"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1761

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Pridružio: 22 Jul 2018
  • Poruke: 3510

Slobodarko ::Medvedja je srce Srbije a Bujanovac i Presevo slepo crevo. ON porucuje da ce Medvedja ostati u Srbiji i jedino pitanje je da li je on totalni idiot koji nedvosmisleno govori da nesto nece ostati u Srbiji ili ipak to namerno radi.

Kako je rekao, bez obzira na to što predstavnici Prištine vole da 'buču, halabuču i prete', mi nikome nećemo pretiti. "Oni koji su sa naše strane ranije pretili nisu dobro vodili zemlju i nisu imali dobar rezultat", kazao je Vučić.

Vec su dve generacije rodjene nakon bonbardovanja stekle pravo glasa i bas me zanima koliko njih opste zna da je od svih izrcenih pretnji 90 tih Vucic and srs co izgovorili 99% i to u vreme kada je ON bio na vllasti , ministar u vladi koja je predala KiM zaduzen za najprimitivnije fasisticke pretnje ubiti 100 ya jednog Srbina i sl. I oni koji su rodjeni 10 god pre bombardovanja su bili deca koja to sigurno ne pamte. To znaci da imamo 12/13 generacija glasaca koji ladno u ovo mogu poverovati jer se ne secaju dogadjaja a politika ih ne zanima pa krajickom uha cuju bajke o zlatnom dobu , bdp u i kako su Djilas i Jeremic pretili dok su bili na vlasi pa su izgubili Kosovo.

Ko ima stomak

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019.....id=1511186

Рекао је Медвеђа и Сијаринска бања (оба насеља имају изразито српску већину), дакле не цела општина Медвеђа, што значи да је оних пар шиптарских села тамо спреман да преда. А што се тиче гласача ни они који су рођени 20,30,40 итд. година пре бомбардовања се досад нису много показали па се не може ни очекивати да такви људи васпитају децу која ће мислити својом главом. Ко хоће да сазна истину у данашње интернет време може то врло лако да уради уз врло мали труд. Ако не жели да зна истину онда га је џабе убеђивати.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 31 Jan 2014
  • Poruke: 1599
  • Gde živiš: na zalasku sunca

powSrb ::Имамо подршку по питању Космета од више од пола света, никакво признавање не долази у обзир. Видим сви причају о разумним решењима, рату и осталим глупостима. Да се седне и да се ради на развитку државе, свако понаособ. А кад се времена промене промениће се и ставови по питању Космета. Увек се сетим неког маторог Јевреја када га је нека девојка у једној емисији питала око миграција Јевреја из Европе ка Западној обали, и плану да их буде више од Палестинаца у 'наредним' годинама. На њену опаску да овим темпом ни за 200 година неће постићи шта су наумили, он одговара ти си млада и кратковида, ми планирано за наредне векове а и хиљаде година, радимо за будућност нашег народа. Ми то нећемо видети, али радимо све што можемо да деца наше деце, деце... виде.
Тако да нама преостаје само да чекамо и издржимо притиске без икаквог признавања, а царства пропадају, пре или касније ће ова западна империја да се сруши и уздигнуће се нова, довољно је само и да им се утицај ослаби у наредних 200-300 година толико да више немају апсолутно право гласа. Тада ће се уздигнути нова, надајмо се нека наклоњенија нашем питању.(Кина, Русија, Индија), све ове земље имају јасан став по питању наше јужне покрајине.


Не знам зашто си убеђен да ће за 200, 300 година и даље постојати националне државе какве данас познајемо или да ће схватање нације остати такво какво јесте.
Замисли да је неко просечном Немцу или Италијану пре осамдесетак година рекао да ће данас бити црних, жутих, црвених Немаца, Италијана. Ако данас их има и то је најнормалнија ствар на свету јер је схватање нације данас неупоредиво са схватањем из тридесетих, четрдесетих, педесетих година прошлог века.



offline
  • powSrb 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 08 Mar 2015
  • Poruke: 9416

Е шта би било кад би било, ако тако размишљамо ништа није битно и све је узалуд.

Ми прво морамо да постанемо Немачка од пре 30 година, на економском плану, да би постали црно-жуто-бела Србија као што то Немачка постаје данас. Неће мултикултурализам да се развија у распалим земљама.

offline
  • Pridružio: 22 Jul 2018
  • Poruke: 3510

powSrb ::Е шта би било кад би било, ако тако размишљамо ништа није битно и све је узалуд.

Ми прво морамо да постанемо Немачка од пре 30 година, на економском плану, да би постали црно-жуто-бела Србија као што то Немачка постаје данас. Неће мултикултурализам да се развија у распалим земљама.

Ако нам је то будућност онда можемо одмах да целу Србију предамо шиптарима и осталима да се не мучимо безвезе. Ако ће цела Србија да доживи судбину КиМ онда боље да је и нема. Питај праве Немце колико им се свиђа у шта се њихова земља претвара. Јака им је корист од тих великих плата којима могу да купе најновији ајфон али увече не смеју да изађу из куће. Или Индијанце како су прошли у мултикултуралној Америци. "Мултикултурализам" је постојао на КиМ за време Тита па смо видели како се то завршило. То је други назов за асимилацију и изумирање.

offline
  • su27 
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 28 Dec 2012
  • Poruke: 2492

bojank ::Pucalo se na sipce, i to pod "zutima". Danas ne.

