Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

2832

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Mrkva 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 21 Jan 2018
  • Poruke: 817

kaptain ::Slo vesti:
Putin salje u ukrajinu generala zbog kojeg ruski vojnici vrse samoubistva.
Sta covek dalje da komentira..valjda smo svi maloumni...

https://siol.net/novice/svet/zda-napovedujejo-stop.....ivo-582474

("Putin v Ukrajino pošilja generala, zaradi katerega ruski vojaki delajo samomore #vŽivo")

Pogledaj tek ovu sliku iz Varšave smešak
https://twitter.com/Levi_godman/status/1540741137564147714

I još k tome ovo podržavaju liberalne proeuropske udruge koji su kao oporba atlantističkim i nacionalističkim snagama na vlasti. Ponekad teško je reći jesu li im gori ovi na vlasti ili ovi koji nisu.

Iz dana u dan mokre po vlastitim žrtvama od štovatelja te iste ideologije koja je pobila im na tisuće sunarodnjaka.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 26 Apr 2014
  • Poruke: 2136

kaptain ::Slo vesti:
Putin salje u ukrajinu generala zbog kojeg ruski vojnici vrse samoubistva.
Sta covek dalje da komentira..valjda smo svi maloumni...

https://siol.net/novice/svet/zda-napovedujejo-stop.....ivo-582474

("Putin v Ukrajino pošilja generala, zaradi katerega ruski vojaki delajo samomore #vŽivo")


Отворио сам линк и погледао само прва два коментара.
XTC / 25.06.2022. OB 08:47
Počasi se bodo morali ruski cigani pobrati domov samoo dovolj jih mora pasti in dovolj jim je treba razbiti tehnike,ki jo očitno že zmanjkje aj vlačijo na bojišče zastarelo orožje,ker jim novega sodobnega primanjkuje ali pa je slabo ali zanič vzdrževano.

Полако ће руски цигани морати сами да се покупе и иду кући, само их мора довољно погинути и треба им разбити довољно технике,која им очигледно понестаје, те вуку на ратиште застарело оружје, јер савремено оружје немају довољно па је слабо или никако одржавано

SUNNY / 25.06.2022. OB 10:03
+27
-6
Smešni komentarji naših srbo-rusofilčkov, da naj bi rusi zmagovali. Jasno je razvidno, da želijo okupirati čimveč teritorija Ukrajine, vendar vse, kar je manj od polovice Ukrajine, pomeni za Rusijo poraz, saj izgublja status velesile. O "posebni" genocidni operaciji pa niti sami več ne črhnejo.

Смешни коментари наших срборусофила да би Руси као требало да победе. Очигледно је и јасно да желе да заузму што већи део територије Украјине, ипак све што је мање од половине значи пораз за Русију, јер она губи статус суперсиле. О „специјалној“ геноцидној операцији и сами више не говоре.

Превод на српски мој

Овима Klix.ba тешко да би могао бити шегрт

offline
  • Pridružio: 18 Nov 2017
  • Poruke: 1447

Komentari na slo portalima su posebna stvar...mada posto postoji sloboda stampe urednistvo nekada skida ove neodgovarajuce po zvanicnu politiku. Govori ali ne protiv vlasti Smile. Inace neki su profi komentatori i izgleda samo to rade tj botovi. A siol je nazovimo drzavni portal. Mene najvise iznervirala Mladina. Dosada se nabroje na prste normalni clanci u slo portalima ( jedan je govorio o azovcima kao neo nacistima). Ah da slovenije je nezavisna zemlja....ne zaboravite:). Radi ono sto jim narede.

offline
  • Pridružio: 30 Dec 2011
  • Poruke: 129

Polako ali sigurno se dolazi do prelomne tacke na istocnom frontu (region Donbas-Lugansk) i ja stvarno ne vidim sta bi ovde mogle da se desi da se Rusi zaustave. Jedino mozda da se umesa NATO, ali jbg, to je trenutno u domenu naucne fantastike.
Jedino mi je zao civila koji stradaju i svih onih vojnika sa ukrajinske strane koji su se silom prilika a ne vodjeni ideologijom nasli tu.
Takodje slava svakom ruskom vojniku koji se angazovao da djavlskoj vojsci odsece rogove.

