Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

1100

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 13 Mar 2022
  • Poruke: 113

Lord Nem ::Od više zarobljenika iz Mariupolja većina je koliko može da se primeti izuzetno mršava. Pitam se da li su u pitanju ozbiljni narkomani ili su im zalihe hrane potpuno potrošene.

Savrseno moguce. Zapadne vojske koriste (meth)amphetamine "na veliko" od WW2, prvo
Nemci and onda i Angli. Piloti dugoletecih bombardera posebno - recimo, cak i wikipedia
to pise otvoreno,

en.wikipedia.org/wiki/History_and_culture_.....litary_use

Pa zasto da to ne koriste i klijenti? Posledice jesu gubitak apetita, iritabilnost itd itd. Izmedju
ostalog, poispadaju zubi...

Recimo, Bajdenov sin ima puno "vestackih umetaka"...

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 13 Mar 2022
  • Poruke: 113

Ko to "proziva" Zelenskog?

news.yahoo.com/zelenskyy-says-eu-politician-told-132802904.html

U intervjuu za nemacki "Bild":

"Ukrajinski predsednik Volodimyr Zelenskyy rekao je da je najgori razgovor koji je vodio od početka rata u Ukrajini bio sa političarem Evropske unije koji ga je pitao da li je rat namešten. "Bila je loša situacija sa vodećim političarem EU. Ne želim da pričam o tome. On je u osnovi rekao: Pokažite nam dokaz da sve ovo nije namešteno. Da su vaši ljudi zaista umrli", rekao je Zelenski u intervjuu novinaru BILD-a Polu Ronzhajmeru u petak."

offline
  • Pridružio: 14 Okt 2012
  • Poruke: 2296

raykan ::

Uostalom, to nije samo nas fenomen, toga ima u skoro svakoj zemlji sveta. Nema vise levo, desno, sad postoje globalisti i suverenisti. Pa se onda posle oni dele na levo i desno, ekstremne i umerene. Neutralni su samo neobavesteni.



Mislim da je ovo ipak naš fenomen. U ovim crtama izražen je samo u Srbiji. I, gle čuda, u određenom obliku u Rusiji. Jer, dok su se ovdašnji slikali sa "albanskim i hrvatskim Šešeljima" da li su se tamošnji ikada uslikali sa "Šešelj original"? Ne, naravno - nikada.
Da li je neka ukrajinska Ana Politkovskaja pisala o Donbasu i kršenju ljudskih prava u Donbasu? Ne, naravno - nikada.

offline
  • Pridružio: 08 Avg 2014
  • Poruke: 1379

Citat:Pa zasto da to ne koriste i klijenti? Posledice jesu gubitak apetita, iritabilnost itd itd. Izmedju
ostalog, poispadaju zubi...

Recimo, Bajdenov sin ima puno "vestackih umetaka"...

A tatko?

offline
  • hyla  Male
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 527

Jel neko našao neki uverljiv dokaz da je LTG Roger Cloutier još uvek "u kancelariji"? Sad sam malo guglao i nisam našao ni jedan skorašnji dokaz da je i dalje na brojnom stanju. Postoje izjave PR-a NATO komande da nije zarobljen i jedna objava na njegovom Linkedinu da je bio na nekom NATO skupu u Izmiru pre neki dan. Tu je objavljeno i par slika koje su mogle da budu snimljene bilo kad i bilo gde.

https://web.archive.org/web/20220408113002/https:/.....6880-EWX3/

Možda sam ja previše sumnjičav, ali mislim da je bilo za očekivati da se nasmejan pojavi na nekom videu odmah sutradan po objavljivanju vesti o njegovom zarobljavanju i nedvosmisleno pokaže kako zli Rusi lažu. Ovako očekujem da prvo sledeće njegovo obraćanje bude na čečenskom Telegram kanalu i da izgladneo i neobrijan izgovori "Ahmat sila"...

offline
  • alchemy
  • Pridružio: 06 Jul 2009
  • Poruke: 4934
  • Gde živiš: Novi Sad

Neki lik vodi statistiku upotrebe raznih sredstava i kaze da novih snimaka sa bajraktara nema vec 30 dana

