"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1734

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Pridružio: 03 Sep 2010
  • Poruke: 517
  • Gde živiš: Uzice

Nato vestici treba neko da javi da su ti "pregovori" prekinuti i da narod nece aminovati nikakvu vodjinu izdaju i predaju KiM siptarskim teroristima. Niti ce prihvatiti razmene i razgranicenja. Ovu nato kurvu svrbi to sto se blize izbori u eu inak do tada ne uspeju nesto da poture da se potpise u doglednoj buducnosti za tonopet nece imati priliku jer ce desnica oobsvemu sudeci osvojiti poprilican broj mesta u eu parlamentu.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 19 Feb 2006
  • Poruke: 11156
  • Gde živiš: Banja Luka

@...



online
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32711

Sjedinjene Američke Države preduzele su inicijalne mere prema centralnim kosovskim institucijama, zbog odbijanja premijera Ramuša Haradinaja da ukine ili suspenduje taksu od 100 odsto na srpske i proizvode iz Bosne i Hercegovine, a iz pojedinih političkih krugova u Prištini ocenjuju da su prve poruke američke administracije zabrinjavajuće.
Najjača opoziciona parlamentarna stranka Demokratski savez Kosova saopštio je da je otkazivanje posete komandanta Nacionalne garde Ajove, general-majora Timoti Ora, zbog trgovinskih mera prema centralnoj Srbiji i BiH, "duboko zabrinjavajuće".
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika.....dalje.html


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se s potpredsednikom Vlade Moldavije zaduženim za evropske integracije Jurijem Leankom. Vučić je tom prilikom istakao da je neophodno podstaći unapređenje političkog dijaloga i ekonomske saradnje dveju zemalja, jer su bilateralni odnosi prijateljski, ali ne i dovoljno razvijeni.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019.....id=1504576

offline
  • Pridružio: 22 Jul 2018
  • Poruke: 3534

Cvijo_ue ::Nato vestici treba neko da javi da su ti "pregovori" prekinuti i da narod nece aminovati nikakvu vodjinu izdaju i predaju KiM siptarskim teroristima. Niti ce prihvatiti razmene i razgranicenja. Ovu nato kurvu svrbi to sto se blize izbori u eu inak do tada ne uspeju nesto da poture da se potpise u doglednoj buducnosti za tonopet nece imati priliku jer ce desnica oobsvemu sudeci osvojiti poprilican broj mesta u eu parlamentu.
Вођа каже да ће се преговори наставити чим се укину таксе а његов пијани министар за лоше певање каже да је сада идеалан тренутак за "решење" питања КиМ. Уосталом ова власт је већ предала 4 општине на северу КиМ шиптарским терористима па је сем једног митинга народ ћутао. Народ није прихватио ни промену имена Македоније ни улазак Црне Горе у НАТО па су се они ипак догодили. Тако нешто ће се десити и овде по питању КиМ ако садашња власт опстане или ако се бивша врати. Цело то НАТО друштво Милић, Кандић, Бисерко, Лихт, Чеда, Чанак и слични су у најбољи односима са садашњом влашћу а задња двојица су у коалицији са њом. Једини начин да се спречи издаја КиМ је да се сруши овај издајнички режим али постоји мали проблем а то је да и највећи део опозиције има исти став о КиМ и ЕУ-НАТО као власт само што то јавно не говоре. А што се избора у ЕУ тиче то је тачно али бојим се да ми по свом обичају каснимо 10-15 година за стварношћу и да ћемо као некад код комунизма сада остати једини на бранику ЕУ иако ЕУ више неће постојати.

offline
  • yrraf  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 03 Jan 2012
  • Poruke: 2501
  • Gde živiš: Loznica Srbija

Ja bi tu sada bacio karte na sto. Očigledno se SAD jako žuri odjednom da ceo Balkan uvuče u NATO što pre. Devedesete su davno prošlo vreme, Rusi se konsolidovali, Kina jača i prodire na zapad a najpre će gađati Evropu preko Balkana. Rusi, nažalost čini mi se neće ovde ići oštrije od držanja Srbije van NATO i ništa ozbiljnije od toga pa ja tu ne očekujem veliku podršku šta god da uradimo. Zato bi ja barem probao skupo da se prodam. Jasno bih ponudio ulazak u NATO istog dana kad vrate Kosovo, povuku priznanja i puste VS u srpske sredine na KiM. Uz to ide u paketu i BiH u NATO. To bi im definitivno konsolidovalo Balkan a Albanci bi morali da ćute jer oni realno drugu opciju nemaju. Zatvorili su sva druga vrata i sve dali u ruke Amerima. Usput bi sve to osigurao sa milijardu-dve USA naoružanja, jer mora harač da se plati Trampu, i rešiš gorući problem. Ne treba nama ne znam kakvo sveobuhvatno rešenje. Treba nam 2000 vojnika u srpskim sredinama i priznanje SAD da smo celovita država a neka se Albanci raduju i zadovoljavaju kontrolom lokalnih sredina ko ih *ebe. Sa VS u srpskim opštinama i recimo u Gori, od nezavisnosti nema ništa pa makar ih priznao ceo svet.
Ako Ameri ne žele takav dil, jasno ih od*ebati i ponuditi apsolutno sve Kinezima i Rusima za prodor na Balkan, bez ustezanja a Ameri neka se *ebu sa "kontrolom" Prokletija i ostalih vuko*ebina gde ni na magarcu ne možeš da prođeš i koje strateški ne znače ništa na Balkanu, dok moravski koridor kontroliše neko drugi.

offline
  • liman 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 27 Okt 2018
  • Poruke: 963

Znači Milićka brani vlast. sjajno društvo : )

offline
  • Pridružio: 21 Jul 2008
  • Poruke: 10355

Ko s djavolom tikve sadi..

