Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

3896

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 06 Okt 2017
  • Poruke: 2

Пратим вас годинама. А сада веома често пратим шта пишете. И не разумем да толики "експерти" немају благу представу шта се дешава. Прво ви своје закључке формирате на основу премисе да је дешавање у Украјини усмерено према Украјини.Није. То је само једна и то можда споредна битка. Денацификација Украјине.Да ли неко верује да је могућа без денацификације Пољске где је на челу владе унук сс оперативца? Или без денацификације Естоније,Литваније,Летоније где су потомци есесоваца мејнстрим власти? Да ли ико мисли да је демилитаризација Украјине могућа са америчким трупама у Европи? Да ли мислите да ће Руси ићи да истерају Американце из Европе или ће то морати да учуни народ европских држава?

Британци су за дан д спремали стотине дезинформација. А у садашњем времену сателита,агентура, инетрнета ви сте толико арогантни да мислите да имате валидне информације на основу онога што видите на интернету ,или и
што видите кроз неке догађаје на терену битке у Украјини. Невероватно. Богу хвала што од никога од вас не зависи судбина нашег народа.


Онда навођење снаге запада....економски слободан пад, популационо катастрофа, етички морално расуло. Зашто? Нема више пара.

Крећете од тога да ће запад да покрене масовну производњу оружја. Чиме? Којим рудним,популационим,ергетским ресурсима?

Могао бих да пишем странице текста,о вашим "експертским мишљењеима" о неинформисаности структура у Русији које идлучују. Невероватна ароганција. Пре 8 госина на скупу Русофила Европе(требао сам да будем копрњдаедник покрета),ја и господин Крис из Белгије смо рекли да ће Русија бити натерана у рат,сви други осим човека из Норвешке су сматрали да смо параноици.И ја сам то знао тада,а структуре Русије су навино веровале западу... (На моје питање одакле код Нрвежана русофилство,јер за нас је јасно да волимо Русе збиг крвних,историјских и духовних веза чак до ирационалност,Норвежан је обајснио "Миле из мојих себичних националистичких разлога.Ја знам да мој народ Норвежан,не може опстати без војно и почитички снажне Русије." Човек чија држава нинжје шрошла оно што су наше у писледњих 30 година види много боље од вас..али он није арогантан да себе сматра експертом и информисанијим




Спустите ариганцију, киментариште битке и шта се дешава тамо. Рат који се води ви једноставно не видите.

пс. улазак Шведске,Финске у нато..па још се није десио,али и да се деси те државе нису авантуристи којима неки лобији могу инструисати власт камиказа.

пс2 редефинише се еконимија света, поново вреде енергентни,сировине,храна. реално материјално..јер у условима рата хаштег и интернет..па без тога се може



пс 3. рат се води дестабилизацијом друштва, и да ли има већих подела од друштва у САД?

пс4.рат (бар у Украјини) ће трајати 6 месеци дуже од наредних председничких избора у САД.Или до тог трена који ће сваки следећи потез увести у општу нуклеарну катаклизму,а то је ако камиказе прибалтика буду толико агресивни и арогантни па крену у још већу ескалацију ,онда ће бити послана директна порука" Имамо,видите да смо спремни да употребимо" исто као Америка 1945 са поруком Хирошиме и Нагасакија,само ће то сада бити неколико тактичких .

Ја даље нећу одговарати ,и велики поздрав моме старијем брату од кога сам много научио у ових десетак година колико се познајемо. Само ми није јасно зашто вам он ово није "нацртао" јер све ово зна много боље од мене.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 13 Apr 2022
  • Poruke: 1078

Hapšena za planiranje terorizma jer je najavila kandidaturu za predsjedničke izbore. Negdje vani sad, vjerovatno.

offline
  • Pridružio: 29 Mar 2022
  • Poruke: 255

Frunze ::

Као што већ написах - 5 команданата Азова неће напуштати Турску до краја рата у Украјини. Претпостављам да ће тамо бити у неком виду притвора (самим тим што им се не дозвољава напуштање Турске је вид притвора). Не разумем, какав утицај они могу имати на Зеленског из Турске?



Pretpostvaka je prvi korak za.eba

Razmisljam o mogucim opcijama , nista nije crno i bjelo , jeste je na nivou lupanja ali ko zna zasto oni bas ostaju u Turskoj , mozda nisu ni zeljeli nazad u Ukrajinu , po kom osnovu Turska moze silom da zadrzava strane drzavljane , pogotovo "NATO" vojnike u Nato zemlji , mozda su trazili azil , mozda prave plan sabotaze Zelenskom ., A mozda sam ja samo razocaran ovim postupkom Rusije koji mnogima izgleda kao nelogican pa pokusavam skontati da li ima jos nesto u ovome oslobadjanju .

online
  • Pridružio: 15 Mar 2022
  • Poruke: 1318

+ Apropo puštanja zarobljenika, ko se sjeća one lezbače pilota

Je, i ja sam se ondmah nje sjetio Smile

Apropo ovoga tko koga zna u Ukrajini, imam i ja poznanika u Lvovu, napišemo si mail svako toliko od kako je ovo počelo. Inače čovjek ima poljske korjene i poljski pasoš iako cijeli život živi u Lvovu. Svejedno ne može napustiti Ukrajinu. Žena i mala su otišle bile u pl ali su se nedavno vratile. Zanimljivo je da on npr niti jednom nije psovao Ruse nego isključivo "banderovce". Ne može ih smisliti. Kaže da mu je teško uopće hodati gradom od količine budala ispranih mozgova. Vrlo je informiran i svjestan uzroka svega i zna koje snage guraju sve ovo. Ljut je ko pas. Inače kreativac, bavi se filmskom glazbom.