žuti su takođe uspješno riješili onu pobunu u preševskoj dolini 2001e ili 2002e zaboravih tačno, strah me i da pomislim kako bi se to završilo sa ovima danas na vlasti...

offline
  • Pridružio: 29 Sep 2006
  • Poruke: 421

powSrb ::Е шта би било кад би било, ако тако размишљамо ништа није битно и све је узалуд.

Ми прво морамо да постанемо Немачка од пре 30 година, на економском плану, да би постали црно-жуто-бела Србија као што то Немачка постаје данас. Неће мултикултурализам да се развија у распалим земљама.


Multikulturizam se razvija u zemljama koje ne vide buducnost. Pogledaj recimo Japan, koji bas nije raspala zemlja, a nije ni crno-zuti-beli. A sto je jos bolje nisu cak ni usamljeni u tom delu sveta sa zastitom svoje drzave, istorije i nacije.

offline
  • Pridružio: 31 Jan 2014
  • Poruke: 1599
  • Gde živiš: na zalasku sunca

@dragoljub

Постојала је друга врста мултикултурализма. Човек рођен у Гани или Аргентини са италијанским држављанством је Италијан! То је та битна разлика. На попису имаш само Италијане и тачка.
У Југославији је било врло мало Југословена, имали смо народе и народности.
Што се тиче обичног грађанина могу ти рећи да углавном има проблем са неитегрисаним имигрантима, углавном десно оријентисани грађанин, док чак ни десничар нема готово никаквих проблема са интегрисаним имигрантима. Овде говорим о Италијанима конкретно, Немци, бар они са којима сам ја разговарао, су далеко отворенији и толерантнији.
Наравно да није сваки град исти и разлике су драстичне између рецимо Болоње и Салерна. Углавном су мање толерантни људи у градовима у којима је незапосленост већа и планинским пределима.

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32576

Bože baci ciglu i budi precizan GUZ - Glavom U Zid

Naše snage su nesrazmeno snažne u odnosu na potrebu da spreče svaku mogućnost da bilo ko izvrši nekakav napad ili akciju protiv Srbije, rekao je predsednik.
“Toliko su nadmoćne, uverljive i ubedljive u svakom smislu, profesionalno i po brojnosti", naglasio je predsednik i dodao da ih ima više nego dovoljno u pojasu prema administrativnoj liniji, da mogu da intervenišu u svakom trenutku.
Vučić je, u Lebanu, odgovarajući na pitanje novinara kako sprečiti upad Albanaca, poput nedavnog u dva kuršumlijska sela, rekao da misli da je reakcija posle tog događaja bila preterana.
Govorimo, istakao je, o lopovima, koji su ušli da kradu po praznim kućama.

"Kao što kažu mladi, tipovali su kuće, znali su da su prazne i ušli da kradu i to je sve“, objasnio je on.

Vučić je rekao da treba da se uradi put preko Radan planine, kako bi se povećao broj srpskog stanovništva u pojasu prema administrativnoj liniji, jer tamo žive gotovo samo Albanci.

“Što se naših snaga tiče, one su mnogo više nego dovoljno zastupljene da intervenišu u svakom trenutku. Nesrazmerno su velike u odnosu na potrebu. Ljudi ne treba da brinu“, podvukao je on.

Rekao je da se lopovluk dešava svugde i da Srbi Srbima pljačkaju zlatare, kuće.

“Što se tiče albansko-srpskog odnosa nema potrebe za brigu“, naglasio je on.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019.....id=1511292



Nemački političar prištinske takse nazvao GLUPOŠĆU, a dao je i mišljenje O SRBIMA
https://www.blic.rs/vesti/politika/nemacki-politic.....ma/1bcnf0d

offline
  • Pridružio: 22 Jul 2018
  • Poruke: 3510

su27 ::bojank ::Pucalo se na sipce, i to pod "zutima". Danas ne.

žuti su takođe uspješno riješili onu pobunu u preševskoj dolini 2001e ili 2002e zaboravih tačno, strah me i da pomislim kako bi se to završilo sa ovima danas na vlasti...

Јесен-пролеће 2000-2001. Само што су после исти ти жути готово уништили војску а и полицију доста ослабили. А без тадашње врло озбиљне војске и полиције Човић и слични политички генији не би ништа могли да постигну. Уосталом то није била никаква озбиљна побуна, само су користили чињеницу да наши нису смели у КЗБ. Кад је она укинута и та побуна је решена. После су исти ти отишли у Македонију да праве срања. А и саму побуну су добрим делом омогућиле Црвене беретке тј. (по сведочењу самих припадника) њихов вођа који је имао пословне односе са господом из Великог Трновца.

offline
  • Pridružio: 19 Feb 2006
  • Poruke: 11156
  • Gde živiš: Banja Luka

@....

Pogledajte ko je garant bezbednosti Srba na KiM.
Pripadnici KFOR-a ispred Gracanice.


Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 798 korisnika na forumu :: 17 registrovanih, 3 sakrivenih i 778 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bigfoot, BORUTUS, cikadeda, flash12, hyla, ILGromovnik, Kenanjoz, Krvava Devetka, mačković, mikrimaus, milenko crazy north, Parker, saputnik plavetnila, Sićko, Srle993, Stoilkovic, wizzardone