Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

1483

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

offline
  • Pridružio: 03 Sep 2014
  • Poruke: 1

Potvrda idenditeta - dokaz

U svom tekstu napisanom 27 Avg 2014 у 23:19 na ovom forumu „Dekii“ објављује следеће: “... Braća Francuzi umalo ne izginuše jutros. Poklopili su ( Ukri ) artiljerijom bazu! Srećom prva kanonada je bila sa velikim podbačajem i bilo je vremena sakriti se. Druga ( kanonada ) solidna, na sreću nije bilo povredjenih...“
Sami francuski dobrovoljci su to potvrdili govoreći u kameru. Snimak je objavljen 29.08. 2014. Ne postoji ranije objavljen snimak od ovog!
Francuzi kažu „ Imali smo prvo vatreno krštenje ... uz mnogo sreće smo se izvukli živi...“

Snimak - Obratite pažnju na 16min- 37 sec
youtube.com/watch?v=IINMRfiyelE&list=UUHURTAF048is7cv0aFhKOkg


Znači da je „Dekii“ 27-og avgusta napisao na ovom forumu informaciju koja se u medijima pojavila tek 29-og. Pored ovog Dekii“ je potvrdio svoj identitet još u dva navrata na ovom forumu.
Inače „Dekii“ nije tražio pomoć, već je drugi učesnik ovog foruma sam to ponudio.


Deki želim ti svako dobro i samo napred. Željno isčekujem tvoje nove izveštaje .



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • GRAD 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 03 Sep 2014
  • Poruke: 4

Иако сам одавно на овом форуму тек сам сад одлучио да се региструјем и то из једног јединог разлога,момка који се овде представља као Декии ,елем,оригинални момак(човек) је у четвртој деценији живота , а не 88 годиште како је регистрован овде, човек који је на сликама од раније у радном оделу и ракијом у руци не верујем да уме да барата нетом и да пише по форумима и то у сред борби.Сви чланови овде који су били у неким борбама а ценим да их има нека се изјасне да ли би они писали са ратишта на нету.Толико од мене , нећу некога да нервирам нити ста слично али се прикључујем људима који траже доказ, надам се да грешим.Поздрав



offline
  • vrabac 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 30 Dec 2010
  • Poruke: 4963

Nadam se da je *simfonija* samo za novinare ...

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32788

14.10 - Немачка влада нема потврду договора о прекиду ватре између Русије и Украјине, тако да је план примене нових додатних снакција против Русије и даље важећи, саопштио је портпарол владе у Берлину, преноси Ројтерс.
ovi baš navalili da čačkaju mečku
Више од хиљаду НАТО војника на вежама у Украјини - Представник европске команде америчких оружаних снага Грегори Хикс, рекао је да ће планиране вежбе НАТО-а у Украјини „Хитри трозубац – 14“ ипак бити одржане. Више од хиљаду војника из разних земаља чланица НАТО-а учествоваће на вежбама у близни границе са Пољском.

Хикс је такође нагласио да ће на вежбама учествовати војници из Азербејџана, Канаде, Грузије, Немачке, Молдавије, Пољске, Литваније, Летоније, Румуније и Велике Британије.

Осим тога САД ће у балтичке земље у циљу одржавања заједничких војних вежби у октобру - у Пољску упутити тенкове и око 600 војника. Они ће заменити лако наоружане десантне трупе, које се тамо већ налазе.
georgijevka ukro blok post
http://www.youtube.com/watch?v=o-jO4XktrE8
još malo tehnike
http://www.youtube.com/watch?v=wfITPcAcsJ8

offline
  • Pridružio: 19 Sep 2013
  • Poruke: 3373

Vladimir Petrovic 3 ::Posto nas Deki ima vremena da prati forume dobro bi bilo da nam ubaci i neke slike ili video materijal.
Verujem ja da su unistili 1500 vojnika za dva sata ali vidimo na snimcima da mnogi imaju lepe telefone tamo i da nije tesko napraviti snimke na licu mesta.

Ajde Deki pokazi nam kako izgleda tamo a i uveri ove ne vernike u citavu pricu o 100 ispaljeih Muha.


