Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

3435

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

online
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3110

https://mobile.twitter.com/GeromanAT/status/1560275001395146753

Poneka fotka kaže mnogo več od riječi. Znamo da je Erdo došo kod zelenog da mu ponese saopštenje od rusa.

Eee, šta mu je Erdo rekao, to se može lijepo vidjet iz fotke. Kladim se, da mu je preneo, da je rusima ponestalo hrane i municije. Mr. Green

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Mar 2022
  • Poruke: 2341
  • Gde živiš: Soncovka, DNR

Bobrock1 ::https://mobile.twitter.com/GeromanAT/status/1560275001395146753


Meni je fascinantno kako su ovi Ukri obučeni. Na Elenskog smo već navikli da nosi jednu te istu maskirnu majicu. Ali vidi onog Kulebu u plavoj košulji sa raščerečenom kragnom, kao student pred ispit za koji nije učio, ili onog pored njega u polo majici. Alo ljudi, došli ste na sastanak sa gen.sekretarom UN i predsednikom Turske.

online
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32581

Kad smo kod fotki evo jedna dobra montaža koja govori još više.

offline
  • Pridružio: 30 Mar 2011
  • Poruke: 2682

To očito neki strani modni savjetnici Smile Da su oni obučeni prigodno prilici, onda bi samo on izgledao neozbiljan. Ovako...

online
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3110

Frunze ::
Meni je fascinantno kako su ovi Ukri obučeni. Na Elenskog smo već navikli da nosi jednu te istu maskirnu majicu. Ali vidi onog Kulebu u plavoj košulji sa raščerečenom kragnom, kao student pred ispit za koji nije učio, ili onog pored njega u polo majici. Alo ljudi, došli ste na sastanak sa gen.sekretarom UN i predsednikom Turske.


Zelenko ima savetnike koji mu savjetuju, kako se ponaša, (govor tjela), šta da odene , šta obuči. To sam več odavno primjetio. On tjera "svoj fazon" -zelena košulja i ponašanje. Kad je več glumac to mu nije težko odraditi. Oni drugi isto su odjeveni kako su njim odredili savjetnici. Vjerovatno su ovako odjeveni da Zeleni još više dobije na važnosti, i daju utisak kako su oni "u drugom planu" šta se tiče odlučivanja. Na neki način to je i istina. Ako pogledate stare snimke, kad je počeo "rat" u Sloveniji i kako su odjednom Janša i Bavčar obukli maskirke....sve je dio psihološke pripreme stanovnika na kao "rat".

Htio sam napomenuti, da odevanje i ponašanje politika je sve dobro nastudirano i pripremljeno. Isto bio i slučaj glasnogovornika vojske jugoslavije. Ono veče kad je počeo da priča o maloj državi koja se brani nešto u tom smilsu, odma sam znao da je rata kraj. Tako da političare treba dobro i slušati i gledati.

offline
  • Pridružio: 04 Mar 2022
  • Poruke: 2341
  • Gde živiš: Soncovka, DNR

Пошто су упозорили на велику могућност провокације на територији ЗАЕС од стране Украјинаца за 19. август, Руси ће сутра дроновима снимати ситуацију на територији ЗАЕС уз пренос уживо.

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2015
  • Poruke: 2341

Slonic prvo si rekao da su tebi BD roboti najbolji bla bla a o da si rekao pa oni i ne prave nista nego eto samo koncepte (sto sam i ja rekao tj da je to igraliste za strebere). Video koji je ucinio da ljudi pocnu da se raspituju o BD je ustvari fake (moj imrnjak Corridor napravio:)) ali je upecao mnoge pa je I BD napravio slicne sa svojim kucetom ili gepardom sta li.
Tl;Dr za razvoj svaka im cast, za aplikaciju od tog jos nema nista.

