Rat Rusija-Ukrajina 2023 - komentari

1408

Rat Rusija-Ukrajina 2023 - komentari

offline
  • Pridružio: 31 Mar 2017
  • Poruke: 1625

Sve moze da bude stogod zelis da verujes ili ne verujes.
Evo jos slika sa linka ako je za verovati.




Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 31 Mar 2017
  • Poruke: 1625

Pa ocigledno je da je slika bez tocka posle brisanja teksta u fotošopu. Ostecena je pri brisanju i tu je izmuljano. Neko ga je podsetio da ne stavlja sa tim tekstom na svoj nalog.

Evo pre brisanja teksta koji pokriva bas taj deo.

Za kabl nem pojma.


offline
  • Pridružio: 02 Feb 2015
  • Poruke: 2314

Slika izgleda poprilicno modifikovana, ima ba tviteru negdje pokazano sta sve ne stima, ljudi pretpostavljaju da je AI generisana slika. Recimo ove najvece rupe od gelera su ocigledan fejk. Ko ce ga znat

Zna li neko sta je ovo bilo? Neki PAT?
https://twitter.com/WarMonitors/status/16634743395.....XG7JUuAAAA

offline
  • Pridružio: 31 Mar 2017
  • Poruke: 1625

Upravo to i hocu da kazem. Moguce je da je ukrajinska namestaljka. Taj sistem je najbolje sakriven PVO pored Patriota u Kijevu. Da su ga i pogodili, pa nisu odmah i zauzeli tu poziciju i lepo ga ukrug oslikali za medije.

offline
  • Karla 
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 04 Nov 2022
  • Poruke: 469

https://twitter.com/stellarman22/status/1663663624949202945

Ево мало детаљније о гађању зграде ГУР, чак је и ВВП потврдио то данас.

online
  • pein 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 09 Jan 2012
  • Poruke: 32528

Karma strikes back
„Ми ћемо имати посао – они неће. Ми ћемо имати пензије – они неће. Имаћемо подршку људи – деце и пензионера – а они је немају. Наша деца ће ићи у школе и вртиће, а они ће седети у својим подрумима. Зато што не знају ништа да раде! Тако ћемо, тако ћемо добити овај рат“, рекао је Порошенко о становницима Донбаса 2014. године.
https://t.me/SrbijaRusija/24623

offline
  • kljift 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Okt 2009
  • Poruke: 7070

kobaja77 ::Slanje ovi nekih dronova prdavaca" na Moskvu mogu da shvatim, kao pokusaj nekog moralnog dobitka, ali u sustini kako neko rece, samo rizikuju da jos vise dobiju po tamburi, ali sta da se radi, njihov izbor.

Vidim neki spekulisu, da ce biti nekih pregovora ako propadne najavljena ofanziva, koje ko zna da li ce i biti, mada ce nesto verovatno i pokusati tj. moraju da ispune zelju mentorima.
Ali jos jednom "pregovori"; pa kako vi to zamisljate tataratirci, opalim te preko labrnje, pa posto nisi pao, ajd da pregovaramo??? Very Happy Very Happy Very Happy , dobra logika. Mislim da takav film necemo gledati. Ne pokrece se ovako nesto, pri cemu se zameris sa celim zapadnim svetom, da bi sa njim zatim pregovarao, ovo se moze zavrsiti samo ultimatumom i kapitulacijom, pa taman trajalo i 10 godina.

Jedan kolega rece, treba Ukrima nekih 1800 tenkova (1000+800), pa ko ce to sve da tera i odrzava sa svim tim sarenilom sunce ti kalajisano? Jedino ako ne smanje posade na dva coveka (da nisandzija menja vozila u akciji).

I da, i dalje mi se mota po glavi Kupjansk i Liman, nesto ce tu da bude, da bog kaze.

I za kraj: nekako ni posle vise od godine ne mogu da razumem ove Poljake, mislim znam da ne vole Ruse, ali da sadis tikve sa Nemcima i podrzavas Ukrajince, koji su ti bili najveci krvnici, ne ide mi nikako u glavu.
Svasta ce covek videti...


