Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

3458

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 16 Apr 2021
  • Poruke: 43

@neshaoct

A koja bi bila korist od toga da razumeju poruku, iskuliraju je i nastave da rade kao i do sada ?

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 11 Mar 2022
  • Poruke: 467

neshaoct ::VladaNS1978 ::Ovom prilikom u ime moje dece želim da se zahvalim vojnoj komandi Ruske Federacije što ne masturbira na ideju nuklearnog rata poput tebe.
WTF? Laughing Laughing Laughing Ne drami nam ovde...
Napisao sam ovo:
neshaoct ::
Trebalo je oboriti prvu NATO/USA bespilotnu za koju se znalo šta radi blizu Krima, bez obzira što su to formalno međunarodne vode i isti takav vazdušni prostor iznad njih. Oboriti avionom, ne PVO sredstvom. Broj poginulih 0, a poruka je poslata.
Ako to ne bi bilo dovoljno, onda je trebalo kalibrisati davnih dana onaj aerodrom u Poljskoj blizu granice sa UKR, a koji je glavni centrar za dovlačenje svega. Najaviti im prethodno, i u sred noći poravnati dobar deo objekata na njemu. Broj poginulih bi verovatno opet bio 0 ili blizu toga (zbog prethodne najave). Još jača poruka bi bila poslata. Ne, ne bi NATO aktivirao član 5.

I nakon svega toga NATO bi nastavio da šalje naoružanje UKR, ali bi sve morali da rade mnogo više tajno i ograničeno jer ne bi mogli da koriste svu svoju logistiku slobodno kao da rata nema. Time bi dotur opreme za UKR bio višestruko manji nego što je danas.

Nuklearni rat (na koji odgovaraš) piše gde???


Obzirom da si poslednjh 10 strana teme zatrpao žalopojkama mišljenja sam da nisi prava osoba koja treba druge da proziva za "dramu"

"Najaviti im prethodno, i u sred noći poravnati dobar deo objekata na njemu. Broj poginulih bi verovatno opet bio 0 ili blizu toga (zbog prethodne najave). Još jača poruka bi bila poslata. Ne, ne bi NATO aktivirao član 5."

I takođe tvoja misao :
"RUS i NATO ne mogu da ratuju direktno jer to znači međusobno uništenje."

Očigledno ti je logika izuzetna... Nemogu da ratuju direktno zato što će se međusobno ( nuklearno ) uništiti, ali zato Rus treba direktno da napadne NATO Bebee Dol


P.S. Negde se suštinski slažem sa tobom, i ja da sam na Šojguovom mestu, radili bi Kinžali po Evropi još pre 4 meseca ali bi to bila teška eskalacija. Rusi više nisu u stanju da u nekom nuklearnom sukobu srednjeg obima trguju Istočnu Nemačku za Zapadnu, ili Poljsku za Francusku.
Eto, toliko...

offline
  • Pridružio: 16 Apr 2021
  • Poruke: 43

@neshaoct


A koja bi bila korist od toga da razumeju poruku, iskuliraju je i nastave da rade kao i do sada ?

offline
  • Pridružio: 21 Okt 2020
  • Poruke: 887

Kažu ubijena ćerka Aleksandra Dugina u eksploziji automobila...
https://mobile.twitter.com/RWApodcast/status/15611.....rilqorAAAA

Ako se ispostavi da je podmetnuta bomba... Onda nema šta, Ukrajinci prelaze na terorističku taktiku Čečenskih separatista iz 90-tih i početka 2000-tih,
Još jedan dodatan razlog za prelazak sa SVO na rat.
Videćemo...

offline
  • Deneb 
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 14 Dec 2018
  • Poruke: 318

Pokojni profesor meriterijus Steven F:Cohen , koji je izucavao Rusiju 50godina , govor je iz 2015g.

offline
  • Pridružio: 11 Mar 2022
  • Poruke: 467

Simon simonović ::Kažu ubijena ćerka Aleksandra Dugina u eksploziji automobila...
https://mobile.twitter.com/RWApodcast/status/15611.....rilqorAAAA

Ako se ispostavi da je podmetnuta bomba... Onda nema šta, Ukrajinci prelaze na terorističku taktiku Čečenskih separatista iz 90-tih i početka 2000-tih,
Još jedan dodatan razlog za prelazak sa SVO na rat.
Videćemo...


Slažem se za poređenje sa Čečenijom. I tamo se sprovodila represija nad Ruskim stanvništvom.
CIA je podržavala radikalne Islamiste i teroriste u Čečeniji, a danas kolektivni Zapad podržava Naciste u Ukrajini.
Metode su očigledno iste...
Ukrajina = Čečenija devedesetih na steroidima

Nadam se da će da se završi isto...

offline
  • Pridružio: 30 Mar 2011
  • Poruke: 2682

Lako je Ukrajincima. Šta god da se desu od terorističkih napada u Rusiji, oni kažu Rusi su to uradili i gotova priča. Možda da se Rusi povuku iz Moskve da prestane. Možda na MC forumu posumnjaju u priču, ali zašto protiv mejnstrima.

offline
  • Deneb 
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 14 Dec 2018
  • Poruke: 318

Winter is coming !
....................................................................................................................................................

