"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1675

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Pridružio: 22 Mar 2014
  • Poruke: 3484
  • Gde živiš: Bog će suditi mojim neprijateljima,mi samo ugovaramo sastanak.

Živeo bih ja dole što da ne,sve se može dekontaminirati,
Nek mi daju lep stan ili kuću,a verovatno ima još mladih koji bi dole živeli!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 27 Feb 2015
  • Poruke: 529

http://www.politika.rs/scc/clanak/417956/Vecina-gr.....w.facebook



offline
  • Pridružio: 09 Okt 2014
  • Poruke: 2844

amaterSRB
"Koja budala '46. doda 14 opstina Kosmetu?"

Интересантно. Наводни разлог да се КосМету додају општине на северу био да се ојача српска страна на КосМету. Међутим добро се зна да је протераним Србима било забрањено да се врате на КосМет! Тако да се намеће право питање. Зашто је јужна страна Копаоника додата КосМету? Ако власт брани повратак протераних Срба а истовремено дозвољава насељавање шћипетара и посепешује расељавање преосталих Срба. Намеће се логичан одговор. Колико сам прочитао било је предлога да се КосМет припоји Албанији а да Албанија уђе у састав Југославије...

offline
  • Pridružio: 01 Jun 2013
  • Poruke: 2467

mgaji21 ::Da je neki rodoljub predsednik Srbije, izjavio bi da srbi jedino na djelovima teritorije zagadjenim osiromasenim uranijumom nebi hteli ziveti.
@AmaterSRB
Neka veoma teska budala.


Izvini a zbog cega je Jaksic teska budala?
Jedino ako pises u kontekstu "budala,kao vidjeniji prvak Srba sa KiM mogao je doci u BG, poljubiti skute caru i uvaliti guzicu u fotelju i primati 5 plata , po jednu za svaku funkciju u 5 UO i agencija za KiM".
Covek zivi dole, od 80-tih se vata za gusu sa Siptarima, uz Trajkovice, dr. Jaksica i pokojnog Ivanovica je najkopetentniji da govori o KiM i nista pogresno nije rekao. Jel odlazak na mitinge radna obaveza-jeste, jel postoji 1000 mogucnosti da se narodu dopreme namirnice i lekovi- postoji (lepo kaze da treba 100 hiljada Sipaca da zatvore sever KiM da nista ne udje), jel sns kriminalci vladaju severom-vladaju, jel ih je Vucic smestio u koaliciju sa Haradinajem-jeste. Neverovatno da neko ko uopste pojma nema ko je covek dozvoli sebi da napise "neka teska budala"! Daj nismo na informeru, fino napisi zbog cega,sta je pogresno rekao, zasto je po tvom misljenju budala? Vucicevicev metod "budala jer ja tako kazem" i Amin. Kada je govorio kako je Radojcic ugostio Vucicevog sina u Mitrovici onda su svi tabloidi pisali "teska budala" i primilo se kod ljudi.
P.S. Ako ne znas o kome se radi verovatno si po godinama mlad pa cisto da znas da je zena Rada Trajkovic 80-tih vozila sa kratezom pored menjaca, Oliver Ivanovic je osnovao karate klub ( da deca uce da se odbrane od Siptara) i da je taj klub dao najvise reprenzetativaca u SFRJ i najbolju karatiskinju svih vremena kod nas, da je Marko Jaksic od osnivanja DSS-a bio u samo toj stranci i nije preletao i da je sa Ivanovicem 99 uradio istorijski posao za Mitrovicu ( ostanak naroda i prihvat izbeglica iz Pristine,Peci,Prizrena...) da je za zivota zasluzio spomenik.

offline
  • j22  Male
  • Građanin
  • Pridružio: 17 Apr 2017
  • Poruke: 293
  • Gde živiš: Beograd

a da li bi neko živeo u Vladičinom hanu, Babušnici, Blacu, Sjenici...

niko

a šiptari bi

a da li bi ti za te varošice sedeo u rovu tri dana na minus 2, ne bi, hladno je, ništa, dajte da damo runojebima sve gradove gde bi oni živeli a ON ne.

offline
  • Pridružio: 01 Jun 2013
  • Poruke: 2467

mgaji21 ::Da je neki rodoljub predsednik Srbije, izjavio bi da srbi jedino na djelovima teritorije zagadjenim osiromasenim uranijumom nebi hteli ziveti.
@AmaterSRB
Neka veoma teska budala.


Oprosti, citam forum unatraske, od poslednje strane ka predhodnoj pa sam greskom shvatio da se "teska budala" odnosilo na link teksta Marka Jaksica. Raspisao sam se ko navijen da bih tek potom shvatio da sam pogresio i pogresno razumeo. Izvini jos jednom

offline
  • Pridružio: 30 Mar 2011
  • Poruke: 2682

Vrhovni raskomadant.

offline
  • Pridružio: 18 Feb 2013
  • Poruke: 6178

https://rs.sputniknews.com/politika/20181213111815.....ska-lista/
По налогу британских обавештајаца, на Косову и Метохији припрема се терен за формирање нове странке косметских Срба која би била контролисана из Лондона, а представљала би пандан Српској листи, која је репрезентативна и најјача политичка опција у покрајини, пишу „Новости“.

offline
  • Pridružio: 19 Nov 2017
  • Poruke: 303

Voja1978 ::Вучић је додао да је казао и да би сви тобож дали живот за Косово, али нико не би да живи на Косову.

Koga zaj*bava ovaj psihopata? Pa zašto bi iko i živio dole kad' im je vlastiti Beograd oduzeo i ukinuo institucije koje su im bile preostale. Po riječima Vrhovnog ja sam zaključio da je najbolje da se iselimo iz svih gradova koje Albanci smatraju svojim, i da im prodamo stanove za po jedan dinar.

Ako već nema ko da ratuje, Vojsku Srbije treba ukinuti. Umjesto da se silne pare izdvajaju za oficirske plate, bolje da se novac preusmjeri za izgradnju autoputa Priština-Niš. I ne treba Albance mrko gledati, da za 20 godina ne bi branili Kragujevac, al' ni tada vjerovatno neće biti onih koji su spremni sjediti u rovu dok kiša pada...

offline
  • Pridružio: 16 Okt 2010
  • Poruke: 103
  • Gde živiš: Srbija

"Више од 45 возила Кфора ушло је на север Косова и Метохије, нешто пре 10 часова. Крећу се у колони и, према информацијама са терена, иду у правцу Лепосавића."

rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika.....osova.html

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1031 korisnika na forumu :: 49 registrovanih, 6 sakrivenih i 976 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, 9k38, _Rade, Atomski čoban, babaroga, bankulen, Bobrock1, Bokiboks, Brana01, Bubimir, comi_pfc, darkangel, Denaya, Dimitrije Paunovic, djboj, Djokislav, Dorcolac, DPera, FOX, goxin, grenadir, Herman Terrance Aubrey, Insan, jaeger, kalens021, Karla, kolle.the.kid, krkalon, kunktator, Luka Blažević, M1los, mercedesamg, milenko crazy north, Mixelotti, nikoladim, pacika, Parker, RJ, S2M, samsung, sasa87, Snorks, torivoje, VJ, vladaa012, vobo, VP6919, Webb, zodiac94