Nekako, sto se vise nazire ishod ovog sukoba, bez obzira na to sto ce pobediti strana koju podrzavam, ostaje taj neki gorak ukus u ustima. Ukus za koji su zasluzni ukrajinski fasisti koji su vodjeni prljavim dolarima i sitnim interesima okrenuli Ukrajinu na bratski narod, koji su poslali svoje ljude, komsije, prijatelje, rodjake,...da ginu za racun monstruma sa one strane bare i onog prokletog ostrva (za koje bi nekako bio najsrecniji, da ga neki supervulkan proguta),
Naravno, daleko je ovo jos od kraja, ali je sad samo pitanje, koji su ciljevi Moskve, a nesto sve mislim da oni ovo namerno zele uvuci u zimu, da ovim evropljanima pokazu da su samo americka kolonija-moneta za podkusurivanje. Kada se malo straznjica smrzne i kad manje vise pola industrije stane, videcemo da li postoji neko normalan u toj EU ili su oni jednostavno izgubljen slucaj.

Jos samo da dodam, kako je nekako simptomaticno; cim se lomi front na ukrajinskoj strani, da se ove nase kolege sa foruma, povuku, uvuku kandze i cekaju neko svoje sunce da ponovo puste masti na volju.
Misli se, naravno na prozapadno orjentisane clanove. Nije svakako zabranjeno biti prozapadno orjentisan, ali se to "cesto" (naglasavam-znaci ne odnosi se na sve) granci sa nekim ludilom bez ikakve kontrole.

Kako god, neka nam je bog na pomoci i zdravlje da nas sve posluzi.

offline
  • Pridružio: 20 Jun 2018
  • Poruke: 1809

fantom_S ::Јел ра теорија за "О" групу званично потврђена, више пута се спомињала на форуму али нуко да званично постсви какву информацију. Вики каже ово за Z



Колико се ја сјећам (а не сјећам се добро), посаде возила су 22 фебруара добиле наредбу да на возила бијелом бојом нанесу знакове за заспознавање. Неко је цртао V, Z, O, неко је троуглове и квадрате. Било је ту још слова и облика.

offline
  • Pridružio: 11 Dec 2010
  • Poruke: 2411
  • Gde živiš: Beograd

U Kneza Milosa ukrajinska zastava visi i na hrvatskoj i na poljskoj ambasadi. A na Novom Beogradu je okacena na sedistu Evropske unije u Srbiji. Verovatno ima i na drugim ambasadama EU ali ja ne idem pored tih objekata cesto.

offline
  • Pridružio: 14 Jun 2022
  • Poruke: 1307

Хихихихи 😂😂😂😂😂😂
https://t.me/intelslava/31920

offline
  • Pridružio: 20 Jun 2018
  • Poruke: 1809

A.R.Chafee.Jr. ::
Mora da se mistifikuje, dodaje značenje. Mada je najkreativnije bilo kada je neko napisao da te oznake predstavljaju kretanje jedinica.


Најбоље је било објашњење да Z пишу на возилима јер иду по земљи, а V на хеликоптерима јер лете по ваздуху Ziveli

offline
  • član biblioteke
  • Pridružio: 18 Jul 2007
  • Poruke: 28513
  • Gde živiš: iznad smoga Beograda

@skakac7
Biće ono:”Nemoj pobratime više da me braniš, ko Boga te molim.”

offline
  • Pridružio: 01 Okt 2016
  • Poruke: 39

Onaj Dima Belorus sa kanala Military Summary kaže da se u Lisičansku u operativnom okruženju nalazi 8 ukro BTG i cca 700 vozila i oruđa Laughing . Celu noć nije spavao, smišljao kako da se izvuku, a da ne idu preko čistine. Pred jutro mu sinulo da se probiju preko reke, kroz one šume na severu. GUZ - Glavom U Zid

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 969 korisnika na forumu :: 11 registrovanih, 0 sakrivenih i 958 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Bubimir, Dorcolac, indja, mean_machine, Mi lao shu, Milos ZA, mnn2, panzerwaffe, procesor, stegonosa