Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

2187

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

offline
  • Pridružio: 19 Jul 2012
  • Poruke: 1097
  • Gde živiš: Banja Luka

Ruski stručnjak,predsednik fonda za civilno društvo Konstantin Kostin smatra da pregovori u Minsku imaju veliku šansu za uspjeh. Međutim čak i ako se sudionici dogovore oko mirnog riješavanja sukoba u Donbasu proces može biti dug i bolan a razlog za to su postupci službenog Kijeva.
On je uvjeren da ako se danas potpiše bilo kakav sporazum da samoproglašene republike mogu računati
na autonomiju. U tom slučaju milicije će ostati kao garant sigurnosti za civilno stanovništvo u Donbasu.

http://lifenews.ru/news/149735

Učesnici razgovora Normandijske četvorke počeli su raspravljati o tehničkim pojedinostima novog ugovora (što bi valjda trebalo značiti da su se u globalu već dogovorili).
Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da pregovori teku "bolje nego super" Question
Prije razgovora Putin i Porošenko su se rukovali i razmijenili nekoliko riječi navodi Ria Novosti.

http://news.rambler.ru/29039699/



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 19 Jun 2014
  • Poruke: 1402

Atmosfera u Minsku:




Nove slike sa Donjeckog aerodroma:

http://trinixy.ru/111058-novye-fotografii-aeroporta-doneck-37-foto.html



offline
  • sezan  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 29 Dec 2008
  • Poruke: 3132
  • Gde živiš: Kragujevac

Putin posle rukovanja sa PoRošerom trlja nešto ruke ,...nešto mu nebi najprijatnije to rukovanje ... Laughing

Путин потер руки после рукопожатия с Порошенко. Минские переговоры

offline
  • alchemy
  • Pridružio: 06 Jul 2009
  • Poruke: 4931
  • Gde živiš: Novi Sad

Паз'те тек фацу и одговор Лаврова

http://ria.ru/world/20150212/1047207462.html

offline
  • Pridružio: 14 Okt 2012
  • Poruke: 2296

robertino ::neznam da li je bilo vijesti sa N1 tv-a i sa drugih medija vezano za braću hrvate GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid Very Happy

N1 tv:

Citat:Ja sam na vaše pitanje o tome treba li zakonom zabraniti samovoljni odlazak hrvatskih građana na inozemna ratišta odgovorio ne. Znate zašto? Vratimo se na Domovinski rat, dragovoljci iz cijelog svijeta su dolazili i borili se na našoj strani, a mi smo im tada bili vrlo zahvalni što su došli i pomogli nam.

Sada ići reći da ćemo mi našim državljanima zabraniti da to isto idu raditi negdje drugdje, to ne bi išlo upravo zbog naše povijesti, jer mi smo na neki način imali koristi od toga", objasnio je Miljenić
---
Srećom, mi još nemamo takvih pojava i nismo ih trebali testirati pred našim sudovima. Ukrajinu ja gledam kao jedan poseban slučaj. Gledajte, ako vi ili ja odemo tamo i borimo se na jednoj strani, što sad? Što to ima s Republikom Hrvatskoj? Ali netko tko se ide boriti za nekoga kome je cilj rušiti zapadnu civilizaciju, rušiti našu zemlju - taj mora ići u zatvor

[/quote]


Ovaj boldovan deo je posebno zanimjiv:

Gledajte, ako vi ili ja odemo tamo i borimo se na jednoj strani, što sad? Što to ima s Republikom Hrvatskoj? Ali netko tko se ide boriti za nekoga kome je cilj rušiti zapadnu civilizaciju, rušiti našu zemlju - taj mora ići u zatvor.

Dakle, po tom kriterijumu je u Srbiji izglasan zakon o dobrovoljcima....

offline
  • Pridružio: 23 Maj 2014
  • Poruke: 1163

Zorge ::Каирос, оно кад лизукаш сладолед, а сви остали срчу врео чај...

Da, i potpuno si u pravu sa tom usporedbom, oni kontrolisu stamparsku presu, necu ih zvati 'ameri' niti 'jevreji' ( jer su isti izgubili kontrolu davno) , mozemo ih nazvati svetska elita, onih 1% koja kontrolise tokove novca u potpunosti.
I nemojte misliti da se palim na teorije zavere. Evo, trazim link, sta sve multinacionalne korporacije poseduju po svetu. Nisam nasao sad, jer je kasno , ali sutra sigurno.

