Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

1731

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 02 Mar 2022
  • Poruke: 332

Sto sam zagovornik? Kazem svejedno mi je... gas ce kostati koliko i Nemce itd... Imamo mi mazut, ugalj, nismo mi takvi zavisnici gasa. Druga stvar je sto posledice po nas mogu biti gore ako ne bi uveli. Videlo se sa naftom i glasanjem u UN-u.

Podrsku u UN-u smo platili NIS-om, a vidis valjda da AV kaze da Rusi igraju na kartu Kosova...
Rusku tehniku su odrzavale i clanice NATO-a, bivse clanice varsavskog pakta.

Ne verujem da bilo ko sta garantuje. Verovatno ce nas proterati sa Kosova, kao sto kaze Vucic, a NATO ce nas disciplinovati ako sta probamo, kao i 99.

Ne dobijamo ulazak u EU (po meni to je bolje).

Pa ne daje se legitimitet, legitimitet daju Rusi.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 26 Jun 2019
  • Poruke: 511

@mercedesamg

Sutra kada bi uveli sankcije Rusiji i kada bi Rusi odgovorili na nasu stetu recimo u UN po pitanju Kosmeta ili neke rezolucije. Ovakvi kao Malo Toceno prvi bi skocili i rekli: Eto vam Rusa.

Mnogi u Srbiji misle da je Rusija duzna da ispunjava nase zelje, a mi mozemo da koketiramo i sa Nato-m, i da im uvodimo sancije, a Rusi ne smeju ni da se naljute. U suprotnom, oni su nasi neprijatelji.
A tek sto bi proklinjali Ruse zbog cene gasa, i svega ostalog sto ide uz skok cene gasa, kada bi placali gas po trzisnim cenama.

Mesa Selimovic je jos davno pisao o takvim ljudima, kada je opisivao bosanskog muslimana, ratnog invalida, koji ide carsijom i proklinje Ruse zato sto je ostao invalid. Ali ne proklinje Osmanlije koji su ga poslali u rat sa Rusijom. Tako isto i kod nas, mrze Ruse a ni sami ne znaju zasto, ali bi rado potrcali u zagrljaj onima koji nam nikada nisu zeleli dobro, niti ce.

offline
  • Pridružio: 11 Mar 2022
  • Poruke: 467

Julian Ropcke lamentuje nad brzinom Ruskog napredovanja na severu Donbasa, i kaže da je 12 Ukrajinaca poginulo kopajući novu liniju odbrane kada su na njih naleteli Rusi.

offline
  • Pridružio: 08 Avg 2019
  • Poruke: 5479

U novinama i nekim krugovima se upire prst u Rusiju u vezi Kosova, zbog te Putinove izjave, ali se ne upire prst u one koji su ga oteli bombardovanjem i koji ga vještački održavaju kao pokušaj države. Rusija neće priznati Kosovo kao državu niti će zapad DNR i LNR zbog te izjave. Ta izjava Putinova ne ide nama na štetu, već zapadu.
Ali to je razvlačenje po novinama, dio pripreme koju si spomenuo.
Interesuje me koliko gasa te EU fabrike (investicije) po Srbiji koriste i odakle je gas? Treba li im gas za rad?
Mogu Rusi reći na spisku ste, neprijateljska država ste, nema dijelova za MiGove, Mil-ove itd da nam onako zabibere igranje sa sankcijama.
Jel Kipar odustao od svojih Mi35 zbog sankcija Rusiji? Slovačka je, prilikom donacije S300 Ukrajini, izjavila nešto da svakako neće moći više održavati S300 zbog sankcija.



P.s. ako smo podršku u UN-u platili NISom odlično, svaka čast za trgovinu. E sad, poslije sankcija, kome i čime da platimo...

offline
  • Pridružio: 03 Mar 2022
  • Poruke: 36

Обавештајци руског Министарства одбране открили су центар за одлучивање у Украјини.


offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32565

Milan A. Nikolic ::Шта ли мисле крајишки Срби о овој руској операцији?

Apsolutna podrška.

Švabe šalju pancere na istok
Германия будет поставлять танки на Украину, только если это будут делать другие страны, принцип по поставкам оружия должен быть таким — «все или никто».
Источник: https://rusvesna.su/news/1651441186

offline
  • Pridružio: 08 Mar 2022
  • Poruke: 725
  • Gde živiš: na dnu kace

https://www.dw.com/sr/prodaja-nis-a-mno%C5%BEenje-ucena-i-problema/a-3899128
https://beta.rs/ekonomija/ekonomija-srbija/103729-.....opernikusa

Toceno

Druze to samo antiSrbi pakuju te vesti to nije tacno. Ni priblizno.
Odoh.

online
  • Pridružio: 18 Feb 2011
  • Poruke: 725
  • Gde živiš: Bratislava

@ uveli ste sankcije i nama preko Drine, obrazlažući iste "interesima Srbije", tako da... Samo naprijed!

Moderacija
Obrisali ste mi post, bez ikakve veze.
Na moju konstataciju da ne razumijem mržnju i histeriju Bošnjaka i Croata prema Rusiji, iako ista nikad nije vojnički kročila na tle ni Bosne, ni Hrvatske.
Samo naprijed... Istina je ovih dana vrlo bolna!

offline
  • Pridružio: 02 Mar 2022
  • Poruke: 332

vukovi ::@ uveli ste sankcije i nama preko Drine, obrazlažući iste "interesima Srbije", tako da... Samo naprijed!



znas dobro da je to bilo samo za Zapad, stizalo je preko Drine sve. I opet, uveli smo zbog Zapada onda kada smo bili jaci nego danas, i sad neko kaze da nas ne pritiskaju zbog Rusije, da mozemo izdrzati...

offline
  • Pridružio: 26 Jun 2019
  • Poruke: 511

@Malo Točeno

Agresija nije isto sto i intervencijama, osim na sajtu zena u crnom i slicnom NVO.
Pa nece biti ni nove agresije, tako da ti je pitanje kako zaustaviti agresiju smesno.
Vriste za Ukrajinom a ti se ovde raspisao da ce napasti nas. Jesi svestan sta pises, pa upravo zbog te agresije iz '99-e imas ovo sto imas u Ukrajini. Srusili su medjunarodno pravo i sad kad su Rusi, a i drugi, ojacali zapadu se sve vraca kao bumerang. A tek ce im se vracati. Ali kada citam tvoje postove ispade da se svet vrti oko Srbije, a ne da je situacija u svetu takva da je u Ukrajini rat, da bucko malo malo silji one raketice, da pro-iranske formacije opletu po Amerima, da Kina uzima Tajvanu meru. 90-ih nicega od toga nije bilo, pa su mogli da se bave nama, danas takve stvari ne prolaze, a ne prolaze zato sto Rusija nije na kolenima, zato sto Kina nije Kina iz sa pocetka '90-ih.

Ne znam kako smo mi ovde prepoznati, ali ti mi neodoljivo podsecas na one narikace iz NVO i kojekakve Nato placenike koji vrte jedno te isto godinama. Kad slusas njih ispade da ce svet stati ako Srbija ne uvede sankcije Srbiji, da ce baciti par atomskih bombi na Srbiju ako ne zarezimo na Rusiju. E sad razlika izmedju njih i tebe je ta sto oni za takve price ubiraju lepe pare, a ti verovatno pises besmislice za dzabaka.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 493 korisnika na forumu :: 4 registrovanih, 0 sakrivenih i 489 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: deimos25, milenko crazy north, ruma, vukovi