Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

1159

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 26 Feb 2022
  • Poruke: 307

Nesto se ja mislim, da su zapadnjaci pre pocetka specijalne operacije platili i pripremili mnogo placenika pa i svoje specijalne jedinice , i u uniformama ukrajine razmestili po ukrajini.
Moguce da ih je mnogo u Mariupolju i da zato pokusavaju na razne nacine evakuisu deo ljudstva.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 20 Jun 2014
  • Poruke: 7982
  • Gde živiš: Zagreb

Brada i Gibanica ::
Pa bice tu tuzbi za genocid, poziv Putinu za Hag, nadoknada stete i ostale gluposti koji Rusi nikada nece priznati niti ce obracati paznju na lavez USA i kolonija.

Verujem da su dobro razmislili o posledicama, a sto se tice business reputacije i prava: zamrzavanje tudje imovine, bespravna konfiskacija racuna i nepokretnosti ruskih gradjana (bez obzira da li su oligarsi) nije vidjena jos od prodora Zlatne horde iz Azije.

Ne radi se o tome, nego tih 350 milijardi su njihovi novci, koji im za sada ne trebaju, jer su rezerva.
Kad im budu trebali, oni će ih tražiti natrag i morati dobiti.

350 milijardi je strahovito puno novaca i Pavlović kaže da sve nekretnine u Rusiji koje Zapad ima ne vrijede ni približno toliko. Ako Rusi poduzmu te korake, od kojih nemaju puno koristi, Zapad će im jednostavno to zaračunati i oduzeti od tih novaca, s tim da će nakalemiti još kojekakvih troškova i Rusija će ostati bez tih novaca.

Ja razumijem i što ti govoriš, ti misliš da su ti novci izgubljeni za Rusiju, kao što su i za Afganistan ili Libiju, ali Pavlović ne misli tako. On kaže da bi Amerikanci da njima netko zamrzne proporcionalan iznos od 6000 milijardi dolara istog trenutka pokrenuli napad na tu zemlju. Isto tako kaže da će Rusi kad im to bude trebalo, ultimativno tražiti taj novac "do sutra ujutro u 10:00 da bude na računu". Ali to ne mogu, ako su ga već "potrošili" na stare zgrade i kompenzacije izgubljene dobiti.

Mislim da je tu Pavlović u pravu jer sam čin otimanja tog iznosa novca je već objava rata. Rusija na to za sada nije reagirala, ali to ne znači da neće, kad joj budu trebali. Kad bi Rusija od Engleza tražila taj novac natrag, a ovi ne bi platili, Rusija bi mogla samo u znak upozorenja poslati 30-tak kalibara na Buckinghamsku palaču i to sve lijepo poravnati, te produžiti rok za isplatu njihovih 350 milijardi za jedan dan. Šta bi onda Englezi mogli? Započeti nuklearni rat u kojem bi oni sasvim sigurno nestali s lica zemlje? Sumnjam.

offline
  • Pridružio: 21 Mar 2022
  • Poruke: 440

Kad god vidim ove antikvitete koji se šalju Ukrajincima ne bi me čudilo da Bajden potpisivanjem land lease programa pošalje Šermane.

Inače ova humanitarna satanizacija rata stvarno smara, u nedostatku bolje reći... Sad počeše sage o masovnim silovanjima i trgovinom ljudima.

Otkad su Ukrajinci ostali bez prilike da propagiraju neki iole vojni sadržaj sa severa, pretvoriše narativ ovog rata u najezdu hunskih plemena.

Samo čekam još priču kako Putin u nemogućnosti da okonča rat pre 9. maja planira da lansira Sarmat na Kličkovu kancelariju i primora Ukrajinu na kapitulaciju nuklearnim putem.

offline
  • Pridružio: 05 Dec 2013
  • Poruke: 53

Citat:Inače ova humanitarna satanizacija rata stvarno smara, u nedostatku bolje reći... Sad počeše sage o masovnim silovanjima i trgovinom ljudima.

Kako se cela situacija bude rasplamsavala i kada Azovstal bude deratizovan, sigurno će izaći "nove i proverene informacije" o upotrebi nedozvoljenih sredstava i oružja kojima su Rusi napali ne samo Azovce, već i civile.

Zvuči poznato, zar ne?

offline
  • Pridružio: 31 Dec 2011
  • Poruke: 5389



Očekujem uskoro da na Index podsekciji Ljubimci osvane članak kako su Rusi vjerovatno krivi za gotovo potpuno istrebljenje žubr bizona sa poljskih stepa

offline
  • Pridružio: 15 Mar 2022
  • Poruke: 165
  • Gde živiš: Beograd

slonic_tonic ::
350 milijardi je strahovito puno novaca i Pavlović kaže da sve nekretnine u Rusiji koje Zapad ima ne vrijede ni približno toliko.