Neko na Zapadu zeli da se chuka po Moskvi. Za sada prdavcima. Vidjecemo da li ce se podici ulog i chukati necim jacim. Vidjecemo kako ce se to odnositi na unutar - ruske odnose ali i na razdrazivanje javnog mnjenja na Zapadu koje takodje mora da se hrani takvim stvarima. Te neke 1999 osim upada u Dagestan, teroristicki napadi na stambene zgrade u Moskvi i ostalim ruskim gradovima bile su glavni povod da se ponovo udje u Ceceniju sa tim da se tamo i ostane. Cak optuzuju Putina da je taj terorizam bio njegov false - flag mada zagovornici te teorije su zagovornici ruske krivice za sve.
Sto se tice tenkova i ostalog snadbjevanja sa Zapada, suvise je "plodonosno" njihovo djelovanje na cijedjenju i urnisanju Rusije da bi njihovoj upotrebi zasmetali logisticki ili formacijski problemi. Nije bilo problema da se snadbjeva iracko - iranski rat i to 8 godina i to kroz podzemne kanale i to cak ekstravagantnim sistemima naoruzanja, a ne ovo u obliznjoj Ukrajini. Pri tome, Zapad nece ultimativno opremati Ukrajinu, nego samo dokle treba taman za ovakav razvoj situacije na frontu. Mislim i da Zapad ne bi pomogao Ukrajinu cak i da ova ima sansu da pobijedi, Zapadu ne odgovara kraj agonije nego agonija sama po sebi. Ne strada tamo Englez nego Ukrajinac koji su u sopstvenoj zemlji ne pita nista.
I kad kazemo Zapad mislimo na UK i SAD. Ne Francuska, Njemacka i ostali.
Sto se Poljske tice, izmedju Njemacke i Rusije njihov prirodni saveznik je SAD barem iz njihove perspektive. Ono sto spaja Njemacku i Rusiju gusi Poljsku i obratno. Zato je za njih ovaj rat nesto najbolje sto im se desilo. Poljaci su se i daleko prije svega ovoga trudili da idu SAD uz dlaku masivnim ucescem i podrskom u ratnim kampanjama u Avganistanu i Iraku uz nabavu F 16 aviona. Ovo u Ukrajini ih bukvalno samo od sebe smjesta Amerima u krilo pri cemu iz te pozicije mogu da podprckavaju Njemacku.

offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6273

mercedesamg ::


Kako znati gdje su htjeli da slete? Elektronsko ometanje ili kvar, mislim da oboje može da utiče pa da završi u kućama i stanovima.


A jest ono, omakne im se, inače ne bi oni to.Oni su poznati po humanitarnom dijelovanju po civilima.

offline
  • Pridružio: 18 Apr 2005
  • Poruke: 218

Мени се чини да су фотке"уништеног с400" већ биле на форуму, много раније, по датуму....

offline
  • Pridružio: 07 Apr 2015
  • Poruke: 408

kobaja77 ::

I za kraj: nekako ni posle vise od godine ne mogu da razumem ove Poljake, mislim znam da ne vole Ruse, ali da sadis tikve sa Nemcima i podrzavas Ukrajince, koji su ti bili najveci krvnici, ne ide mi nikako u glavu.
Svasta ce covek videti...


Poljaci su vatikanski janjicari. Nista vise, nista manje. Da nema Rusa, njihovo postojanje ne bi imalo smisla. Njima samima. Zivim u Poljskoj.

02 Jan 2024 01:06 Georgius Zaključavanje topica Razlog: Kraj godine.  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1242 korisnika na forumu :: 59 registrovanih, 8 sakrivenih i 1175 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Acivi, adamantadv, amaterSRB, Andrija357, armor, ArmyBoss, Atomski čoban, Battlehammer, bojankrstc, BRATORIII, ccoogg123, comi_pfc, crnitrn, dane007, Dannyboy, darcaud, darkangel, dekan.m, Dimitrije Paunovic, dragoljub11987, Georgius, Gosha101980, goxin, hooraay, hyla, JimmyNapoli, karevski, Levi, Lieutenant, Marko Marković, mgolub, Mi lao shu, milenko crazy north, Mixelotti, moldway, Ne doznajem se u oružje, nebkv, ObelixSRB, operniki, panzerwaffe, pein, Rakenica, royst33, Shinobi, Sir Budimir, slonic_tonic, SR-3m, Srle993, suton, Tragač, Tvrtko I, VJ, vlad4, Vlada1389, Vlada78, VP6919, Wrangler, 1107