Чисто сумњам да ћемо видети било какав снимак од Декија који се овде јавља, једноставно његова јављања овде не одговарју ономе што смо видели на снимцима пре његовог заробљавања. Човек са онолико ентузијазма да не окачи ни један видео снимак својих јуначких дела, па то је просто невероватно. Стварно би било лепо да се јави са доказима, јер овако има много чудних ствари у његовом ослобађању из заробљеништва. Па са оном својом причом да му у ослобађању откупом је помогао неки украјински официр, кога је он спасио од малтретирања, а кога су оставили после заробљавања на путу да га неко други покупи и итд. и др., он је том човеку ако је то тачно ставио омчу око врата јер је јавно објавио доказе да је овај прекршио правила службе и безбедности и итд. Зато Деки дај доказе, а и објасни зашто су ти твоји саборци забранили повратак на фронт? Том изјавом си себе дислоцирао далеко од борби и сл. а кренула прича о прикупљању помоћи, са бајковитим и срцепарајућим описима дечака са Крима који је уплатио свој џепарац и ....
Извињавам се ако је ово скретање са теме, нека буде обрисано јер није ми жеља да тролујем тему.

offline
  • Pridružio: 02 Avg 2014
  • Poruke: 59

Milan A. Nikolic ::12.00 - Русија је "терористичка држава" која "води рат у источној Украјини", рекао украјински премијер и најавио да Кијев планира "пројекат зида", преноси Ројтерс.
Apsolutno nema potrebe za tim imaju prirodnu granicu koja je ujedno i u neku ruku zid. Reka Dnjepar! Very Happy Zasto bacati novce?!

offline
  • djox  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 23 Nov 2010
  • Poruke: 97088

Jos jedna donacija za vojsku Ukrajine....
Волонтери купили та переобладнали 7 автомобілів для 79-ї АМБР

Arrow http://www.youtube.com/watch?v=Z4mF26hW1iE

offline
  • Pridružio: 07 Jun 2014
  • Poruke: 1275

Putin i Porošenko pozvali na primirje:
http://rusvesna.su/news/1409747166
To primirje će verovatno biti dok im ne stigne pojačanje sredinom meseca u vidu :
http://lifenews.ru/news/139617
uz podršku :
http://rt.com/news/184708-nato-warships-black-sea/.....ign=chrome

offline
  • Pridružio: 27 Nov 2013
  • Poruke: 2992

14.45 - Владимир Путин затражио да се украјинске трупе повуку са истока земље и да проруски активисти прекину офанзиву како би се зауставило крвопролиће. Путин је уверен да ће се до 5. септембра постићи договор о окончању сукоба, јавља Раша тудеј.

offline
  • Pridružio: 23 Maj 2014
  • Poruke: 1163

Donekle razumem nepoverenje nekih, ali ja sam 100% ubedjen da je Dekii stvarno Deki.
Izneo je mnogo informacije iz prve ruke, koji se podudaraju sa video snimcima koje gledamo.

Kao sto je Radonja gore naveo o artiljerijskom napadu,a prvi nam je ovde javio da betoniraju izlaze na Donjeckom aerodromu.
Ja sam tu informaciju tek kasnije video i to od coveka iz Donjecka koji je dao i malo vise detalja.
Prvo su ih potapali kanalizacijom iz obliznjeg kolektora jedno 3-4 sata pa onda zalivali sa nekoliko mesalica betona. Na aerodrumo su ostali strani placenici koji ne razumeju ruski (Strelkov je ranije izneo informaciju da su tamo Albanci (sam je rekao nepotvrdjena informacija) pre nego sto je prestao da pise na forumu).

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 959 korisnika na forumu :: 59 registrovanih, 7 sakrivenih i 893 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., Brana01, Bubimir, cavatina, cikadeda, crnitrn, darcaud, deLacy, Djokislav, doktor123, DonRumataEstorski, Dorcolac, Excalibur13, Georgius, grenadir, Insan, ivan1973, ivan979, Kaplar2, Kozi-RS, Kubovac, KUZMAR, laurusri, Litostroton, mb1213, Mi lao shu, Mikisha, milenko crazy north, MILO-VAN, Milos82, MilosKop, MiroslavD, mnn2, Motocar, MrNo, mustangkg, NoOneEver Dreams, operniki, opt1, robertino, sasa87, Sir Budimir, solic, Srle993, stegonosa, strela, theNedjeljko, trajkoni018, Tvrtko I, vladaa012, Vladko, vlajkox, voja64, wolf431, zzapNDjuric99, |_MeD_|, šumar bk2, 125