Vojska i policija u vicevima

8

Vojska i policija u vicevima

offline
 • Pridružio: 03 Nov 2009
 • Poruke: 5107
 • Gde živiš: U podrumu,mučim električara...

Izvinjavam se,nema veze s vojskom,ali moram da se nadovezem na kolegu Apokalipsu.

Ja nisam alkoholicar,ja sam pijanac.Alkoholicari idu na sastanke Smile

Sta zemunci prave za novu godinu?Docekusu Smile

offline
 • Pridružio: 09 Feb 2010
 • Poruke: 573
 • Gde živiš: Prva desno

Ево неколико бисера које смо сви имали прилике да чујемо на ТВ-у за време нато агресије.

1. Натпис на једном зиду у Београду: "Јеб*м те, Колумбо радознала!"
2. Транспарент који је неко носио за време демонстрација у Македонији: "Доле "НАТО" бомбе!"
3. Питали неког пролазника у Београду: "Како сте дчекали НАТО-ве ударе?", а он одговара: "Па скромно - у кругу породице!"
4. Српска певачица Викторија: "Ми смо неправедно нападнути!"
5. Изјава неке жене у склоништу за ТВ кућу CNN током прве ноћи напада: "А Клинтону поручите да је ђууууубре!"

offline
 • Pridružio: 02 Apr 2010
 • Poruke: 36
 • Gde živiš: LJUBLJANA - KNIN

EVO JA
Za rućak bio pasulj. Al to ti je bilo , ko da je praznik.Doduše to je i bilo najbolje što smo dobivali. Dođem do šanka za izdavanje , tamo gde kuvari bacaju napunjene limene tanjire i svi uzimaju one što su punuji. Nema , to se oko izurilo, gde je ima više makar za 2 pasulćića. Nisam još došao nared i več osmatram, šta će da me zapadne , usto i kuvar dodava nove napunjene tanjure, kad vidim sa strane grešku u filovanju. Nema u tanjiru pola.Doduše oni i ne gledaju kolko su napunili , nego po šefli znaju približno. Molim boga , da nitko ne uzme pre mene taj polovnajak i dolazim na red kuvar baca ispred mene novi , a ja uzimam onaj na pola popunjen i tražim od kuvara, da mi nadoda jer to je očita greška. Jeba mu Š..... mater neče da nadoda. Ja znam , da može sad napuniti taj tanjir samo više a nikako po propisu , jer ima onu ogromnu šeflu. Neću ja, da uzimam drugi , nit on da dopuni taj. Dobro sam ga razljitio i ja fino sa tacnom do dežurnoga oficira, koji stoji na ulazu i prati ulaz vojnika. Sad menza mene već prati, jer je čula viku i moje pretnje dežurnim oficirom al misle, da sam šipca samo plašio. A ja do oficira lupnem sa petama , druže kap ja...... ne mogu da izvršavam uspešno postavljene mi zadatke, sa ovako malo hrane. Ispalo ko da gladujem radi kuvara najmanje već tri meseca. Oficir pogleda u tanjir , vidi da ništa nije odliveno i ajd samnom. On ispred mene ja za njim vojska vidi a i ćuje moj raport, zna šta se događa i prati show. Oficir naređuje šipcu , da mi dopuni a šipac ni da ćuje, na to oficir počne da viče, šipac ne da, kad ovaj počne odkopćavati, da vadi pištolj šipac vidi , da je vrag odneo šalu i sa punom šeflom, koja se mu je u međuvremenu potopila u kazan ljut ko ris baca a ja spreman doćekam punu šeflu pasulja. Pun tanjur i oko njega na tacni viška pasulja, brže odlazim , da me ne bi , ko sad zajeba i to moju nagradu uzeo. Nisam ni krenuo opet viće oficir na šipca, ko mu je rekao , da mi da toliko. Napustim ja kolo svađe a svi ćuju sad svađu obrnutu, jerbo ko mu je rekao , da mi da toliko. Ja već jedem ova dvojica se još svađaju i sada oficir prati svaki izdati tanjir.Pade na kraju raport šipcu kod komandanta za pozadinu a ja se najeo pasulja, ko nikada u životu, Nisam ni napolitanke otišao kupiti .

