Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

1318

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

offline
  • Pridružio: 21 Feb 2009
  • Poruke: 238

Jesu li uzeli Lugansk ili nisu?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 19 Feb 2006
  • Poruke: 11156
  • Gde živiš: Banja Luka

@....

Zanimljiv grafikon koji govori o tome koliko koga preds. Putin uvazava i koliko koga smatra kompetentnim i znacajnim u doprinosu za resavanje ukrajinske krize.
"Stara Evropa" na prvom mestu Wink



offline
  • Pridružio: 29 Jun 2013
  • Poruke: 94

24. brigada u juznom kotlu je smanjila svoju zou operacija i sledi im brzi kraj. Izgleda da se nesto spominje izvlacenje hunte iz dzepova.

Prete novi dzapovi u Lugansku,ako budu elimisani krece se napred ipak veliki porazi salivaju strah u kosti fasista.

Kazu da nasi ciste Svjetlovsku.

offline
  • Pridružio: 29 Jun 2013
  • Poruke: 94

krkalon ::Jesu li uzeli Lugansk ili nisu?

Jesu.

Lugansk drze od pocetka rata i male su sanse da ga izgube ikada.

offline
  • Pridružio: 16 Jun 2010
  • Poruke: 3152
  • Gde živiš: bela crkva banat

Sabina Balic ::Juce su se vrtele price o obaranju jos jednog SU 25. Ili sam ja preskocil neku stranicu na forumu ili je informacija od juce lazna.

Nekako nemam jos osecaj da su veliki porazi i gubitci honte poceli da daju rezultate. Osim bezanja Jarosa sa fronta ne primecuje da su se udarne jedinice hunte opametile jer i dalje srljaju u jurise mehanizacijom a Ilovajsk jeste sravlnjen sa zemljom ali su gubitci napadaca blizu katastrofe.

Izgleda da ce mo se ove zime podsecati Napoleona i Hitlera.

Zanimljivo je i da li zaista neko prati npr preko mobilne telefonije koordinate ovih ludaka koji ocigledno idu u kaznenu ekspediciju a ne u rat.

A vesti o padu Luganska su se rasirila svuda tako da je najbolje da konstatujemo da je hunta osvojila Lugansk i da se ocekuje narednih dana da padne i Donjeck.


вест о авиону је јуче била на б92, који се позива на лисјенка, као неког званичног "гласноговорника". истина је да они лажу невиђено, џејми шеј би им позавидео, али не верујем да лажу повећавајући своје губитке. са друге стране, имамо потврде људи из луганска да није пао. по овоме што овде видим, кијевској страни не иде баш по плану, и велика је могућност да ћемо ускоро гледати још неки котао.

offline
  • Pridružio: 23 Jan 2014
  • Poruke: 320

cezar 35 ::@....

Zanimljiv grafikon koji govori o tome koliko koga preds. Putin uvazava i koliko koga smatra kompetentnim i znacajnim u doprinosu za resavanje ukrajinske krize.
"Stara Evropa" na prvom mestu Wink




Putin i Merkel su nekada imali dobar odnos. Na prvom mestu su zajednički interesi, to se zna. Kraj off.


offline
  • Pridružio: 06 Nov 2010
  • Poruke: 11646
  • Gde živiš: Vranje

[quote="vathra"][quote="dobri covek"]agent ::Не знам да ли је неко стављао раније, али мислим да је ова најтачнија.



Код побуњеничке мапе је одлично што су уцртана места и описи сукоба.


Možda bi bilo dobro da pravimo svoju kartu, ali ja to ne umem ovako, iako mi to relativno dobro ide na papiru.

offline
  • Pridružio: 23 Maj 2014
  • Poruke: 1163

Evo novosti od Plohog soldata.

Citat:В результате успешной проведенной СпН РУ МО ДНР спецоперации захвачены в плен начальник разведки 8 АК ВСУ полковник Безьязыков и командир роты глубинной разведки 54 ОРБ капитан Мандажи. Укроразведчики до сих пор в психологическом и моральном шоке от того.что оказывается они не самые крутые в этой жизни и осознания.что у ополчения ДНР есть эффективно действующий спецназ. С нашей стороны потерь нет.

"Rezultat uspesne akcije Specnaz RU MO DNR zarobljeni su nacelnik izvidjacke 8 AK VSU pukovnik Bezjezikov i komandir cete dubokog izvidjanja 54 ORB kapetan Mandazi. Ukro izvidjaci su jos uvek u moralnom i psihickom soku od toga sto se pokazalo da nisu bas najbolji u ovom zivotu i saznanje da opolcenici imaju efektivno dejstvujuci Specnaz. Sa nase strane gubitaka nema."

Citat:Citat:geograph (21 августа 2014 - 11:05) писал:
щас чуть по флужу, потом сотру

Безязыков хоть говорить то может ?
а второй, судя по фамилии, ваще какой-то арапский наёмник Smile


Не говорит.а ПОЕТ Twisted Evil


"Bezjezikov moze govoriti ?
a drugi sudeci po prezimenu bice neki arapski placenik Smile "

Ne prica. PEVA Twisted Evil

Ziveli Very Happy

offline
  • Pridružio: 06 Nov 2010
  • Poruke: 11646
  • Gde živiš: Vranje

Svojevremeno je povlačenje narodne vojske iz Slavjanska (bez obzira što je kod nekih od nas to ocenjeno kao "veliki poraz", gotovo katastrofa) bio pozitivan impuls za narodnu armije. Sada bi nešto slično bilo spas za ukrajinsku vojsku. Stati, povući se koliko je god moguće, kako bi se odmorile jedinice, popunile, pregrupisale pa krenule ponovo da rade.
Ali izgleda da se prasenku žuri, praznik je blizu.

Po ko zna koji put ponavljam nema ni jednog jedinog dokaza koji ukazuje na to da je Lugansk osvojen od strane huntine vojske. Naprotiv, gotovo na svim delovima fronta stvari se odvijaju pozitivno po narodnu vojsku.

offline
  • Pridružio: 10 Jun 2014
  • Poruke: 336

krkalon ::Jesu li uzeli Lugansk ili nisu?
Ne samo da su uzeli Lugansk, već su zarobili jedno 1500 "malih zelenih" i polupali kolonu oklopnih vozila,
a onaj mig 29 i dva su 25 su u stvari bili ruski koji su napadali slobodno demokratsko nebo Ukrajine. U medjuvremenu, Putin je slabo noćas spavao, izgleda da će da mu zavrnu isporuke gasa.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1211 korisnika na forumu :: 55 registrovanih, 9 sakrivenih i 1147 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., ajo baba, amaterSRB, Apok, armor, Atomski čoban, bladesu, bojank, Brana01, Bubimir, cinoeye, darcaud, djboj, Dorcolac, dragoljub11987, Futurama, goxin, Istman, Ivan Campo, JimmyNapoli, Kaplar2, Karla, kolle.the.kid, Krvava Devetka, Lieutenant, Marko Marković, Metanoja, milenko crazy north, milimoj, Milos ZA, miodrag, moldway, Nemanja.M, ozzy, panzerwaffe, raketaš, raso7, Regrut Boskica, royst33, ruger357, sombrero, SR-3m, Srki94, Srle993, Tragač, VP6919, wolf431, wolverined4, Wrangler, zdrebac, Živković, Žrnov, žeks62, 1107