"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1699

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32556

Amerikanci su izrazili spremnost da organizuju ceremoniju potpisivanja sporazuma između Beograda i Prištine i da pozovu i druge zemlje, kaže Ivica Dačić.
Ministar spoljnih poslova Srbije dodaje da je savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Džon Bolton o tome pričao i s Vladimirom Putinom i Sergejom Lavrovom.
"Njima je bitno da je Rusija saglasna i da u tome učestvuje, osim onog dela koji vodi Evropska unija. Velike sile moraju da budu garant dogovora pošto on mora da prođe i kroz Savet bezbednosti", ističe Dačić u razgovoru za današnju "Politiku".
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018.....id=1487716



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 01 Jun 2006
  • Poruke: 2065
  • Gde živiš: Malo tamo malo vamo

Nomenklatura ::Treba potencirati na brisanju granice izmedju Srbije i Republike Srpske...reciprocitetom ih trolovat do kraja...da vidimo jos jednom kako kuka i place zapadna evropa na jednostrane poteze Srbije...oh wait ?! Rodila se velika albanija nazalost, i na papiru.

Shocked
Jesi li siguran da ti je to pametan prijedlog?



offline
  • Pridružio: 22 Jul 2018
  • Poruke: 3507

Nomenklatura ::Treba potencirati na brisanju granice izmedju Srbije i Republike Srpske...reciprocitetom ih trolovat do kraja...da vidimo jos jednom kako kuka i place zapadna evropa na jednostrane poteze Srbije...oh wait ?! Rodila se velika albanija nazalost, i na papiru.
Изгледа се ова тема много прати.
https://rs.sputniknews.com/politika/20181230111834.....ca-Kosovo/

offline
  • Pridružio: 26 Feb 2017
  • Poruke: 734

Nomenklatura ::Treba potencirati na brisanju granice izmedju Srbije i Republike Srpske...reciprocitetom ih trolovat do kraja...da vidimo jos jednom kako kuka i place zapadna evropa na jednostrane poteze Srbije...oh wait ?! Rodila se velika albanija nazalost, i na papiru.
Ne to nemoze tako. Prvo dati ultimatum EU i SAD da naprimer u roku od mjesec dana sankionisu veliku albaniju, ako ne onda ukinut granicu sa Rep. Srpskom.

offline
  • Pridružio: 03 Sep 2010
  • Poruke: 517
  • Gde živiš: Uzice

Hrcak jedva ceka da potpise predaju KiM, izgleda da ce da dobije jos jedan kofercic cim ovako radosno skakuce i buckasti obrazi mu se treskaju. Dok siptari uvode takse i prave vojsku i ukidaju granicu sa albanijom ovi izdajnici bi da potpisuju pravno-obavezujuce sporazume kako bi sto pre usli u nato verovatno.

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32556

Najava Ramuša Haradinaja da nestaje granica između Kosmeta i Albanije, ugrožava regionalnu stabilnost i prava Srba u južnoj pokrajini, saopšteno je posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti. Albanci rade po fazama i pokušaće da celu međunarodnu zajednicu dovedu do svršenog čina, upozorava predsednik Srbije.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika.....plana.html

offline
  • su27 
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 28 Dec 2012
  • Poruke: 2492

dragoljub11987 ::То би можда било могуће да у Србији на власти не седе издајници који на све ово реагују оштрим саопштењима. А једина озбиљнија алтернатива су им издајници из ДС и њених фракција који организују протесте што је Борко Стефановић (који је започео ове издајничке преговоре са шиптарским терористима које сад води Вучић) добио штанглу по глави а дрогирани мајмун који мисли да је глумац са говорнице подржава оног лудака који у Бања Луци свесно или не ради на рушењу Републике Српске. Уместо да се буне због режимске издаје КиМ. Док је тако Велика Албанија ће бити све већа а Србија све мања.

ima ih i koji se bune, problem je što njih ništa ne sprečava da i oni obrnu naopako kad dođu na vlast, isto kao što je i trenutna garnitura

e sad dok ne budu vlast ne možeš znati kako će se ponašati, tako da je u tom slučaju bolja opcija da dođe neko drugi ko možda neće biti izdajnik za razliku od ovih čiju izdaju svaki dan gledamo

offline
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32556

9 godina je trebalo za 1700 strana teme a od prvog posta kako su šipus prisvoili Miloša Obilića došli smo skorom do priznanje nezavisnosti tzv Republjik Kosova a dok naše glavešine odlažu priznanje istog šipusi polako brišu granicu između KiM i Albanije. GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid
Hoćemo pregurati 2019 bez priznanja makar i onog prećutnog uz 7,8,9 : 0 za nas pošto jelte trenutno vodimo 6 : 0 kakve su procene za narednu godinu Question Question Question

offline
  • Pridružio: 10 Feb 2010
  • Poruke: 3863

Ма нек праве Велику Абанију, ја подржавам. Ко год је на овом простору правио нешто велико тај је пропао, уосталом ствари се истеравају на чистац. Значи није реч о праву неког народа на самопредељење, иако је и то илегално, него о најобичнијем злочиначком великодржавном пројекту.

