Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

1590

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

offline
  • Pridružio: 20 Avg 2005
  • Poruke: 545

upitnik ::CyberWarrior ::Мени није јасан тај Коломојски, човек је Јевреј, чак се и поноси са тиме.И има неке послове везане за Израел, а финансира хунту.

Nema tu nikakvog čuđenja. On je samo na liniji sa kompletnom političkom elitom svoga naroda - Ukrajini podrška američkih Jevreja.


Мислим то је јасно, да је њима главни циљ да распарчају Русију.Зато и разни блогери говоре да све ово подсећа на црвену револуцију када су срушили цара.

Него мене фасцинирају ти људи који су по причи нацисти и одма после рушења Јануковича викали да ће протерати све Јевреје и Русе, а сада буквално слушају Коломојског и раде за њега и њему сличне.Чудне су те ствари и како ови успеју да их манипулишу.
И јасно се из тога види Америчка намера, желе да сруше две муве једним ударцем тако што ће наоружати Десни Сектор и сличне на побуњенике, како би и једни и други били превише слаби за мајдан 3.

Што се тиче Хазара и тих прича, то су све само историјске теорије, ја знам да се Јевреји деле на Ашкеназе и Сефарде, али то је једна опширна тема којој овде није место.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • ikan 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 03 Feb 2013
  • Poruke: 2765

Ima li neko link nekog ukrajnskog foruma gde može da se prati situacija, bar po snimcima, druge strane. Ovakav, ko ovaj naš, samo antiruski raspoložen.



offline
  • Pridružio: 12 Avg 2014
  • Poruke: 234

GrobarRomanticar ::Radomir Bata Počuča – dobrovoljac u Novorusiji!

„Jesam, otišao sam u Donbas da se borim protiv zla koje preti mojoj svetoj Otadžbini Rusiji… Došao sam među braću, da podelimo teret borbe protiv neljudi koji se klanjaju Sotoni, novcu, profitu i kojima je bitno da se predaju najnižim oblicima strasti, i zadovoljenju animalnih nagona…

Nisam došao kao plaćenik, ne za novac, nego iz svesnog uverenja da se mora postaviti brana zlu, inače će prevladati. Ko će, ako neću ja. Ko nam dođe, dobrodošao je. Ko ne želi, ne mora.

Bednicima koji kroje kojekakve priče po čaršiji, ne želim ni da se obratim, jer su crvi u prašini, nevažni, jadni i nesvesni svog mizernog postojanja. I da, vratiću se, ne brinite, spreman da se suočim sa konsekvencama svog postupka, otvorene duše, sa osmehom na licu, krst svoje Golgote odavno nosim, sa Bogom u srcu. Nastaviću da se borim za svoju Srbiju i odavde, gde se bori i gine, ali makar čovek može da se suprotstavi realnom i opipljivom zlu.

Hvala svima na toplim čestitkama, Bog vam dao zdravlja i sreće, i snage da sačuvate svoju porodicu, zemlju i narod…“ – kaže Počuča.




Srećno JUNAČE ! Da nam se živ i zdrav vratiš !


Sav sam se najezio, brdo komentara na njegovom profilu, neka ga Bog cuva,
i neka se i on sacuva... Javi se nekada Brate, da znamo kako si i kako je u Danbasu...

offline
  • Pridružio: 12 Avg 2014
  • Poruke: 234

ikan ::Ima li neko link nekog ukrajnskog foruma gde može da se prati situacija, bar po snimcima, druge strane. Ovakav, ko ovaj naš, samo antiruski raspoložen.

Sad si i mene zainteresovao...
Evo iskopao sam malopre ovo...
http://www.maydan-online.com/index.php?topic=365.0

offline
  • Pridružio: 19 Jul 2012
  • Poruke: 1097
  • Gde živiš: Banja Luka

Pera Ždera ::Још мало о дипломатији у вези Украјине, само да Руси не пусте низ воду Ополченце због неке више економије.
" Tajni sastanak u Parizu o ukrajinskoj krizi
Šefovi diplomatije Rusije, Nemačke i Francuske u tajnosti su se sastali u Parizu kako bi razgovarali o ukrajinskoj krizi, saznaje Frans pres."
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/433868/Tajn.....skoj-krizi

