"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1449

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Pridružio: 21 Jul 2008
  • Poruke: 10347

Na raportu kod frau Merkel. Setih se Boba iz serije Vruc vetar i njegovih avantura i udvaranja nemackim babama...

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018.....id=1380956



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32581

eme razgovora u Berlinu bile su bilateralni i ekonomski odnosi, Kosovo i Metohija, situacija u regionu i evropske integracije. Najviše vremena posvećeno je pitanju Kosmeta. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da nemačka kancelarka Angela Merkel insistira da se mir i stabilnost čuvaju po svaku cenu, kao i da se složila da je u pogledu pitanja Kosova neophodno postizanje kompromisnog rešenja.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika.....osovu.html



offline
  • Pridružio: 05 Jan 2012
  • Poruke: 995

Aleksandar Vucic je bez premca od Josipa Broza do danas najveci maher-politicar i tehnolog vlasti koji se pojavio kod nas i zaseo na tron u Beogradu.U to ja nemam sumnje,samo je steta sto svoj talenat ne koristi u nasu vec u tudju korist.
On je prodro do najsitnijih detalja srpskog mentalnog sklopa prosecnog biraca i iskljucivo radi kao kinezi akupunkturom.On u svakom trenu ubada prosecnog Srbina tamo gde ovaj obozava da bude bocnut.
Tekst o njegovoj poseti frau Markel je klasican primer ovoga sto pricam.Ako se samo malo bolje pogleda i prica se rastavi na delove lako se uocava da je on jednom pricim pokrio skoro sve grupacije srpskog drustva:
Uvlakaci(na buljuke ih ima) fine,tihe i slatke reci velicanja te polu zene polu boginje frau Merkel koja je...itd.
PatriJote:Blago do ozbiljno povisen i jasan ton da on nije tamo otisao zbog...da je jasno rekao...to tako vise ne moze itd...
Drugosrbijanci,europejci drugim recima svi oni koji bi voleli da nisu Srbi:Nas put u EU,eu standardi,podrska nasih zapadnih prijatelja,zapadne vrednosti...
I naveca grupa,ja ih zovem pateticari-narikaci to je ustvari osobina koja se provlaci kroz ogromnu vecinu Srba,da budu sazaljive prirode da ih sve nesto bude zao,da oplakuju tuznu sudbinu da krive Vuka Brankovica sto im plata 200evra itd.I za njih je covek imao sta da kaze:“Rekao sam kancelarki za vecerom da ne mogu nista da jedem,vec danima ne jedem zbog Kosova“ aaaaaaaaaaa zivote!!!
Samo pokusajte da se udubite u polozaj klasicnog gledaoca dnevnika u pola osam kako reaguje i kakva mu se osecanja bude kad cuje ovu srceparajucu pricu,samo pokusajte.

offline
  • Pridružio: 05 Jan 2012
  • Poruke: 995

On je u jednom tekstu u jednom nastupu za javnost svaku ciljanu grupu pogodio sa po par recenica i svakome je rekao ono sto zeli da cuje.Ako malo obratite paznju videcete da je to toliko istrenirao da mu to sad automatski ide,nije bitno o cemu je tema,on pokriva sve grupe.

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32581

EK o Srbiji: Odnosi sa Prištinom i vladavina prava određuju tempo pristupanja
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika.....panja.html

offline
  • Pridružio: 11 Feb 2016
  • Poruke: 317

-Вучић о Космету : Једно сам сигуран - решење неће бити безболно за Србе
-Вучић: Немачка за нас кључна земља, хвала на подршци
-Вучић: Каква би то била будућност Србије без Немачке?

http://www.politika.rs/scc/clanak/402070/Vucic-o-K.....no-za-Srbe

offline
  • Pridružio: 08 Nov 2008
  • Poruke: 2832
  • Gde živiš: U vecnoj Srbiji

Za ne pozivanje na inagauraciju postoje samo dva razloga: 1.Vucic je zatrazio direktnu ponoc u vezi Kosmeta i dobio negativan idgovor, nakon cega smo diplomatskim kanalima poslali poruku ,, Rusijo aj zdravo".
2. Rusija je doznala nesto sto mi ne znamo a sto je mnogo povredilo licno Putina. Pa je zato i danas bio prvi obavestajac Rusije u poseti Srbiji.
Tu mogu biti vise faktora u igri: ekonomija, politika,vojna saradnja.
Mada od posete Vulina Belorusiji meni deluje da su se odnosi zahladili, Rusi nisu bas bili odusevljeni tim potezom. Vidite da se odugovlaci i sa isporukom tenkova i borbenih vozila. Iskreno meni licno vise Lukasenko uliva poveranja od Putina.

