Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

1687

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

online
  • Pridružio: 06 Feb 2010
  • Poruke: 793
  • Gde živiš: RS/BiH

@S2M

Siguran sam da se orudja nece slati sa Bundeswehr oznakama

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 13 Apr 2022
  • Poruke: 1074

Ja sam imao vojnicki krevet na kojem je uredno bila bundeswehr plocica sa brojem.

offline
  • Pridružio: 26 Jun 2019
  • Poruke: 511

Jos par reci iz Luganske oblasti vezano za ovog tipa koji je nacelnik Luganske regionalne drzavne administracije.

Ovo je sa fejsbuka, a ispod cu okaciti snimak.

Okupatori u Luganskoj oblasti se prerusavaju u ukrajinske vojnike da bi ubijali civile!!!
(inace i tamo vlada lov na vestice kao u Kijevu pocetkom sukoba, hapse navodno ruske spijune pa malo-malo izbace sliku nekog nesrecnika kog je uhvatila SBU).

Kratak jutarnji izvestaj 30. aprila.

- Neprijatelj granatira sva slobodne mesta i gradove, pokusavajuci da se probije na tri pravca - Рубіжне, Попасна, Гірська громада. Ali bezuspesno, orci trpe gubitke u tehnici i ljudstvu.

-Borbe se vode u Нижньому.

- Rusi spremaju provokacije, zaplenili su kontejner sa uniformama nase vojske, a mozda i preruseni ubijaju civile, da za to optuze nase snage.

- Evakuacija ce se nastaviti dokle god je to moguce.

- U Luganskoj oblasti Rusi deluju po scenariju Mariupolja, nasi gradovi su gotovo potpuno unisteni, svako naselje unisteno je vise od 70%.

https://www.mycity.rs/must-login.png

online
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6274

procesor ::@S2M

Siguran sam da se orudja nece slati sa Bundeswehr oznakama


Ma nije bitno to nego ne vidim niti jedan razlog da ta kompozicija uđe u stanicu koja nije prolazna. Question

offline
  • Pridružio: 17 Maj 2007
  • Poruke: 13939

Jovan Nenad ::Toliko čekamo i na konačnu integraciju. Ne bi ni to bilo strašno toliko da nije bilo uslovljavanja i obećanja tipa "ako uradite ovo" ili "još samo to" a onda, taman pomislimo da nema više prepreka, kad ne lezi vraže.
Imali smo pol poziciju 1989. U medjuvremenu znamo gde smo. Cinjenica je da EU poslednje decenije nije znala sta ce sa nama, sem podrske stabilokratiji. Dok smo mi poprilicno usporili na nekim poljima, moguce upravo zbog njihove inertnosti iz niza problema koji su se javili u uniji.

Predstavljanje EU u medijima je cesto neafirmativno. Pored toga zelja kod nas za ulazak u EU ukoliko se veruje jednima ili drugima iznosi izmdju 45 i 55%. Pri čemu je podrska reformama iznad 80%, upravo podstaknute od strane EU. Sto nije nimalo malu ukoliko se uzme da su neke zemlje upravo pristuplike EU sa +50% glasova za. Malo da se lupi pozitivna kampanja. Objektivno kaze koliko se ulagalo i davalo kredita SFRJ i Srbiji, verujem da bi zelja kod nas skocila na barem 2/3 za.

Vlast na Kosovu se ponasa komplet idiotski, ali koga briga za njih. Ta se segregacija na nas i njih nece resiti da se Kosovo reintegrise u Srbiju ili da skupa udjemo u EU. Zato bi ih jos vise zajebavao.

Da ne duzim pricu. Sem duhovnog pitajna, sve ostalo mi deluje kao nekakvo prebacivanje lopte izmedju nas i EU. Dobra strana toga je sto im je ocigledno stalo cim se loptaju. A verujem da bi se u samoj Rusiji naslo 10 populacija Srbije koje bi zmureci usle u EU. Ne bi se oni gadili, sve da Srbija ostane van...

offline
  • Pridružio: 26 Jun 2019
  • Poruke: 511

S2M ::
Nije mi jasno šta radi na tom peronu.Žel.stanica u Stuttgartu nije prolazna.Znači voz koji uđe u stanicu, istim kolosjekom mora i izaći iz stanice.Jedino za pokazivanje i šminku.Ne vidim drugi razlog.


Dakle propaganda.
Primetio sam da danas ima bas mnogo slicnih vesti i snimaka, te doniraju Ukrajini ovo, te Ukrajini isporuceno to i to.
Dobro je da imamo informacije iz prve ruke, jer ja kad citam i gledam sve ove vesti i snimke deluje kao da Ukrajini nisu isporucili jos samo nosac aviona, sve ostalo je ili isporuceno danas ili je na putu za Ukrajinu ili ce isporuciti u narednim danima.

offline
  • Pridružio: 14 Okt 2012
  • Poruke: 2296

fantom_S ::
Малена ће им Русија бити кад их кренете гонити, шта чекаш, јављај се у добровљце..