Dopuna: 11 Apr 2010 3:50

NAJVEĆE RAZOĆARENJE
Nas 25 iz ćete na straži kasarne. Kad dežurni oficir prenese i dava na znanje , da dolazi general i pokazuje ostatku straže mesto poćasnog pozdrava i odigra šta če biti. Ja veseo , konačno ću da vidim generala i ne samo to , nego ću bit i u poćasnoj ćeti. U tom mom razmišljanju, ja ustanovim , da su mi ćizme prašnjave. Nakon toga ustanovim , da mi uniforma nije svećana nego radna. Pa i kaiš se puno ne rumeni. Tako meni , kao i svim drugima. Ja živćan , da ćemo se obrukat radi uniformi, za strojevu obuku nije problem al uniforme nisu nikako za generala doćekati. Ko , da se sada presvlaći da i hoćemo, straža nesme. Dolazi mislim da je bio FIAT 132 , stane na kapiji otvaraju se vrata, komanda mirno , poćastni na desno ,vidim grb , vidim zlato, okreće se konaćno general, jest bio malo spor , gledajući ga u leđa, okrene se on , naš tuće strojevi ovaj se nekako namjesti , kad ono ćoveće starćina od 80 godina jedva stoji. Da sam to znao obukao bi piđamu , a ne se ovako sekirao. Ma bio Narodni heroj toga kraja al prestar brate za uniformu.

Dopuna: 11 Apr 2010 4:39

Bruka ćete
Prošlo jednih pet meseci obuke kad se prenela radostna vest , da idemo na prvu stražu. Već dugo prije ,vozači koji su bili stariji od nas za svoju obuku na Manjaći , su prićali priću, kako na Manjaći, gde su bukve debele 1m, postoji stražarsko mesto br.5 ,gde su pored kućice i dve oznake poginulim stražarima. Tome je pridodan detalni opis situacije u kojoj su nastradali, ko da su ovi naši vozaći bili u istražnoj komisiji. Ma koža se nam je ježila, nesmem ni danas pomisliti na to.
I sada se javlja prva žrtva psihoze, Vranac iz SA. Jasno mi dava onako usput na znanje, da on neće na peticu , jerbo če pucati odmah. Kako ćuo ja , ćuo i komandir preko špije i naređuje mi , da Vranca stavim na peticu. Probam rešiti Vranca, sa upozorenjem kom. , da po PS ne može postavljati stražare po kazni, ne bi li isposlovao izvlaćenje lota za njega, jer slabije i ne može dobiti. Vranac petica jel jasno. Jasno dr.kom. Prenosim u najmanji detalj naređenje Vrancu , da ne misli, da ga ja zajebavam i da sam ga ja hteo staviti od br. 1-3 za početak ,da se navikne. A on meni pucat ću. I opet pitanje kom. , dali je on upisan za peticu. Je al će da puca. Neka puca kolko oće, dat ću mu faktor deset pa da vidimo. . Dovede ga straža na peticu , to je straža na poligonu , najudalenija , otvorena i bez ikakve zaštite i variante spasa , okrenu se, idu dalje i nisu ni došli do sledeće zamjene , počne palba. Imao je M48 i 20 metaka i polako pucao jedan po jedan, kako se mu je dizala kosa na glavi i prikazivale scene sećanja na priću o Manjaći. Razvedli smenu do osmice i sada se vraćaju na peticu, jerbo nema više borbe. Kad su došli, nađu njega na vrh kućice , trese se i sav izbezumljen od straha , ne može sići sa stražarske kućice. Kako se je samo mogao popeti ? Smenjen po PS , raport , plaćanje i pretnja zatvorom i drugi put, kao i do kraja služenja , kad smo išli na stražu , njegova ljubav petica , čekala je njega.

Dopuna: 11 Apr 2010 5:41

Fantom iz Jaske
Sprema se za nedelni izlazak naša četa , svi upicanjeni a među njima i Ristić, komandantov nišanđija iz Subotice. To ja radi toga, jer nisam više siguran, da li se je zvao baš Ristić. Prođemo mi bataljonsku proveru i vodim ćeticu na proveru kod dež. oficira. Ristić je imao neverovatno debele dlake brade. Tako i kad je bio friško obrijan, crneo se ko da se dva dana nije brijao. Dežurni of. ga vrati na brijanje . Obrije se on na ništa , jer se brijao prije sat vremena i opet ga vraćam do dež. of. Opet on njega ne propušta i naređuje mu , da se obrije. Ristić ljut ko ris ,vraća se u ćetu, vadi sav pribor , psuje majku oficiru, ulazi u kupatilo , sapuna svu glavu uzima žilet i počne da brije , sve što ima na podrućju glave. Dok je skinuo obrvi još nekako al kad je ošišao trepavice isti JEAN MARIS iz filma Fantoma. Nemož da ga gledaš , ko da je marsovac i opet idemo do dež. oficira. Sa nama i svi koji su ostali kući, da vide koga če sada , da jebe tamo neki prašinarski kapetan. Kad ga vidi , a mi svi sretni kako ga je neverovatno dobro zajeba , taj kurac od oficira mirno kaže , dok ti ne narastu nove trepavice , nema izlaska iz kasarne.! Mesec i po dana kućnoga pritvora.!

