Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

2016

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6284

chichabg :: Iranu ima identično mišljenje da su upravo žene iz te zemlje najlepše na svetu. Izvinte na offu

1.Venecuela
2.Iran
3.Kazahstan
Sorry za OT.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 20 Avg 2014
  • Poruke: 1157
  • Gde živiš: u međuvremenu

Citat:Просто Русија заостаје, и заостајаће све више.

Не, уважени саговорниче, трендови су такви да индицирају пад многих економија са западне листе, посебно у ЕУ, а ко ће где осванути на крају овог светског економског рата, тек ће се видети.

Ево, ја предвиђам Русији брзо 4. место по ППП индексу.

offline
  • Pridružio: 24 Mar 2022
  • Poruke: 276

ccoogg123 ::+ Šta li znači slovo Z na ovom vozilu?

To znači trolanje Laughing

Ali ljudi, šta je ovo šta je kolega prenio??

+ Improvizovani "udarni" dron - keramička šolja i granata F-1



Nadam se da je i ovo trolanje!! Laughing Laughing

Pa kako da ti kažem, snimak vozila američke ambasade u Moskvi koje nosi slovo Z na krovu nam je pokazatelj da postoji neka komunikacija između ruskih vojnih vlasti na teritoriji LNR-DNR i američkih oficira za vezu na istoj toj teritoriji. Npr tako bih ja to tumačio. Nemam razloga da trolujem.

offline
  • Pridružio: 09 Okt 2014
  • Poruke: 2844

Свет се мења. И слутим да ће "бедепеовци" бити у шоку. 😁

offline
  • Pridružio: 14 Nov 2009
  • Poruke: 1201
  • Gde živiš: Kragujevac

rkekoke ::

Lekar Oružanih snaga RF pomaže zarobljenom oficiru VSU.
— Druže lekaru, recite mi, kako se osećate kada pomažete zarobljenog ukrajinskog vojnika?
- Osećam se kao lečim pacijenta, ništa više. To je verovatno ono što nas čini drugačijim od njih....



Veoma važan 'citat'.
Mržnja dolazi samo sa jedne strane.
Rusija i anti Rusija

offline
  • Pridružio: 22 Okt 2016
  • Poruke: 571

Boter ::Citat:flash12

Ако ћемо тако. Причам руски, додуше не у потпуности течно, тј. не као енглески који користим скоро као матерњи. Обожавам руску рок и пост-панк музику и андерграунд 80-90 их и руску класичну књижевност. Прочитао сам скоро све од Достојевског ког уз Игоа сматрам омиљеним писцем, фале ми ''Зли дуси'' једино, и пар мањих дела. Прочитао сам два главна дела Толстоја мада га лично стављам далееееко испод Достојевског. Обожавам Булгакова а омиљена књига од свих књига укупно ми је ''Мајстор и Маргарита''. Прочитао сам ''Коцкара'' на руском (мало лаганија књига, добра за тренинг). Преко интернета сам упознао више руских вршњака и дао све од себе да их сватим, као и њихов положај у модерној Русији, и саму модерну Русију и њену сврху, њен историјски пут.

И гледајући све шта се овде пише, све сам сигурнији да разумем ту фамозну руску душу мнооооого боље од самопрокламованих српских ''русофила'' који од Русије знају Путина, Шојгуа и пар назива комада војне технике.


И који си разред средње школе?

^^^
Vec uobicajna reakcija nekih clanova foruma, kojima se ne svidja sve ono sto je u suprotnosti sa njihovim verovanjima i proekcijama.

Predlog moderatorima:
Dajte, da kopiramo zapadni tip propagande, pa da sve sto nije u skladu sa velicanjem RU i Putin-a bude cenzurisano, kako bi stvorili utisak jednog istog/skladnog misljenja o gore pomenutim i ovoj tzv. specijalnoj operaciji.

Dajte da nasu privrzenost RU pretvorimo u jednu finu religiju po imenu : Sveta RU, sin Putin i Apostoli Specijalne Operacije.

