Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

1305

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 21 Mar 2022
  • Poruke: 440

Slatko sam se nasmejao na ovo

Praunuka bivšeg sovjetskog lidera Nikite Hruščova upozorila je da je Rusija možda spremna da upotrebi nuklearno oružje u Ukrajini.

Inače je dotična dama profesor međunarodnih odnosa u SAD a svoj stav je iznela za BBC.

Zamislite koja ironija, potomak i krv jednog pravog sovjeta i komuniste radi u Americi, i iz Amerike Britancima blati nasleđe svoje nacije.

Ja mislim da joj se prađed okrenuo u grobu.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Sep 2012
  • Poruke: 8375
  • Gde živiš: pecina stroga

novator ::+ pacijent

Nisam rekao da si pacijent.

Rekao sam da pojedini daju dijagnoze o terminalnom raku, a ne razumiju se u medicinu.

Znaci nadriljekari a ne pacijenti

offline
  • boksi  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Jun 2008
  • Poruke: 7818

Vaše mišljenje o gubicima Ruske tehnike

offline
  • Pridružio: 03 Nov 2006
  • Poruke: 774
  • Gde živiš: Adelaide, Australia

@Stevio
Zaboravljas da je pradeda bio Ukrajinac i upravo je on "dodelio" Krim Ukrajini.

offline
  • Pridružio: 04 Sep 2012
  • Poruke: 8375
  • Gde živiš: pecina stroga

Evo i brojevi iz ruskog MO. Malo su se detaljnije pozabavili stranim placenicima. U Mariupolju tvrde da ih ima 400

Citat:Однако киевский националистический режим, по данным радиоперехвата, запретил вести переговоры о сдаче в плен, приказав нацистам «Азова» на месте расстреливать любых желающих сложить оружие среди украинских военнослужащих и иностранных наёмников.

Всего, по словам сдавшихся в плен украинских военнослужащих, на территории предприятия «Азовсталь» в составе украинской группировки сейчас окружены до 400 иностранных наёмников.
Большинство из них являются гражданами европейских стран, а также Канады.
Ранее мы уже сообщали, что радиопереговоры между боевиками в Мариуполе ведутся на шести иностранных языках. В случае дальнейшего оказания сопротивления все они будут уничтожены.

Всего с началом специальной военной операции киевский националистический режим привлёк на Украину 6 тысяч 824 иностранных наемников из 63 государств.
Наиболее многочисленные группа прибыла из Польши – 1717 человек. Около полутора тысяч наёмников прибыло из США, Канады, а также Румынии. Из Великобритании и Грузии, каждой, – до 300 человек.
С подконтрольных Турции районов Сирийской Арабской Республики прибыли 193 человека.

Подавляющая часть наёмников сейчас распределены в составе украинских группировок в городах КИЕВ, ХАРЬКОВ, ОДЕССА, НИКОЛАЕВ и МАРИУПОЛЬ. Их распределением по группировкам занимается «региональный координационный штаб» так называемого «интернационального легиона обороны Украины» в городе БЕЛАЯ ЦЕРКОВЬ.

В результате боевых действий численность наёмников неуклонно снижается и на сегодняшний день составляет 4877 человек.

В боевых действиях российскими вооружёнными силами уничтожено 1035 иностранных наёмников. Ещё 912 наёмников отказались участвовать в боевых действий и сбежали из страны.

Иностранные наёмники по Международному гуманитарному праву не имеют статуса «комбатантов». Они прибыли на Украину зарабатывать деньги, убивая славян.
Поэтому лучшее, что их ждёт, - уголовная ответственность и длительные сроки тюремного


I prevod - google translate

Citat:Међутим, кијевски националистички режим је, према радио прислушкивању, забранио преговоре о предаји, наредивши азовским нацистима да на лицу места стрељају свакога ко жели да положи оружје међу украјинским војним особљем и страним плаћеницима.

Укупно, према украјинским војницима који су се предали, сада је на територији предузећа Азовстал у саставу украјинске групе опкољено до 400 страних плаћеника.
Већина њих су држављани европских земаља, као и Канаде.
Раније смо већ извештавали да се радио разговори између милитаната у Мариупољу воде на шест страних језика. У случају даљег отпора сви ће бити уништени.

