"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1657

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • 13892 
  • Super građanin
  • Pridružio: 15 Jun 2009
  • Poruke: 1416

Georgius ::MB120

A преко чије територије лете да би дошли до Сирије, Придњестровја, Јерменије? А куда треба да лете да би до нас дошли? Бугари и Румуни немају независну политику као Турци, забранили би прелет руским авионима и шта онда? Сигурно неће заратити са НАТО-ом због нас.

За остало се слажем, били би у много већем чабру него што јесмо да нема подршке Руса


A šta misliš preko cije teritorije su leteli Amerikanci kada su snabdevali Zapadni Berlin. Wink



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • ikan 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 03 Feb 2013
  • Poruke: 2743

Bez defetizma molim.

Ako zagusti, tu su članovi. Za sendvič i 500 dindži ima da se mobiliše trista iljada ljutih botova, a to je i više nego što je potrebno da se obnovi Dušanovo carstvo, a ne vrati Djakovica, Peć... kaki bre NATO i bakrači...pa baš ako krenu, onda se ubaci pored sendviča i sokić i iiiihhhaaaaaajjjj do Beča, do Kurc-a....i onda da pregovaramo.



offline
  • Pridružio: 17 Nov 2008
  • Poruke: 243

Internet ratnici samo hrabro...
@su27 poslao sam ti na pp sa cega cu da se skinem, ako nisi dobio poruku javi pa cemo opet poslati.

offline
  • liman 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 27 Okt 2018
  • Poruke: 963

SSSR nije zabranio letove za Berlin tako da zapadnjacima nije bio problem da lete iznad DDR.

Što se nas tiče problem je što je oko nas NATO, a ne što je Rusija daleko. Ako napadnemo Kosovo ulazimo u konflikt sa NATO i oni sigurno neće dozvoliti da nas Rusija snadbeva preko njihovog vazdušnog prostora. Dok CG nije ušla u NATO moglo se pričati da nam Rusi mogu doturiti pomoć ali trenutno je to nemoguće.

offline
  • ruso  Male
  • Elitni građanin
  • sta stignem
  • Pridružio: 08 Avg 2011
  • Poruke: 1917
  • Gde živiš: Republika Srpska

Neko misli da ce rusi da odrade za nas sve. Dovedu vojsku zgaei siptare, rjesi politicka pitanja sa zapadom i nama kao poklon pripoje KiM pa da se mi dicimo kako smo ga vratili itd. Lijepo su nam ljudi rekli, ne mogu oni da brane Kosovo vise od Srbije. Od rusa kao pomoc ocekujem da podrze stavove koje drzava Srbija ima u medjunarodnoj politici po pitanju Kosova. To je to u principu, ostalo je na nama.

offline
  • Pridružio: 08 Nov 2008
  • Poruke: 2826
  • Gde živiš: U vecnoj Srbiji

liman ::SSSR nije zabranio letove za Berlin tako da zapadnjacima nije bio problem da lete iznad DDR.

Što se nas tiče problem je što je oko nas NATO, a ne što je Rusija daleko. Ako napadnemo Kosovo ulazimo u konflikt sa NATO i oni sigurno neće dozvoliti da nas Rusija snadbeva preko njihovog vazdušnog prostora. Dok CG nije ušla u NATO moglo se pričati da nam Rusi mogu doturiti pomoć ali trenutno je to nemoguće.

Ako zele da nam pomognu nece ih zaustaviti ni same SAD, jer dobro znaju sta bi se desilo da im obore par aviona iznad Bugarske, Rumunije ili CG.
Da su hteli da nam pomognu i vojno ojacaju sigurno bi nam do sada poslali deo naoruzanja ili delove za modernizaciju barem dela tenkova. Jedva smo iskukali i ove migove ali smo remont morali da platimo. Zasto nam nisu do sada pomogli to je pitanje za nase politicare ali i njihove.
Iskreno jedina smo zemlja u evropi sa najvecim brojem neprijatalja ali koja i dalje drzi rusku stranu a muze pare od EU. Zar to nije dovoljno Putinu da posalje te sisteme vise ili i on ceka da nas skroz uniste i skinemo mu sa grbace zauvek.
Volim Ruse ali im 90-te nikad necu oprostiti i njihovo podmuklo naoruzavanje ustasa.

offline
  • Pridružio: 01 Jun 2013
  • Poruke: 2467

Zandar ::Internet ratnici samo hrabro...
@su27 poslao sam ti na pp sa cega cu da se skinem, ako nisi dobio poruku javi pa cemo opet poslati.


