Nabavka novih aviona za RV i PVO vojske Srbije

1292

Nabavka novih aviona za RV i PVO vojske Srbije

offline
  • Pridružio: 28 Jan 2008
  • Poruke: 518

Ajde sto podrzavas izdajnika nego ni pravopis ne znas!
Srbske patrijote!
Stigao je !

offline
  • Irbis 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 10 Avg 2014
  • Poruke: 3556

Eto dobismo i S300 da brani premijera od Hrvatskih raketa.

offline
  • Pridružio: 01 Feb 2014
  • Poruke: 1297
  • Gde živiš: Nacionalni park Srbija

"Priče o naoružavanju VS obmanjivanje javnosti"

Baš je bezobrazan ovaj Radić. Čovek širi negativnu energiju i pesimizam umesto da bude srećan i ponosan što je prvi put posle 1500 godina Srbija napravila svoj prvi čamac.

Al prepoznao sam ga ja odma, on je strani plaćenik poslat vamo da ruši vladu i spreči Srbiju na putu nezaustavljivog napretka. Znaju da se bliži 2017. i era srpske dominacije nad svetom pa su rešili da pojačaju akcije. To samo pokazuje koliko su očajni i uplašeni od Srbije. Al neTJe da može, nas više niko ne može da zaustavi! Gospodo imate fore još 353 dana a onda ste gotovi! Cool


Usput...

Na pitanje novinara da li je ta maketa uvod u kupovinu ruskog S-300, zatim kakav bi u tom slučaju bio finansijski aranžman i da li je to odogovor na hrvatsko naoružavanje, Vučić je odgovorio da general Ljubiša Diković govori istinu kada kaže da mi razvijamo svoje naoružanje i da najviše ulažemo u sopstvenu proizvodnju, kao i da će novinari uskoro imati priliku lično da vide "noru" i "lazara" iz serijske proizvodnje.

Tipičan političarski odgovor, pitaš ga jedno on se pravi lud i priča nešto sasvim drugo.

offline
  • Pridružio: 29 Avg 2011
  • Poruke: 5389

Irbis ::Eto dobismo i S300 da brani premijera od Hrvatskih raketa.

Po prvi put u novijoj istoriji Srbija je dobila S300. Dati primerak ce preuzeti duznost odbrane premijerove kancelarije, i bice stacioniran ili u reonu radnog stola, ili u reonu jedne od zidnih polica.

I to nije sve. Posto je trenutni sistem nekompletan, premijer je dobio cvrsta obecanja da ce prilikom sledece posete dobiti i makete pratecih radara, logistickih vozila i sl.

offline
  • Sale  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 30 Jul 2010
  • Poruke: 1693
  • Gde živiš: Z-moon

zixo ::Mercury ::Ironican je covek Smile

Наравно него се аналитичар углавном у народу проглашава издајником....а владају патриоте...

Saša je skroz cool lik, i veći je Srbin od mnogih koji se u to kunu.
Ima problem što mnogo zna a ne zna da ćuti, a to je uvek bila loša kombinacija.

offline
  • Pridružio: 30 Mar 2011
  • Poruke: 2682

Maketa S-300 će da brani maketu Beograda na vodi.

offline
  • Pridružio: 01 Feb 2014
  • Poruke: 1297
  • Gde živiš: Nacionalni park Srbija

Mogu da zamislim reakciju Ložanskog kad je saznao da smo dobili S-300 ali 1:48 varijantu.

Gazda, gazda! Jel smo dobili S-300?
- Jesmo Lazo, ali nije...
- Fantastično, evo tekst je spreman, vaše ime se pojavljuje 30 puta, tu su i naduvane priče o strahovima komšija i NATOa i ekspertska analiza Anđelkovića kako je ovo siguran znak ekonomskog i političkog napretka Srbije na čemu nam zavidi ceo svet. Samo da mi još kažete koje slike gde da stavim...
- Lazo... LAZO!!! Dobili smo maketu!
- Kako maketu?
- Pa lepo, plastičnu maketu s kojom ne možemo ni dupe da obrišemo.
- Auh... To su nam sigurno zapadni elementi smestili! Kopilad jedna, nagovorili su Ruse da nam ne daju S-300. Pa dobro, o čemo onda ja sad da pišem?
- Pa piši o teškoj artiljeriji i balističkim raketama koje ćemo da nabavljamo kao kontra teg hrvatima, piši o onim specijalnim čamcima, dao sam ti materijala dovoljno da valjaš priču 6 meseci. Poslaće ti ZDPR još rendera, iz različitih uglova, pa piši da ima 10 varijanti i opiši svaku pojedinačno.
- A šta ako čitaoci primete da je u pitanju jedan te isti čamac, samo sa drugim rasporedom?
- Poslaćemo botove da ih ućutkaju, a onda ćeš i ti otići u Tešku Reč i objasniti da čamci poseduju stealth tehnologiju pa se nekim varijantama ne vidi svo naoružanje i oprema. Jasno?
- Jasno, gazda!