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32581

Stefanović
Srbija ne uvodi sankcije Rusiji i ne pada nam na pamet da priznamo nezavisnost Kosova i Metohije, poručio je danas u parlamentu ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
https://www.blic.rs/vesti/politika/burno-u-skupsti.....ne/pg5p3kd

AV
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da još nema predlog rešenja za KiM i da nije siguran da će to rešenje ponuditi do kraja aprila. Obećao je da će na njemu sigurno raditi ozbiljno, odgovorno i hrabro, ali i konstatovao da ono sigurno za Srbe neće biti lako.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika.....-srbe.html

Ko koga ovde zajebava Bebee Dol

offline
  • Insan 
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 12 Okt 2015
  • Poruke: 1584

AV je sam rekao kada je kometarisao Američku akciju u Siriji, da se zalaže, "po svaku cijenu" da očuva "mir i stabilnost" i uporno to ponavlja kao papagaj godinama, pitam se sve ove godine zar je u toj mjeri ugrožen mir na Balkanu da je skoro svaki istup AV u javnosti povezan sa pričom čuvanje mira?

Prema mom mišljenju klasično stvaranje straha od rata, gdje bi svaki potez njegove vlasti koliko god isti bio šetetan za Srpski narod, bilo bi to "mudro izbjegavanje rata i čuvanje mira-stabilnosti".
(zadnji incident sa hapšenjem je njegovom premudrom reakciom očuvan mir i stabilnost i tako godinama unazad a za unaprijed će mo tek vidjeti)

Očuvati mir i stabilnost po svaku cijenu,je po mom mišeljenju priprema jer će cijena vjerovatno biti da, ćutimo kada završe otimačinu Kosova, ukidanje RS, otimanje Vojvodine, Raške oblasti itd. (Amerikancima nikad dosta ali ni ćutanje neće biti dovoljno morati će mo još i da se radujemo i da govorima kako je to dobro i jedino moguće rješenje za nas).
Vjerovatno će mo da čuvamo mir i kad nas budu protjerivali ili vodili u neke nove i modernije logore nedaj Bože, jer mi Srbi jedini moramo da čuvamo mir a niko drugi nemora i netreba.

offline
  • Pridružio: 11 Feb 2016
  • Poruke: 317

rece nedavno predsednik o nasim francuskim prijateljima:
Vučić: Makron mi je rekao da Srbija može da računa na podršku Francuske

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-makron-mi.....ke/ppym78v


odgovori danas francuski prijatelj nasem predsedniku:
Makronovo STOP ZA ZAPADNI BALKAN: EU ne treba da prihvati nijednu novu članicu

https://www.blic.rs/vesti/svet/makronovo-stop-za-z.....cu/c8c7wck

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1121 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 3 sakrivenih i 1068 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, amaterSRB, aramis s, babaroga, bokisha253, Boris Bosiljčić, Buzdovan, Dannyboy, delboy, Denaya, DonRumataEstorski, dulleo, goxin, Hamannche, hologram, hooraay, Još malo pa deda, Karla, kjkszpj, kybonacci, laurusri, Lieutenant, mercedesamg, Mi lao shu, milenko crazy north, mrav pesadinac, nemkea71, opt1, ozzy, procesor, rodoljub, royst33, sasa87, shone34, Sirius, Sićko, slonic_tonic, ss10, Tandrkalo, theNedjeljko, vaso1, Vatreni Zmaj, Vlad000, YU-UKI, YugoSlav, zeo, šumar bk2, 125, 79693