"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1672

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Pridružio: 06 Feb 2010
  • Poruke: 2475

Nadam se da neće biti krilom sused Grobarima...Slaninarima...Msm da ne krenu međusobno da se bore
. Mr. Green
Mada ima to težinu, da bezimeni skriveni u masi poručuju...prete.
Oni koji imaju tenkove i avione ćute ko zaliveni a proleterijat preti. "..STIĆI ĆE VAS NAŠA RUKAAA I U .... TIRANIIIII!!!" Mr. Green
Jel se motaju tenkovi oko..Bubanj potoka...Jel se nešto dovlači bliže "granici koja nije granica", jel se gomila, poziva, popunjava, kontroliše...?
1. DA. =Naša strana misli ozbiljno
2. NE.= Naša strana je na njihovoj strani.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • ikan 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 03 Feb 2013
  • Poruke: 2761

MB120mm ::https://prokupljeonline.com/2018/12/10/navijaci-crvene-zvezde-spremni-da-brane-kosovo-i-metohiju-ovo-je-brutalna-poruka-delija-upucena-taciju-i-haradinaju-foto/?fbclid=IwAR1_eLbCzCEQblGu5CfGxq4wcaqXTR2GpbPJ_UF7YpzSffpoxUDsELxUDi4
(ФОТО) НАВИЈАЧИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ СПРЕМНИ ДА БРАНЕ КОСОВО И МЕТОХИЈУ: Ово је брутална порука Делија упућена Тачију и Харадинају


Svakako bez njih neće da prođe. Samo oni će biti drugi talas, posle vojske. Da detaljno očiste teren od pokretne imovine.



offline
  • Pridružio: 22 Mar 2014
  • Poruke: 3484
  • Gde živiš: Bog će suditi mojim neprijateljima,mi samo ugovaramo sastanak.

Da veoma je moguće da jedna susedna država preseče Srpsku ili čak napadne Srbiju!
Ako dodje do nekih sukoba,bar tako kažu analitičari

offline
  • Pridružio: 29 Jan 2011
  • Poruke: 259

Faki-Valjevo ::Da veoma je moguće da jedna susedna država preseče Srpsku ili čak napadne Srbiju!

Инфо неки ако може за тако битну вест, јер то сутра или прекосутра, да се припремим .

offline
  • Pridružio: 18 Feb 2013
  • Poruke: 6178

Да ли се и шта конкретно *подузима*,ја не знам.А и да знам не бих овде писао.Мало бих прокоментарисао неке површније приступе.Крајња мера зна се шта је.Војна сила,како рече премијерка.Без да коментаришем њену сексуалну оријентацију,она је Премијер Србије.Успут није баш ни страни Држављанин/само 25%/.Са друге стране је 50% моја земљакиња.Небитно мало да раскравимо.Да би сте се примера ради жалили суду у Стразбуру,морате прво исцрпити сва правна средства пред домаћим правосуђем.Да би сте посегнули за војском,морате исцрпити све видове *мирним ненасилним* средствима борбе.Тако да сви ти митинзи у Митровици нису ни мало,тек тако без везе...Не због оних које то иначе не занима.Већ због оног дела Света који вам је наклоњен.Даћете му основ,алиби да без додатног оптерећивања сопствене позиције може помоћи,уз ваљану аргументацију.То је оно што је битно,а што Лазански изгледа не разуме савим коректно.

offline
  • Pridružio: 22 Jul 2018
  • Poruke: 3503

Bogoslov ::Па зашто се сада буните? Просечни српски грађанин се и даље пита шта ће Србији војска, шта ће јој војни рок, пошто су то све остаци оног "назадног" комунизма и социјализма. Итд, итт.
Што би рекли Македонци, "сакали сте, еве вам га на".