offline
 • Pridružio: 29 Maj 2009
 • Poruke: 1082
 • Gde živiš: North Pole

nije o vojsci al sam morao da ga ubacim

Bakica došla kod doktora s neugodnim problemom.
- Doktore, prdim non stop. Nije DA MI smeta, jer nit se cuje, nit smrdi, Ali bih voljela DA se riješim tog problema. Evo, do kad Sam u ordinaciji, bar Sam dvadeset necujnih, bezmirisnih ispustila.

Doktor joj prepiše neke pilule tri put na Dan.
Za nedjelju Dana, bakica na kontroli...

-Doktore, problem je još gori!! Prdim I dalje nesmanjeno, I dalje su necujni, Ali sad smrde k'o djavo!!!

Doktor odgovara:
- Odlicno, sinuse smo procistili, sad da vidimo ... šta ćemo sa sluhom!?

offline
 • Pridružio: 08 Maj 2008
 • Poruke: 412
 • Gde živiš: Republika Srpska

moram i ja jedan o bakici Smile

(neko kuca na vrata)
Baba: Ko je ?
Nepoznati glas: Baba , ja sam raznosač pica .
Baba: Udji sine i raznesi je Very Happy

offline
 • Pridružio: 01 Jun 2006
 • Poruke: 2090
 • Gde živiš: Malo tamo malo vamo

Amerikanci Ruse plaše FANTOMIMA. Rusi im na to samo naMIGuju.

offline
 • Pridružio: 19 Jan 2008
 • Poruke: 19

Падобранац на босанском ?

Чаршав будала Very Happy

offline
 • Pridružio: 03 Nov 2009
 • Poruke: 5107
 • Gde živiš: U podrumu,mučim električara...

Dosao vojnik u vojnu ambulantu i kaze :Doktore suzi mi oko.
I doktor uze i suzi mu oko Smile
(malo sam ga doradio da bude vojni vic Smile)

Dopuna: 15 Apr 2010 16:28

@times12
A tenk je Belaj bager Smile

offline
 • Pridružio: 08 Maj 2008
 • Poruke: 412
 • Gde živiš: Republika Srpska

Vratio se Mujo sa odsluzenja vojnog roka , ali bez jedne ruke. To vidi Haso i pita ga:
- Mujo stvarno ne mogu a da te ne pitam , sta ti je bilo sa rukom?
Mujo: A nemoj me nista pitati...
Haso: Reci , najbolji sam ti prijatelj.
Mujo: Dobro... učili ti nas u vojsci kako se baca bomba. I komandir kaže izvučeš osigurač brojiš do 3 i baciš.
Haso: Pa dobro Mujo ali sta ti bi sa rukom ?
Mujo: Uzmem ja da bacim bombu ... izvučem osigurač , počnem brojati ...kad je to nekad oko 2 i 15 puklo Very Happy

offline
 • Buva  Male
 • Legendarni građanin
 • amater u pokušaju
 • Pridružio: 10 Apr 2010
 • Poruke: 2859
 • Gde živiš: i ja se pitam...

Proprema guštera za prvu stražu.Kapetan mu objašnjava dužnosti,postupke,šta i kako da radi.Gušter ko gušter-stotine pitanja koja kapetana sve više i više nerviraju.Odjednom gušter pita:A gospodine kapetane,šta ako neko naiđe noću,šta onda da radim? Kapetan iznerviran:Viči tri puta stoj,pa ako ne stane,ti ožež'!Sutra veče,kapetan,kao dežurni kasarne obilazi stražu.Odjednom iz mraka se čuje:TRI PUTA STOJ! Ratatatatatatata.....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 536 korisnika na forumu :: 5 registrovanih, 0 sakrivenih i 531 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 2918 - dana 22 Nov 2019 07:48

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bigfoot, dragon986, havoc995, mnn2, shaja1