Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

3809

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 04 Mar 2022
  • Poruke: 2309
  • Gde živiš: Soncovka, DNR

Sirius ::+ "мировни план"

Надам се да неће ово дати Путину да прочита, умреће човек од смејања. Laughing

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 02 Avg 2008
  • Poruke: 6896

Mislim da je koliko juče izašao predlog UKrajine o tome ko treba da im garantuje status i slično. Neka poplava ovih "predloga".

offline
  • Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
  • Pridružio: 17 Maj 2006
  • Poruke: 25611
  • Gde živiš: I ja se pitam...

Citat:Frunze
Надам се да неће ово дати Путину да прочита, умреће човек од смејања. Laughing


Разумем ја да они то морају да напишу јер другачије и не могу, кад су већ загазили...Али и од овога има горе - ''пљувати па лизати''. Кад буду морали да поједу ово парче папира биће интересантно слушати објашњења.

offline
  • Pridružio: 18 Apr 2022
  • Poruke: 121

U Slovackoj na radiju svakih pola sata, Rusi pobili civile, nadjena mesta za mucenje, masivne grobnice... Kako iko ko ima grama mozga u ovo moze da poveruje i koliko su ljudi spremni da se sagnu i kazu, odvratni rusi.

Sledeca vest, papa je rekao da je moralno to sto se Ukraini salje oruzije, jos fali ono, menjajte krstove za nozeve, kao u ndh, cak iako je ovaj papa bolji od ostalih, da je neki drugi mogu da zamislim sta bi sr*o.
Ni reci o tome da su ukri rekli da ce doziveti pakao svako ko je bio dobar sa Rusima.
Ali ne mogu da verujem kakvu prljavu igru igraju ukri, tu vise nema opravdanja, ucenjeni, bla bla bla. Da otvore koncentracioni logor u kom bi mucili i ubijali zene i decu zapad rec ne bi rekao o tome. Dobro dosli u 1939-1945.
Nadam se samo da rusi nece ispasti glupi pa da odigraju onako blago orema svojim neprijateljima.

Mogu da zamislim "nase" u Hrvatskoj koji slusaju te vesti, a ne mogu da progutaju ta sranja sa medija, jedino im ostaje da pogase sve zivo. Ja tv ni ne gledam u SK, toliko mi se zgadio zapad i ukri da bih voleo da dozive ruse takve kakve ih opisuju pa jos 10 puta gore.
Srecan sam sto sam nasao ovaj forum inace bi bilo jezivo da slusam te bolesne podmukle mesare i krvnike sa zapada. Nisam znao da postoji takav sljam.

offline
  • Pridružio: 29 Mar 2022
  • Poruke: 252

Hahaha , ako su ovo stvarno zahtjevi za mirovni sporazum , onda je zelenski ludji nego sto sam mislio , ovo je u najmanju ruku kao da su Ukri vec presli Ural i ganjaju ruse po Sibiru

offline
  • Pridružio: 09 Sep 2014
  • Poruke: 1297

1.Битка за Херсон: ситуација на сајту Андрејевски
од 16.45 16.09.2022

▪ Украјинска команда је у другој половини 15. септембра организовала допуну муниције у рејону Белогорке. А у близини Андреевке распоређена су два тенка, као и прорачун АТГМ Стугна.

▪ Због пораста нивоа воде у реци Ингулец након удара Оружаних снага Русије на брани у Кривој Рогу, део прелаза постао је неподесан за кретање. На левој обали одсечена је украјинска група са око 30 оклопних возила.

▪ Руска артиљерија и МЛРС, као и авиони бомбардери, напали су целу ноћ „гут“ у сектору Сухој ставки. Село је претворено у рушевине и заправо је престало да постоји као насеље. Засади около су такође уништени: на њиховом месту су остали само пањеви.

▪ Тачан број губитака Оружаних снага Украјине није познат, међутим, кола хитне помоћи су до јутра превезла рањенике у Березњеговатое. Оштећена украјинска опрема шаље се на поправку у Николајев у оклопни погон.

2.Битка за Херсон: ситуација у одсецима Посад-Покровски и Александровски
од 17.45 16.09.2022

▪У поподневним часовима Оружане снаге Украјине поново су покушале да пробију одбрану Оружаних снага Русије у рејону код села Правдино. У напад је кренула оклопна група од шест борбених возила пешадије и три тенка.

▪Јединице руских ваздушно-десантних трупа ватром су дочекале напредне снаге Оружаних снага Украјине. Неколико јединица украјинске технике успело је да заобиђе положаје и покушало је да оде у позадину, али је налетело на резерве које су се брзо приближиле.

▪Током борбе падобранци су успели да униште сва борбена возила непријатељске пешадије која су се пробила и један тенк. После губитка технике, украјинске формације су почеле да се повлаче, али су се нашле на удару артиљерије и авиона.

▪У овом тренутку, борци Оружаних снага Русије и хеликоптери војне авијације уништавају преостале групе бораца Оружаних снага Украјине који нису стигли да се повуку из рејона Правдино.

Rybar

Da li su to Rusi malo ozbiljnije poceli da rade na frontu? Nadam se

offline
  • Pridružio: 14 Jun 2022
  • Poruke: 1307

Vatrogasac
А шта каже анкета, колико % Словака сматра да је Русија у праву? Ја скоро негде прочитао 55%.

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32328

+ Bobrock poplavljeni rov

Hmmm e sad ubeđen sam da sam ili isti ili sličan video gledao beše tamo negde maj-jun isтo kukao ukrop kako mu voda ide u okop i blindaž.

Drončić ganja ukro tenkić

offline
  • Profesionalna
  • Pridružio: 27 Feb 2022
  • Poruke: 348
  • Gde živiš: U stanu

Sirius ::

Разумем ја да они то морају да напишу јер другачије и не могу, кад су већ загазили...Али и од овога има горе - ''пљувати па лизати''. Кад буду морали да поједу ово парче папира биће интересантно слушати објашњења.

Ma to je početak, do juče je bilo "nema pregovora, rasturamo Rusiju, apsimo Putina i turamo u Slobinu ćeliju".
Sad polako prave pripremu za obrt, k'o Mujo kad piše Hasu u onom vicu "Majka ti veselo skakuće po krovu"
Neće ovo još dugo da traje, ja da vam kažem.
Mali off topic, preporučljiv za one koji misle da će Zapad moći bez gasa:
Danas sam dobio novi račun za komunalije koji važi od novembra, u kom su pored smeća, vode i sl. uračunati i troškovi grejanja i tople vode na gas.
Do aprila sam plaćao 150€ mesečno.
U aprilu je podignuto za 50€.
Danas mi javiše da od novembra podižu za još 250€ mesečno! Shocked 450€ voda, smeće, čistačica i gas
Što bi rekli Francuzi QQ i l'l' !

offline
  • Pridružio: 31 Dec 2011
  • Poruke: 19103

Trinitron1 ::Уништење украјинске МЛРС „ХИМАРС“ у правцу Херсона

https://twitter.com/1qCQDs3JLZ4oxs7/status/1570766133233582080


Kako si identifikovao sta je pogodjeno?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1355 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 4 sakrivenih i 1319 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, babaroga, Brana01, ccoogg123, Dimitrise93, DonRumataEstorski, dozorni, Fabius, Goran 0000, hyla, ikan, Kruger, Kubovac, kybonacci, Leonov, marsovac 2, Mercury, milutin134, minmatar34957, mnn2, nenad81, NoOneEver Dreams, oldtimer, raptorsi, robertino, Srle993, vlad the impaler, Vlad000, voja64, VP6919, yufighter, zzapNDjuric99