Taj Pavlović, po svemu sudeći, rezonuje sa pozicija postojećeg finansijskog, monetarnog i ekonomskog USA sistema koji je sada srušen. Rusi sa Kinezima uspostavljaju novi sistem razmene dobara gde će se razmena vršiti NEŠTO za NEŠTO, roba za pravi novac (nacionalne valute vezane za zlato) a ne bezvredne papire koje štampa FED koliko im treba. Pravi novac ne može da bude "zamrznut". Neki virtuelni na računima može, ali Rusi znaju da to i nije pravi novac. Kada je "zamrznut" on ne vredi ničemu ni RU ni Zapadu ... Veliki reset neće da napravi Klaus Švab ni WEF već RU i Kina, a temelje su postavili dogovorom od 4. februara ove godine (videti Zajedničku izjavu RU i Kine) samo 20 dana pre ove specijalne operaccije. Ona je samo povod, kako to je potvrdio i Lavrov juče, kome je kao "slučajno izletelo" (sic!) da smisao i svrha ove operacije u UKR predstavlja kraj USA prevlasti i dominacije na globalnom ekonomskom planu.
b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022.....id=2138396

offline
  • Pridružio: 30 Mar 2022
  • Poruke: 94
  • Gde živiš: Beograd

dragoljub11987 ::Kriglord ::Džulijus Malema, južnoafrički političar o aktuelnoj situaciji. Nisam čuo ranije za ovog čoveka ali svaka mu čast

princip.info/2022/04/11/__trashed/

youtube.com/watch?v=Jxo46jqhUUg

Ako je bilo, izvinjavam se

Он је црначки нациста/расиста/комуниста. Јавно се залаже се за протеривање или убијање свих белаца у Јужној Африци а његови следбеници су одговорни за десетине расистички мотивисаних убистава и других напада. Иначе одређени број тамошњих белаца је пре извесног времена изразио жељу да побегне од све веће анархије која тамо влада и да се пресели у Русију, чак се и Крим помињао.

Пребацио сам овде са друге теме због забране коментарисања тамо.


Upoznao sam dosta Afrikanera (belih Južnoafrikanaca) ovde u Bratislavi i svi do jednog su bogati kao krezovi i pište kako su ih isterali crnci iz njihove zemlje i tamo sad vrše GENOCID nad preostalim belcima.
Jel te možda čudi što crnci žele da se osvete belcima zbog stotina godina robovlasništva, ubijanja, ekspolatacije itd? Mene ne.

offline
  • Pridružio: 20 Avg 2014
  • Poruke: 1157
  • Gde živiš: u međuvremenu

Arsenije ::Taj Pavlović, po svemu sudeći, rezonuje sa pozicija postojećeg finansijskog, monetarnog i ekonomskog USA sistema koji je sada srušen...

Ниси гледао Бранка до сада? Па он управо то тврди, ствара се нови економски поредак. Али, као адвокат са ужом професионалном оријентацијом на привредно право, врло добро зна шта је кредибилитет и да се он не ствара разбојничким методама којима се служи запад, а на првом месту САД.

Ben Roj ::+ странци

Негде сам упратио анализу у којој се тврди да је пре неких пет година скоро половина припадника оружаних снага Украјине била састављена од странаца а финансирана од САД, ВБ и сателита. Западни пучисти и од тада стварни власници Украјине, нису имали поверење у украјинску војску, па су прво ангажовали странце, а онда обучавали, махом украјински нацистички кадар, који је сукцесивно мењао дотадашњу командну структуру.

offline
  • Pridružio: 08 Mar 2022
  • Poruke: 725
  • Gde živiš: na dnu kace

+ Slonic Tonic

Ma kapiram rezon Pavlovica i naravno tvoj, ali moja tvrdnja je bazirana na prostoj matematici: ko ce kome vise da otme. Negde sam procitao da ce Rusi zarobiti minimum 1.4 triliona, a opet sada potrazim i naravno time se bave legendarne manufakture lazi neokona:

https://www.nbcnews.com/data-graphics/russian-bank.....s-n1292153
https://www.reuters.com/business/exclusive-moscow-.....022-03-17/
https://www.theguardian.com/world/2022/mar/10/russ.....ng-country
https://www.investmentmonitor.ai/special-focus/ukr.....-companies

Naravno ista mantra bez podataka. Najbolje je da sacekamo ozbiljnije kvartalske izvestaje odmah po usvajanju zakona u Dumi.

offline
  • Pridružio: 20 Avg 2014
  • Poruke: 1157
  • Gde živiš: u međuvremenu

"санкције из пакла"

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1165 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 3 sakrivenih i 1122 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, bojankrstc, bolenbgd, Boris90, DonRumataEstorski, dragoljub11987, dushan, Excalibur13, FileFinder, FOX, Goran 0000, hyla, ivan1973, Karla, kolle.the.kid, laganini123, laurusri, Leonov, Lieutenant, Lošmi, milenko crazy north, nextyamb, ninareflex, NoOneEver Dreams, Ripanjac, Romibrat, S-lash, simazr, Simon simonović, Sirius, Srle993, stegonosa, StepskiVuk, tomigun, Tores, Trpe Grozni, Valter071, W123, |_MeD_|, šumar bk2