sprovoditi usaid-ned-otvoreno drustvo politiku. To bi bio lom u njihovim glavama, nemati mogucnost da sarkazmom sa visine kritikujes po twitteru obrazovanje i pamet politickog neistomisljenika? Gube svrhu postojanja. Masovno bi skakali sa mostova ili se besili po terazijama u nadi da ce poput Copica narod prozvati neki sledeci "most Sonje Liht", "bandera Srbijanke Turajlic"...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1014 korisnika na forumu :: 73 registrovanih, 10 sakrivenih i 931 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: alkatraz080, amstel, Ben Roj, bigfoot, Bobrock1, bojank, cer, comi_pfc, darcaud, deimos25, dekan.m, Denaya, Dimitrije Paunovic, Djokislav, Dorcolac, DPera, dulleo, Frunze, Georgius, goranperović66, havoc995, HogarStrashni, ILGromovnik, Ilija Cvorovic, Karla, kikisp, Koridor, Krusarac, Kubovac, kybonacci, Lieutenant, Litostroton, LUDI, mackenzie, mariwoj63, Maschinekalibar, MB120mm, mb1213, mean_machine, mercedesamg, Metanoja, mgolub, Miha79, milenko crazy north, milimoj, Ne doznajem se u oružje, Nemanja.M, nenooo, nuke92, Panter, panzerwaffe, pirke96, radionica1, raptorsi, RJ, rovac, sasa87, skvara, Srle993, stegonosa, Stoilkovic, tmanda323, torivoje, UAV operator, VJ, vlad4, vladulns, Vlajman1957, voja64, zeo, zixmix, Žrnov, šumar bk2