Potpredsjednik njemačkog parlamenta Wolfgang Kubicki u petak je izjavio da bi Njemačka trebala otvoriti plinovod Sjeverni tok 2 kako bi preživjela zimu.
- Trebali bismo požuriti i otvoriti Sjeverni tok 2 kako bismo napunili spremnike plinom za zimu – rekao je Kubicki u razgovoru za Redaktions Netzwerk Deutschland (Urednička mreža Njemačke), naglasivši da bi prioritet vlade trebala biti stabilna opskrba plinom.
Njemački su mediji objavili otvoreno pismo skupine obrtnika iz okruga Halle-Saalekreis u pokrajini Saska-Anhalt, upućeno SPD-ovom kancelaru Olofu Scholzu, u kojem ga pozivaju da zaustavi sve sankcije protiv Rusije i pokrene pregovore o okončanju rata u Ukrajini.
Potpisnici pisma pritom kritiziraju rusku agresiju na Ukrajinu kao ozbiljan zločin i „jasno kršenje članka 2. Povelje UN-a”, ali navode da su „zabrinuti za budućnost naše djece i unuka, zabrinuti za opstanak naših poduzeća, zabrinuti za našu zemlju”.
'TO NIJE NAŠ RAT'
„Mi kao obrtnici znamo iz mnogih razgovora s našim kupcima da velika većina nije voljna žrtvovati svoj teško zarađeni životni standard za Ukrajinu. To nije ni naš rat! Želite li biti kancelar koji je Njemačku otjerao u propast? Želite li stvarno žrtvovati svoju zemlju?” - navodi se u pismu koje potpisuju čelnici 16 cehova Trgovačkog udruženja okruga Halle-Saalekreis.
Njemački obrtnici ističu da je Ukrajina daleko od „besprijekorne demokratske države”, pozivajući se na izvještaj Transparency Internationala po kojem je Ukrajina po korupciji lani zauzela 122. mjesto u svijetu, kao najlošije plasirana europska zemlja.
„I želite Njemačku izložiti riziku zbog toga?” - retorički se pitaju potpisnici pisma, koje je moguće doprinijelo da dan kasnije potpredsjednik Bundestaga javno pledira za puštanje u pogon plinovoda Sjeverni tok 2.

offline
  • Pridružio: 01 Mar 2022
  • Poruke: 43

Украјинској армији иде толико добро да су изгледа почели да користе и (биолошко-)хемијско оружје.



twitter.com/MilitaryMaps/status/1561020688936337408

t.me/mod_russia/18910

GT: "Against the backdrop of military defeats in the Donbass and other regions, the Zelensky regime authorized terrorist acts using chemical poisons against Russian military personnel and civilians.

◽️ July 31 this year Russian servicemen who performed tasks in the area of ​​​​the village of Vasilyevka, Zaporozhye region, were taken to a military hospital with signs of severe poisoning. As a result of the survey, a poisonous substance, botulinum toxin type "B", was found in the body of military personnel.

◽️ In order to establish the causes of poisoning, specialists from the Main Research and Testing Institute of Military Medicine of the Russian Ministry of Defense (St. Petersburg) conducted an additional analysis that unambiguously confirmed the presence of an organic poison of artificial origin - botulinum toxin type "B".

◽️Currently, on the fact of chemical terrorism sanctioned by the Zelensky regime, the Russian Federation is preparing supporting documents with the results of all the analyzes carried out.

◽️Evidence of chemical terrorism of the Kyiv regime will soon be officially sent to the OPCW through the permanent mission of Russia.

◽️ Taking into account the received evidence of state terrorism of the Kyiv regime, an additional investigation is currently being carried out on the poisoning of the head of the provisional administration of the Kherson region V. Saldo with chemical warfare agents."

offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6280

Citat:Njemački su mediji objavili otvoreno pismo skupine obrtnika iz okruga Halle-Saalekreis u pokrajini Saska-Anhalt
Da budemo precizni, Njemačka je sastavljena od država a ne pokrajina.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 900 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 4 sakrivenih i 857 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ajo baba, antonije64, benne, Boris BM, cavatina, dane007, Dannyboy, darionis, FOX, ILGromovnik, ivan1973, Ivica1102, JOntra, kihot, kolle.the.kid, Krvava Devetka, kybonacci, laurusri, Litostroton, mikrimaus, milenko crazy north, milutin134, Mixelotti, Mlav, mocnijogurt, naki011, nebojsag, nemkea71, ozzy, RJ, rodoljub, Romibrat, royst33, Sirius, slonic_tonic, Srle993, uruk, W123, |_MeD_|