Укупно, почетком специјалне војне операције, кијевски националистички режим је у Украјину привукао 6.824 страних плаћеника из 63 државе.
Најбројнија група стигла је из Пољске – 1717 људи. Око хиљаду и по плаћеника стигло је из САД, Канаде, али и Румуније. Из Велике Британије и Грузије, свака - до 300 људи.
193 особе стигле су из подручја Сиријске Арапске Републике под контролом Турске.

Огромна већина плаћеника сада је распоређена као део украјинских група у градовима Кијеву, ХАРКОВУ, ОДЕСИ, НИКОЛАЕВУ и МАРИУПОЉУ. Њихову расподелу по груписању врши „регионални координациони штаб” такозване „Међународне одбрамбене легије Украјине” у граду БЕЛА Церков.

Као резултат непријатељстава, број плаћеника стално опада и данас износи 4877 људи.

У борбама су руске оружане снаге уништиле 1035 страних плаћеника. Још 912 плаћеника одбило је да учествује у непријатељствима и побегло из земље.

Страни плаћеници немају статус „бораца“ по међународном хуманитарном праву. У Украјину су дошли да зараде убијајући Словене.
Дакле, најбоље што их чека је кривична одговорност и дуге затворске казне.

offline
  • Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
  • Pridružio: 17 Maj 2006
  • Poruke: 25611
  • Gde živiš: I ja se pitam...

Stevio ::Slatko sam se nasmejao na ovo

Praunuka bivšeg sovjetskog lidera Nikite Hruščova upozorila je da je Rusija možda spremna da upotrebi nuklearno oružje u Ukrajini.

Inače je dotična dama profesor međunarodnih odnosa u SAD a svoj stav je iznela za BBC.

Zamislite koja ironija, potomak i krv jednog pravog sovjeta i komuniste radi u Americi, i iz Amerike Britancima blati nasleđe svoje nacije.

Ja mislim da joj se prađed okrenuo u grobu.


Узе ми поруку с тастатуре. Има још горе од тога што си ти написао. Она би требало да одмах легне до свог прадеде због овакве идиотске изјаве, а поред ње да полежу новинари који су је уопште и цитирали!
Сада и врапци на грани знају да је Хрушчов бесправно, противуставно, без икаквог географског, историјског или политичког објашњења, натерао Президијум (који за то није био овлашен по уставу) да Крим ''поклони'' Украјини! Чак нису имали ни кворум. Сада се та кучка јавља и каже да би Путин МОЖДА био спреман, итд...Уместо да се спали и бар тако спере љагу свога прадеде, она из САД свету држи лекције о нечему што би можда, је ли, евентуално, ко зна како, итд, могло вероватно бити...

ПС
Таман помислим да је новинарство стигло до дна, оно настави да копа још дубље. Овакве будале раније не би могле ни да прођу кроз улицу где је та редакција, а камоли да нешто ''изјаве''. Отвори се земљо што пре можеш!

offline
  • Pridružio: 18 Nov 2017
  • Poruke: 1447

To sam i ja procitao u slovenackim novinama o ovoj Hruscevoj, a budale novinari citiraju osobu koja je naslednica coveka koji je direktno poklonio rusku teritoriju ukrajini. Da ne spominjem price o Antonovu kao ukrajincu...Antonov je bio rus koji e osnovao biro u Ukrajini. Staljina takodje stalno pokazuju kao rusa kad jim odgovara.

offline
  • Pridružio: 08 Avg 2019
  • Poruke: 5375

Kad ste se se već dotakli SSSR emigracije koja pljuje po Rusiji...šta uradiše Kasparovu, pa je onakav pljuvač Rusije?
Ili možda samo voli $ $ $

offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6233

Prvi dan borbe za Gostomel i ulazak prve kolone.Desant.

offline
  • Pridružio: 03 Nov 2006
  • Poruke: 774
  • Gde živiš: Adelaide, Australia

mercedesamg ::
Ili možda samo voli $ $ $

Voli i $$$ i €€€ i £££......

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1193 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 6 sakrivenih i 1148 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., airsuba, ajo baba, Andrija357, ArchaBasha, Asparagus, bojank, BSD, cifra, doktor1964, draganca, draggan, GenZee, gorican, HogarStrashni, HrcAk47, Ivica1102, Krusarac, Krvava Devetka, Kubovac, kybonacci, Magistar78, Metanoja, milenko crazy north, milimoj, Mixelotti, mkukoleca, moldway, nemkea71, oldtimer, opt1, Outis, panzerwaffe, Parker, Romibrat, stalja, Velizar, Webb, YugoSlav