Izvor je lik sa twittera pa uzmite ovo sa dozom skepticizma

offline
  • Profesionalna
  • Pridružio: 27 Feb 2022
  • Poruke: 353
  • Gde živiš: U stanu

hyla ::Jel neko našao neki uverljiv dokaz da je LTG Roger Cloutier još uvek "u kancelariji"? Sad sam malo guglao i nisam našao ni jedan skorašnji dokaz da je i dalje na brojnom stanju. Postoje izjave PR-a NATO komande da nije zarobljen i jedna objava na njegovom Linkedinu da je bio na nekom NATO skupu u Izmiru pre neki dan. Tu je objavljeno i par slika koje su mogle da budu snimljene bilo kad i bilo gde.

https://web.archive.org/web/20220408113002/https:/.....6880-EWX3/

Možda sam ja previše sumnjičav, ali mislim da je bilo za očekivati da se nasmejan pojavi na nekom videu odmah sutradan po objavljivanju vesti o njegovom zarobljavanju i nedvosmisleno pokaže kako zli Rusi lažu. Ovako očekujem da prvo sledeće njegovo obraćanje bude na čečenskom Telegram kanalu i da izgladneo i neobrijan izgovori "Ahmat sila"...


Meni ne izgleda kao da se radi samo o njemu, za jednog čoveka se ne šalje po 2 helikoptera odjednom, pretpostavljam da bi njega samog bilo relativno lako prokijumčariti između linija.
Ko zna ko je i šta je sve tu.

online
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6285

Meni je to isto čudno.Vidiš da nema izlaza, da si opkoljen i da te melju non stop a ti i dalje insistiraš na odbrani.Možda se nadaju da će Makron nešto ispregovarati sa VVP.

offline
  • Pridružio: 15 Mar 2022
  • Poruke: 165
  • Gde živiš: Beograd

vranjanac29 ::
Pod konstatnim su stresom i umorom organizma i dolazi do poremećaja u metabolizmu. Tačnije zbog zamora i iscrpljenosti i nedovoljnog unosa kalorija o proteina dolazi do katabolizma tj.razgradnje mišćnog tkiva. Proteini od kojih su sačinjeni mišići razlažu se na aminokiseline. Jednostavno organizmu je potrebma energija a organima hrana tako da sam organizam prbo razlaže masno tkivo gde je i depo energije a zatim prelazi na mišćno tkivo i nastaje katabolizm. Inače sam katabolizam je deo metbolizma ali poremećnog.
....

Lajkovao sam post jer smatram da si u generalno u pravu, izuzev dve greške koje sam boldovao, koje ne menjaju smisao tvog posta, ali mogu neke da navedu na pogrešan zaključak oko fiziologije metaboličkih procesa, koji su u ratnim i stresnim uslovima od značaja za razumevanje.
Katabolizam je deo normalnog metaboličkog procesa ne nužno poremećenog. Ali ako je unos energije poremećen katabolički procesi preovladaju i dolazi do razgradnje tkiva.
Kada se organizam nađe u kalorijskom deficitu (nedovoljna ishrana, povećani nivo aktivnosti i stres) iz rezervi organizma se prvo troši glikogen koji se nalazi u mišićima i jetri. Dakle obrnuto je, ne troše se prvo masne naslage, već prvo strada mišićna masa usled razgradnje proteina, pa tek onda na red dolaze depoi masti. Ovi što hoće da smršaju bi jako voleli da mogu prvo odmah da se reše masnih naslaga, a da mišićna masa ostane.
Izvinjavam se za OFF ali je vranjanac lepo primetio kakvim su naporima borci izloženi i procena koliko će još moći da se efektivno bore.

offline
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3109

S2M ::Meni je to isto čudno.Vidiš da nema izlaza, da si opkoljen i da te melju non stop a ti i dalje insistiraš na odbrani.Možda se nadaju da će Makron nešto ispregovarati sa VVP.

https://twitter.com/politblogme/status/1513056963332083714

Opet predaja manje grupe u Mariopolu. Polako se predaju, po mom mišljenju predaju se i azovci, a njih ne snimaju previše......zna se zašto ne. Izgleda da je bila brojka ukrajinskih vojnika vrlo velika u Marijupolu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 947 korisnika na forumu :: 18 registrovanih, 1 sakriven i 928 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., Aleksandar Tomić, banebeograd, ccoogg123, Dannyboy, Djokislav, esx66, Ksh037, Lazarus, Milos82, Mixelotti, procesor, S2M, stagezin, Trpe Grozni, VJ, vladulns