Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

1827

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 02 Avg 2004
  • Poruke: 1229
  • Gde živiš: u svom mestu

_Petar ::babaroga ::

Znaci da nisu ispunili ciljeve koje je u svojoj glavi projektovao kolega @awathorn


A koji su to planovi rusa tacno?



Najbolje nazovi Sojgua, ili barem Gerasimova i pitaj ih. Ovde na forumu tesko ko ce ti to tacno reci.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Sep 2012
  • Poruke: 8443
  • Gde živiš: pecina stroga

_Petar ::
A koji su to planovi rusa tacno?


Opsti ciljevi (a ne planovi) specijalne operacije su deklarisani i poznati. Medjutim, operativno takticki planovi koji ce dovesti do ispunjenja tih ciljeva nisu objavljeni i ne vjerujem da ce biti. Znaci, ne znamo.

Mada ima ovdje kolega koji ocigledno znaju koji su to planovi, pa onda zakljucuju da je gotovo, jer Rusi nisu ispunili te planove, i propala stvar.

offline
  • Pridružio: 15 Mar 2022
  • Poruke: 1306

+ Вероватно мислиш на форум кликс

Taj drugi .hr forum je nekada bio relativno ok izvor informacija ali od kada je ovo krenulo se strašno srozao. Ljudi koji su nešto mogli i htjeli napisati a da su nepristrani su nestali, većina proglašena Srbima Laughing

+ Navodno Ukrajinci u kontri u Izjumu i Harkovu

Odlično, jedva čeka šta će od ovoga biti

offline
  • Pridružio: 13 Apr 2022
  • Poruke: 1073

Ja bih rekao da Rusi jos uvijek cekaju da blato prisusi.

online
  • Pridružio: 29 Avg 2016
  • Poruke: 2106

awathorn ::Vidim opet svaki gubitak teritorije i povlacenje imaju opravdanje, kao i za kijevski pravac sto smo slusali kako sledi brzi slom ukrofronta kad se Rusi koncentrisu za par dana.

Uvek se vracamo na pocetak. Neko je ozb zaj**** pocetne procene i angazovanje snaga. Pre ili kasnije Rusi ce morati da poprave stvar mobilizacijom ili da priznaju fakticki poraz.

Није "опет оправдање" већ је исто оправдање. Дођем силеџији на капију, развалим је и кажем му "момче можемо ово на лакши или на тежи начин". Он ми се из замандаљене куће смеје (јер сам дошао сам). Ја се окренем и одем да му упропаштавам бизнисе, штекове, сараднике, једно по једно. Јер сам сам, моја екипа је мања и морам тако, једно по једно. Што одмах нисам окупио већу екипу? Можда нисам имао времена, можда чувам пајтосе за већи фајт, са његовим покровитељима, можда сам стварно лоше проценио колико ће ми требати времена за ово "пословно преузимање". Моја ствар.
А он, јбг, изабрао је тежи начин, мене ће коштати али њега ће много више. Да је изабрао лакши начин, решили бисмо то одмах, ту, на капији.
Шта је ту толики проблем?

offline
  • Pridružio: 31 Dec 2011
  • Poruke: 5387

Možda čekaju i da se desetkovani 152mm i 125mm zamjeni sa 155mm i 120mm pa nakon reprize onda krenu

offline
  • Pridružio: 13 Sep 2010
  • Poruke: 2401

@babaroga

Ne ciljeve koje je u svojoj glavi projektovao kolega awathorn, vec ciljeve koje su proklamovali sami ruski zvanicnici.

Na ovaj nacin nema denacifikacije, nema demilitarizacije, nema neutralne Ukrajine i jos manje Ukr u ruskoj orbiti, nema nikakvih koridora osim ovog ostvarenog u prvim danima, nema pregovora i priznanja Krima u sastavu RF ili zvanicno priznatih dnr i lnr.

Mozda je kolega awathorn budala, ali generalno ga struka uci da je prvo potrebno dobiti rat da bi se ostvarili ciljevi. E sad ako su ciljevi Moskve za ovaj globalni haos bili uzimanje Melitopolja ili Izjuma i parceta Rubeznog... Ok, gresim i izvinjavam se stovanom forumskom pucanstvu - sve ide sjajno i nije potrebno angazovanje dodatnih snaga sa ruske strane.

offline
  • Pridružio: 25 Dec 2016
  • Poruke: 2102

awathorn ::Vidim opet svaki gubitak teritorije i povlacenje imaju opravdanje, kao i za kijevski pravac sto smo slusali kako sledi brzi slom ukrofronta kad se Rusi koncentrisu za par dana.