offline
  • Pridružio: 02 Nov 2010
  • Poruke: 939

Rusi dadose maketu S-300 gospodaru Vucicu al nesto nisam siguran (niti smo videli) i da je dobio kljuc da je otvori tj. izvuce iz kutije.Ljudi razmisljaju zdravorazumski: "Sta zna dete sta je maketa, bolje da mi sacekamo malo sa davanjem kljuca" Very Happy Very Happy Very Happy

P.S: Predlazem da se u slucaju nedobijanja kljuca u operaciji otvaranja makete angazuje nas novi sugradjanin Stiven Sigal, naravno uz strucne savete i prakticnu pomoc Neska Stefanovica i Bate Kleke...

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2010
  • Poruke: 3635

Нит' мање земље,нит' више "аналитичара"...
(од економије,финансија,преко филма,па све до војске)
Не зна се кога има више,њих или старлета... Mr. Green

offline
  • Pridružio: 08 Nov 2008
  • Poruke: 2832
  • Gde živiš: U vecnoj Srbiji

hawkeye ::http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=11&nav_category=12&nav_id=1083845

Ovaj Radic je tezak izdajnik. Ko je on da uopste nesto zna. a sve je najavljeno sa najviseg mesta. nabaljvamo oruzja, orudja za 4 milijarde. Sve pise crno na belo u Informeru, cak je i forumas Vranjanac to potvrdio samo jos uvek o tome ne sme da se prica.
Ne smam ni da poelim sa vama sve informacije koje imam.


Hawke polako kao ni 2012 god. sto Rusi nisu dali oruzje pitanje i je sada sta ce nam ponuditi (citaj tehnicke mogucnosti Rusije, jer znaju da mi cvonjka za oruzje nemamo) Ovaj njihov je trebao jos krajem decembra da dodje i stavi na to sto nude, nadam se da je ova maketa siguran znak dalje saradnje ali i pretnja zapadu da se ne igraju ili ce i ovde kao u Siriji doleteti s-400.
I ne veruj sve Ibformeru jer je to prorezimski list, list koji je uz svaku vlast. Ja ono sto sam znao izneo sam i delimicno se je ostvarilo, medjutim kiksno sam za avione i raketne sisteme ali me raduje da je ipak jedan veliki Ruski zvanicnik a mozda i buduci pretsednik Rusije dao optimisticnu izjavu.
Ovo su Rogozinove reci:
"Obezbedićemo direktnu podršku savezniku na Balkanu. U najskorije vreme razmotrićemo vaše molbe", rekao je zamenik premijera Ruske Federacije na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon sastanka sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem.
Na pitanje da li će Rusija pomoći Srbiji prilikom nabavke sistema S300, za koji je srpski premijer rekao da su za našu zemlju preskupi, ni Rogozin ni Vučić nisu želeli da iznose detalje razgovora koji je u toku, a koji će, prema izjavi srpskog premijera, trajati još mnogo meseci.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 918 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 8 sakrivenih i 871 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, Apok, cenejac111, crnitrn, dekan.m, DonRumataEstorski, draganca, Duh sa sekirom, dushan, flash12, FOX, Georgius, gmlale, kalens021, Karla, Kubovac, ljuba, mercedesamg, mile23, milenko crazy north, milos.cbr, Misirac, Mixelotti, nebkv, nikoladim, ozzy, panzerwaffe, pein, Raso75, raykan, royst33, samsung, Sančo, Shinobi, Srki94, Srle993, Tores, zastavnik