offline
  • Pridružio: 18 Feb 2009
  • Poruke: 309

Nocas sam poceo da listam cijelu temu od pocetka,cisto da obnovim gradivo. Obratite paznju ako vam nije muka na drugi post, objavio ga je kolega zixo. Amerika nikada nece dati da se uspstavi mir,jer je Rusija sa Krimom zadala bolan udarac americkoj dominaciji i sada svim silama pokusavaju da se povrate. Pa su se umjesto da zavrcu ruke ipak odlucili na podliji nacin da udare,sankcije i medijsku satanizaciju,i ipak nisu uspjeli da naprave nista,cak se moze reci da je Rusija dobila na popularnosti(kao primjer uzmimo nasu zemlju,vecina 'nesvrstanih' se posle majdana svrstala na stranu Rusije). Ovo je sigurno medijski najpraceniji rat iz cega se moze izvuci zakljucak da se radi na obije strane uveliko na popularizaciji dva centra moci,zarad kontrole sirokih narodnih masa.

offline
  • bato  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 31 Jan 2010
  • Poruke: 1053
  • Gde živiš: Novi Sad

Редкодуб.11.02.2015.

4+3+1

offline
  • Vuk
  • Pridružio: 24 Avg 2014
  • Poruke: 32
  • Gde živiš: Beograd

ART610 ::Georgius ::Овај потрошенко само наставља са аутоголовима.
Одбио федерализацију и одбио да руски опет учини јединим од званичних језика...у земљи где 50% и више људи зна искључиво само руски.

tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201502111733-b7aq.htm

Ћераће се они до Кијева Ziveli


Očito da ima bezrezrvnu podršku od SAD, svi komentari o licemjernoj politici, politici dvojakih aršina, koju vodi Amerika su suvišni.

Rusija ako ne želi da doživi konačan krah, slom, mora što pre da reaguje na situaciju u Ukrajini ( mada mislim da su dobro već zakasnili). SAD neće dozvoliti da dođe do mira u Ukrajini, po cjenu i novoga puča, nastojaće da stvari što više radikalizuju, kako bi što više iscrpili Rusku Federaciju, njenu ekonomiju, stvorilI nezadovoljstvo kod stanvništva, smanjili njenu odbrambenu moć, sve radi uništenja Rusije kao zemlje sa najvećim prirodnim bogastvom. Ruskom narodo mora da bude jasno a i rukovodstvu Rusije da nikad kroz njihovu tešku i burnu istoriju nisu imali većeg neprijatelja ( brojnijeg, ekonomski jačeg, tehnološki naprednijeg i sl.) nego sad, RUSIJA JE PRED NAJTEŽIM ISKUŠENJEM OD SVOG POSTOJANJA SIGURNO, a sa Rusijom i čovječanstvo. SAD su spremne na decenijski rat sa distance boriće se do poslednjeg: Ukrajinca, Rumuna, Bugarina, Poljaka, Čeha, pa čak ako bude potrebno Fancuza i Njemca, sve dok ne dođu do svog cilja, a cilj je prirodni resursi Rusije. Ovaj rat za Rusiju je rat opstanka, ako sad izgubi više neće voditi ratove sigurno, možda neke manjeg inteziteta jer će se Ruski narod nalaziti u desetak državica, a možda i više a njihovim bogastvo upravljaće kompanije i SAD.

Mnogi od nas nisu svjesni u kakav se rat ušlo 2014. godine sve radi pridobijanja prirodnog bogastva koje se nalazi na prostoru današnje Ruske Federacije.




Срећом многи од нас су свесни и много пре 2014!!!
А Хвала Богу В.В. Путин још од 1991. (са једва 90% подршке Руса)
А то ко ће до последњег ЕУ становника ратовати још ћемо да видимо,
Грци, Мађари, Словаци и Аустријанци већ имају и изабрана руководства којима то НЕ ПАДА НА ПАМЕТ, а ако неко мисли да ће преко неког "стојка", Бугарима нпр. да објасне да треба да ратују са Русима (којима су, о ситнице, економска залеђина нека тамо Кина) или да ће немци да гину за американце, МНОГО се ...ПРЕКАЛКУЛИСАО ;-)

offline
  • Pridružio: 22 Avg 2014
  • Poruke: 99

Sta se desava ima li kakvih informacija iz Minska, jesu li sta potpisali? Pregledavajuci forume, mogao sam zakljuciti da su nasi imali solidan dan na frontu, oko petnaestak uhapsenih ukropa i cetvorica mrtva, po snimcima koji su postavljani. U isto vrijeme sam vidio na slikama ogromne kolone oklopnih vozila koje stoje na poljsko-ukrainskoj granici, navodno nato oruzje za ukrope ima li neko vise informacija o tome?.




Komentar na ove slike je da su nasi razbili 10. cetu ukropa Desnog sektora kod stanice lugansk (izvinjavam se ako su bile slike). Ima li neko informacija i o ovome?. Hvala unaprijed svima Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 520 korisnika na forumu :: 5 registrovanih, 0 sakrivenih i 515 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Koridor, robert1979, S1Mk3, sasa76, Shilok