Jes, da neće da ga banuju kako kroči u Ukrajinu...pardon...Novorusiju. A tamo nema dva naloga, tri naloga...

offline
  • Pridružio: 11 Mar 2022
  • Poruke: 102

----------- [b]Napisano: 30 Apr 2022 18:58[/b] ---------

[quote="slonic_tonic"][quote="mercedesamg"]
Propaganda im je šablonska. A što je najgore, i dalje radi.[/quote]
Amerikanci su vrhunski marketaši jer su došli su do ultimativnog postulata marketinga da u svemu prodaju seks, bilo direknto, bilo indirektno.
Ovdje prodaju direktno.

(Ispričavam se unaprijed zbog zaostalosti i krajnje primitivnih aluzija)[/quote]

Edward Bernays

----------- [b]Dopuna: 30 Apr 2022 19:07[/b] ---------

[quote="punto"]Ukrajina će teško da strada,za čije babe ili dede zdravlje to ni oni neznaju.Ruse će to da dobro košta,izbor
im nije bio neki odabrali su ovo.Cenim da misle da je to za njih manje zlo.U suštini ovo je rat natoa protiv
Rusije ulog je kontrola resursa koje Rusija ima tako mnogo a oni tako mala kao što reče pokojna madlena.[/quote]

Ресурси су само бонус.
Улог су слобода и независност.
Ако то изгубе постаће само још једна у низу од поробљених колонија

offline
  • Pridružio: 14 Okt 2012
  • Poruke: 2296

Leonardo ::
Imali smo pol poziciju 1989.


Nismo mi, nego SFRJ. I to u celosti, sa svih šest republika. Priznaćeš da ni okolnosti oko ulaska ni sama situacija nije za porediti.




Citat:U medjuvremenu znamo gde smo. Cinjenica je da EU poslednje decenije nije znala sta ce sa nama, sem podrske stabilokratiji. Dok smo mi poprilicno usporili na nekim poljima, moguce upravo zbog njihove inertnosti iz niza problema koji su se javili u uniji.

Činjenica je da su neke zemlje daleko brže ušle u EU, seti se Bugarske i Rumunije. U to vreme sam često boravio u Nemačkoj i sećam se, da kažem, opšteg stava glede toga. Svi su bili u blagom šoku otkud Bugarska u EU kada je sve samo ne spremna za to.

Citat:Predstavljanje EU u medijima je cesto neafirmativno.

Neafirmativno? Evrocentrično stanovište kod nas je na nivou aksioma. To je premisa za bilo koje pitanje bilo da je u sferi ekonomije, geopolitike, zdravstva, prava ili nečeg petog.. Evrointegracije se se ne dovode u pitanje taman koliko i heliocentrični sistem. Ljudi koji imaju kritički osvrt prema EU predstavljaju se gotovo kao ravnozemljaši.
Koliko je taj narativ u nas prisutan možda je i pokazatelj i sama ova tema, odnosno stavovi i premise kod mnogih kolega ovde.

offline
  • Pridružio: 02 Okt 2015
  • Poruke: 339

Napisano: 30 Apr 2022 19:22

🇷🇺🇺🇦⚡️Military correspondent Pegov (war gonzo) reports that near Adeevka, the Somali battalion was able to inflict heavy losses on the enemy, who lost up to 80 personnel.
We are waiting for details.

Dopuna: 30 Apr 2022 19:24

Лифецелл, Водафоне и Киивстар прекинули су комуникацију у Херсону

Украјина је напустила Херсон када су га гранатирали. Сада су украјински телеком оператери то потврдили престанком рада у целом региону.

Надајмо се да ће руски или доњецки оператери моћи да обезбеде комуникацију, јер је то основна потреба становништва, посебно у тренутној ситуацији

Oprostili su se izgleda od Hersona

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1214 korisnika na forumu :: 55 registrovanih, 6 sakrivenih i 1153 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, A.R.Chafee.Jr., airsuba, Alibaba1981, aramis s, babaroga, bagor10, Bobrock1, Bojan85, Boris Bosiljčić, ccoogg123, cemix, Centauro, darkangel, darkstar101, dejina811, djordje92sm, Dorcolac, Georgius, GORDI, ILGromovnik, Klecaviks, Koridor, kybonacci, loon123, LUDI, mean_machine, mercedesamg, Mercury, milenko crazy north, mnn2, moldway, mushroom, nenad81, nextyamb, ObelixSRB, opt1, panzerwaffe, Parker, pein, procesor, radionica1, raptorsi, S2M, Sančo, Sir Budimir, slonic_tonic, solic, Tas011, Vatreni Zmaj, vladaa012, vladulns, Zaledjeni, zixmix, šumar bk2