Uvek se vracamo na pocetak. Neko je ozb zaj**** pocetne procene i angazovanje snaga. Pre ili kasnije Rusi ce morati da poprave stvar mobilizacijom ili da priznaju fakticki poraz.


Ako vide nekog rusa kako iz kog god razloga jede balegu deluje da bi neki pohitali ka najblizoj livadi i uronili glavu u gomilu.

Sve je to deo plana, nego ovi nesalomivi eksperti ne zele da objasne kompleksni sled dogadjaja jer neki ne zasluzuju da razumeju.

Ali "ti nazovi Gerasimova" zvuci kao "evo ja sam glavni u selO, zelim da te negiram ali ne znam kako da napisem tri smislene prosto prosirene recenice pa cu da odigram na kartu magupa jer mi baba stalno govorila kad sam bio mali da sam mangup". I s**eba me covek, neka mi je rekao. Da nema foruma pretpostavljam da bi takvi cevcili neko zidarsko ispred fensi supermarketa jer ispred onih raspalih beleje klosari.

offline
  • Pridružio: 20 Avg 2014
  • Poruke: 1157
  • Gde živiš: u međuvremenu

slonic_tonic ::^
anketa među prolaznicima negdje u Izraelu, da li podržavaju Ruse ili Ukrajince
kako se čini, mlađi podržavaju Ukrajince, stariji Ruse, ali su vrlo oprezni, neki se prave neutralni, dakle očito intimno podržavaju Ruse. Osim jednog starijeg para koji bez pardona kaže da su ih Rusi spasili u WW2.

Jedna mlađa govori kako njezina baka podržava Ruse, jer jadna nema Youtube i društvene mreže i nije na žalost informirana, kaže. Ona, full informirana, naravno podržava Ukrajince.




Уз пар часних изузетака, ово је дно. Животом гарантујем да би по Русе анкета боље прошла у твојој Хрватској, а гарантујем и у западној Херцеговини.

Јевреји данас су виц.

p.s.

Мистериозна плава лепотица која је одбила а се изјасни је чистокрвна Рускиња, 100%.

offline
  • x9  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 04 Dec 2008
  • Poruke: 1169
  • Gde živiš: Vienna

Evropa srlja u kanal...
danas su na radiju javili da neke zemlje u EU krecu bojkot ruske nafte i derivata. Slovacka, Madjarska, i Ceska nisu se pridruzili ovom bojkotu.Austrija podrzava bojkot. GUZ - Glavom U Zid
Cene namirnica u Austriji su otisle u pm..Struju je poskupela i za nekih tri meseca koja sam imao pod ovom skupljom strujom, moram da doplatim 400 eura na zavrsnom obracunu(skuplji Kw samim tim je i veci drzavni namet koji ide na cenu kilovata).svima dobro samo narodu ne.dizel je oko 1,9 do 2 eura. A politicari pun gas ka provaliji.Usudi se da kazes nesto protivno/drugacije od trenutnog narativa-isto kao i sa koronom..
EU je jedna totalitarna skalamerija, nema ovde ni D od demokratije.zato se nasim politicarima i zuri u istu.jer onda imaju odresene ruke da rade sta hoce, kao i ovi ovde.narod se bre nista ne pita.plate postaje sve manje vredne.sve vise se kalkulise kako pregurati mesec dana..zvuci poznato?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1093 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 9 sakrivenih i 1034 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, AC-DC, armor, bankulen, bladesu, Bluper, bojcistv, BORUTUS, cavatina, darkangel, dekan.m, djboj, FOX, GenZee, ikan, Istman, jaeger, Krvava Devetka, Kubovac, laki_bb, Lucije Kvint, mean_machine, mile23, milenko crazy north, milutin134, mnn2, mrav pesadinac, MrNo, nenad81, nuke92, Oscar, Petarvu, RJ, solic, SR-3m, Srki94, Steeeefan, Tas011, Torpedo964, Trpe Grozni, tubular, Vatreni Zmaj, vladaa012, Volkhov-M, vukovi, W123, wizzardone, wolf431, Zoca, šumar bk2