Мало је обрнуто. Управо највеће присталице тог напредног комунизма су сада највећи еуропејци и борци за људска права народа угњетених од стране Великосрпског национализма. Уосталом баш тај напредни комунизам и Највећи син народа и народности су и створили КиМ као државу у држави са шиптарском већином и још много тога сличног и доследно радили на свођењу Србије на предкумановске границе. Он је умро али са његовог пута се и даље не скреће. Напредно је и даље само се комунизам мало загубио.
@MB128mm У свакој парламентарној (а "Косово" то формално јесте) "држави" на свету процедура следећа: ако странка изађе из владе њени министри подносе НЕОПОЗИВЕ оставке и напуштају своје дужности а посланици информишу председника парламента да више не подржавају владу и да она самим тим више нема већину. И онда се у скупштини гласа о поверењу влади па ако она нема већину пада и формира се нова или се иде на изборе. То "иступање из свих органа" а да се притом и даље обавља посао као да се ништа није десило (што се може видети на сајтовима тројице српских министара) ништа и не значи. Уосталом тако су и Радикали са све данашњим Драгим вођом после рата 1999. као поднели оставке у републичкој влади али су из "патриотских" разлога наставили да обављају своје функције још годину и по. А месец дана касније ушли и у савезну владу.

offline
  • Pridružio: 09 Feb 2015
  • Poruke: 1524

Mislim da niko od nas i nema pravo da govori o upotrebi bilo kakve sile, kad već imamo "vrhovnog komandanta", jel tako... Samo gospodar, tj. preCednik, može o upotrebi sile, što kaže i direktor kancelarije za KiM Đurić Markan.

"Samo je vrhovni komandant Vučić ovlašćen da odgovori"

Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da jedini koji je ovlašćen da odgovori na mere prištinskih vlasti jeste "vrhovni komandant Aleksandar Vučić".



Neće ni šiptarima biti lako ovih dana ako se stvarno odluče da formiraju vojsku. Ipak sa druge strane granice, koju je udarila SNS kao što svi znamo, čeka preko 700 000 ljutih bojovnika, drugova članova, spremnih da polože živote za vrhovnog komandanta.

offline
  • Pridružio: 10 Dec 2013
  • Poruke: 16

offline
  • Pridružio: 19 Jun 2014
  • Poruke: 1401

Srbi u Jerusalimu

https://twitter.com/EnemiesOFSerbs/status/1072160230535020544

offline
  • Pridružio: 16 Okt 2016
  • Poruke: 100

MB120mm ::Да ли се и шта конкретно *подузима*,ја не знам.А и да знам не бих овде писао.Мало бих прокоментарисао неке површније приступе.Крајња мера зна се шта је.Војна сила,како рече премијерка.Без да коментаришем њену сексуалну оријентацију,она је Премијер Србије.Успут није баш ни страни Држављанин/само 25%/.Са друге стране је 50% моја земљакиња.Небитно мало да раскравимо.Да би сте се примера ради жалили суду у Стразбуру,морате прво исцрпити сва правна средства пред домаћим правосуђем.Да би сте посегнули за војском,морате исцрпити све видове *мирним ненасилним* средствима борбе.Тако да сви ти митинзи у Митровици нису ни мало,тек тако без везе...Не због оних које то иначе не занима.Већ због оног дела Света који вам је наклоњен.Даћете му основ,алиби да без додатног оптерећивања сопствене позиције може помоћи,уз ваљану аргументацију.То је оно што је битно,а што Лазански изгледа не разуме савим коректно.


Pa da li ce nasim sluzbama pasti na pamet da isceniraju neke humanitarne katastrofe, nezgode, ubistva, itd itd ,kako bi pojacali efekte tog osnova ili alibija...jer ovo okupljanje , trake preko usta i parolice ne sluze nicemu. Sjecam se jednog video sa rus-ukr teme na kojoj neki ukrajinci razapinju nekog rusa na krst...ni dan danas ne znam dal je to bila istina ili namjesten video ali ostavila je utisak da se ruskom narodu mora pomoci na bilo koji nacin ,NAKON ODGLEDANOG VIDEA. Cijeli svijet snima hemijske napade, crtaju djeci oziljke od bombi, mažu djecake kokosijom krvlju ...samo nase sluzbe glade jaja i kuliraju a imaju toliko materijala da zagorcaju siptarima zivot na medijskom polju . Na osnovu ovakvih i slicnih detalja bude jasno da oni ustvari saradjuju jedni sa drugima i da im je cilj isti. Nazalost

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 884 korisnika na forumu :: 14 registrovanih, 0 sakrivenih i 870 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., alkatraz080, babaroga, Bubimir, Istman, ladro, marsovac 2, nebkv, Oscar, repac, stegonosa, suton, Vatreni Zmaj, yufighter