Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

1506

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

online
  • Pridružio: 22 Jan 2012
  • Poruke: 1455

S2M ::+ Ranjenici



+ 18+


Sad ovaj snimak uporedimo sa "navodnim" snimkom civila i dece u sklonistima Azovstala. Uslovi nebo i zemlja. Ovi jadnici u polumraku, samo sa ponekim dusekom na tlu ili na nekim daskama od stolova, vratima, na vlaznom i menljivom betonu, pokriveni sa onim sto su mogli naci i skupiti.
Civili osvetljeni ko u Vegasu, novi kreveti,posteljine, komode, ofarbani zidovi, cevi. Uhranjeni, sto rece Drug pukovnik bez znakova dermatoloskih oboljenja koja bi se morala vec ispoljiti ako si dva meseca u podrumu bez kupanja,sunca,svezeg vazduha.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 05 Nov 2008
  • Poruke: 292

https://t.me/borbeniefektivi/1925

Ruska vojska, negdje u Donbasu... I dalje blato...

offline
  • Pridružio: 15 Apr 2013
  • Poruke: 96

raykan ::@slonic

Takođe vrlo prost odgovor. Novokomponovani identitet (u nacionalnom i istorijskom smislu) je svaki koji nije nastao u dubinama vremena, već se za njegov nastanak može prilepiti mesec, dan pa često i čas nastanka.

Evo recimo od hrvata se za 30 godina može napraviti 4-5 nacija,igrajući na kartu lokalnih posebnosti -dalmatince,istrane,slavonce,zagorce,hercegovce...


Сваки идентитет је у неком моменту био новокомпонован.
Само се данас новоустановљеним идентитетима додатно пакују разноразне псеудо-историјске посебности ретроактивно. И народи и идентитети су нестајали и настајали, и нестајаће и настајати догод има људи.

online
  • Pridružio: 20 Jun 2014
  • Poruke: 7938
  • Gde živiš: Zagreb

danijell ::Što se tiče tih koji rade u staračkim u Njemačkoj, ja znam par njih koji su ovdje radili u vojsci, završili likovnu akademiju, radili kao profesori matematike...
Možda ako ne znaju jezik. Inače inžinjeri rade kao inžinjeri, doktori kao doktori itd.

Ili ako imaju neki od "beskorisnih" fakulteta predviđenih za one kojima nije ni potrebno raditi, tipa muzeologija, povijest umjetnosti isl.
Ali s tim zvanjem i ovdje možeš samo raditi ili kao pomoćni radnik u kuhinji ili kao direktor državnog poduzeća. Ovisno o tome ko ti je tata.

offline
  • Pridružio: 30 Mar 2011
  • Poruke: 2682

Vezano za ove koji su zaglavili u Azovstal-u. U onim prvim izvještajima iz Marijupolja kada su novinari ušli u grad, nakon vojske DNR i Rusije.
Civili su spominjali kako su im ukrajinske snage govorile da je za Kijev Marijupolj heroj-grad, kada su tražili od njih hranu, vodu... Odnosno, svi ćete da junački...
Tako da, sada je od čitavog grada, herojski do kraja da izgine ostao samo Azovstal. Zato bi njihova predaja bila poseban udar za odbranu narednih gradova. Ali još jedan razlog više ljubavi prema Ukrajini onih koji ostanu u Marijupolju. Nisu brinuli za civile pod njihovom kontrolom, ali onda spasili svoje guz...
Zato bi njihova predaja bila mnogo veća pobjeda nego ih jednostavno pobiti.

offline
  • Pridružio: 22 Apr 2022
  • Poruke: 60

S2M ::awathorn ::
I šta onda da dalje pišemo na ovu temu. Very Happy

Ti i taj što ti lajkuje tu glupost, pitajte Solženjicina zašto se vratio kući 1988-e god.Da ste čitali, ne bi pisali takve gluposti po forumu.Bar je njega zapad priglio kao najvećeg disidenta 1974-e.