offline
  • Pridružio: 01 Jun 2013
  • Poruke: 2467

dragoljub11987 ::
То би можда било могуће да у Србији на власти не седе издајници који на све ово реагују оштрим саопштењима. А једина озбиљнија алтернатива су им издајници из ДС и њених фракција који организују протесте што је Борко Стефановић (који је започео ове издајничке преговоре са шиптарским терористима које сад води Вучић) добио штанглу по глави а дрогирани мајмун који мисли да је глумац са говорнице подржава оног лудака који у Бања Луци свесно или не ради на рушењу Републике Српске. Уместо да се буне због режимске издаје КиМ. Док је тако Велика Албанија ће бити све већа а Србија све мања.


Lakse malo sa etiketama izdajnik. Otac tog stradalog klinca iz BL je bio pripadnik prvog korpusa VRS,dva puta ranjavan,nakon oba ranjavanja se vracao u stroj,od koridora do poslednjih vecih borbi u zoni odgovornosti 1K VRS ( vise Prijedora sa HRV) je bio na polozaju. Jel on izdajnik zato sto trazi ubice sina ? Ili je ludak kako ti kazes ? Samo da te posetim da je Dodik tada bio Ceda Jovanovic iz RS, koji je putovao po Evropi sa kolegama socijaldemokratama iz Srbije ( Korac,Canak) i pricao price koje su u ratno vreme bile izdaja. Niko ne rusi RS, vecina ljudi koji protestuju su je stvarali ( prilepci koji se kace na svake proteste i guraju svoju agendu su statisticka greska) a ako neko radi protiv interesa Srpske i za svoje interese su oni koji kriju ubice sina od borca koji je krvario za odbranu Republike Srpske.
Od 99 postoji kancelarija za KiM a Borko Stefanovic je samo jedan od mnogih koji je radio taj posao. Osnovna razlika je u tome da bi tadasnja vlast visila na terazijama da je potpisala Brisel . Taj "drogirani majmun glumac" je isao po rezimskim nacionalnim televizijama sa ispisanim ziroracunom na kartonu i tamo se obracao zombiranim majmunima koji salju SMS da izbacuju kurve iz rijalitija da je bolje da posalju poruku za lecenje dece i poslao je vise dece preko na lecenje nego drzava. Jel to izdaja?
Prvorodjeni je bio Slobin ministar informisanja 99 i lupao milionske kazne novinarima koji nisu pisali kako smo pobedili NATO u doba kada je ista politicka garnitura predavala KiM, potpisao Brisel sto je skolski primer izdaje, njegovi daju vecinu Haradinaju da vlada , zbog papagajskog ponavljanja "izdajnik" je ubijen Oliver Ivanovic, severom vladaju kriminalci i sa severa kriminalci zare i pale centralnom Srbijom, vojsku je degradirao Vulinom,policiju DR Nesom iz BG-a, medijski mrak , ubistva i ranjavanja gore nego u Slobino vreme. U opstoj psihozi se svakodnevno lepe etikete izdajnika,crtaju grafikoni izdaje i na kraju se to ponegde primi. Jeremic preuzeo program od Kostunice, imamo i Dveri sa te desne strane ali dzaba kada je propaganda uradila svoje pa ti ladno pises da su izdajnici jedina alternativa.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 924 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 6 sakrivenih i 864 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, A.R.Chafee.Jr., anbeast, babaroga, bankulen, Bloody, Bobrock1, bokisha253, Boris90, BORUTUS, dehhhhi, dekan.m, Dimitrise93, draganl, DragoslavS, FileFinder, FOX, Georgius, goxin, HrcAk47, hyla, ILGromovnik, kolle.the.kid, Koridor, Kubovac, kybonacci, ladro, laki_bb, ljuba, Marko Marković, MB120mm, mercedesamg, milenko crazy north, Milometer, MiroslavD, MrNo, pacika, powSrb, procesor, sevenino, slonic_tonic, Smajser, stankolich, StepskiVuk, Stoilkovic, TheBeastOfMG, theNedjeljko, Trpe Grozni, YU-UKI, Zeks, zillbg, Zoca, zziko, |_MeD_|