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:77712.....Vasingtona

offline
  • yrraf  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 03 Jan 2012
  • Poruke: 2501
  • Gde živiš: Loznica Srbija

@Mercury
Ja odavno lepšu vest na temi nisam video. Samo neka nastave. To bi bilo dve muve jednim udarcem. Slab Milo znači dolazak pro-srpskih snaga u Crnoj Gori i nadam se zaustavljanje ove besmislene montenegrizacije Crne Gore u kojoj je pored samog srpskog identiteta države i naroda Crne Gore itekako ugrožen i sam opstanak i celovitost iste. Milogorci su spremni na razne trgovine sa manjinama ne bi li obezbedili političku podršku za svoju kriminalnu organizaciju a Albanci sa svojim velikodržavnim projektom su itekako zainteresovani da profitiraju iz ovog besmislenog svađanja Srba i Srba.
Srbija treba da se drži uzdržano i da pusti gamad da se sami između sebe eliminišu a posle da lepo podrži novu vlast uz puno uvažavanje nezavisnosti Crne Gore i bez glumatanja velikog brata i nekakve matice, već da se insistira na ravnopravnosti dve države i značaju obe za Srbe kao narod. Od ustupaka ja bih tražio samo povlačenje priznanja Kosova i uspostavljanje normalnih odnosa. Nova vlast mora da spusti tenzije, pošalje kriminalce u zatvor i smanji podele u društvu. Mora da ujedini one koji se izjašnjavaju kao Crnogorci sa Srbima bez mnogo revanšizma i reciprociteta i da polako afirmiše pravi identitet države kao srpske ali svakako nezavisne, da dinastičku borbu nazove pravim imenom a ne sukobom nacija kako se to danas predstavlja i da objektivno sagleda istorijske događaje. Srbija treba da pokaže da nema pretenzije na državnost Crne Gore i da maksimalno afirmiše saradnju i zajedništvo ali pre svega na kulturnom, jezičkom i ekonomskom planu ne bi li izbila iz ruku argumente onoj drugoj strani u CG koja svoju agresivnost gradi na nekom bizarnom strahu od "srbijanizacije" Crne Gore.

offline
  • Pridružio: 20 Avg 2005
  • Poruke: 545

amaterSRB ::Најбоље да сачекамо боље време, да Шиптари и Амери пропадну а ми да ојачамо.
Је.е нас само пар детаља, као на пример да млади масовно напуштају Србију:

"Према подацима Организације за економску безбедност и сарадњу, Србију је од почетка века напустило око 654.000 људи, што значи да смо изгубили цео Нови Сад и Ниш. "

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustv.....rbije.html

Или, примера ради:

"Najmanje rođenih beba u poslednjih 100 godina
U 2016. samo je pet opština imalo pozitivan prirodni priraštaj"

http://www.politika.rs/sr/clanak/384004/Najmanje-r.....100-godina





...
https://m.youtube.com/watch?v=zQ3hNnmUgB8



Znaci priznavanjem Kosova mi zaustavljamo odlazak mladih i povecavamo natalitet? Intersantna teorija.



Sto se Mila tice, ova vest treba da zvoni u svim nasim medijima. U fazonu ne bi da zakuvavam ali...

offline
  • Pridružio: 08 Avg 2014
  • Poruke: 1379

Mercury ::Ko s djavolom tikve sadi..

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:77712.....Vasingtona

Ko o cemu, shipci o kriminalu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 897 korisnika na forumu :: 59 registrovanih, 10 sakrivenih i 828 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Acivi, Alibaba1981, bigfoot, Bobrock1, bojcistv, ccoogg123, cifra, CrazyDiablo, debeli, Denaya, Dimitrije Paunovic, dolinalima, DPera, Dragan1998, francis begbie, Frunze, helen1, ikan, ivica976, JimmyNapoli, Još malo pa deda, Karla, Krvava Devetka, ksyyaj, kunktator, ljuba, ljubacv, Lord Nem, mackenzie, milenko crazy north, Milometer, moldway, nebidrag, nenad81, nikoladim, oganj123, panzerwaffe, pein, Petarvu, repac, rikirubio, Ripanjac, RJ, ruma, Shinobi, Srky Boy, Srle993, stegonosa, strelac07, tmanda323, tubular, Viceroy, Vlad000, voja64, Wrangler, Zimbabwe, Čivi, 223223