Kad se vec dohvati Solzhenjicina, evo nesto i od njega, mrzi me sve da prevodim, pa samo ono relevantno za tekuca zbivanja>

"В самостоятельном развитии — дай Бог Украине всяческого успеха. Отяжелительная ошибка её — именно в этом непомерном расширении на земли, которые никогда до Ленина Украиной не были: две донецкие области, вся южная полоса Новороссии (Мелитополь-Херсон-Одесса) и Крым."

"U njenom samostalnom razovju - Nek' da Bog Ukrajini svakog dobra. Njena otezavajuca okolnost (smislu drzavnosti) je upravo u tom preteranom sirenju na teritorije koje do Lenjina (do revolucije) nikada nisu bili Ukrajina: dve oblasti Donbasa, sva juzna granica Novorusije (Melitopolj-Herson-Odesa) i Krim"

Подробнее в ПГ: pnp.ru/politics/zlobodnevnyy-solzhenic.....ainoy.html

Gore upisani pravac je autoput M14.

offline
  • Pridružio: 04 Sep 2012
  • Poruke: 8433
  • Gde živiš: pecina stroga

Navodno mapa google pretraga dva blogera u Ukrajini

Juri Podoljak i Arestovich

https://t.me/oper_goblin/13975

offline
  • Pridružio: 14 Okt 2012
  • Poruke: 2296

latex ::a sta je konkretno problem da osoba radi u nekoj od EU zemalja, a ne deli stavove iste?

Valjda to ovi ovdašnji evrofanatici očekuju da ti na granici urade i lobotomiju. Valjda se to u tom njihovom svetu i percepciji "Evrope sa razglednica" podrazumeva - što bi razmišljao svojom glavom kad sad možeš sebi da priuštiš pristojan život. Što bi pravio kritičke osvrte na društvo oko sebe kad možeš da priuštiš sebi da se keziš na selfijima ispred Sagrada Familia, voziš gondolom po Veneciji ili slikaš negde sa malim crncima i Arapima.

offline
  • amstel  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Maj 2012
  • Poruke: 2519
  • Gde živiš: Hiljadu milja od topolivnice

raketaš ::pa kud u moje vrijeme nije bilo takvih prosvjeda po Evropi, pa da se pridružim , bilo je nešto tih nedoj.banih sisulja u Americi , al daleko mi to bilo za putovat.

Да се она баба на средини степеница скинула,не би ти писао овде поруку Laughing

offline
  • Pridružio: 22 Apr 2022
  • Poruke: 60

Jovan Nenad ::Valjda to ovi ovdašnji evrofanatici očekuju da ti na granici urade i lobotomiju. Valjda se to u tom njihovom svetu i percepciji "Evrope sa razglednica" podrazumeva - što bi razmišljao svojom glavom kad sad možeš sebi da priuštiš pristojan život. Što bi pravio kritičke osvrte na društvo oko sebe kad možeš da priuštiš sebi da se keziš na selfijima ispred Sagrada Familia, voziš gondolom po Veneciji ili slikaš negde sa malim crncima i Arapima.

Aj priznaj da nikad bio nisi ni u EU, jos manje u Rusiji. Covece neznas o cemu pricas. Mislis da volis Rusiju, zato sto mislis da mrzis Zapad.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 802 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 8 sakrivenih i 755 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Alibaba1981, bokisha253, Boris90, botta, cenejac111, darkangel, Denaya, Dorcolac, Dvojac005, Excalibur13, Griffon vulture, Hans Gajger, Insan, Kubovac, mackenzie, mercedesamg, Metanoja, mile23, mnn2, Njemac, Parker, RJ, ruger357, samsung, Sirius, slonic_tonic, SR-3m, ss10, stalja, stegonosa, Sumadija34, t84dar, Trpe Grozni, tubular, Velizar, wizzardone, zbazin, 125