Kineski roboti samoubice sa minom od mb120mm privezanom su odsad moja nova nocna mora....pustis ih hiljadu na liniju u Avdejevci vidio bi bjezaniju...

offline
  • Pridružio: 13 Jan 2012
  • Poruke: 2277

mnn2 ::Pa birali bi oni kad su povoljni vetrovi prema istoku

je je..i zatrovali bi pola svoje drzave usput.

oce to.

sve vise mislim da je ovo oko elektrane samo medijska igranka.
treba jadan narod dovoditi do ludila.
nemas na kugli zemaljskoj dva dana mira.
uvek nekakva "katastrofa" ceka iz prikrajka da nas sve pobije.

offline
  • bejah oficir VRS, sad ponositi seljak
  • Pridružio: 14 Apr 2015
  • Poruke: 89
  • Gde živiš: okolina Rudog

Pratim forum, ali retko se ukljucujem u diskusiju. Bivsi sam oficir artiljerije, ali bilo ko, ko ima iskustva iz vojske zna da je politika ta koja vodi ratove, koja zaustavlja ratove. Medjutim bitno je dokuciti koja je to sila koja stoji iza politike.
Jedan moj kolega sa akademije, sada profesor drustvemih nauka, u trenutku kada smo se sreli i poceli uz pivo i przene girice da diskutujemo svetsku politiku, na moje pitanje dal je stvarno moguce totalno unistenje covecanstva u nuklearnom sukobu rekao je: "Ne, to se nece desiti, iz razloga sto bi se neka sila umesala i prekinula ludnicu". Dal je ta visa sila Bog, vanzemaljci iz galaksije Vikler, nebitno, uglavnom neko bi reagovao.
A sada verovanje da su krenuli na Rusiju zbog nafte, zlata , nikla i ostalog, delimicmno je tacno, ali to nije glavni cilj. Jer treba pogledati Afriku kao kontinent, verovali ili ne, ona je tri puta veca od Rusije, sa naftom puno blizom povrsini, sa lukama pored busotina, zlato, uranijum i ostalo u nista manjim kolicinama nego u Rusiji. I u celoj Africi nema vise od nekoliko hiljada americkih uterivaca demokratije. Ali u Rusiji postoji nesto sto oni pokusavaju da uniste po svaku cenu, evo vec nekoliko stotina godina. To je alternativa ludilu, jer sve dok je u Moskvi zabrana paradiranja onih "ponosnih" sledecih 100 godina, a za propagaciju homoseksualnosti maloletnicima dobijes 15 godina hladjena glave u Sibirskom zatvoru, dzabe im posao.
Ovo je metafizicka borba, rat je samo fizikalija, i Rusija ce pobediti kao i uvek do sada.
Dal verovali u snagu pravde , ili u Boga koji nece dozvoliti da se devijatnosti svakog tipa rasire celom celog sveta nije bitno. U najgorem slucaju bice ceo zapad jedan svet, sa svim svojim gadostima pride, zatim Kina, Indija, muslimanski svet koji ce ziveti svoj nacin zivota, i Rusija u kojoj ces moci ziveti kako zelis. Gde ce tata biti tata, mama ce biti mama, gde ces moci da ljubis zastavu svoje drzave, i gde ce pacovi koji primaju pare od stranih ambasada biti mehanicki uklonjeni. Rusija i Bog ce pobediti, na nama je samo da biramo na koju cemo stranu.

offline
  • Pridružio: 30 Mar 2011
  • Poruke: 2682

Ja se nešto ne bi pouzdao u neočekivanu silu koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1512 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 5 sakrivenih i 1457 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, Apok, babaroga, Ben Roj, bigfoot, Bobrock1, cinoeye, deLacy, DonRumataEstorski, dushan, FileFinder, FOX, galerija, goxin, Grah0, HrcAk47, ILGromovnik, Joco Skljoco, Karla, kjkszpj, Kubovac, ladro, laurusri, Leonov, Lieutenant, Metanoja, Miloskec, milutin134, MrNo, novator, ObelixSRB, Oscar, ozzy, Parker, pein, procesor, radoznao, rodoljub, ruger357, S1Mk3, slonic_tonic, stegonosa, styg, Tores, vladulns, W123, wolf431, zixmix, Zoca