Internet ratnici su primer cojstva i junastva u poredjenju sa onima koji danju izvrcu dzepove klincima po gradu , nocu su telohranitelji onima koji pune klincima dzepove, brane rezim, sanjaju da im vodja napravi stanove po 300e kvadrat i izvrsavaju naredjenja dr. Nese iz beograda.
Dzoging uz Kosovske junacke pesme , rucak uz mantru "jednoga dana kad budes ranjen i ostavljen od svojih na bojnom polju..." i odmah su svi u okolini internet ratnici?!
P.S. Mene svaki put sramota kad cujem to vase "...i ostavljen od svojih na bojnom polju... tralala, zene i deca ce te komadati , ubi se kao covek". Prosto neverovatno da je nekom palo na pamet da utuvi ljudima u glavu da je ostaviti nekog ranjenog nesto sasvim uobicajno i jos slag na tortu " kada te ostave ranjenog izvrsi samoubistvo, umri kao covek,Hriste Boze raspeti i sveti...".
Toliko nakaradno da je normalno razmisljati "ovi su tri puta veci izdajnici","ovi su internet ratnici", "zabole me koga obezbedjujem posle posla jer hapsim samo tokom smene".

offline
  • Pridružio: 08 Nov 2008
  • Poruke: 2826
  • Gde živiš: U vecnoj Srbiji

Slobodarko
Ajde ne preteruj, nisu su svi u policiji povezani sa kriminalcima, cak je jedan mali deo ali i to se zna koji su i zasto su ubaveni po raznoraznim obezbedjenjima.
To sto imaju takvu zakletvu nikako ne znaci da treba da ostavljaju ranjene vec im stavlja do znanje sta ih ceka ako ae predaju. Vidi da sam i ja ranjen ili primoran da sen redam pre bi ispalio sebi metak u glavu nego li da me muce i vade organe.

offline
  • Konstruktor
  • Pridružio: 01 Nov 2013
  • Poruke: 1247

Zandar ::Markoni29 ne gledaj vladu po individuama vec u globalu sta su uradili. Kazem, smatram i stojim iza toga da su bolji 3x od prethodnih izdajnika, to me niko ne moze ubediti. Kazes ministar odbrane? Druze, iako smatram da se on ne pita mnogo pogledaj kakva je vojska sada a kakva je bila pre 5 a da ne govorim 10 godina. Ko bi po tebi bio adekvatan za presednika? Tadic ili Jovanovic mozda ??

@j22 Nisam slusao izjavu generala Simovica ali eto istomisljenici smo slucajno.
Sa ovim sto napisa da Amerikanci ne znaju sa kakvim snagama raspolazemo ne znam sta da ti napisem GUZ - Glavom U Zid . Ne zanosite se, rat sa siptarima je neizbezan i vraticemo sto je nase ali protece mnogo vode Ibrom dok se to desi.

@mean_machine +1

Radicu nece biti agresije na severni deo Kosovske mitrovice, 2004 godina nece se poniviti vise.


Ne treba nikoga ubeđivati u nešto što je očigledno, jer taj neko prosto ne želi da vidi. Ova vlast za razliku od prethodne jedino malo hrabrije i mutnije sprovodi svoj posao, a za koji se prijavila odmah po preuzimanju vlasti. Uspeli su da otežaju život i ukaljaju čast srbima, maksimalno izvaraju patriote, dan za danom postepeno završavaju posao, koji je prethodna vlast započela na temu izdaje KosMeta. Nema teorije da su išta bolji. Samo su njihove poslušnike dobro stegli, a simpatizere maksimalno zaveli.

Takođe smatram i ja da je izbor pojedinaca irelevantan gledano iz ugla tokova posla i stručne spreme. Sa druge strane, izbor pojedinaca govori o tome da je ova vlast legitiman naslednik kursa, odnosno doktrine izdaje i poniženja srba i Srbije. Sa treće strane (one, koju narod najčešće vidi) izbor ovolg ljudstva na vlasti je idealan za jasno spoljno, vidljivo prikazivanje potpune nepromenjivosti kursa, postavljenog još 5.10.2000. Jedino je alegorija pojačana, metafora je ogoljena, forma jasnije profilisana, a suština nepromenjena.

I KosMet se sa ovom vlašću gubi i priprema se nova trampa teritorija za nečije lično blagostanje.

Jedno je sasvim sigurno: rata neće biti. Vojsku ne čini samo tehnika, nego i ljudstvo, a ovog drugog još manje imamo.

offline
  • Pridružio: 17 Nov 2008
  • Poruke: 243

Slobodarko dete ne pricaj gluposti.
Odjavljujem sa ove teme a vi samo pun gas nastavite.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1346 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 8 sakrivenih i 1313 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, babaroga, Cobi026, drimer, GandorCC, Georgius, JOntra, Litostroton, mile23, milutin134, MiroslavD, mrav pesadinac, naki011, nesa1962, Posmatrac77OKB, ruma, S2M, sevenino, skvara, stegonosa, vandrej, vasa.93, vathra, Vlada1389, vladulns