Ajmo sve , koji ne pripadaju nasoj religiji, da izvredjamo, bas na isti nacin, kao sto se zapadne drzave utrkuju u istom tom vredjanju RU i svega RU.
Da jim pokazemo da i mi mozemo biti na njihovom nivou!

Prastajte za OT.

online
  • Pridružio: 15 Mar 2022
  • Poruke: 1317

+ Pa kako da ti kažem

Nisi me shvatio kolega, ne mislim da ti trolaš, nego onaj koji je nacrtao Z amerima na krov Laughing Barem tako ja mislim, zašto bi sami to stavljali Smile

online
  • Pridružio: 06 Feb 2010
  • Poruke: 797
  • Gde živiš: RS/BiH

Kako ovo sve sad izgleda bice da se ide ka varijanti Luganska oblast ,Donjecka oblast ,Krim ,Herson i jos malo pa potpis nekog Minska 3-4-5 dok opet ne zapuca.Od velikih najava sa DE na pocetku ipak ovo ispada realnost za specijalnu operaciju ogranicenog tipa.

offline
  • Pridružio: 22 Jan 2012
  • Poruke: 1477

@codeborn4

Ne zaboravljam. Zato sam i napisao da su Rusi dublje prodrli nego sto su Ukri ocekivali na Zapadnokijevskom pravcu A isto tako sam ubedjen da je to zasluga Gostomeljskog desanta koji ocito Ukrainci nisu ocekivali. Ukri su morali povuci snage koje su trebale cuvati pravac od Cernobila, da bi "udavile" desant. Posle kad ono sto su ostavili na tom prvacu,Rusi pregazili nije im nista drugo preostalo nego da se brane u Buci i Irpinju.

Od svih tih navedenih desavanja,pola mozemo pripisati glumi za siroke narodne mase zapada i ostatka sveta a deo stvarno panici koja je zavladala kad nije "ugusen" desant i Rusi se pojavili kod Buce.

Ako sad pogledamo,koji od Ukrainskih gradova je nastradao Buca,Irpinj na zapadnom delu Kijeva. Brovari,Borispil istocni deo Kijeva. Do istoka je stigao klin od Kontotopa. Napisao sam da mi je on nepoznanica ali sve vise mislim da Ukri nisu imali plan da ga toliko duboko puste. Znaci to su gradovi koji su nastradali zestoko, iz razloga sto je Rus neplanirano dosao do njih.

Koliko su nastradali Cernigov,Sumi,Harkov. Za razliku od gore navedenih gradova minimalno. Znaci tamo gde je planirano zaustavljanje Rusa gradovi i nisu nesto nastradali. Tamo gde su Rusi prodrli dalje od planiranog, silom prilika Ukrainac se morao braniti u njima i oni su devastirani.

offline
  • Pridružio: 24 Mar 2022
  • Poruke: 276

ccoogg123 ::+ Pa kako da ti kažem

Nisi me shvatio kolega, ne mislim da ti trolaš, nego onaj koji je nacrtao Z amerima na krov Laughing Barem tako ja mislim, zašto bi sami to stavljali Smile

Pa nisu oni blesavi. Sami su stavili zato što idu u zonu ratnih dejstava. Ko ide iz američke ambasade u zonu ratnih dejstava. Neko bitan za komunikaciju između amerikanaca i rusa na bojnom polju. O čemu ja pričam, nemam pojma ali bih rekao da iz nekog razloga postoji komunikacija na terenu, na licu mesta možda u široj zoni ratnih dejstava. Marijupolj, predaja Azovaca, otkud znam.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 954 korisnika na forumu :: 14 registrovanih, 1 sakriven i 939 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Aleksandar Tomić, bbogdan, comi_pfc, Dannyboy, djboj, Djokislav, esx66, kolle.the.kid, Milos82, Mixelotti, nuke92, operniki, procesor, 125