Drug nisu ih pustili niz vodu kad su Lugansk i Donjeck bili skoro skroz odsječeni pa neće ni u ovakvim prilikama. Jednostavno Rusi sebi takav luksuz ne mogu priuštiti.
Bojim se ja ovde daleko većeg sukoba jer su i Amerikanci ozbiljno zagrizli u ovo za sada čačkanje u odnosu na ono što bi moglo da usledi.
Daj bože da nisam u pravu ali kako vrijeme odmiče sve sam ubijeđeniji da je sa one strane Atlantika sve go ludak do ludaka koji je da bi održali dolar svijetskom valutom spreman podići ovaj sukob na viši level ali isto tako mislim da će im njihova bahatost veoma brzo doći glave.

offline
  • Pridružio: 01 Jul 2014
  • Poruke: 306

aljosa7 ::Слободарко о овом Т-72 б3 пишемо овдје ,па тамо окачи ако хоћеш ове упоредне фотке.
http://www.mycity-military.com/Oklopna-tehnika/Tenk-T-72-2_51.html


Šta mu je to probilo oplatu nad gusjenicom? Kut ulaska projektila je u najmanju ruku....divlji

offline
  • Pridružio: 12 Avg 2014
  • Poruke: 234

Ukri proizveli Cudesni napitak koji oporavlja ranjenike i vraca ih u borbu...
@ikan , me je zainteresovao za Ukro propagandu pa nadjoh ovu neverovatnu vest!

http://censor.net.ua/news/302790/stolichnye_ucheny.....ma_ranenyh

Evo i jadnog padobranca kazu da ce da ga postave na noge i da njegove povrede nece biti strasne, paznja video je uzas, klepili su ga po glavi... GUZ - Glavom U Zid

http://censor.net.ua/video_news/302713/s_parashyut.....desantniku

Zalosno koliko su zadojeni mrznjom, pustaju ovakve stvari na TV, umesto da kazu DOSTA JE, zelimo MIR, A NE RAT! Neutral

offline
  • Pridružio: 21 Avg 2014
  • Poruke: 32

youtube.com/watch?v=JJ_n6bsTZ44#t=104

Zanimljivi komentari o neprijatelju.

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32592

donbasovci napadaju KROK
http://www.youtube.com/watch?v=h3AYRH6XIZM

offline
  • Pridružio: 01 Jun 2013
  • Poruke: 2467

aljosa7 ::Слободарко о овом Т-72 б3 пишемо овдје ,па тамо окачи ако хоћеш ове упоредне фотке.
http://www.mycity-military.com/Oklopna-tehnika/Tenk-T-72-2_51.html


Da ne gusimo tamo temu dogadjajima u Ukrajini , tokom protekle ofanizive za koji je Kijev tvrdio da je usla Ruska vojska je unisteno 2 T-72B3 , jedan je zarobljen pa na isti nacin vracen iz ruku UKR armije. Unisteno je jos 3 T-72 B i takodje su opolocenci izgubili 2 T-64 BV.
Sa druge strane je unisteno 70-tak T-64 B/BV/BM ( dvanaest bulata ) i zarobljeno 30-tak tenkova.
Ne racunajuci povlacenje iz Slovljanska,Kramatorska,Artemovska kada je hunta zarobila nekoliko tenkova ukljucujuci i IS-3 , opolocenci nisu imali niti jedan zarobljen svoj tenk.

To je samo ono sto je potvrdjeno fotografijama a do neki dan je na ovom sajtu bila rublika o tenkovima u naoruzanju Novorusa i tu je bila cifra od 50-tak bez ovih koji se racunaju u trofeje.

http://lostarmour.info/armour/

Svedocanstvo nekog fasiste sa katolickom brojanicom iz bataljona Azov koji kaze da je u pet min "Ruska" posada unistila u Novosvitlovki 6 UKR tenkova a upravo iz te borbe su fotke zgorenih bulata

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 829 korisnika na forumu :: 27 registrovanih, 8 sakrivenih i 794 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Petar, Andrija357, cavatina, cenejac111, Denaya, djboj, Georgius, Goran 0000, indja, Joja, Karla, Kubovac, Lucije Kvint, Maschinekalibar, MiG-29M2, Mixelotti, Ne doznajem se u oružje, NoOneEver Dreams, RJ, S1Mk3, slonic_tonic, Trpe Grozni, vladulns, YU-UKI, zziko, Žrnov, 125