Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

1585

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 29 Avg 2016
  • Poruke: 2121

Што се тиче Северодоњецка и Лисичанска, а кад већ помињемо козаке, сећате ли се колико дуго се Мозговој држао у Лисичанску после Стрелковљевог напуштања Славјанска?
Ево малог подсећања на 2014.


https://kot-ivanov.livejournal.com/2014/07/22/

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Mar 2022
  • Poruke: 2341
  • Gde živiš: Soncovka, DNR

slonic_tonic ::Ja mislim da zaboli njega neka stvar za Ukrajinu i za njegove.
Osim ako se nije previše ufuro u ulogu. Ali to bi bilo baš neprofesionalno za glumca, nije on takav amater.

Ima on svoju lijepu ženu, račun negdje u Londonu.
Jedva čeka da ova užasna gnjavaža prođe, pa da skida onu zelenu odjeću i navuče nešto udobnije, pa lijepo na Azore ili Martinik naruči koktel sa suncobrančićem za ženu, sladolede za djecu i neki kreolski otrov za sebe.

Otišo bi on već, nego čuo je da se računi znaju zamrznut, to bi bilo baš loše.


Iskreno, meni je u prvih par dana vojne operacije Zelenski delovao u fazonu "šta mi je ovo u životu trebalo". Setivši se na koju je "foru" dobio izbore, odmah sam se setio Belog Preletačevića i bezuspešno pokušavao da zamislim kako bi on reagovao u situaciji da je neka strana sila izvršila invaziju na Srbiju i eto ih pred Batajnicom i Pančevom iz dva pravca sledeće jutro.

offline
  • Pridružio: 13 Apr 2022
  • Poruke: 1078

Beli bi rekao “ovo je vec ozbiljna zajebancija” Smile

offline
  • Pridružio: 20 Jun 2014
  • Poruke: 7982
  • Gde živiš: Zagreb

Pa ja ne mislim da je on slučajno i spontano dobio izbore, čak ni da se spontano prijavio.
On je stvoren. Amerikanci vrlo dobro kako se stvaraju zvijezde, to je njima rutina.

On je cirkusant, zabavljač, boem, jebivjetar. Ništa više od toga. Ali baš takav im je i trebao.
Ruku na srce, ni sebi ne postavljaju bolje, nema potrebe.
Ovaj čak djeluje inteligentnije od 80% poslijeratnih američkih predsjednika.

A to da nije znao u šta se upušta dok je s vragom sklapao pakt, u to sam siguran.
Sad bi vjerojatno napravio UNDO, ali jbg. nije video igra.

offline
  • Pridružio: 13 Apr 2022
  • Poruke: 1078

Ko se sjeca onog videa sa Krima iz 2014, kad ukrajinski ugovorci ujutro idu u kasarnu na posao a rusi ih zaustave na punktu…
Ukrajinci se deru i nesto bljad bljad i jedan debeli kaze “Американци с нами” Very Happy

A amerikanci ih “brosili” tad kao sto ce i sada.
Tih dana mi drugar posalje link sa nekog pentagon tendera za renoviranje neke skole bas na Krimu, kao trebali su tu skolu prepraviti u “training facility”…
Tender je brzo canceled.

offline
  • Pridružio: 22 Jul 2018
  • Poruke: 3510

Бели је био зезање. Зеленски је озбиљан пројекат иза ког су стајале велике домаће и стране паре. Он много више личи на неке друге овдашње политичаре.

offline
  • Pridružio: 08 Apr 2022
  • Poruke: 657
  • Gde živiš: Gradac Moravski

И ми овде за преседника имамо кловна који 24 часа прича вицеве.. Али изгледа да је то правило за "властодршце" на постсовјетском и постјугословенском простору донето од стране господара са Запада.

Ево најновије фотке "болнице" из Азовстаља

https://t.me/swodki/80990

offline
  • Pridružio: 13 Apr 2022
  • Poruke: 1078

Pricalo se da mu je mentor Kolomojski, a to je najveca bitanga medju evropskim jevrejima. Istina je da mu je serija isla na kanalu kojem je vlasnik Kolomojski, ali nije realno da ga Kolomojski i dalje kontrolise, ako je ikad.