Ako vaš šta zanima da ga pitam, recite Very Happy

offline
  • Pridružio: 13 Apr 2022
  • Poruke: 1078

Pitaj ga zna li Igora Mr. Green

Ja u Lavovu imam neke poslovne poznanike, koji su protestanti unijati - nisam ni znao da takva denominacija postoji.
Izuzetno vrijedni ozbiljni i profesionalni, naravno ne navijaju za ruse ali im je jasno zbog čega je sukob. I svjesni su da ukrajina može samo izgubiti.

offline
  • Pridružio: 24 Nov 2021
  • Poruke: 2592

Napisano: 22 Sep 2022 13:53

According to Novaya Gazeta, classified 7th paragraph of Putin's decree on mobilisation put number of mobilised at 1 million
https://liveuamap.com/en/2022/22-september-accordi.....-paragraph


Prema Novoj Gazeti, Putin ce mobilisati milion ljudi.

Dopuna: 22 Sep 2022 13:54

Medvedev kaze da mogu da koriste bilo koje oruzje ukljucujuci i nuklearno ako se ugroze nove Ruske teritorije:

Russia willing to use any weapon, including nuclear weapons, to defend annexed territories, Medvedev says

online
  • Pridružio: 20 Jun 2018
  • Poruke: 1824

"Vala ja bi pohapsio sve ove sto demostriraju i poslao ih u dombas da zive"

За жеље, честитке, ЕПП и мале огласе контактирај радио Милеву, а овдје не пиши глупости.

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32589

Gledam snimak nešto mi Prokopenko mnogo namršten tamo a ni ostali nisu baš bog zna koliko veseli izgleda ne oseti se neka radost u glasu. Mada nešto mi se čini da neće dugo ostati u TR u ćuzi će da vidimo.

Ili im je puštan onaj snimak iz diskaća u Kijevu sa pesmicom Vova ibaših bljat i masom kako đuska a njihovi zahisniki jhlopci pod art obstrelom u blindažima i okopima.

Ukri pokušali forsirati/preći reku Oskol kod Dvorečne Harkovska obl. uništeno do 30 boraca OSU i šest jedinica tehnike
В результате огневого поражения подразделений 14-й механизированной бригады, предпринявших неудачную попытку форсирования реки Оскол в районе н. п. Двуречное Харьковской области, противник потерял до 30 человек убитыми и шесть боевых машин пехоты.
Источник: https://rusvesna.su/news/1663837630

Obrazac za referendum
Arrow https://t.me/boris_rozhin/64767

Собјанин је потписао указ о додатним исплатама мобилисаним становницима Москве:

▪50 хиљада месечно за период службе.
▪500 хиљада у случају лакше повреде.
▪1 милион у случају тешке повреде.
▪3 милиона у случају смрти.
Arrow https://t.me/SrbijaRusija/5802

Артјомовск, Украјинци су данас дигли у ваздух последњи мост који повезује источни и западни део града!
Украјинци напуштају источни део Артемовска
Arrow https://t.me/SrbijaRusija/5800

Синоћ је на протестима у Москви ухапшено око 800 особа које су се побуниле против мобилизације.

Неки протествују, док се неки спремају...
Снимак је настао у Републици Бурјатији, налази се на подручју југоисточног Сибира, код језера Бајкал.
Arrow https://t.me/SrbijaRusija/5798

offline
  • Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
  • Pridružio: 17 Maj 2006
  • Poruke: 25689
  • Gde živiš: I ja se pitam...

bajsev.mile

Citat:Пратим вас годинама. А сада веома често пратим шта пишете.

Добро ти нама остао на форуму, и хвала Богу да си се решио и да нешто напишеш. Прочитао сам од првог до последњег слова. Ziveli

offline
  • Pridružio: 02 Jun 2013
  • Poruke: 3803

Odmah posle padanja u zarobljeništvo Azovaca i protesta iporodica da heroji ne zaslužuju takav status Erdogan je ponudio posredovanje i ovakvo rešenje. Bez mistifikacije zasto su u Turskoj i nekih opskurnih teorija.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 764 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 5 sakrivenih i 722 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., Battlehammer, bigfoot, ccoogg123, Dežurni pod palubom, Djokislav, Džordžino, FOX, Georgius, Griffon vulture, ILGromovnik, Ilija Cvorovic, kybonacci, Leonov, lord sir giga, Lošmi, mercedesamg, nemkea71, NoOneEver Dreams, oldtimer, Panter, Parker, radoznao, slonic_tonic, Smajser, Smiljke, suton, Trpe Grozni, vathra, VJ, vladulns, wizzardone, wolf431, zeo, ZetaMan, zixmix