Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

3550

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Kibice 
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 13 Feb 2020
  • Poruke: 583

6 do 8 oficira britanskog m.o

Ako se ovo ispostavi kao tacno i dokaze slikom, pobeda ce biti potpuna.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Mar 2022
  • Poruke: 2328
  • Gde živiš: Soncovka, DNR

Стигла екипа у нуклеарку

offline
  • Pridružio: 14 Jun 2022
  • Poruke: 1307

Ја не верујем ништа тим саопштењима. Али верујем да је овако хазардерска операција могућа јер су сличне луде акције већ изводили Украјинци.
Има неке логике у акцији. Да се заузме електрана пре доласка посматрача. На тај начин би се у јавности пласирала вест да Украјинци све време држе електрани а да је Руси бомбардују. Могли би да се утврде у електрани и да је минирају. На тај начин би онемогућили русима да је опет лако заузму. Али ипак то је високо ризична акција са малим шансама за успех.
Не верујем саопштењима без конкретне потврде али верујем да су можда стварно покушали десант. Понављам, већ су изводили сулуде акције.

offline
  • Pridružio: 13 Mar 2022
  • Poruke: 288

Kibice ::6 do 8 oficira britanskog m.o

Ako se ovo ispostavi kao tacno i dokaze slikom, pobeda ce biti potpuna.


Sa onih par Nato generala iz Marijupolja i ko zna koliko stranih boraca eto divizije.

offline
  • Pridružio: 09 Sep 2014
  • Poruke: 1301

Шта се десило данас у Енергодару. Десантна операција Оверлорденко требало је да буде шлаг на торту херсонске офанзиве. Оружане снаге Украјине су то дуго припремале, увежбавале десант са чамаца, пажљиво маскирале припремне мере (што није спречило наше обавештајце да их пажљиво прате).

И иако сама Херсонска офанзивна операција није ишла по плану, заузимање Енергдара речним јуришом требало је да неутралише негативне последице огромних губитака и, уопште, тренутно крајње неуспелог покушаја контраофанзиве.

Због тога су рано јутрос 2 барже и до 30 чамаца украјинског десанта почеле да прелазе Дњепар и директно га прешли у припремљену заседу, где су их већ чекали војници Руске гарде и армијска авијација.

Једна баржа је изгорела непосредно на путу, деловима десанта је дозвољено да искрцају на обалу, притиснути ватром и почели методично и хладнокрвно да уништавају. Сада на обали лежи до 60 лешева украјинских бораца најелитнијих јединица, лепота и понос ЗСУ. Остали пливају у реци и хране дебеле Дњепарске ракове.

Било је инструктора из земаља НАТО-а, сазнаћемо након прегледа лешева, сасвим је могуће да јесу. У сваком случају, операција Оверлорденко ће ући у златне анале најпогубнијих операција, а утопљеници у облику Збројних снага који ноћу излазе из вода Дњепра дуго ће бити део малоруског фолклора.

offline
  • Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
  • Pridružio: 17 Maj 2006
  • Poruke: 25658
  • Gde živiš: I ja se pitam...

Arahne

Citat:Ovu ofanzivu tumačim kao britansku podvalu Ukrajincima sa ciljem da se nešto dogodi u vrhu, možda je ovo početak uklanjanja Zelenskog. Inače ovo su dve medijski katastrofalne situacije za Ukrajinu, dolazak misije u Energodar(mada ćemo videti kako će ovaj dan proći i šta će misija zaključiti) i poraz kontraofanzive kod Hersonesa.
U narednih 48 časova treba pratiti kako zapadni mediji komentarišu situaciju u Ukrajini. To će nam biti odgovor na dalji tok dešavanja


Ко с ђаволом тикве сади, о главу му се лупају...Иначе, шта може та ''мисија'' да ''закључи''? Рекао бих да су они стигли тамо са већ готовим закључцима. У овој операцији су све маске одавно збачене. Некада су русофобију умотавали у разне обланде, сад су и од тога одустали. Пребрзо су изгубили живце у овој игри.

offline
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3091

https://mobile.twitter.com/ILRUSSO1/status/1565293230979170306

GP":Sve je više glasina o uspješnoj uporabi iranskih jurišnih dronova"

O desantu ukra mogu kazat samo, ako nema fotke, nije se dogodilo. "Jasno nam je sve odkada su ruje pronašli tri biološka laboratorija u Mariopulju i zarobili tamo četiri Nato dženerale. " Mr. Green

offline
  • Pridružio: 08 Apr 2022
  • Poruke: 657
  • Gde živiš: Gradac Moravski

Citat:vranjanac29 Ne vodi se prijatelju ovako rat a ne naročito zemlja loja sebe smatra drugom svetskom silom.