Prosto su ga amerikanci dobili na “tenderu” i odradili sta je trebalo, kao onomad Mesica. Sjecam se da je jedno vece na nekoj od televizija gostovao bivsi ambasador i rekao da oni podrzavaju Mesica, i vec ujutro je Mesicev rejting skocio za 10+ poena u odnosu na Granica bese li.

Jos 2014 je kruzio mim sa slikama svih predsjednika, Как просрат все …. Zakljucno sa Janukovicem, Porosenko se pokazao kao najveca lopovcina od svih njih i Ukrajinci su bili gladni nekog normalnog, a koga drugog ako ne tipa koji je vec predsjednik, pa makar i u seriji (u predstavi Smile ).

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32576

Što se tiče rabote ariljeraca verovatno se sećaju oni koji prate od početka dovuku se D 30 postave opali se par plotuna i odma na drugi VP.

offline
  • Pridružio: 08 Avg 2014
  • Poruke: 1379

VladaNS1978 ::Samo danas na Telegram kanalu na kom izlaze slike leševa Ukrajinskih vojnika sam prebrojao 45 poginulih. Dakle 45 na liniji kontakta gde su Rusi toliko napredovali da mogu da ih snime, a napredovali su oprezno. Gde su ranjeni, i leševi koje su Ukrajinci pokupili? Gde su oni pobijeni u dubini od avio udara? U totalu verovatno par stotina gubitaka za 24h. Kao što je rekao Jacob Dreizin da Rusi sada napreduju polako, temeljno i puštaju Ukrajince da oni dođu ka njima.

Apropo buduće mape teritorije na kojoj se trenutno nalazi Ukrajina mišljenja sam da su SAD, njeni dupelisci i ova bagra u Kijevu do te mere eskalirali situaciju da su i eventualni početni Ruski planovi o federalizaciji Ukrajine pali u vodu. Ukrajini šalju oružja kao da brani planetu od hordi Pakla, spominju sud za ratne zločine, doslovce su UKRALI od Rusa 400 milijardi dolara, neviđene sankcije, izbacivanje iz SWIFT-a, satanizuju i izbacuju Ruske sportiste i timove!
I kao Rusi će kada oslobode Donbas reći e to je to, hvala lepo i doviđenja?!?
Nema šanse! Sa onakvom zapadnom eskalacijom neminovno sledi i Ruska što uostalom možemo videti po svim exUkrajinskim gradovima na jugu gde se sklanjaju simboli bivše države i stavljaju Ruske zastave.
Naravno i još jedna ogromna stavka za kraj. Da li možete nakon ovakvog puštanja duha nacizma po Ukrajini zamisliti eventualni život pro-Ruskog stanovništva u Ukrajini, a ima ih na milione. Bez ikakve šale, danas ih vezuju za bandere i linčuju, sutra će praviti logore i ekipe za odstrel.
Idu Rusi do kraja. Moraju...

Edit:
Upravo su izašla nova dva videa sa preoranim Ukrajinskim položajima i leševima razbacanim okolo.
Ne vredi ni brojati...

Ali kad zoran i odabrana ekipa postave snimke oborenog Orlana,meni to ipak vraca nadu da ce ukuinci pobijediti.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 972 korisnika na forumu :: 53 registrovanih, 8 sakrivenih i 911 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksandarbl, arsa, babaroga, Batinas, bojcistv, cavatina, cifra, comi_pfc, dane007, darkangel, darkojbn, deLacy, dule10savic, Georgius, gorval, goxin, havoc995, HogarStrashni, JOntra, jukeboxer, Kenanjoz, krkalon, Krusarac, ljuba, loon123, Lord Nem, MB120mm, mercedesamg, Mercury, mikrimaus, milenko crazy north, Milometer, nemkea71, nenad81, NoOneEver Dreams, oldtimer, operniki, panzerwaffe, procesor, raptorsi, RecA, rodoljub, sasa87, shaja1, Shinobi, stegonosa, Vlad000, Vlada1389, vladaa012, vlajkox, wizzardone, Žrnov, šumar bk2