Добро ђенерале, верујем да ће следећи пут кад започну неки нови рат прво контактирати тебе да им објасниш како се води исти.. Wink

offline
  • Pridružio: 28 Avg 2017
  • Poruke: 1585

Gonzalo Lira пише на свом твитер налогу следеће.

Citat:
ГП

Ово је ГЛАСИНА о томе шта се десило у Енергодару. Али изгледа да се уклапа у детаље.

Сам Борис Џонсон се залагао за ово лудило: група украјинских командоса обучених од стране Британаца извршила би амфибијски напад на Енергодар, као предстојник за већу нападну групу.

Њихов план је био да узму инспекторе Међународне агенције за атомску енергију као таоце (!!) и минирају нуклеарну електрану Запорожје (!!!).

Схватите ово — они би се претварали да су руски командоси, да би за то могли да окриве Русе.

Намеравали су да искористе ове таоце и страх од нуклеарне катастрофе да приморају Русију да се евакуише из целе Украјине.

Овај план би подразумевао, наравно, да су намеравали да убију инспекторе ИАЕА, како би их спречили да касније кажу људима да је то била варка.

Чини се да су Руси осујетили целу ову операцију, уништивши 47 командоса - али заробивши најмање двојицу и још двојицу који су у критичном стању.

Ако преживе, Руси ће имати четири сведока који могу да сведоче о овом безумљу.

Ко год је мислио да је то био рационалан, разуман план, више није очајан. Ово је лудило у великим размерама. То је глобална нуклеарна уцена. А тренутне информације упућују на МИ6 и Бориса Џонсона.

Према актуелним ГЛАСИНАМА, британски МИ6 је планирао ову сумануту операцију из својих приградских канцеларија у Кијеву, на Борисов налог и подстицај.

Борис је желео једну коначну победу у Украјини пре него што оде

АКО је ово мање-више прича, онда су Британци изгубили разум.

Украјинска пропаганда већ демантује да се овај напад на Запорошку НЕ уопште десио и да је све то руски лажњак.

Херсонска офанзива је потпуна катастрофа - хиљаде (множина) војника ће изгубити животе. Низашта!!

Долазимо до краја ове ноћне море. Али верујем да ће бити много горе - са још сулудијим шемама - пре него што се све заиста и коначно заврши.


https://twitter.com/GonzaloLira1968/status/1565333238025187328

offline
  • Pridružio: 08 Nov 2008
  • Poruke: 2832
  • Gde živiš: U vecnoj Srbiji

Buda Baba
Ovde na forumu ima daleko umnijih i iskusnijih članova a koji kao i ja vidimo pogubnost kreni- stani taktike, jer ista je upotrebljena na teritoriji nekadašnje na Juge.
,,Dobili naredjenje da ne gadjaju po civilnim kućama odakle se otvara vatra....
Ma ne da ne bi postojala kuća već ceo kvart ili naselje, nego ajde...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 666 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 3 sakrivenih i 622 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, airsuba, BORUTUS, CikaKURE, crnitrn, Denaya, DPera, DragoslavS, FileFinder, FOX, funder, Goran 0000, indja, Krvava Devetka, ladro, lelemud, Luka Blažević, mercedesamg, milenko crazy north, milutin134, moldway, mrav pesadinac, nextyamb, Panter, procesor, rajkoplje, S.Palestinac, sasa87, slonic_tonic, Srle993, Stoilkovic, Sumadija34, Tvrtko I, vathra, Vatreni Zmaj, W123, wizzardone, wolf431, yrraf, |_MeD_|, šumar bk2